سلام دوستان به نظر شما سودآورترین طرح برای مبالغ بالا چه طرحی و مربوط به کدام بانک است؟
با سپاس![]()
گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
آگهی استخدام
به انجمن پرشین دیسکاس سر بزنید
"میدونی بندگی خدا یعنی چی؟ یعنی بچت رو ببری برای خدا قربانی کنی و چاقو رو بزاری و ببری و چاقو نبره"
بخدا گفتم: " بیا جهان را قسمت کنیم، آسمون واسه من ابراش مال تو، دریا مال من موجش مال تو، ماه مال من خورشید مال تو ... ".
خدا خندید و گفت: " بندگی کن، همه دنیا مال تو ... من هم مال تو ... "
رفاقت و دوستی سر جای خودش ، کار و کاسبی هم سر جای خودش (میگی نه کلیک کن)
انجام پرداخت های و خرید های اینترنتی شما + فروش تمامی لایسنس های قانونی
www.visapay.me
یاد و خاطره عرمین آن بزرگ مرد با مرام و کمپوت جنبه و مرام در خاطرات می ماند
والا دکتر جون ما که تا حالا زیان نکردیم :دی
خودت میدونی بانک انقدر بعضی وقتا تو یک مسئله اقتصادی ریز میشه و مو رو از ماست میکشه که من میخوام سر به بیابون بزارم!
چون بالاخره فرصته اون موضوع و زمان گذاشتن بر روی یک مسئله باعث فرصت سوزی میشه.
این باعث میشه زیان به حداقل ممکن برسه.
بانک مسکن یک طرح سپرده ممتاز داره که اوراق می ده به نظر من گزینه مناسبی تا حالا بوده
غیر از بانک مسکن بانک های دیگه هم طرحی داره؟
پولتو بزار بانک به صورت سپرده
علاوه بر سود سپرده یک وام بهت تعلق میگیره به میزان تا 90 درصد سپرده !
با دادن اقساطش مثلا بعد 1 سال پول شما 1/9 برابر شده ! :دی
خب بستگی به سرمایه داره
مثلا با یک میلیون بحث می کنیم
شما اگر یکسال بزارید و از این طرح استفاده کنید
کوتاه مدت پويا
شما بعد یکسال 1220000 تومان حدودا پول خودتون + سود اعطایی به پول هست
900 هزار تومان بهتون وام تعلق میگیره که ماهانه حدود 100 هزار تومان قسطش هست
شما میتونید مثلا اون سپرده رو بفروشید ! و وام + پول و سودش رو که 2120000 تومان هست رو در اختیار داشته باشید !!!
نه اینکه شما بعد از یکسال این مبلغ رو دارید و میتونید اون 900 رو سپرده یکساله کنید و در آخر یکسال 1080000 تومان دریافت کنید که جمعا 2300000 تومان داشته باشید !
دکتر اگه سوتی دادم بیا درستش کن :دی
خیر برای گرفتن وام خود سپرده ای که میگذارید میشه ضامنتون !
اصولا وقتی پول ضامن بشه دیگه بانک نگرانی بابت سایر مسائل نداره ، البته بسته به بانک یا موسسه ای که میرید امکان داره برای بیش از 1 سال برای هر سال ازتون چک بگیره
یعنی شما میتونید سپرده 5 ساله باز کنید ، وام 75-90 درصد سپرده بگیرید و در اقساط تا 5 سال برگردونید که یه کم بده به خاطر سود سالیانه وام
شما رفتید سپرده باز کردید مثلا یکساله ! خب میرید این سپرده با کمی زیر قیمت به یه نفر دیگه که میخواد پولشو سرمایه گذاری کنه تو بانک میفروشید ! میتونه آشنا باشه غزیبه باشه !
اگه آشنا بود که شاید با یه نوشته ساده حل بشه ولی غریبه بود و قبو نکرد برید محضر به صورت رسمی یه قرارداد ببندید !