فرض کنید پنج شیش نفر (شامل داف) تو خونه جمعید حوصلتون سر رفته میخواین یه بازی دسته جمعی بکنید. چی پیشنهاد میدید؟
من خودم اینا به ذهنم میرسه:
1- بطری بازی
2- بازی های ورقی شامل 21 ، چشمک، شلم و ...
3- پانتومیم
گزینه دیگه ای بلدید؟
گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
فرض کنید پنج شیش نفر (شامل داف) تو خونه جمعید حوصلتون سر رفته میخواین یه بازی دسته جمعی بکنید. چی پیشنهاد میدید؟
من خودم اینا به ذهنم میرسه:
1- بطری بازی
2- بازی های ورقی شامل 21 ، چشمک، شلم و ...
3- پانتومیم
گزینه دیگه ای بلدید؟
بهترین بازی بدون شوخی جدی میگم یه ویسکی بزارید وسط بسته به تعداد.شما که 6نفرید 3 تا بگیرید 3 لیتر جمعا دور هم جمع شید فقط یه نفر باید پیک ها رو پر کننه تند تند بدون مزه می زنید همین طور تا یکی یکی از دور خارج شه در اخر هم تو عالم اونقدر به هم بخندید و اونقدر فکر بیاد سرتون دیگه تموم.
FENER'liyiz biz atadan Böyle gördük biz babadan Taraftarınla her zaman ŞAMPİYONSUN ŞANLI KANARYA
آمپول بازی
با پدیده ای روبرو هستیم که چشم در دوربین میدوزد و به ملت دروغ میگوید!
محمود احمدی نژاد در همایش اولین سالگرد اجرای هدفمند سازی یارانه ها گفت: بسیاری از کشورها از ما درخواست کردند که به آنها در برنامه ریزی اقتصادی شان کمک کنیم و حتی برخی ها درخواست کردند که برای اجرای طرح هدفمندسازي در کشورشان در آنجا مستقر شویم. به عبارت دیگر، اجرای این قانون در کشورمان به یک مرجع تبدیل شده است! وی با اشاره به اینکه تورم تحمیل شده 3 الی 4 درصد بوده است، افزود: برخی ها اصرار دارند که بگویند که شرایط کشور بحرانی است و اینها جنگ روانی است. ما به سمت ثبات بیشتر اقتصادی حرکت می کنیم.
آقا ما یه بازی تو داهاتمون میکنیم خیلی حال میده قضیه اینکه
یه کمربند میارید با قره کشی یه نفر میره وسط کمربند و میدین بهش بعد دورش میکنین تا کمربند و ازش بگیرین اونم برای اینکه کمربندو از دست نده با کمربند جلوی حمله شما رو میگیره همینجوری شما تلاش میکنید که کمربندو بگیرید در ازاش اونم با کمربند هرکی بیاد جلو رو میزنه خیلی حال میده با کمربند زارپ زارپ میزنی تو دهن طرف پر خون میشه انقدر حال میده
وجبی
البته با سکه های 500 تومانی
if I must die, let it be an unusual death rather than an ordinary death in bed
مال تو؛مال من
همون بازی رو بکنید که تو فیلم شکارچی گوزن رابرت دنیرو و کریستوفر واکن انجام می دن هم فاله هم تماشا![]()