PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > تکنولوژی > علم و دانش > برق و الکترونیک

Reply

امکانات بيشتر
Old 12-23-2005, 05:19 PM   #16
afshin_electronic
Registered User

afshin_electronic's Avatar

Quote:
نوشته ای از Electronics Art
در ضمن كتاب درپيت موريس مانو رو نخونين
برين كتاب چهار استاد يا همون نيلسون رو بخونين

تایید میشه ... کتاب مویس مانو واقعا مفت گرونه ... مخصوصا ویرایش جدیدش که ترجمه ی دکتر سپید نامه ... یه cd مفتی هم روشه ....!!!!! نمی دونم این یارو خجالت نکشیده این ترجمه ی افتضاح رو چاپ کرده....!!!

اما کتاب نلسون .. خداااااست ... آدم میخواد جلوش تعظیم کنه...!!!!!
afshin_electronic is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2006, 12:16 AM   #17
leadertime
Registered User

leadertime's Avatar

Quote:
نوشته ای از ashena55
دیگه بعد از الکترونیک 1 می تونی برداری ، فقط باید یه کم از دیود و ترانزیستور بدونی
البته مدار منطقی علی الظاهر اسمش مداره ولی واقعا هیچ ربطی به مدار نداره. درسته که با مدار الکترونیکی همنیازه ولی رابطه ای با هم ندارند. البته نمیدونم شاید مدار برق فرق کنه ولی مال کامپیوتر که هیچ ارتباطی با مدار نداره. بیشتر یه مبحث ریاضی و منطقیه تا مداری.
البته بچه های سخت افزار طراحی خود گیت های منطقی رو توی الکترونیک دیجیتال میخونند.
leadertime is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2006, 12:25 AM   #18
Persianit
Registered User

Persianit's Avatar

Send a message via Yahoo to Persianit
Icon6

Quote:
نوشته ای از شايان
این درس چون سخت افزاری هست ... من بدم میومد ازش ! برای همین تو ۳ باری که داشتم این درس رو ... در کل ۵ جلسه سره کلاس نرفتم ! اون ۱۰ رو هم گه شدم ... بهم دادن !!! چون هیچی بلد نبودم ! شب امتهان اصلا چیزی نداشتم بخوام از روش بخونم !

مثل این بود برم یه امتحان در مورد یه درس تخصصی پزشکی بدم !!!! دیگه استاد شرمنده شد ۱۰ داد !

شانس اوردم ! چوم اگر ۱۰ نمیداد ۱۰۰۰۰۰ تا ترم دیگه هم میگرفتم ... نمیرفتم بخونم !
درس باحالیه
من بدترین درس عمرم فیزیک 2 بود
Persianit is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2006, 12:25 AM   #19
leadertime
Registered User

leadertime's Avatar

مدار منطقی پایه و اساس تمامی شبکه های دیجیتالیه. همه شبکه های دیجیتالی اساسشون به همین درس 3 واحدی هلو برمیگرده. در حقیقت اگر کسی مباحث این درس رو خوب یاد نگیره مخصوصا اگر رشته اش سخت افزار باشه بعدا مثل (عذر میخوام) خر توی گل گیر میکنه. برای همین هم باید خوب یادش گرفت بعد رفت بالاتر. البته برق بعد از مدار منطقی زیاد دیجیتال نمیخونه ولی همون تکنیک پالس یا میکروپروسسور هم همه شون به نوعی به همین مدار های ساده برمیگردند. برای مثال توی درس ریزپردازنده 2 که معماری داخلی ریزپردازنده مطرح میشه ممکنه استاد ازتون بخواد یه ریز پردازنده طراحی کنید که اگر همین مدار های ساده منطقی رو ندونید هرچقدر هم ریز پ. بلد باشید بازهم نمیتونید طراحی کنید.
درسته که مباحثش خیلی سادن ولی یادگیری اون ها توی بقیه درسای دیجیتالیتون میتونه کمکتون کنه.
البته با حرف افشین که گفته بیشتر یک پیش زمینه است موافقم اما با همین پیش زمینه مدار ها و سیستم های کاربردی زیادی میتونید طراحی کنید. مثلا ساعت دیجیتالی.
Old 01-23-2006, 12:29 AM   #20
Persianit
Registered User

Persianit's Avatar

Send a message via Yahoo to Persianit
Icon6

Quote:
نوشته ای از leadertime
مدار منطقی پایه و اساس تمامی شبکه های دیجیتالیه. همه شبکه های دیجیتالی اساسشون به همین درس 3 واحدی هلو برمیگرده. در حقیقت اگر کسی مباحث این درس رو خوب یاد نگیره مخصوصا اگر رشته اش سخت افزار باشه بعدا مثل (عذر میخوام) خر توی گل گیر میکنه. برای همین هم باید خوب یادش گرفت بعد رفت بالاتر. البته برق بعد از مدار منطقی زیاد دیجیتال نمیخونه ولی همون تکنیک پالس یا میکروپروسسور هم همه شون به نوعی به همین مدار های ساده برمیگردند. برای مثال توی درس ریزپردازنده 2 که معماری داخلی ریزپردازنده مطرح میشه ممکنه استاد ازتون بخواد یه ریز پردازنده طراحی کنید که اگر همین مدار های ساده منطقی رو ندونید هرچقدر هم ریز پ. بلد باشید بازهم نمیتونید طراحی کنید.
درسته که مباحثش خیلی سادن ولی یادگیری اون ها توی بقیه درسای دیجیتالیتون میتونه کمکتون کنه.
البته با حرف افشین که گفته بیشتر یک پیش زمینه است موافقم اما با همین پیش زمینه مدار ها و سیستم های کاربردی زیادی میتونید طراحی کنید. مثلا ساعت دیجیتالی.
ای ول بعد از سالها یک سخت افزاری مثل خودم توی PT پیدا شد
Persianit is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2006, 12:29 AM   #21
leadertime
Registered User

leadertime's Avatar

Quote:
نوشته ای از mahiar0
اقا شما چند فصل از موريس مانو مي خونيد به ما كه 5فصل درس مي دن
ببین عزیزم اصلا این مهم نیست که استادای شما چند فصل درس میدن. مهم سیلابسیه که وزارت علوم تعیین کرده و اگه بخوای راستیاتشو بدونی فکر میکنم خیلی بیشتر از 5 فصل کتاب درپیت موریس مانو بشه.
این کتاب مزخرف حتی ترتیب درست و حسابی هم نداره چه برسه به اینکه بخوایم اون رو مرجع کار خودمون قرار بدیم.
Old 01-23-2006, 12:34 AM   #22
leadertime
Registered User

leadertime's Avatar

Quote:
نوشته ای از Persianit
ای ول بعد از سالها یک سخت افزاری مثل خودم توی PT پیدا شد
خواهش میکنم.
Old 01-23-2006, 12:41 AM   #23
Trusted Member
Electronics Art
کاربر فعال برق و الکترونیک

Electronics Art's Avatar

Quote:
نوشته ای از leadertime
ببین عزیزم اصلا این مهم نیست که استادای شما چند فصل درس میدن. مهم سیلابسیه که وزارت علوم تعیین کرده و اگه بخوای راستیاتشو بدونی فکر میکنم خیلی بیشتر از 5 فصل کتاب درپیت موریس مانو بشه.
این کتاب مزخرف حتی ترتیب درست و حسابی هم نداره چه برسه به اینکه بخوایم اون رو مرجع کار خودمون قرار بدیم.
البته به نظر من سرفصل های وزارت علوم هم به درد لای جرز میخورن فقط برای پاس کردن درسا بدرد میخوره
اون که میخواد بیشتر در طراحی سیستم ها مثل خر تو گل گیر نکنه باید خیلی بیشتر از اینا بدونه
البته بازم بگم اصل خودتونین برین از هر جایی که تونستین مطلب گیر بیارین و بخونین
به دانشگاه ها های ایران امیدی نیست و نه به استاداش البته به جز اندک مواردی استثنا
و همین طور که قبلاً گفتم مرجع برای شروع مدار منطقی فقط کتاب نلسون معروف به چهار استاد

در ضمن شما هم به بخش برق و الکترونیک خوش اومدی

Last edited by Electronics Art; 01-23-2006 at 12:44 AM..
Electronics Art is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2006, 12:53 AM   #24
leadertime
Registered User

leadertime's Avatar

Quote:
نوشته ای از شايان
این درس چون سخت افزاری هست ... من بدم میومد ازش ! برای همین تو ۳ باری که داشتم این درس رو ... در کل ۵ جلسه سره کلاس نرفتم ! اون ۱۰ رو هم گه شدم ... بهم دادن !!! چون هیچی بلد نبودم ! شب امتهان اصلا چیزی نداشتم بخوام از روش بخونم !

مثل این بود برم یه امتحان در مورد یه درس تخصصی پزشکی بدم !!!! دیگه استاد شرمنده شد ۱۰ داد !

شانس اوردم ! چوم اگر ۱۰ نمیداد ۱۰۰۰۰۰ تا ترم دیگه هم میگرفتم ... نمیرفتم بخونم !
برات متاسفم. یکی از شیرین ترین تجربه هایی که میتونستی تو دانشگاه داشته باشی رو از دست دادی.
Old 01-23-2006, 12:54 AM   #25
leadertime
Registered User

leadertime's Avatar

Quote:
نوشته ای از m_amin
بچه ها این درس مدار منطقی نرمالش ماله ترم چنده؟
یعنی یه نفر اینو تو ترم چند میتونه بگیره؟
فرق میکنه. کامپیوتر معمولا ترم 3 بر میداره البته بعد از پاسیدن ساختمان های گسسته (که من همین فردا امتحانشو دارم).
برق هم از ترم 4 به بعد میتونه برداره. این یک ترم اختلاف هم به خاطر اینه که فیزیک 2 پیش نیاز مدار الکتریکی 1 برق هستش ولی کامپیوتر نه.
Old 01-23-2006, 12:57 AM   #26
Trusted Member
Electronics Art
کاربر فعال برق و الکترونیک

Electronics Art's Avatar

دوست جدیدمون تو وبلاگشگفته که

تخصصی که سخت افزار داره الکترونیک و نرم افزار نداره
سخت افزار مهمتر از الکترونیک هستش

چیزای جدیدی میشنویم
دوست عزیز بهتره خودتون رو گول نزنین یا میزنین دیگه رشته های دیگه رو خراب نکنین
مهندسی برق از اولین عمرای عصر جدید آقای جهان بوده و هست و خواهد بود
و اینو تمامی شواهد و قرائن و آمارهای مهم جهانی میگن
وقتی دانشگاههایی مثل MIT و Harvard امریکا بیشر از شصت درصد موفقیتشون مربوط
به دپارتمان مهندسی برق و الکترونیک میشه دیگه این حرفا کشک به حساب میاد
هاروارد میشه اولین دانشگاه دنیا و ماساچوست میشه دومیش
Electronics Art is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2006, 01:02 AM   #27
leadertime
Registered User

leadertime's Avatar

Quote:
البته به نظر من سرفصل های وزارت علوم هم به درد لای جرز میخورن فقط برای پاس کردن درسا بدرد میخوره
اون که میخواد بیشتر در طراحی سیستم ها مثل خر تو گل گیر نکنه باید خیلی بیشتر از اینا بدونه
البته بازم بگم اصل خودتونین برین از هر جایی که تونستین مطلب گیر بیارین و بخونین
به دانشگاه ها های ایران امیدی نیست و نه به استاداش البته به جز اندک مواردی استثنا
و همین طور که قبلاً گفتم مرجع برای شروع مدار منطقی فقط کتاب نلسون معروف به چهار استاد

در ضمن شما هم به بخش برق و الکترونیک خوش اومدی
از خوش آمد گوییتون متشکرم. منم مثل شما معتقدم برای متخصص شدن خیلی بیشتر از دروس دانشگاه نیازه. این خیلی مسخره است که رشته ای مثل سخت افزار بخواد فقط طراحی یاد بگیره و توی طراحی تخصصی بشه در حالی که نمیتونه یه VLSI ناقابل رو درست و حسابی پیاده سازی کنه.

ولی هرچی باشه درس خوندن سر کلاس یه چیز دیگه است. این که یک نفر که خودش قبلا این راه رو رفته بهت یاد بده خیلی فرق میکنه تا اینکه خودت تنهایی بخوای اون راه رو بری. بعدشم سیلابس دروس وزارت علوم حکم یه حداقل توانایی رو داره یعنی وقتی یه کسی مدار منطقی مقدماتی رو پاس میکنه ما شاید تمام توانایی هاش رو ندونیم اما از حداقل توانایی هاش خبر داریم.

ولی واقعا توی دانشگاههای ایران چیزی یاد نمیدن. خودت باید یاد بگیری.
Old 01-23-2006, 01:08 AM   #28
leadertime
Registered User

leadertime's Avatar

Quote:

چیزای جدیدی میشنویم
من هیچ وقت ننوشتم برق به درد نمیخوره بلکه فقط در مورد سخت افزار نوشتم و توانایی هاش. من هیچ وقت به خودم اجازه ندادم یک رشته دانشگاهی رو مسخره کنم یا ندیده بگیرمش.
بعدشم حرفی که زدم درسته کامپیوتر سخت افزار تخصص مجزا داره. اگر باورت نمیشه از کسایی بپرس که دکترای سخت افزار دارن. امثال من که تازه ترم سومن نمیتونن بهت درست جواب بدن ولی اگر از کسایی که توی برق یا کامپیوتر تا آخرش رفتن بپرسی همین جوابو بهت میدن. از خودم که در نیاوردم.
Old 01-23-2006, 01:13 AM   #29
leadertime
Registered User

leadertime's Avatar

Quote:

چیزای جدیدی میشنویم
من توی وبلاگم نوشته بودم که تخصص برق در زمینه آنالوگ رو کاملا قبول دارم پس برای چی الکی حرف میزنی میگی که من نوشته ام برق به درد نمیخوره؟
بعدش هم من فقط دروس سخت افزار و الکترونیک رو باهم از لحاظ محتوی مقایسه کردم ننوشتم که به درد نمیخوره.
بر خلاف شما ها من تخصص دیگران رو کاملا قبول دارم ولی معتقدم رشته ای که تمام همتش روی دیجیتاله و اکثر وقش رو روی دیجیتال میگذاره از بقیه رشته ها در این زمینه قویتره.
البته از اینکه وبلاگمو خوندی متشکرم.
Old 01-23-2006, 01:20 AM   #30
leadertime
Registered User

leadertime's Avatar

Quote:

چیزای جدیدی میشنویم
به جمله آخری که نوشتم گیر دادی؟ بگو ببینم اگر پردازنده نباشه هیچ وقت مفهومی به اسم کامپیوتر به وجود میاد؟ خوبه همین الان نشستی پشت کامپیوتر و داری این مطالب رو میخونی. کامپیوتر سخت افزار تخصصش طراحی پردازنده است و تخصص داشتن در این زمینه خیلی فرق میکنه تا اینکه آدم فقط یه معماری خیلی ساده در این زمینه یاد بگیره.
دکترای سخت افزار در مورد انواع و اقسام ALU ها و اجزای دیگه پردازنده است. فقط 2 تا درس توی دکترا به طراحی واحد کنترل و منطق اختصاص داره. وقتی اطلاعی در مورد یک رشته نداری بیخودی گیر نده و جملاتی که من نوشتم رو هم بد تعبیر نکن. این خیلی بده که آدم ها تفسیر به رای انجام بدن.
Reply

امکانات بيشتر

Posting Rules