![]() |
|
|
#76 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Registered User
|
من که این درس رو گرفتم و در عین حال که هیچ چی بلد نبودم با پررویی کامل رفتم سر جلسه و افتادم
!اما این ترم که آز منطقی گرفتم خیلی حال می کنم، فوق العادست ، مخصوصا اگه فراتر این چرت و پرتای دانشگاه بخونی و خودت بری دنبالش واقعا چیز محشریه. در کل یه چیز خنده دار بگم ، اما من که بیشتر دوست دارم اول آز یه درس رو بگیرم ، تازه ترم بعدش خودشو بگیرم ! این جوری به نظرم حالش بیشتره ؟! ![]() |
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Registered User
|
Quote:
قدیما یه کتابی می خواستم ، یه آدرسی گیر آوردم : گیگا پدیا اونی که می خواستم توش پیدا شد اما نمی دونم جامع باشه یا نه. البته بچه هایی هم که توی www.iran-eng.com جمع شدن بعضی وقتا لینکای خوبی میذارن من چند بار کتابامو از لینکای اونا پیدا کردم |
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
کاربر فعال برق و الکترونیک
|
دیجیتال مبحث فوق العاده جالبی هستش !
تو مقاطع بالاتر مثل ارشد و دکتری و ... خودش بصورت یه گرایش مجزا تحت عنوان "الکترونیک دیجیتال" مطرح میشه درس ها و واحد هاش واقع جالب و خواندنی هستند : مثل : میکروپروسسور - پردازش علائم دیجیتال - طراحی VLSI - مدارهای واسطه کامپیوتری - انتقال داده و شبکه های کامپیوتر - برنامه نویسی کاربردی شیء گرایی - معماری کامپیوتر پیشرفته - الکترونیک دیجیتال پیشرفته - پردازش تصویر - برنامه نویسی اینترنت - شبکه های عصبی و کاربردهای آن - طراحی توسط زبان های سخت افزاری - هوش مصنوعی و ... این گرایش شدیداً مورد علاقه من هستش !
|
|
|
#80 |
|
کاربر فعال فوتبال
|
ترم قبل درس مدار منطقی رو با نمره 17.5 پاس کردم
آشنایی کاملی هم به Verilog پیدا کردم کلاً درس جالب و دوست داشتنی هستش مخصوصاً وقتی استادش یکی از بهترین های دانشکده فنی باشه در درس ازمایشگاه منطقی هم پروژه های طراحی تابلوهای تبلیغاتی (فارسی ) رو گرفتم که به احتمال زیاد تا 2-3 هفته برنامه نویسی پروژه تمام خواهد شد |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|