![]() |
|
|
#61 |
|
مدیر بازنشسته
|
آخرین بازی که تموم کردم Call OF Duty بود
البته خیلی بازیهای دیگه هم تموم کردم اما یا چیت کردم یا مال Walt Disney و بازیهای مشابه بوده :P |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
منم فکر کنم آخرين WarCraft III:Frozen Throne بود و يکم هم(نيم ساعت)از آخرين مرحله Tropica ؛)
|
|
|
|
#63 |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
من به دلايلی بس قريبه(که خودم هم نميدونم)مشغول هيچ بازی میشه گفت نيستم....
اما الکی دارم cossacks رو دوباره بازی میکنم.... این هيچ نسخه جديدی...expansion packی چيزی براش نيومده؟ |
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
#65 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
از بيشترين چيزيش هم كه خوشم مياد اون آرايش نظاميشه مثلا يك بار بيشتر از 60 تا ارتش با ظرفيت كامل سرباز داشتم البته براي تفريح و گرنه چند ساعت زودتر اون نقشه رو ميتونستم ببرم.حالا جالبه اين 60 تا ارتشو كه همزمان كه حركت ميدادم اصلا دستگاه نميكشيد.باور كن خود سازنده هاي بازي هم فكرشو نميكردن همچين آدم قاطي وجود داشته باشه!! در مورد اكسپنشن هم كه دو تا اومد back to war و art of war اما راستش هيچ كدومو نگرفتم بگم خوبه يا بد اما هر دو تاش رو تو ايران هم ديدم. اين به كنار همون شركت بعد اين امسال يه بازي داد به اسم American Conquest كه خيلي بازي توپيه با اين كه گرافيكش معموليه نسبت به بقيه بازي هاي استراتژي الان اما خيلي حال ميده.پرطرفدار هم شد همين امسال يه اكسپنشن هم برا اين داد كه من نگرفتم اينو هم جايي هم نديدم اما احتمالا هست. همه اينها كه به كنار قرار سال ديگه Cossack 2 بياد كه من خيلي منتظرم بازي كنم مخصوصا با اين چند تا عكس كه ديدم.البته فعلا معلوم نيست كه كي بياد اما همين كه دارن ميسازن خودش مهمه.
|
|
|
|
#66 | ||
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#67 |
|
Registered User
|
ولي هيچ چيزي بدتر ا دوباه كاري نيست
![]() |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Registered User
|
اگر يچيز بگم همتون از خنده ميميرين من Commandos 3 - Destination Berlin رو رسيدم مرحلهي آخر كه همه ي سيوام پاك شد يعني اونجا ميخواستم يا خودم رو خفه كنم يا سازندش رو. :twisted: :twisted: :twisted:
|
|
|
#69 | |||
|
Registered User
|
Quote:
|
|||
|
|
|
|
|
#70 |
|
مدیر بازیهای کامپیوتری
|
سام ملیکم.احوال آیون.
ما اخرین بازیمون serious sam 2nd encounter بود.به احتمال 980 در 1000 اين يكي از خرتوخرترين و خشنترين بازيها در تاريخ بشريست.بگونه اي كه تقريبا يك لحظه هم فرصت نفس كشيدن در اين بازي نخواهيد يافت. تا مياي نفس بكشي يدفه 100 -150 تا جك و جونور ميريزن رو سر و كله ادميزاد بعد اينا رو كه بكشي 100-150 تا ديگه تشريف ميارن.يجا انقدر هاپوي اسكلتي ريخته بود رو سر و كلمون كه نميتونستيم تكون بخوريم.از اين جهت اين بازي براي نابودي اعصاب كاملا مناسب است.اما نكته جالب ان گرافيك خوب و مكانهاي جذاب ان است بويژه سرزمين بابل كه معماري ان شبيه معماري اسلامي و موسيقي ان هم در بعضي جاها همين حالت را دارد.انجام اين بازي را به همه قاتلين و بيماران رواني (از نوع زنجيري)توصيه ميكنيم. ما رفتيم. بدرود. :twisted: [/url] |
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
من راستی يادم رفت بگم که آخرين Age of Mythology بود...با همه تفاصيلی که ذکر شود و همه نيز اگاهند...يعنی Micro$oftی بودنش.....
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
مدیر بازنشسته
|
منم Halo رو تموم كردم.10 تا مرحله تقريبا 2 ساعته.
قبل از اينكه بازي رو بگيرم با اين كه خيلي تعريف شنيده بودم اما فكر نميكردم به اين خوبي باشه. بعضي صحنه ها مخصوصا فضاهاي باز و انفجار ها كارت گرافيكي بد جوري كم ميورد اما در كل قابل تحمل بود. خلاصه كه خيلي بازيه توپيه. |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Registered User
|
من الان بعد از گذشت تقريبا 7-6ماه دوباره رفتم سراغ War Craft 3..
ماجرا هم اينجور بود كه من اونموقع اينو تا اون مرحله هاي Undeads رفتم اما بعد يجورايي ديگه حوصلم نيومد و گذاشتمش كنار,از طرف ديگه همون موقعها Age of Mythology (كه بنظر من از اين جذابتر و بهتر بود) رو گرفته بودم و ديگه بكل بيخيال WC3 شدم. اما الان چون دلم ميخواست Frozen Throne رو بازي كنم,دوباره نشستم تا اين War Craft 3 رو كامل كنم. خلاصه كه الان دارم WC3 رو بازي ميكنم (Undead Compaign). گاه گداري هم يه سري به Halo ميزنم..(گرافيكم ضعيفه برا اين بازي برا همين زود خسته ميشه آدم) |
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Registered User
|
Quote:
-use11 -nojoystick -novideo -exec mouse.cfg بعد توي شاخه بازي يه فايل به اسم mouse.cfg درست كن اين يه خط رو توش بنويس :mouse_acceleration 0 توي option بازي هم texture quality رو روي mid و particle رو روي low بزار در ضمن بايد 85 hz و No VSync هم انتخاب كني حالا احتمالا روي 800x600 بايد كيفيت و سرعت خوبي داشته باشي. من اين بازي رو روي geforce 2 mx راحت اجرا كردم البته با كارتهاي ati زير 8000 مشكل داره. در ضمن فقط Undead |
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|