![]() |
|
|
#242 | |
|
Registered User
|
Quote:
! پیشنهاد می کنم آهنگ قافیه بازی Ali Satan رو حتما" دانلود کنید ! راستی همین Ali Satan زیاد Text می نویسه ! تکست هاش هم خیلی شاخه ! اگه کسی خواست بگه ! هر Text = از مبلغ 15000 تومان به بالا ! ! |
|
|
|
|
|
|
#243 |
|
Registered User
|
درووود
عزیزم ممنون.ما که در مقابل شما پشه ای بیش نیستیم.چاکرم رفیق |
|
|
|
|
|
#246 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#249 |
|
Registered User
|
Last edited by mafia320; 09-26-2007 at 09:20 PM.. |
|
|
|
|
|
#252 |
|
کاربر فعال موبایل و رانندگی و سینما
|
خب بنده با این پست که آهنگ جدید هیچکس هست این تاپیک رو زنده مینمایم !
http://rap98.org/rapfa.com/Hich-kas%...pFA.com%29.mp3 صفا کنید ! |
|
|
|
|
|
#253 |
|
Registered User
|
اینم اولین البوم این گروم که می تونین از ادرس زیر دانلود کنین:
![]() دانلود: http://rapidshare.com/files/64641577/sokoot_band1.rar پسورد: www.rapid2share.com sokot band albume:vahshate penhan vocals: navid mordab(0511) & kian jafari electric guitar:milad ghale drum:saeed khan baba zadeh acustic guitar: ashkan olfati&omid alizadeh piano&key board:kian jafari key board 2: kambiz farmayesh lyrics: kian jafari rap lyrics: navid mordab music&arangment:kian jafari |
|
|
|
|
|
#254 |
|
کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
|
دوست عزيز اگه ميشه سايز عكستو كوچيك كن.
پدر صفحاتو در آورده. راستي بچ ها داستان دعواي هيچكس با رضا پيشرو چيه؟
|
|
|
|
#255 |
|
Registered User
|
اول از همه باید به همه خسته نباشید بگم و ...- روش آشنایی من با این وب سایت که فروم داره خیلی جال ب بود از اونجایی که من طراح گرافیک هستم و عاشق رپ امروز یعنی 3/9/86 برای طراحی مجله داخلی باشگاه بدنسازیم دو برگه به من دادن که مطالب آن را از قسمت ورزش ایروبیک و بدنسازی این سایت دراورده بودن دراورده بودن پایین صفحه هم آدرس سایت بود بنابراین به سرعت پای کامپیوترم اومدم و صاف از قسمت رپ سر دراوردم ایول خیلی باحالین فعلا بای ![]() |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|