![]() |
|
|
#61 | |
|
مدیر هنرهای نمایشی
|
Quote:
![]() ok پس لينک اونی که ميخوای رو برام بزار که من همون رو برات بگيرم . تو محموله بعدی با کارتون ها ميدم برات بياد. فکر پست رو نکن، اگه سالم هم باشه ناکار دستت ميرسه! (فقط تو نيستی خواهر پرشيانا هم يه کتاب پيشم داره!)![]() ديگه ... آها آره فکر کنم منظورش يه جلد چرمی يا مشابهش که کتاب توش ميره باشه مثل قران خودمون که هميشه يه جلد ديگه هم داره. ولی اگه ميخوای مطمئن شی از سيمور بپرس. استاد زبان اونه! ![]()
|
|
|
|
#62 |
|
مدیر هنرهای نمایشی
|
Weed Science Volume 55, Issue 2 (March 2007) WEED BIOLOGY AND ECOLOGY http://www.4shared.com/file/12401300/2ba408e8/005.html SPECIAL TOPICS http://www.4shared.com/file/12401366/949d0a5b/006.html خوب تموم شد. ![]() |
|
|
|
|
|
#63 | |||
|
Registered User
|
Quote:
سلام! واقعا ممنون! از بین این دو تا شما کدومو پیشنهاد میکنی؟: http://www.amazon.ca/gp/legacy-handl...866727-6485931 البته اگه لینکو درست داده باشم ( 2 تاشو Add to Cart کردم)Quote:
وای! گفتی پست. امروز وقتی بسته جناب دنیل رسید با کمال تاسف دیدم که قاباش شیکسته ( له شده بود واقعا که این پست گندشو درآورده حالا خوب شد برادر دنیل DVD هارو تو قاب گذاشته بودن و الا همشون کاملا له میشدن )Quote:
ممنون! ![]() به جناب سیمور هم یه سر میزنم
احساس باز ماندن از کمال، دور ماندن از جوار دوست، از بقای ابدی، از حیات جاوید و محروم گشتن از صلح و زیبایی و خیر مطلق و عقب ماندن از آن گروهی که توانسته اند تا آنجا که به خدا بپیوندند راه را ادامه دهند و له شدن و گم شدن و از میان رفتن در گرد وغبار کاروانی که به سرعت میرود تا خود را بدانجا رساند، آنچنان وحشتی در دل انسانی که فراتر از دیگران می اندیشد، بر پا میکند، که برای دیگران قابل درک نیست . . . «دکتر شریعتی» ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- آهنگ تیتراژ ( فایل صوتی و تصویری) و تاپیک سریال داستان زندگی ( هانیکو ) |
|||
|
|
|
|
|
#64 | |
|
مدیر هنرهای نمایشی
|
Quote:
خوب يه مشگليه، من که رو اين لينک کليک ميکنم wish list خودم باز ميشه نه مال تو! ![]() لينک هر کدوم از کتاب ها رو اگه جداگانه بدی بهتره!![]() راستی حالا حال خوده dvd ها خوبه؟ ![]() |
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() ![]() ![]()
بالاترین کیفیت و ارزانترین قیمت ![]() آخرین محصولات : ویندوز 7 با آپدیت ماه فوریه - Windows 7 Ultimate OEM February 2010 سریال Lost (گمشدگان) - فصل ششم آخرین فیلم HD : مجموعه مستند حیات -BBC Life 2009 آخرین بازی ها : بازی Napoleon: Total War - جنگ نهایی ناپلئون بازی Battlefield: Bad Company 2 - میدان نبرد : کمپانی بد 2 بازی Aliens vs Predator - بیگانه در مقابل نابودگر |
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
مدیر هنرهای نمایشی
|
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Registered User
|
ebook های تخصصی نجوم را کسی داره؟
|
|
|
#68 |
|
مدیر هنرهای نمایشی
|
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Registered User
|
باشه ممنون.
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Registered User
|
در خواست کمک برای دانلود یک ای بوک
information technology for management .transforming organizations in the digital economy - 5nd edition- 2006
by turban.e.leinder.d.mclean.ewetherbe.y published by john willy and sons 2006 می خواستم ببینم کسی از دوستان می تونه راهنمایی کنه؟
|
|
|
|
#71 |
|
کاربر فعال علم و دانش
|
اين هست:
![]() Publisher: John Wiley & Sons Inc Number Of Pages: 250 Publication Date: 2001-11 Sales Rank: 1099975 ISBN / ASIN: 0471215333 http://mihd.net/5.1857/Management_In...stems.zip.html Size: 27MB The download link is: http://www.sendspace.com/file/mfotsg
|
|
|
#72 |
|
Registered User
|
سلام بر همگی
من این ترم ترمو دینامیک 1 دارم و دنبال تحقیقی برای این درس هستم.کسی میتونه کمکم کنه؟ موضوعش هرچی باشه فرقی نمیکنه؟ کسی مقاله یی در مورد مکانیزم دست های مصنوعی یا در مورد اهرم های هوابیما که با وارد کردن نیرو به انها باعث بالا یا بایین رفتن بال های هوابیما میشه داره؟ برای درس دینامیک ماشین میخواستم از لطفتون ممنون ![]() |
|
|
|
|
|
#73 | |
|
مدیر هنرهای نمایشی
|
Quote:
![]() ترمو 1 خيلی گسترده ست، روی کدوم مبحث ميخواين تمرکز کنين؟ پروژه دارين؟ ![]() |
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Registered User
|
Quote:
ممنون از جوابتون حقیقتش من زبانم خوب نیست. فارسی هم که سرچ کردم چزی گیرم نیومد در ترمو روش های جدید اندازه گیری فشار موضو عی هست که استادم گفته ولی اگه موضوع دیگه ایی باشه چندان مهم نیست فقط مربوط به ترمو باشه. من میخوام یه تحقیق برای درس دینامیک ماشین اماده کنم .ترجیح میدم در مورد اهرم های هوابیما باشه.شما موضوع دیگه ایی به ذهنتون میرسه که براحتی براش مطلب گیر اورد؟هر چی باشه فرقی نمیکنه؟ ممنون از کمکتون |
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Registered User
|
مهندسین صنایع کمکم کنید
سلام
من چند تا کتاب خوب برای این دروس می خوام لطفا نام ناشر و نویسنده رو ذکر کنید کتابی رو معرفی کنید به من که خودتوت ازش راضی بودین و فکر می کنن خوبه! ممنونم و دعا گو اقتصاد عمومی 2 تحقیق در عملیات 1 روشهای تولید 1 اقتصاد مهندسی آمار مهندسی اصولحسابداری وهزینهیابی |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|