![]() |
|
|
#31 |
|
Registered User
|
آره بد بازي ايه اين تراپيكو 2 ..خيلي اعتياد آوره ...منم وقتي ميشينم پاش اصلا متوجه گذشت زمان نميشم!
يعني تا يه مرحله (كه ممكنه چند ساعت طول بكشه آخرشم شكست بخوري) رو نتونم تموم كنم اصلا نميتونم از بازي خارج شم!!
|
|
|
#32 |
|
Registered User
|
نازي !
|
|
|
#33 |
|
Registered User
|
به ليست بازيهاي در دست بازيم! بازيه 3D LIVE POOL (كه بازي بيليارد هست) رو هم اضافه كنم..
خيلي بازي قشنگيه و كم حجم.و دموي اونرو ميتونيد دانلود كنيد از download.com. اما حيف كه crack اين بازي هرچي گشتم فعلا نيست.و اينجوري فقط 2 نوع از بازيها رو ميشه بازي كرد و تعداد دفعات اجراي بازي هم بعد از مدتي به سر ميرسه... |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Registered User
|
من حالا دارم Robin hoon و GTA:Vice city رو بازی میکنم که هر دو بازیهایی هستن که شاید همه بدوند که بازیهای خوبین اما روهمرفته بیشتر GTA رو بازی میکنم بیخود تو شهر بالا پایین میام ام خداوکیلی بازی به این میگن 8)
|
|
|
#35 |
|
مدیر بازنشسته
|
من الان مشغول اينام:
tux racer (race (3D flight gear aleph one اینا بازیهای سه بعدی لینوکس هستن که من دارمشون
|
|
|
#36 |
|
مدیر بازنشسته
|
من الان دارم اينا رو بازي ميكنم:
NWN:Shadow of undrentide Tron 2 Republic 3 تا بازي مشتي مخصوصا NWN كه من زندگي ميكنم باهاش (البته نصفه شبا ) تا الان 3 دفعه تمومش كردم!الان دفعه چهارمم.
|
|
|
#37 |
|
Registered User
|
همچنان Tropico 2,Undying و همينطور Runaway...
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
فعلاً فقط warcraft III frozen throne!!
اما متأسفانه کل داستان قبلی از ذهنم پريده!!!! فکر کنم از حجمش که فيلم کم داره،نه؟
|
|
|
|
#39 |
|
Registered User
|
نميدونم..هنوز وقت نكردم frozen throne رو بگيرم... :x
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Registered User
|
Quote:
multiplayer اين بازي حرف نداره بعد از تموم كردن compaign هاش برو سراغ custom بازي كردن. |
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
مدیر بازنشسته
|
الان دارم Elder Scroll 3 رو بازي ميكنم.
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
هنوز همون warcraft III frozen throne اما متأسفانه رسيدم به undead ها که حالم رو بهم ميزنند فکر کنم رفتم تا يک سال
ديگه تا این بازی تموم بشه..من هميشه از چيز هايه غير human بدم ميومد اکثر این بازی ها رو فقط با چيزهايی که شبيهه آدم ها هستند بازی ميکنم اما امروز تصميم گرفتم که tropica رو تموم کنم!!!! |
|
|
|
|
|
#43 | ||
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
Quote:
ببين يادت نره Single Game هاش هم بري |
||
|
|
|
|
|
#44 |
|
Registered User
|
من Kaan :barbarians blade رو تازه گرفتم ازش خوشم امد يکی ديگه هم
هست Chaser که تومايه های Unreal هستش |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Registered User
|
راستی من دمو بازی freedomfighter رو گرفتم از مگا خيلی باحاله ولی بديش
اینه که هنوز نيمده تو وطن جوک اینجاس که از هرکی پرسيدم halo رو داری مجبور شدم کله بازی رو براش تعريف کنم |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|