سلام
من یکی از دوستام از مخابرات ای دی اس ال گرفته 256 نامحدود بعد الان بنده خدا سرعت دانلودش 30 40 ئه تازه اونم با آی دی ام..راهی نیس یکم زیاد تر شه بشه 70 80؟
گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
سلام
من یکی از دوستام از مخابرات ای دی اس ال گرفته 256 نامحدود بعد الان بنده خدا سرعت دانلودش 30 40 ئه تازه اونم با آی دی ام..راهی نیس یکم زیاد تر شه بشه 70 80؟
آنهایی که میروند وطنفروش نيستند، آنهايی که میمانند عقب مانده نيستند، آنهايی که میـروند، نمی روند آن طرف که مشروب بخورند! آنهايی که می مانند، نماندهاند که دينشان را حفظ کنند، همهی آنهايی که میروند سبز نيستند. همه ی آنهايی که می مانند پرچم به دست ندارند! آنهايی که میروند، يک ماه مانده به رفتنشان غمگين میشوند، يک هفته مانده میگريند و يک روز مانده به اين فکر میکنند که ای کاش وطن جايی برای ماندن بود. و آنهايی کـه میمانند، می مانند تا وطن را جايــی برای ماندن کننـد . . . و این است زندگـی ما !!!
یه راه هستش یه موقع هایی جواب میده اونم اینه که idm رو حذفش کن با دانلودر فایرفاکس دانلود کن یه موقع هایی برا خودم خوب جواب میده ولی یه موقع هایی هم نه کلا یه چی بگم برو عوضش کن به دردسرش نمی ارزه خیلی اعصابت رو خورد می کنه
عزیزم شاتل چون حجمش محدوده سرعتش بالاست
چه باحاله!!! مخابراتو ولش! اینو ببین، مردم از خنده![]()
این شرکتهای خصوصی مردمو بیچاره کردن.
مخابرات خوبه نامحدوده.
من که قطعی ندارم به هیچ وجه .
سرعتشم خوبه.256 دارم.معمولا از 40 کمتر نمیشه.بین 40-50 .
عید هم به قول یکی از بچه ها شیر فلکه رو باز کردن.
دانلود ریت من الان 170-180 کیلوبایته.
سرباز وطن
شارژایرانسل ||| لينکدوني فارسي لينک
لينک باکس پرشين لينک ||| مرجع مقالات و پروژهاي دانشجويي
فروشگاه اينترنتي پي30داک ||| لينکدوني و دايرکتوري سايت هاي ايراني
فروشگاه اینترنتی ارزان سرا ||| فروشگاه اینترنتی ارزان فروش
روغن شتر مرغ
سايت يکي از دوستان
ليزر سبز حرارتي 1000 ميلي وات
شما کدوم شهری؟سرعتشم خوبه.256 دارم.معمولا از 40 کمتر نمیشه.بین 40-50 .
ممنون از همگی بابت کمکتون.پس ظاهرا راهی نیس