esam

تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنت

بستن این دسته بندی گزیده ای از بازارچه پرشین تولز

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: بهترین سرمایه گذاری بلندمدت چیست؟!

Registered User chaand آواتار ها

Icon14 بهترین سرمایه گذاری بلندمدت چیست؟!

سلام دوستان به نظر شما بهترین گزینه برای سرمایه گذاری حدود 3 تا 4 ساله به غیر از طلا و سکه چه چیزهایی می تونه باشه؟

لطفا اگر تجربه ای هم داشته اید بیان کنید

ممنون

2. تبلیغات در اینترنت
    Registered User hossein55 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط chaand نمایش نوشته ها
    سلام دوستان به نظر شما بهترین گزینه برای سرمایه گذاری حدود 3 تا 4 ساله به غیر از طلا و سکه چه چیزهایی می تونه باشه؟

لطفا اگر تجربه ای هم داشته اید بیان کنید

ممنون
    اتفاقا به نظر من اصلا سکه و ارز رو نباید 3-4 ساله بهش نگاه کرد باید در پایین ترین قیمت خرید و در بالاترین قیمت فروخت که به قول بعضی از بچه های اینجا نوسان گیری کرد ازش.
    آگهی استخدام

به انجمن پرشین دیسکاس سر بزنید

"میدونی بندگی خدا یعنی چی؟ یعنی بچت رو ببری برای خدا قربانی کنی و چاقو رو بزاری و ببری و چاقو نبره"

بخدا گفتم: " بیا جهان را قسمت کنیم، آسمون واسه من ابراش مال تو، دریا مال من موجش مال تو، ماه مال من خورشید مال تو ... ".
    خدا خندید و گفت: " بندگی کن، همه دنیا مال تو ... من هم مال تو ... "

رفاقت و دوستی سر جای خودش ، کار و کاسبی هم سر جای خودش (میگی نه کلیک کن)

Registered User farajoon آواتار ها

اين سئوال يه جواب قديمي داره. حسابدارا خوب باهاش آشنان. هر چي كه بتونه ارزش افزوده ايجاد كنه، ارزش سرمايه گذاري داره. اينا رو بهش مي گن دارايي. ساده تر بگم: يه چيزايي رو ميشه اجاره داد. اين يه جور داراييه. هزينه مي كني و ميخري، ميدي رهن و اجاره و درآمدزا ميشه. اين يه جور سرمايه گذاريه. ميشه يه دستگاه بستني ساز باشه يا يه غلطك راهسازي.
    اما بعضي داراييها در طول زمان به جواب ميرسن. شناخته شده ترينشون هم ملك و زمينه. بخر. بخوابون، چند سال بعد يا بساز يا بفروش يا هم بساز و هم بفروش. تازه بسته به موقعيت مكاني، ابعاد، استعدادهاي محيطي و امكانات تكميلي، ميشه از همون ابتداي خريد، ازش درآمدزايي داشت. مثلن تبديلش كنين به باغ يا مزرعه.
    اگه باز جاش اجازه بده و حاضر باشين روش سرمايه گذاري كنين، ميتونين يك يا چندتا كاربري ديگه دربيارين. زمين بازي، مركز تفريحات، پاركينگ، و ...
    بعضي دارايي ها ارزش ذاتي خوبي دارن و در طول زمان رشد مي كنن. اما اين رشد بها به معني سودآوري واقعي نيست بلكه به معني حفظ ارزش پول در طول زمانه. بهترين اين نوع دارايي ها هم انواع مصنوعات طلاست.
    هم فكري و همكاري رمز پيشرفت سريعه.

Registered User farajoon آواتار ها

هميشه سرمايه گذاري يه اقدام مشروط محسوب ميشه. يعني كي، كجا، چطور، چقدر.
    اگه زمان حال رو در نظر بگيريم من شخصا ترجيح ميدم سرمايه گذاري رو اول از همه تو يه جاي مطمئن و براي يه سوژه مطمئن اختصاص بدم.

Banned

تو ايران سرمايه گزاري بلند مدت به نظر من اشتباه هست ولي اينجور سرمايه گزاريا تو ساختمون و بيشتر زمين خوبه و هيچ وقت ضرر توش نيست

7. تبلیغات در اینترنت
    Registered User aliamiri1390 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط farajoon نمایش نوشته ها
    هميشه سرمايه گذاري يه اقدام مشروط محسوب ميشه. يعني كي، كجا، چطور، چقدر.
    اگه زمان حال رو در نظر بگيريم من شخصا ترجيح ميدم سرمايه گذاري رو اول از همه تو يه جاي مطمئن و براي يه سوژه مطمئن اختصاص بدم.
    این نوع سرمایه گذاری ها معمولا با سود کم هست.یک نوع ریسک کنترل شده هم بد نیست