گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
خوب بریم رشت عمل کنیم![]()
من حتمآ باید عمل کنم چون هدف اول تنفسمه چون من انحراف تیغه بینی دارم از داخل تو ظاهر دیده نمیشه و همین باعث میشه عملا یه سوراخ بینیم از لحاظ تنفسی 10 % هم کار نکنه درجه دوم زیبایی هست
این دکترا که قیمت نجومی میگیرن قیمتای خیلی پایین هم میگیرن مثال:سال پیش تو زمستون رفتم پیش رزم پا حتی تا عکس از بینی هم پیش رفتم و وقت عمل 8 تومنو رسونم به 1 و800 چک و چونه بزنی میاد پایین ولی حرف جالبی زد گفت اگه کسی خواست عمل کنه بگو 8 تومن چون از خارج هم میان اینجوری من ضرر میکنم همین حرفش باعث شد منصرف بشم از عمل
من بخوام بترکونم 3 تومن میدم چون بیشتر از این مشخصه پول مفت دارن میگیرن و فقط از اسمشون میگیرن به احتمال 90 درصد میرم کرج تعریف کرج رو هم زیاد شنیدم چند تا دکترش
یافتم ..
بالاي 4 تومن :
1.كلانتر
2.هرمزي
3.شيرواني
4.عشايري
5.زينلي
6.امامي
7.عابدي پور
8.حق گذار
9.قيصري
و زیر 4 تومن :
1.مجلسي
2.وزين دل
3.مرداني
4.داوودي
5.لاهوتي
6.شهريار يحيوي
7.شاهين صحرايي
8.فره وش
9.احمدي مقدم
البته این آمار پارساله
ولی خب فکر نمیکنم تا الان تغییر چندانی کرده باشه ..![]()
پزشکی که کارش جراح پلاستیکه و تو این زمینه فوق تخصص داره و امتحانشو پس داده برای چی باید بزنه بینی رو کج کنه؟
100 درصد هم پزشک مقصر نیست
همسایه ما بینیشو عمل کرد بعده یه هفته پاشد رفت فوتبال
توپ خورد به دماغش داغون شد
الانم هر کی میبینه میگه چقد بد شده در صورتی که مقصر دکتر نبود
خودش سهل انگاری کرد
من نمیدونم شما چرا دارید متخصصین جراح پلاستیک رو زیر سوال میبری..در واقع داری این تخصص رو زیر سوال میبری..
شاید جراح پلاسیتکی هم باشه در همین ایران که کارش خوب نباشه یا جتی بینی رو خوب در نیاورده باشه..ولی دلیل نمیشه شما کلا این تخصص رو زیر سوال ببری!
چون در خارج از ایران فقط این تخصص هست که عمل های زیبایی یا حتی باز سازی اندامی رو انجام میده...
اگرم داستانی هست بهتره بگید! نه اینکه مصرانه از بقیه بخواین پیش دکتر جراح پلاستیک نرن! بعد بگید دلیلش رو نمیتونم عمومی توضیح بدم و از بقیه هم انتظار داشته باشید حرفتون رو گوش کنن.