پدرم یه عمل جراحی داشت ماه پیش و نتیجه اکوی قلبش نشون داد که مشکل قلبی داره متاسفانه. دنبال بهترین دکتر قلب اصفهان می گردم گفتم بیام پی تی هم سوال کنم که نظر آدمهای بیشتری را پرسیده باشم. بفرمایید...!
گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
پدرم یه عمل جراحی داشت ماه پیش و نتیجه اکوی قلبش نشون داد که مشکل قلبی داره متاسفانه. دنبال بهترین دکتر قلب اصفهان می گردم گفتم بیام پی تی هم سوال کنم که نظر آدمهای بیشتری را پرسیده باشم. بفرمایید...!
Spoiler
من دکترای اصفهان رو نمیشناسم ولی امیدوارم پدرتون سلامتیشون رو به دست بیارن
.
دکتر میر محمد صادقی فکر میکنم در زمینه ی عمل قلب بهترین جراح استان باشند ، پور مقدس هم خوبه ولی به علت بالا رفتن سن کارایی قبل را نداره : دی
دکتر نصر هم یکی از بهترین ها هستش ولی فکر نمیکنم که عمل انجام بده
با ارزوی سلامتی برای پدرتون
سلام
امیدوارم حال پدرتون خوب بشه.
منم تعریف دکتر میر محمد صادقی شنیدم, فکر کنم بهترین گزینه باشه برای عمل پدرتون.
ممنون دوستان بابت اظهار لطفتون. البته این چیزیه که دکترها میگن وگرنه هیچ علامتی دال بر بیماری قلبی نداره. خودمون هم باورمون نمیشد. میگم این دکتر صادقی نوبت میده دیگه؟ آدرس مطبش، شماره تلفنی...؟
سلام عزیز
ابتدا ارزوی صحت و سلامتی هرچه زودتر پدر بزرگوارتون رو دارم و بعد اینکه اصفهان والا نمیدونم چه دکتر هایی خوب واسه این عمل ولی 1 ماه پیش خودمم تو همین گفتگو ازاد یه تاپیک مشابه تاپیک شما زدم فرقش این بود که من تو مشهد دنبال دکتر میگشتم شما اصفهان که خلاصه پیدا کردم و پدرم عمل شدن 2 تا از رگ های قلبش که بسته شده بود تعویض شد و بعلاوه اینکه دریچه میترال قلبشونم ترمیمم شد (البته امیدوارم دریچه قلب پدرتون مشکل نداشته باشه یا حداقل اینکه با ترمیم درست بشه ! چون اگه نیاز به تعویض باشه خیلی کار مشکل میشه چون باید قرص انعقاد گر مصرف کنه که معمولا وارفارین تجویز میکنن که متاسفانه باید تا اخر عمر از این قرص اسفاده کنن یه جورایی شیشه عمر میشه )
کمکی از دستم بربیاد درخدمتم..
شاد و سلامت باشید..
امیدوارم مسله جدی نباشه و سالهای سال سایشون بالای سرتون باشه ... پدر و مادر واقعا نعمتی هستن که آدم تا در قید حیاتن قدرشون رو نمی دونه ...
دکتر نصر : خ شمس آبادی بیمارستان عیسی ابن مریم ، بغل درب اورژانس بیمارستان ، مجتمع مریم طبقه اول.
با آرزوی سلامت و بهروزی
.
BARCA More Than a Club
تصور کن جهانـــے رو ، بدون ظلم خودکامه ...
من اصفهان نیستم ولی برای پدرت آرزوی بهبود و سلامتی می کنم.
همیشه بهترین راه را برای پیمودن میبینیم اما تنها راهی را میپیماییم که به آن عادت کرده ایم.