![]() |
|
|||||||
| View Poll Results: به نظر شما بهترین آهنگ های آلبوم ژاکت محسن چاوشی کدامند؟ | |||
| چاردیواری |
|
10 | 28.57% |
| اسیری |
|
12 | 34.29% |
| دور آخر |
|
16 | 45.71% |
| حراج |
|
5 | 14.29% |
| خنده |
|
12 | 34.29% |
| لولای شکسته |
|
5 | 14.29% |
| بخوان امشب |
|
10 | 28.57% |
| دلشوره |
|
7 | 20.00% |
| دریاچه مرده |
|
5 | 14.29% |
| بازار خرمشهر |
|
11 | 31.43% |
| کی بهت خندیده |
|
6 | 17.14% |
| Multiple Choice Poll. Voters: 35. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
امکانات بيشتر |
|
|
#5056 |
|
Registered User
|
تاثیر پذیری که صد در صد هست . هر چند من بیشتر از اینکه الهام گرفتن رو از پینک بدونم از راک های دهه ۶۰-۷۰ می دونم
اصلا مگه میشه تاثیر پذیری نباشه . اما کپی نیست :d ترانه اولی که خیلی معمولی بود . اما اون دومی ( تو تنهایی تنها بمونم ! ) خوشم اومد . فکر کنم کار ارجینی باشه ! دور آخر هم خوبه . فکر کن مثلا این سولو ها مال دور آخر باشه خیلی خوب میشه هر چند فکر نمی کنم ٬!اینجاش هم حال می کنم که می گه : گفتی که ... بعد بووووم !!
|
|
|
|
#5057 |
|
Registered User
|
loooool
دمو ۸ چیه الین وسط ؟ |
|
|
|
|
|
#5058 |
|
کاربر فعال موسیقی
|
منم منظورم همون تاثیر بود .. خواستم یکم جو بدم!
// دموی آلبوم هشت .. محسن چرا اینجور میخونه ؟!
|
|
|
#5059 | |
|
Registered User
|
Quote:
اول که خوند نفهمیدم اونه :d حالا این همه صدا رو عوض می کنه آخه نمی دونم نمی فهمه اصل حال نفس بریده و فلسطین ـه :| من اگه تو ژاکت لحن اونجوری نباشه شخصا بهش می گم :کریزی: |
|
|
|
|
|
|
#5060 | |
|
Registered User
|
Quote:
این " تو به من گفتی برو " یه جوریه ! زیاد خش میده به صداش . تازه شعر هم ریتم نداره . کلا" یه جوریه ولی بعدش بهتر میشه . باید منتظر بمونیم کل آلبوم رو گوش بدیم بعد نظر بدیم
|
|
|
|
#5061 |
|
Registered User
|
ترانه ی اول دمو رو که شنیدم یاد ترانه ی " شناسنامه " بنیامین افتادم
محتوای شعرهاشون خیلی شیه همه ...
|
|
|
|
#5062 | |||
|
Banned
|
دمو هم که اومد و باز اینترنت و بهم ریخت :دی من که گوش نمیدم میذارم هفته بعد که اومد یه جا گوش میدم حالش بسی بیشتره :دی
Quote:
Quote:
ای بی تربیت . Quote:
8 روز مانده ... |
|||
|
|
|
|
|
#5063 |
|
Registered User
|
منم همچین حسی داشتم حالا باید دید چجوریه در کل خیلی بد نبود خوب بود خصوصا اون قسمت آخرش امید راست میگه تاثیر پذیری دیده میشه که اتفاقا مثبته.................مسعود عمو جون کهریزک و ما نقشه شو کشیدیم.......دی
|
|
|
#5064 | |
|
Registered User
|
Quote:
بابا اون اسمایلی رو جلوش گزاشتمو یه توجهی میکردی---> ... من قبلش هم اصن نمیومدم تو این انجمن که بعد از این هم بیام! ... پ.ن کلن پست جنبه مزاح داشت .. زیاد جدی نگیر .. خونتو کثیف نکن امید جان!
|
|
|
|
|
#5065 | ||||
|
کاربر فعال موسیقی
|
Quote:
ولی اینکه همیشه لحن خوندنش عوض میشه به نظر من یه پوئن مثبته. یه جورایی داره قدرت خوانندگیش رو به رخ میکشه! از این آهنگ جدیده هم خوشم اومده ولی ریتمش خیلی آشناس! حس میکنم این ریتم رو قبلا هزار بار شنیدم! Quote:
Quote:
بنیامین کجا بود؟ فقط اون قسمتی که میگه "گفتی زشتی" شبیه بود. ولی واقعا بی انصافی ه اینا رو با هم مقایسه کنیم. Quote:
// اگر جدیدا حالتون خوب نیست ، اگر غم و غصه دارین ، اگر دلتون گرفته .. به شما پیشنهاد میدم این تاپیک رو بخونید. تضمین میدم که بعد از خوندن این تاپیک چنان خنده ای روی لباتون میشینه که حالا حالا ها غم سراغتون نمیاد!! |
||||
|
|
|
|
|
#5066 |
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر
|
آقا چرا پست بیشتر از یه خط نمیشه زد لول
|
|
|
|
|
|
#5067 |
|
Registered User
|
|
|
|
#5068 |
|
Registered User
|
به جان خودت اگه قصد مقایسه داشتم فقط گفتم به نظرم اومد محتوای شعرهاشون شبیه همه ...
Last edited by Amir_Br; 02-10-2010 at 10:16 PM.. |
|
|
|
|
|
#5069 |
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر
|
هر چند از اين قطعه اول دمو دل خوشي ندارم به خاطر شعرش و هق هق های هميشگی اما اين چيزی از ارزش های "خجالت می کشی" کم نميکنه
![]() پروفايل صدا روی همون سلام آقا ست شده! فقط اميدوارم توی آلبوم حداقل چندثانيه بدون عز و جز و ناله باشه ، خسته شديم ديگه! ![]() اين کسی هم که دمو رو ساخته فکر کنم اولين تجربه ش در زمينه کات کردن و چسباندن فايلهاي صوتي بوده! نه فيدي، نه چيزي چهار تا تيکه رو به هم چسبونده!! دقیقا به دامنه هاي سايتهاي جديد و طراحي شون هم مياد مح تری چاوشی، ژاکت ميوزيک! لوول... حالا آلبوم هشت رو مي خوان توی همين چند روز بدن بيرون؟ به نظرم توي اينم صدا يه چيزی مثل همين "خجالت می کشی" ه ! واقعا هم خجالت می کشه مثل قبل بخونه... چرا!؟ چون هنوز ترس از برچسب مقلد قمیشی داره! صداش در اعلاترین وجه ممکن به سیاوش نزدیک میشه، واسه همین ادا اصول درمیاره موقع خوندن! ترسو سه چهارروز بود می خواستم اینا رو بگم ![]() . |
|
|
|
|
|
#5070 |
|
Registered User
|
تا دوباره فیل به اینجا تر نزده یه حدسی بزنم:
به نظرم آهنگ اول دمو (معروف به روا نبود) همون آهنگیه که کار تنظیم و ترانه اش کار خود چاوشیه. به 3 دلیل. یک، به دلم برات شده. دو، دموی یه شاخه نیلوفر که آهنگ هفته ها... رو گذاشته بود که خودش سروده بود. سه ، به نظرم شازده محافظه کار تر از اونه که بذاره تنظیم کننده ای جز خودش اونطور با صداش بازی کنه و بفرسته رو الاکلنگ! |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|