عزيزان بزرگوار من دنبال ريش تراش دنده اي(شانه اي) فيليپس كه 6تيغ نميكنه و فقط ريش رو در اندازه هاي مختلف كوتاه ميكنه هستم , اگر کسی از دوستان آدرس نمایندگی یا فروشگاهی که این محصول رو داشته باشه معرفی کنه ممنون میشم.
گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
عزيزان بزرگوار من دنبال ريش تراش دنده اي(شانه اي) فيليپس كه 6تيغ نميكنه و فقط ريش رو در اندازه هاي مختلف كوتاه ميكنه هستم , اگر کسی از دوستان آدرس نمایندگی یا فروشگاهی که این محصول رو داشته باشه معرفی کنه ممنون میشم.
توی بازار تهران
3 تا نمایندگی داره
یا توی جمهوری بگرد
خدمات ویژه برای ایرانیان در فیلیپین ؛ مشاوره جهت کار و تحصیل در فیلیپین
www.eIrooni.com
اگه با من كار دارين اين ID منه nima_topol
کپی رایت چیز خوبیه!فراموشش نکنین اینو © میگم ها!!!!
تو ايران شركتهاي كامپيوتري سايت ندارن! حالا نمايندگي ريش تراش فيليپس بياد سايت بزنه؟نوشته اصلی توسط electronic
نمايندگي تو جمهوري هست .
يه ريش تراش هست كه 9 تا ستينگ داره كه هركدوم به يه اندازه ميزنه منتها قيمتش + 100 تومنه![]()
فروش ویژه فلش و مودم های Tplinkو Tenda و مموری دوربین و موبایل
لیست قیمت روزانه قطعات کامپیوتر و لپتاپ و تبلت
فروش ویژه تبلت Axtrom Axpad V1 ,Axtrom 7E01 , 8E01, گیرنده های دیجیتال Takvision 125HD , Xvision 353 , Xvision 232 , Provision X5 , Lumexy Le1009 ,و موس
فروش کیبرد گیگابایت و موس پد گیگابایت و مقادیری هدفون و انواع رمهای DDR3 , DDR2 و فروش هارد اکسترنال آکبند (1 ترا بایت), مقادیری تبدیل و کابل و فروش مادربردهای ازراک H61M-VS3 و H61M-DPS , اسپیکر های پرتابل و دسته بازی
نوشته اصلی توسط hwt
![]()
![]()
100 تومن؟ چه خبره بابا! اصلا ريش ميخوايم چيكار!
عجب.حالا نمی خوایم اثر هنری درست کنیم همون از ته بزنه کافیه قیمت دستتون هست.چون من خودم معمولا" این جور خریدا رو نمی رم و برام میارن واسه همین یه خورده اطلاعاتم پایینه...
آقا ايني كه ميگي درجه داره و اينا ... ماركي ، مدلي چيزي ازش نداري ؟!
راس ميگه! تازه دستفروشها هم دارن! ميتوني تا 5000 تومن هم ازشون بخري!نوشته اصلی توسط terrorist
![]()
اوه اوه خیلی بدم میاد یه بار هم به صورتم نزدم!نوشته اصلی توسط hwt
همين فليپسه . تبليغشو يه زماني تو روزنامه ديدم مدلشو نميدونم