![]() |
|
|
#16 | |
|
کاربر فعال مووبل تایپ
|
Quote:
Free 3GP to AVI Converter | Free RM to MP3 Converter | Free WMA to MP3 Converter | Free FLV Player Free FLV to AVI Converter | Download Freeware | Free 3GP Player | Free Pocket PC Game New Freeware | دانلود نرم افزار های رایگان | دانلود برنامه های مجانی |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Registered User
|
كار نميكنه؟
Quote:
خسته نباشي دستت درد نكنه ولي لينكت خرابه |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Registered User
|
electronic جان شما يه لطفي کن و راهنمای جامع لپ تاپ رو توي هاست هايي که ادرسش رو مينويسم اپلود کن تا دوستان ديگه هم بتونن استفاده کنن .
( چون كه سرور پرشينگيگ دون شده )Code:
http://www.free-hoster.cc Code:
http://www.ripway.com/ اولي كه وقتي ثبت نام كني ( ثبت نامش خيلي مفت و مجاني هست ) 500 مگابايت فضا بهت ميده .... دومي هم 30 مگابايت فظا بهت ميده اما ثبت نامش يه خورده در كل من توي هر دو تا ثبت نام كردم و از امكانات بي نظيرشون استفاده ميكنم در مورد ثبت نام توي هر کدوم از اين ادرس ها اگه مشکلي بود من در خدمتم .. Last edited by Mpsjavad; 08-15-2005 at 10:20 AM.. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Registered User
|
آقا مرسی از لطفت.این پرشین گیگ کلا" چیز دونیه!
![]() من تو همون اولی آپلود کردم لینکشم تو پست اول اصلاح می کنم. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Registered User
|
پيمان جان عالي بود! واقعا راهنماي جامع و كاملي بود ، 100 برابر ويژه نامه عصر ارتباط ارزش داشت ، حيف 500 تومني كه براش دادم ، تازه توي اون كلي از مطالب راهنماي شما هم استفاده شده بود بدون ذكر نامي از شما يا پرشين تولز
اگه فونتهاش درست بشه و يه خورده كار ويراستاري روش انجام بگيره حتي ميشه اونو چاپ كرد و فروخت.از اسفنديار عزيز هم كه به هر حال كلي از مطالب اين راهنما حاصل كار ايشون بود ، تشكر مي كنم.
|
|
|
#23 | |
|
Registered User
|
Quote:
در مورد ویراستاری و فونت بله حق با شماست چون اصلا" وقت نداشتم روش کار کنم.اگه کسی طالب بود بگه سورس شو می دم خودش ویرایش بکنه. البته من یه خورده در مورد منابعشم نگرانم تا حالا که کسی ایمیل نزده. |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Registered User
|
لینک خرابه
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Registered User
|
Quote:
واسه من که خراب نیست لااقل الان. والا دیگه نمی دونم.فضای رایگان اینا رو هم داره دیگه.اگه کسی جای بهتری میشناسه لطف کنه و خودش بذاره من که خسته شدم هر جا میرم خرابه. |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Registered User
|
با سلام من امروز دانلود کردم خوب بود دستتون درد نکنه
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Registered User
|
|
|
|
#28 |
|
Registered User
|
سلام
الان چک کردم اين لينک بالا (free-hoster) کار نميکنه ولي لينک persiangig که صفحه بعد بود کار ميکرد. لطفا تمامي لينکها رو در پست اول قرار دهيد تا کاربران از هر کدام که بتوانند آن را دون لود کنند. ضمنا کتابچه بسیار مفیدی بود. ممنون نبی |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Registered User
|
من هیچکدوم رو نتونستم بگیرم
میشه یه جوون مردی یه جای دیگه آپلودش کنه ؟ از این چیزای به درد بخوره که همه باید داشته باشن رو هاردشون ![]() |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|