![]() |
|
|
#1 |
|
کاربر فعال دوربین دیجیتال
|
همهء سوالات من (سوالات فني)
فکر کردم اگه همه سوالات را اینجا مطرح کنیم بهتره تا اینکه توی تایپیک اخرین عکس شلوغ بازی بشه
فعلا همین رو جواب بدین اگه سایز سنسور بزرگ باشه کجا ها تاثیر مثبت داره ؟ اقا هرکی سوال عمومی داره همینجان مطرح کنه
رامين نجفي Last edited by ramin_njf; 12-27-2005 at 01:54 PM.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
مدیر بازنشسته
|
اول از همه رزولوشن عکس زيادميشه . دوم هم ديناميک رنج (پويايي رنگها يا همون قدرت تشخيص رنگ) بالا ميره . سوم نويز مياد پايين . چهارم هم نميدونم من همينا رو ميدونستم.
|
|
|
#3 |
|
|
پس دلیل زنده بودن رنگ در دوربین s2Is نسبت به دوربین من همینه !!!!
از این سوال نمره کامل رو گرفتی سوال بعدی وایت بالانس یعنی چه ها ها ها ؟ Last edited by ramin_njf; 11-22-2005 at 01:46 PM.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
نبود ؟
کسی نیست جواب منو بده های هوار امیر افشین ارسلان غیره وذالک کجایید ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Last edited by MCP; 11-22-2005 at 01:36 PM.. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Quote:
بعد اینها که انگلیسی بید من تابخوام کلمه کلمه بخونم شب شده ولی از عکسها یچیزی دستگیرم شد اگه میشه در چند کلمه فارسی بگو ببینم جریان چیه ؟ |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
قبلا گفتم که من امده بودم اینطرف ها برای خرید دوربین فیلمبرداری بعد که دوستی و همبستگی شمارو دیدم
عضو شدم بعد هم مجبور شدم بخاطر شما برم دوربین عکاسی بخرم پس حالا که این بلا ها رو سرم اوردین باید جور ش رو هم بکشین من یه مشکل برام پیش امده شاید 2 روز نباشم فعلا خدا حافظ این سوال روجواب بدین لطفا چگونه از خورشید عکس بگیرم که به دوربین خسارت نرسه ؟ |
|
|
|
|
|
#9 |
|
مدیر بازنشسته
|
خوب اگه ميخواي بگير تو غروب يا طلوع خوريد بغيه موارد خراب ميشه باعث سوختن سلولهاي نوري ميشه . يا از عينک جوشکاري استفاده کن. موفق باشي. شوخي کردم.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
رامين جان يكي از بزرگترين مزاياي سنسور بزرگتر, داشتن عمق ميدان بيشتره( چيزي كه شما خيلي طالبش هستين). سوژه بسيار واضح و بك گراند كاملا محو قابل دسترسي است.
بعنوان مثال اگه سايز سنسور شما 1/1.8"باشه با فاصله كانوني 50mmو ديافراگم 8 و از سوژه 1 متر فاصله داشته باشين: عمق ميدان شما حدودا 4.2 ميلي متر خواهد بود .در حاليكه با همين تنظيمات و سايز سنسور يه دوربين DSLR با 1.6X عمق ميدان شما ميشه 12.6 سانتي متر. البته نسبتها هميشه به اين منوال نيستند ولي تفاوت فاحش هست. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
|
از همه تشکر ميکنم
ارسلان جان در مورد عکس غاز من فقط عکس رو تيره کردم وقسمت عمده بگراند مشکي ولي مورد اعتراض شما بود چرا ؟ و اما فرموديد بيش از 10 راه براي بهترعکاسي کردن بدون تکيه بر امکانات دوربين وجود داره اگه ميشه شما با کمک ديگر دوستان چند تا از مهمترين راه ها رو توضيح بدين لطفا |
|
|
|
|
|
#12 |
|
مدیر بازنشسته
|
راه ها براي گرفتن يه عکس خوب هست چيزهاي استانداردي نيستن . بايد خودت و دوربينت رو خوب بشناسي وبعد خواهي ديد که چه راههايي براي عکاسي جلوت هست.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
در سبک پانارما نورسنجی یعنی چی (اینکه میگن مثلا براساس شات سمت راستی بوده )
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
مدیر بازنشسته
|
در پانوراما چون تصاوير به هم پيوسته خواهد بود و بهم متصل خواهند شد بايد از يک اي وي و تنظيمات شاتر و دياف استفاده بشه . از اين رو تو مد پانوراما دوربين رو تنظيمات شات اول پانوراما قفل ميشه.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
ممنون
اندر اکسپوز چیه ؟ |