آقا هومن اين كه نوشتين حلال ندارد يعني چي دقيقا؟ يعني چسب ريخته بشه كاريش نميشه كرد؟ نميشه كه !![]()
گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
آقا هومن اين كه نوشتين حلال ندارد يعني چي دقيقا؟ يعني چسب ريخته بشه كاريش نميشه كرد؟ نميشه كه !![]()
نه ببينيد اينجا منظور از حلال . ماده اي كه پس از كيور شدن چسب بياد و اونو حل كنه نيست. بلكه ماده اي است كهنوشته اصلی توسط fireboy
با رزين چسب مورد نظر در مرحله ساخت مخلوط و بسته بندي ميشه . و پس از اعمال چسب اون حلال با بخارشدنش باعث ميشه رزين سخت تر بشه و حالت چسب رو بخودش بگيره. اين گونه چسب ها حالت ساختاري ندارد . مثل چسب صحافي كه رزين فنوليك با استن . ولي چسب اپوكسي يك رزين و يك هاردنر داره كه دو جزئي حساب ميشه و اينجا هاردنر نقش حلال نداره بلكه جزو دوم رزين محسوب ميشه و پس از اختلاط واكنش پليمريزه شدن شروع ميشه و هيچ چيزي بخار نميشه .
من امضا ندارم میتونم به جاش انگشت بزنم؟فهمیدم کدوم انگشتمو بزنم .
از هر طرف که بشماری سومی.![]()
این متن تحت قوانین© میباشد هرگونه استفاده و جعل و مشابه سازی پیگرد قانونی دارد.
---------------------
Spiro
از توضيحات كامل شما ممنون
نوشته اصلی توسط fireboy
خواهش ميكنم كاري نكردم .
آقا دمت گرم من اشتباه کردم ولی خوب شد یه چیزایی هم یاد گرفتمنوشته اصلی توسط amirhoman
ديدي که مرا هيچ کسي ياد نکرد / جز غم ، که هزار آفرين بر غم باد
كمك
يه سري چسب هاي MDF 123 (قطره اي هاش) دارن خشك ميشن.با چي ميشه رقيقشون كرد؟؟؟؟![]()
سلام
آقا کسی اگر می دونه لطفا راهنماییم کنه ،
کمی چسب قطره ای ریخته روی یک پلاستیک خشک و حالا می خوام پاکش کنم
این پلاستیک خشک همان سپر ماشین هست که رنگ هم داره
چجوری می تونم این چسب رو پاک کنم بدون اینکه به پلاستیک و رنگش صدمه ای وارد بشه ؟؟؟؟
ممنون می شم جواب بدید
لطفااااااا![]()
سلام
آقايون اگه چسب قطره اي روي يك چيز پلاستيكي مثل موس يا كي برد يا بدنه لب تاپ بريزه باچي پاك ميشه؟
سلام ، توی فلش مموری من چسب قطره ای ریخته ، اما فکر کنم با هر چی پاک کنم خراب می شه ، نه؟ البته الانم نمی تونم ازش استفاده کنم ، چون قسمتی که به پورت وصل می شه کشوییه و رفته داخلش ، به بدنه چسبیده و بیرون نمیاد . کسی ایده ای نداره ؟؟؟
مرسی.
ولی این بخش تبلیغ خودتون رو بهتره ادیت کنید!
چسب سیلیکون (آکواریوم) ریخته روی شیشه، کشیده شده روش خیلی کثیف گند زده بهش
با چی میتونم پاکش کنم؟ ماده ی خاصی وجود داره؟
ویرایش توسط Exporter : August 18th, 2012 در ساعت 10:30 AM
.
سلام
نیگا یه سوال خیلی خیلی واجب!
تار!این ساز یه خرک استخونی داره که روی یه لایه ی پوستی ،پوست نازک مثل پلاستیک ،چسبونده میشه
سر تون رو درد نیارم،باید الان این خرک رو بتونم سوا کنم و این بیشعور هم رفته با چسب قطره ای این چسبوندش،گشتم،شما گفته بودی آمونیاک،یه سری جاها گفته بود استون،میخوام ببینم ایناها رو بزنم به این پوست و استخون!طوریشون نمیشه؟اصلا چه تیپ چیزی ه این استون و آمونیاک،خورندگی داره؟پلاستیک رو میخوره؟
خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون میشم،به خدا من شهرستانم،مشکل دارم برا عوض کردن کل این پوست،الانم مشقام مقسی
![]()
سلام رفقا
آقا برای چسب 123 حلال هست؟
استون استفاده کردم فایده نداشت
رو مادر برد کامپیوتر ریخته چیکرش کنم مکافات شده برام