![]() |
|
|
#16 | |
|
Registered User
|
Quote:
تایید میشه ... کتاب مویس مانو واقعا مفت گرونه ... مخصوصا ویرایش جدیدش که ترجمه ی دکتر سپید نامه ... یه cd مفتی هم روشه ....!!!!! نمی دونم این یارو خجالت نکشیده این ترجمه ی افتضاح رو چاپ کرده....!!! اما کتاب نلسون .. خداااااست ... آدم میخواد جلوش تعظیم کنه...!!!!! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Registered User
|
Quote:
البته بچه های سخت افزار طراحی خود گیت های منطقی رو توی الکترونیک دیجیتال میخونند. |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Registered User
|
Quote:
من بدترین درس عمرم فیزیک 2 بود |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Registered User
|
مدار منطقی پایه و اساس تمامی شبکه های دیجیتالیه. همه شبکه های دیجیتالی اساسشون به همین درس 3 واحدی هلو برمیگرده. در حقیقت اگر کسی مباحث این درس رو خوب یاد نگیره مخصوصا اگر رشته اش سخت افزار باشه بعدا مثل (عذر میخوام) خر توی گل گیر میکنه. برای همین هم باید خوب یادش گرفت بعد رفت بالاتر. البته برق بعد از مدار منطقی زیاد دیجیتال نمیخونه ولی همون تکنیک پالس یا میکروپروسسور هم همه شون به نوعی به همین مدار های ساده برمیگردند. برای مثال توی درس ریزپردازنده 2 که معماری داخلی ریزپردازنده مطرح میشه ممکنه استاد ازتون بخواد یه ریز پردازنده طراحی کنید که اگر همین مدار های ساده منطقی رو ندونید هرچقدر هم ریز پ. بلد باشید بازهم نمیتونید طراحی کنید.
درسته که مباحثش خیلی سادن ولی یادگیری اون ها توی بقیه درسای دیجیتالیتون میتونه کمکتون کنه. البته با حرف افشین که گفته بیشتر یک پیش زمینه است موافقم اما با همین پیش زمینه مدار ها و سیستم های کاربردی زیادی میتونید طراحی کنید. مثلا ساعت دیجیتالی. |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Registered User
|
Quote:
این کتاب مزخرف حتی ترتیب درست و حسابی هم نداره چه برسه به اینکه بخوایم اون رو مرجع کار خودمون قرار بدیم. |
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
کاربر فعال برق و الکترونیک
|
Quote:
اون که میخواد بیشتر در طراحی سیستم ها مثل خر تو گل گیر نکنه باید خیلی بیشتر از اینا بدونهالبته بازم بگم اصل خودتونین برین از هر جایی که تونستین مطلب گیر بیارین و بخونین به دانشگاه ها های ایران امیدی نیست و نه به استاداش البته به جز اندک مواردی استثنا و همین طور که قبلاً گفتم مرجع برای شروع مدار منطقی فقط کتاب نلسون معروف به چهار استاد در ضمن شما هم به بخش برق و الکترونیک خوش اومدی ![]() Last edited by Electronics Art; 01-23-2006 at 12:44 AM.. |
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Registered User
|
Quote:
برق هم از ترم 4 به بعد میتونه برداره. این یک ترم اختلاف هم به خاطر اینه که فیزیک 2 پیش نیاز مدار الکتریکی 1 برق هستش ولی کامپیوتر نه. |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
کاربر فعال برق و الکترونیک
|
دوست جدیدمون تو وبلاگشگفته که
تخصصی که سخت افزار داره الکترونیک و نرم افزار نداره سخت افزار مهمتر از الکترونیک هستش چیزای جدیدی میشنویم دوست عزیز بهتره خودتون رو گول نزنین یا میزنین دیگه رشته های دیگه رو خراب نکنین مهندسی برق از اولین عمرای عصر جدید آقای جهان بوده و هست و خواهد بود و اینو تمامی شواهد و قرائن و آمارهای مهم جهانی میگن وقتی دانشگاههایی مثل MIT و Harvard امریکا بیشر از شصت درصد موفقیتشون مربوط به دپارتمان مهندسی برق و الکترونیک میشه دیگه این حرفا کشک به حساب میاد هاروارد میشه اولین دانشگاه دنیا و ماساچوست میشه دومیش ![]() |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Registered User
|
Quote:
ولی هرچی باشه درس خوندن سر کلاس یه چیز دیگه است. این که یک نفر که خودش قبلا این راه رو رفته بهت یاد بده خیلی فرق میکنه تا اینکه خودت تنهایی بخوای اون راه رو بری. بعدشم سیلابس دروس وزارت علوم حکم یه حداقل توانایی رو داره یعنی وقتی یه کسی مدار منطقی مقدماتی رو پاس میکنه ما شاید تمام توانایی هاش رو ندونیم اما از حداقل توانایی هاش خبر داریم. ولی واقعا توی دانشگاههای ایران چیزی یاد نمیدن. خودت باید یاد بگیری. |
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Registered User
|
Quote:
بعدشم حرفی که زدم درسته کامپیوتر سخت افزار تخصص مجزا داره. اگر باورت نمیشه از کسایی بپرس که دکترای سخت افزار دارن. امثال من که تازه ترم سومن نمیتونن بهت درست جواب بدن ولی اگر از کسایی که توی برق یا کامپیوتر تا آخرش رفتن بپرسی همین جوابو بهت میدن. از خودم که در نیاوردم. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Registered User
|
Quote:
بعدش هم من فقط دروس سخت افزار و الکترونیک رو باهم از لحاظ محتوی مقایسه کردم ننوشتم که به درد نمیخوره. بر خلاف شما ها من تخصص دیگران رو کاملا قبول دارم ولی معتقدم رشته ای که تمام همتش روی دیجیتاله و اکثر وقش رو روی دیجیتال میگذاره از بقیه رشته ها در این زمینه قویتره. البته از اینکه وبلاگمو خوندی متشکرم. |
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Registered User
|
Quote:
دکترای سخت افزار در مورد انواع و اقسام ALU ها و اجزای دیگه پردازنده است. فقط 2 تا درس توی دکترا به طراحی واحد کنترل و منطق اختصاص داره. وقتی اطلاعی در مورد یک رشته نداری بیخودی گیر نده و جملاتی که من نوشتم رو هم بد تعبیر نکن. این خیلی بده که آدم ها تفسیر به رای انجام بدن. |
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|