اینجا رو زدم یک چیزی هم اینجا یاد بکیریم !
به نظر من که ویکتور هوگو با خلق بینوایان بهترینه ! شما چی میگید؟؟
گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
اینجا رو زدم یک چیزی هم اینجا یاد بکیریم !
به نظر من که ویکتور هوگو با خلق بینوایان بهترینه ! شما چی میگید؟؟
the END
sefid.deviantArt.com { it's absolutely ridiculous
من کامو را ترجیح می دهم ! و البته ساموئل بکت را . بعد از این دو هم سارتر را . شاید اگر خیلی بخواهیم کلاسیک خوان باشیم بشود از هوگو صحبت کرد اما به واقع در میان کل کلاسیک های دنیا هم جایی برای حرف زدن از هوگو باقی می ماند ؟ من بعید می دانم . البته این را هم کاملا پذیرایم که موضوع کاملا سلیقه ای است .
وقتی این موضوع رو دیدم اولین انتخابی که به نظر رسیدم رمان بینوایان اثر ویکتور هوگو بود.
اين خيلي مهمه که
هميشه از اين قانون ها پيروي کني ...
استفاده از 'جستجو' پيش از ارسال
ارسال در بخش مناسب
ارسال نکردن هرزنامه در گفتگو
برخورد درست با ديگر کاربرها
... و هميشه به ياد داشتن اين قانون ها
بدون شک تاريخ فرانسه بيش از همه مديون الکساندر دومای پدر است. نويسنده ای که با خلق رمانهای بی مانندش با دقتی بيش از يک مورخ به ثبت جزء به جزء حوادث تاريخ فرانسه پرداخته و در عين حال جذابيت داستانهايش به گونه ايست که هرگز خواننده از دنبال کردن آن خسته نمی شود و با ولع بسيار در جهت شناخت فرانسه که هدف زيرکانه دوماست
3 تفنگدار کلا کتابهاش ترجمه های خوبی تو ایران داشتن این پدر و پسر
تاييد ميشهنوشته اصلی توسط mehrdad1355
اول دوما بعد ديگران...
داستانهاي دوما جذابيتش از بابت ريز شدن در جزئيات هستش . بطوري كه اين احساس رو ميده كه ادم خودش اونجا حضور داره . ولي شاهكار ادبي نيست. داستانسرائي هستش. ضمنا تاريخ نگاري هم نكرده.
شاهكار ادبي تو كتابهاي ژاك روسو هستش . كتاب اعترافات . اميل .
هوگو هم نويسنده بسيار توانائي هستش. ولي داستانسراست.
رومن رولان هم بسيار عالي متون ادبي رو خلق ميكنه. جان شيفته
من امضا ندارم میتونم به جاش انگشت بزنم؟فهمیدم کدوم انگشتمو بزنم .
از هر طرف که بشماری سومی.![]()
این متن تحت قوانین© میباشد هرگونه استفاده و جعل و مشابه سازی پیگرد قانونی دارد.
---------------------
Spiro
تو ایران هم ذبیح الله منصوری همین نقشو داره(هرچند مترجم بوده ولی همچین دستکاری تو ترجمه ها می کرده که انگار خودش دوباره نوشته)نوشته اصلی توسط Ghamnevis
مگه تاپيك در مورد شاهكارهاي ادبي فرانسه نيست پس بكت اينجا چيكارست بكت كه فرانسوي نبوده ايرلندي بوده
من تو فرانسوي ها كامو و كتاب بيگانه رو ترجيح ميدم
کسی E-Book بینوایان رو نداره؟!
پیری دیدم به خانهی خماری ---- گفتم نکنی ز رفتگان اخباری
گفتا می خور که همچو ما بسیاری ---- رفتند و خبر باز نیامد باری
1
شاد بودن بزرگترين انتقامي هست که ميتوني از زندگي بگيري
It's who I am Guys, it's what I am. Right or wrong, I can't change that.
نواختن براي ايران|LOST|جادوي رنگ و بوم|سينماي مردانه|دنياي مجازي- آنچه ساخته ايم - آنچه ميسازيم
قرن شعر|براي هميشه Queen|سرزمين زيبايي ها ايران|ايام خوش كودكي|ديكتاتور ها | شواليه هاي آوازخوان
شنيدني ها:There must be more to life than this - Freddie Mercury & Michael Jackson