سلام خدمت دوستان گل پی تی
دنبال یه گرافیک nvidia 9800 gt هستم دسته دوم که 1 GB یا 2 GB باشه البته حتما DDr2
چون DDr3 رو مادربرد سیستمم پشتیبانی نمیکنه
خلاصه کارتش سالمه سالم باشه و تعمیری هم نباشه
گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
سلام خدمت دوستان گل پی تی
دنبال یه گرافیک nvidia 9800 gt هستم دسته دوم که 1 GB یا 2 GB باشه البته حتما DDr2
چون DDr3 رو مادربرد سیستمم پشتیبانی نمیکنه
خلاصه کارتش سالمه سالم باشه و تعمیری هم نباشه
یه عمری رو لبهام پر از خنده بود/ تا کی باید این نقشو تمرین کنم
یا هر سال تحویل بگم پیشمی/ تا کی باید این فکرو تلقین کنم
دارم درد و دل میکنم گوش کن/ چقدر حرف دارم که خالی بشم
چه حرفایی رو تو خودم ریختم/ ببین از نبود تو چی میکشم
دوست عزیز رم که نیست بگید مادربرد سیستمم پشتیبانی نمیکنه...شما میتونید هر گرافیک PCI E( با حافظه های نسل 5 و 3و 2) روی هر بورد دارای اسلات PCI e نصب کنید بره....فکر میکنم منظورتون استفاده از حداکثر پهنای باند کارتتون باشه که فکر نمی کنم اونقدر پهنای باندی نداره که ورژن PCI e بوردتون باعث عدم استفاده از تمامی ظرفیت کارت بشه
ویرایش توسط Sayehh : November 25th, 2012 در ساعت 11:06 PM
یه xfx 9800 gt هست بدون جعبه و گارانتی ولی کاملا سالم هست چند میبرین
داداش مادربرد بنده دی دی آر 2 ساپورت هست و بنده دارم از گرافیک دی دی آر 5 استفاده میکنم.مشکلی پیش نمیاد.
راستی از کارت های هم رده میتونم بهتون 440 رو معرفی کنم.تقریبا مدل دی دی آر 3 با این کارت که درخواست دادید هم قدرته و به جای دایرکت ایکس 10 نسخه 11 رو هم پشتیبانی میکنه و از لحاظ صرفه اقتصادی هم فکر کنم به صرفه تر باشه.
مولای متقیان حضرت علی(ع) میفرمایند:
هیچ مالی اندوخته نمی شود مگر اینکه حق مظلومی پایمال گردد
اگه ddr3 رو پشتیبانی کنه که عالیه
ببینید من سالی می خوام 2-3 تا بازی شاخ رو سیستمم نصب کنم
قبلا سیستم جواب میداد ولی الان نه واسه همین دنبال یه گرافیک میگردم که کارمو راه بندازه تا 1 الی 2 سال دیگه
الان یعنی 9800 دایرکت ایکس 11 رو پشتیبانی نمیکنه؟
دوستان اگه گرافیکی از شرکت nvidia دارن که قدرتش در حد همین 9800 هستش هم پیشنهاد بدن البته با قیمت
من اصلا قیمت لوازم کامپیوتر دستم نیست
داداش خیالت راحت تو برو گرافیک پایه ddr5بگیر اونم مشکلی نداره .یه گرافیک برات دارم پ خ کردم .
دوست عزیر همونطور که تو پست قبلی هم گفتم خیر این کارت دایرکت ایکس 11 رو پشتیبانی نمیکنه.
بنده فقط کارتهای انویدیا رو میشناسم و با ای تی آی کار نکردم
کارت 9800 الکی گرون هست.
میتونم این مدلها رو بهتون معرفی کنم که خوش قیمتتر و در حد 9800 هستن.
اولی مدل 440 از سری 400 انویدیا.قدرتمند تر از 9800.یکی از دوستان همین الان یه مدل ایسوز کار کرده واسه فروش دارن.
دومی مدل 430 از سری 400 که یه مقدار از 440 و حتی 9800 ضعیفتر هست ولی بسیار خوش قیمت تره.
سومی 450 از سری 400 که 430 و 440 رو بذار روی هم یه همچین قدرتی داره و الان یکی دو تا از دوستان توی بازارچه فروش دارن.
اینا دایرکت ایکیس 11 بودن که نسبت به کارایی از همه کارتهای سری 8000 9000 200 بسیار خوش قیمت و به صرفه هستن.
بودجه رو بالاتر ببرید بدون شک کارتهای سری 500 و 600 اولویتهاتون باشه.
الان 440 چنده قیمتش؟
نمی خوام خیلی هزینه کنم اخه
کار گرافیکی ندارم فوقش سالی 2-3 تا بازی خیلی شاخ
سـلام.
بـا اجـازه از اسـتارتر عـزیز ... .
دوستـان قـدرت CPU بـرای Gaming چـقدر مهمه ؟؟!.
الان روی سیـستم یـه کـارت ATI6770 هسـت بـا پـردازنده تـک هـسته ای Intel Pentium 4 CPU 3.20GHz .
ولـی هـنگام اجـرای اکتـر بازیـها مثل GTA IV ویا Homefront خیـلی افـت فریـم دارم ! .
حتـی بـا اینـکه تنظـیمات گـرافیک رو روی پایـین تـرین جـزئیات قـرار میـدم ): !.
اگـه یـه پـردازنده قـویتر بگـیرم مشکـلم حـل میـشه ؟؟!.
No one can go back and make a brand new start
Anyone can start from now and make a brand new ending
داداش من 440 داشتم.بتل فیلد 3 رو روی تنظیمات مدیوم و بعضی ها هم های راحت اجرا میکرد.البته سی پی یوم کم می آوورد و کارت بیشتر از اینا هم قدرت داره.
قیمت نوش رو ندارم.کارت تقریبا از رده خارجه ولی میتونید با 150 60 تومن دست دوم بگیرید.توصیه من به شما مدل گیگابایت.اوورکلاک شده کمپانی.
داداش یه نصیحت دیگه این که از لحاظ کارایی به قیمت کارتهای ای تی آی به صرفه تر هستند.ولی کارتهای انویدیا یه چیز دیگست.
به نظر بنده دو دلیل
یکی اینکه فناوری فیزیکس مختص انویدیا هست
و دومی که مسخره هست ولی واقعیت داره شرکت های گیم زیر به زیر با انویدیا قرارداد دارن و بازی ها رو طوری طراحی میکنن که بهتر روی انویدیا اجرا شه و این وسط حق ای تی آی رو میخورن!!!!!!