من در راستای دادن امتحان برای گواهینامه رانندگی از تمام دوستان که این امتحان رو گذروندن خواهش میکنم تجربیاتشون رو بگم. از چه چیزایی امتحان میگیرن ؟ به چه چیزهایی گیر میدن ؟
گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
من در راستای دادن امتحان برای گواهینامه رانندگی از تمام دوستان که این امتحان رو گذروندن خواهش میکنم تجربیاتشون رو بگم. از چه چیزایی امتحان میگیرن ؟ به چه چیزهایی گیر میدن ؟
خونسرد باش. دفعه اول معمولا رد ميشي چون امورات راهنمايي رانندگي بايد بگذره. تا وقتي كه پس از قبولي يه چند متري از ماشين فاصله نگرفتي به خودت مسلط باش. آينه بغل! پارك دوبله! اول يه لحظه خلاصي كلاچ و گاز رو امتحان كن. اين ماشين هاشون معمولا توي دنيا از اي لحاظ منحصر به فرد هستن... ديگه فعلا يادم نمياد!
وبلاگ دفتر خاطرات
من به خورشید اعتقاد دارم, حتی اگر ندرخشد.
من به عشق اعتقاد دارم, حتی اگر تنها باشم.
من به خدا معتقدم, حتی اگر ساکت باشد.
زيادم نترس من خيلي ها را ديدم كه بار اول قبول شدند![]()
بهتر بري از اين اموزشگاهها بگيري خيلي از شهرك ازمايش بهتره
ولي اگر ميخواي بري شهرك حتما با تسلط كامل برو چون اونجا اصلا فرصت اشتباه نداري خيلي زود هم ميفهمند اينكاره اي يا نه(من دوبار تمام كارها را از جمله پارك دوبل درست انجام دادم بهم گفت تسلط نداري![]()
)
ضمنا به راهنما و خط ممتد خيلي حواست باشد خيلي ها سر اين موارد الكي رد مي شوند
جداي از ساير مسايل فني و غير فني يك چيزي حواست باشه !
اگر قبول شدي موقع پياده شدن از ماشين دست راست را از دو فرمون بكش سمت چپ و با دست راست درب را باز كن !!
اين از موارد ظريفي هستش كه الكي گير ميدن و من هيچ وقت نفهميدم چرا !!!
واقعا چرا ؟
پارک دوبلت خوب باشه حله!
خدمات ویژه برای ایرانیان در فیلیپین ؛ مشاوره جهت کار و تحصیل در فیلیپین
www.eIrooni.com
اگه با من كار دارين اين ID منه nima_topol
کپی رایت چیز خوبیه!فراموشش نکنین اینو © میگم ها!!!!
دستمال هم همرات باشه .![]()
فروش ویژه فلش و مودم های Tplinkو Tenda و مموری دوربین و موبایل
لیست قیمت روزانه قطعات کامپیوتر و لپتاپ و تبلت
فروش ویژه تبلت Axtrom Axpad V1 ,Axtrom 7E01 , 8E01, گیرنده های دیجیتال Takvision 125HD , Xvision 353 , Xvision 232 , Provision X5 , Lumexy Le1009 ,و موس
فروش کیبرد گیگابایت و موس پد گیگابایت و مقادیری هدفون و انواع رمهای DDR3 , DDR2 و فروش هارد اکسترنال آکبند (1 ترا بایت), مقادیری تبدیل و کابل و فروش مادربردهای ازراک H61M-VS3 و H61M-DPS , اسپیکر های پرتابل و دسته بازی
من تو عید سال 76 پشت سر هم 10 بار امتحان دادم(یک روز درمیان) و یه دوره تسبیح با همه افسرا امتحان داشتم تا بلاخره یکماهه گواهینامه رو گرفتم!نوشته اصلی توسط fotocopy
جالب اینه که من همه اینا که شما میگین رو رعایت می کردم و رد میشدم! بار اخر حوصله ام سر رفته بود! بی خیال رفتم اولین نفر سوار شدم و بدون تنظیم اینه و .. و یا نگاه کردن به افسره کارای که گفت کردم! بدون اینکه حتی سرم رو بیرون نمی اوردم تا ببینم فاصله تا جدول چقدره ! و ... خلاصه اند بی خیالی!(اخه می گفتن این افسره از بقیه گیر تره ! منم امید بهش نداشتم!) و جالب اینه که افسره فقط منو قبول کرد![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ببینمتنوشته اصلی توسط mehrdad1355
خوشگلم بودی و ما نمیدونستیم!!!
از همه مهمتر اينه كه بي خيال باشي
اگه مي خواي از طريق راهنمايي رانندگي بگيري پيشنهاد مي كنم شهرك آزمايش نرو . سهروردي خيلي بهتره . شيب جايي كه امتحان ميگيرن از شهرك آزمايش كمتره و رانندگي اونجا خيلي راحت تره
شام و ناهار نداریم / جاش می خوریم کیک زرد
آره.. اين هم از عجايب امتحان رانندگي كه بعضي وقتها گير ميدن.نوشته اصلی توسط Ghamnevis
به حق چيزهاي نديده و نشنيده!!!!!!!!!!!!!!!!!نوشته اصلی توسط Ghamnevis
Free WAV to MP3 Converter | Free MP3 to WAV Converter | Free Aquarium Screensaver | One Click For Ever
Free 3GP to AVI Converter | Free RM to MP3 Converter | Free WMA to MP3 Converter | Free FLV Player
Free FLV to AVI Converter | Download Freeware | Free 3GP Player | Free Pocket PC Game
New Freeware | دانلود نرم افزار های رایگان | دانلود برنامه های مجانی
يكي از دوستاي من همه كارش رو درست انجام داده بود فقط وقتي افسر گفته قبولي همينطوري يهو خواسته از ماشين بره بيرون كه افسر گير داده چرا دستت رو از فرمون رد نكردي و قبولش نكرده!نوشته اصلی توسط azemati
من همون بار اول قبول شدمتو شهرك - سال 81
![]()
.