سلام
دوستان عزیز از تاپیک همه چیز مشخص
فقط اصل بودنش برام خیلی مهم
اگر دست دوم هم دارید حتما سالم و تمیز باشه
در ضمن ترجیحا هم مدل هایی باشه که تعداد قطعاتش بالا باشه
اگر مدل Fire Transporter موجود باشه که عالیه
با تشکر
گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
سلام
دوستان عزیز از تاپیک همه چیز مشخص
فقط اصل بودنش برام خیلی مهم
اگر دست دوم هم دارید حتما سالم و تمیز باشه
در ضمن ترجیحا هم مدل هایی باشه که تعداد قطعاتش بالا باشه
اگر مدل Fire Transporter موجود باشه که عالیه
با تشکر
فروشگاه اینترنتی چاره رو یه نیگا بکن
از چاره خريد نكن پشيمون ميشي
يه زماني بچه كه بوديم از اونور آب اقوام زياد برامون مياوردن.ولي همشونو از بس شر و شور بوديم گم كرديم و داغون.
تو هايپر استار داره،اصلش رو هم داره و تقريبا" 10 12 مدلي ميشه ولي شديدا" گرونه،ارزون ترينش 170 اينطورا بود.يه مدل knight bus كه مربوط به اوتوبوس شواليهء هري پاتر هست داشت كه من خوشم اومد ولي به خاطر قيمت بالاش نگرفتم.
قیمت خرید منصفانه یعنی چی؟
به عنوان مثال این قطعه:
اسباب بازی و سرگرمی :: لگو :: Building Accessories :: X-Large Gray Baseplate - چاره: فروشگاه اینترنتی
43تومان هست , قیمت خرید مدنظر شما چه قدر هست؟
دنبال اصلش باشی باید پول خوبی خرج کنی
دنبال بدلش باشی برو پشت مسجد شاه در تهران البته اوناهم چند مدل هست
دنبال دست دو اصل هم باشی مهاباد اسباب بازی فروشی های تاناکورا
اين كه شما گذاشتيد فقط يه صفحه هست كه خالي بدرد نميخوره، در واقع يه اكسسوري هست براي لگو باز ها.
يه مدل كامل كه سرش به تنش بيارزه خيلي بيشتر از اينا قيمت داره.مثل اينا:
اسباب بازی و سرگرمی :: لگو :: Creator :: Volkswagen T1 Camper Van - چاره: فروشگاه اینترنتی
اسباب بازی و سرگرمی :: لگو :: Creator :: Winter Village Post Office - چاره: فروشگاه اینترنتی
قویترین فروشگاههاش تو ایران، مرکز لگو اسکان و تندیس هستند. هیچ جایی پایینتر از اینها نمیده. مگه اینکه دسته دوم تو بچه ها پیدا کنید.
با تشکر از کلیه ی دوستان عزیز
بنده برای کادو تولد میخوام تقدیم کنم
حتما هم میخوام اصل باشه
اما اگر دست دوم باشه که چه بهتر
من قیمت خاصی مد نظرم نیست اما چون این جا بعضی از موقع جنس ها حتی تا 50 درصد زیر قیمت بازار و من هم تا بهمن ماه وقت دارم نوشتم با قیمت مناسب
میگم شاید یکی خریده باشه و پشیمون شده اعلام کن خریدارم و.....
ببخشید میشه بگید خصوصیت این اسباب بازیها چیه که اینقدرررررررر گرونه؟؟
دوستان 6ماه دیگه برمیگردم تا اون زمان تنها از طریق پیغام خصوصی و بقیه راههای ارتباطی باهام در ارتباط باشید ممنون
اپ..............
قیمت اینها همه جا یکی است ، چون اینها رو Global Brand Toys وارد ایران میکنه و انحصاری دست اینهاست .. مگر اینکه کسی از خارج براتون بیاره .. اون چیزی که مد نظر شماست Hard to Find های Lego هستند .. که از 50 دلار داره تا 400 دلار ولی تو ایران قیمت ها خیلی عجیب غریبه واقعا ...
I'm going to hell by a road called life