![]() |
|
|
#31 |
|
Registered User
|
سبزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی موز نرسیده!!!
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#33 | ||
|
Registered User
|
Quote:
Quote:
از شعر اولی میشه فهمید: این موجود 5 سر 5 بدن و 4 تا نفس داره! با هشت پا را میره ده تا دست داره 2 پاش رو زمین نیست! از شعر دومی: 100 تا ناخن تو دست و پاش داره! یعنی چی میتونه باشه؟؟؟ (خیلی راحته که بابا!) |
||
|
|
|
|
|
#34 | |
|
کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک
|
Quote:
![]()
|
|
|
|
#35 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Registered User
|
Oh
عجب کفیدم از این معمای ساده و روان |
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Registered User
|
Quote:
ساده بود دیگه........ ![]() |
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
|
Quote:
اینو معما رو تو این چند روز حداقل واسه 50 نفر تعریف کردم و خودم هم کلی فکر کردم - بی نتیجه! |
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
|
Quote:
هر کسی جواب داد بعدی رو مطرح میکنه یا شخص دیگه هم میتونه؟ حداکثر چند معمای همزمان میشه مطرح کرد؟ |
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Registered User
|
به نظرم فعلا روی همین قانون پیش بریم.
مردونه کار کنیم و تا معمایی حل نشد سراغ بعدی نریم. let's go |
|
|
|
|
|
#41 |
|
|
رفتم به بیابان به دیدن نرگس تر
دیدم صنمی نشسته پهلوی پدر گفتم صنما بوس بده گفت: امروز نه و فردا نه و پس فردای دگر هم بوسه و هم ریسه و هم بشکن بریز هم کار دگر ![]() |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
|
آره - معماست!
ولی برخلاف اون مرده توی تابوت که تمام اشاره هاش درست و منطقی بود این یکی تمام کنایه هاش مبنی بر فانتزیه! ضمنا یک چیز یا موجود خاص نیست بلکه یک عمل یا فرآیند هست! |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Registered User
|
Mazoolagh عزیز ، حالا فهمیدم که موضوع چیست و چرا شما دیگه به قسمت معماهای ریاضی سر نمیزنید.
من امروز تازه این قسمت رو که شما افتتاح کردید دیدم. دوست عزیز چرا به این راحتی از یکدیگر دلخور میشوید؟ ببین ما در یک فضای مجازی و بسته ( بدون دیدن یکدیگر و شناخت از یکدیگر و... ) در دنیای عظیم اینترنت داریم با هم کار میکنیم ، بحث میکنیم ، تبادل نظر میکنم و ... تا اینکه بتوانیم در دنیای واقعی و حقیقی خود نیز موفقتر و پیروزتر از همیشه بوده و باشیم. دوست عزیز میتوانستی خیلی راحت به Daftarekhaterat بگویی که هیچ قصد و غرضی در میان نیست و برایش روشن میکردی که با توجه به عنوان تایپیکش ( معماهای ریاضی ) ، همه معماها ریاضی نیستند و نیاز است برخی معماها در تایپیکی دیگر مطرح گردند و مسلما" ایشان نیز قبول میکرد ، نه اینکه به او بگوئید آن صفحه دیگر طرفدار ندارد و معماهایش سخت شده است و ... ، به هر حال خواهش میکنم از یکدیگر کینه به دل نگیرید ( حتی با اینکه یکدیگر را نمیشناسید و هیچ نیازی به یکدیگر ندارید ) ، بیایید از معلومات ، اطلاعات ، تجربیات یکدیگر تا جایی که ممکن است نهایت استفاده را بکنیم. آیا شما با چیزی که من میگویم مخالفید؟ بنابراین من همین جا از هر دو نفر شما ( Mazoolagh و Daftare khaterat ) عزیزان میخواهم این مورد را به چشم یک سوء تفاهم بهش نگاه کنید و همه ما ( حتی شما دو نفر ) به صورت کاملا" فعالانه در هر دو قسمت مشارکت نمائیم و در هر دو قسمت معماها را زنده نگه داریم. معماهای ریاضی را در قسمت خود و معماهای غیر ریاضی را در این قسمت مطرح نمائیم. پس منتظر دیدن هر کدام از شما در هر دو قسمت هستم. موفقیت شما آرزوی قلبی من است. ( بدانیم که ما همه ایرانی هستیم و ایرانی یعنی هوش ، استعداد ، خلاقیت و... ) آیا به نظر شما جز این است؟ متشکرم |
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() این فانتزی یه جورایی میتونه مورد دار باشه مازو جان شانس آوردیم پهلوی پدر نشسته بود!!!!!!! |
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|