واقعا كه خنگندنوشته اصلی توسط daftarekhaterat
آخه دليل اين كار احمقانه چيه
كي موقع پياده شدن از ماشين دستشو ميكنه لاي فرمون
من كه دستم اون تو نميره![]()
گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
من بار 4 روم قبول شدم، البته با التماس اجازه داد پارک دوبلم رو اصلاح کنم .
ولی آموزشگاهی آلان خيلی راحت شده ،
سال 80 بود بخاطر امتحان رانندگی 4 بار علم مواد غيبت خوردم تا اینکه 10 گرفتم!!!!
"The beginning of wisdom is a definition of terms."
-- Socrates
مثل اینکه سیستم آموزشگاهها هم عوض شده !
میگند برای گواهینامه هم باید با سرهنگ آموزشگاه امتحان بدی هم بری شهرک ! O_o
خداییش اگه فرمون بنز باشه که اصلا جایی برای رد کردن دست ندارهنوشته اصلی توسط Spiro
خدمات ویژه برای ایرانیان در فیلیپین ؛ مشاوره جهت کار و تحصیل در فیلیپین
www.eIrooni.com
اگه با من كار دارين اين ID منه nima_topol
کپی رایت چیز خوبیه!فراموشش نکنین اینو © میگم ها!!!!
من همین ماه پیش گرفتم , کاری نداره , همون دفعه اول . ( البته آموزشگاه هم نرفتم .)
Pro As a Geek
افسره حتما مجرد بوده!نوشته اصلی توسط nendoke
![]()
![]()
![]()
![]()
خالی بند رو يادت رفتنوشته اصلی توسط Spiro
![]()
![]()
من ماهه ديگه ميخوام برم واسه امتحان كتبيش... شما ها كه دادين نظرتون چيه؟؟؟ سخته؟؟؟ برم كلاس تست؟؟؟
BlackMiCe
اختلاف نظردرمجلس مشورتي عربستان بر سراعطاي حق رانندگي به زناناين كشورنوشته اصلی توسط emad86_20011
تهران، خبرگزاري جمهوري اسلامي ۸۴/۰۳/۰۲
اعطاي حق رانندگي به زنان در عربستان، كشمكشهايي را در مجلس مشورتي اين كشور به وجود آورد.
به گزارش يكشنبه شب شبكه خبري العربيه، برخي از اعضاي مجلس مشورتي عربستان خواهان رفع ممنوعيت رانندگي زنان و برخي نيز خواهان بررسي اين موضوع شدهاند.
بر اساس اين گزارش حاميان اعطاي حق رانندگي زنان تاكيد ميكنند كه هيچ نص قانوني و شرعي براي ممنوعيت رانندگي زنان وجود ندارد و از اين گذشته وجود يك ميليون راننده خارجي در عربستان سالانه حدود ۱۲ميليارد ريال سعودي براي اين كشور هزينه دارد و خسارتهاي بزرگ فرهنگي و اجتماعي و اخلاقي را موجب ميشود.
العربيه گفت: يكي از حاميان اعظاي حق رانندگي زنان ميگويد كه اين موضوع يك فاجعه اجتماعي در سطح خانواده و جامعه عربستان به شمار ميرود زيرا ما سرنوشت دختران و زنان خود را به دست يك ميليون راننده با داشتن فرهنگ ، اديان و مذاهب مختلف ميدهيم كه زيانهاي بيش از نفع شان است.
به گفته العربيه وي ميافزايد ما دلايل زيادي در اختيار داريم كه نشان مي دهد بسياري از خانودهها از حضور رانندگان خارجي در خانههاي خود شديدا شكايت دارند.
به گفته العربيه، بررسي موضوع اعطاي حق رانندگي به زنان عربستاني كه با استقبال قشرهاي گستردهاي از مردم اين كشور مواجه شده است، با مخالفتهاي زيادي از سوي جناحهاي ميانه رو اسلامي در عربستان روبروست.
بر اساس اين گزارش يكي از مخالفين اعطاي حق رانندگي به زنان عربستاني مي گويد: بررسي موضوع اعطاي حق رانندگي به زنان جزو وظايف مجلس مشورتي نيست بلكه اين موضوع در صلاحيت و جزو وظايف هيات روحانيون عظام است.
آخه چه ربطی داشت هویج
تاييد ميشه!نوشته اصلی توسط Bahreyni
حقوق براي بحريني محفوظ است.
وبلاگ دفتر خاطرات
من به خورشید اعتقاد دارم, حتی اگر ندرخشد.
من به عشق اعتقاد دارم, حتی اگر تنها باشم.
من به خدا معتقدم, حتی اگر ساکت باشد.
با حفظ حقوق و مالیات و...
تاییدت تایید میشه
راستی چندتا قانون جدید هم اضافه شده!البته من اینطوری شنیدم.
در هنگام بارندگی چراغها روشن باشه.
قبل از 18 سال هم تعلیم رانندگی نمی شه رفت.یعنی رات نمی دن تو آموزشگاه پرتت می کنن بیرون.
عجیباً قریبا!!!!!!!
شاید دوری بهانه خوبی برای بی خبری باشه اما دلیل خوبی برای فراموشی نیست
نوشته اصلی توسط meli
![]()