![]() |
|
|
#1 |
|
Banned
|
درباره مدار منطقی
ما این درس رو داریم تموم می کنیم ولی من هنوز نفهمیدم مدار منطقی چیه و به چه دردی می خوره!
یه کم توضیح بدین |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
ترم بعد ایشالا متوجه میشی
|
|
|
#3 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
کاربر فعال مووبل تایپ
|
Quote:
![]() ولی اگه بخونی سادس ... تازه ما بعدش یعنی این ترم سخت افزار ( معماری کامپیوتر ) داریم! انصافا اینو هیچ چی نفوهمم.
Free 3GP to AVI Converter | Free RM to MP3 Converter | Free WMA to MP3 Converter | Free FLV Player Free FLV to AVI Converter | Download Freeware | Free 3GP Player | Free Pocket PC Game New Freeware | دانلود نرم افزار های رایگان | دانلود برنامه های مجانی |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Registered User
|
بچه ها این درس مدار منطقی نرمالش ماله ترم چنده؟
یعنی یه نفر اینو تو ترم چند میتونه بگیره؟ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
کاربر افتخاری وبلاگ و وب سایت
|
اقا شما چند فصل از موريس مانو مي خونيد به ما كه 5فصل درس مي دن
تبادل لینک با سایت ها یا وبلاگ ها رنک 3 به بالا | کمک درمورد گرفتن جواز کسب وثبت شرکت | عضویت در دو سیستم کلیکی پر درآمد سوران هم تایید میشه هر کلیک 100 تومان کمتر تو فروم میام کاری،چیزی بود ایمیل کنید تو اینترنت هم فقط روزها هستم پشتیبانی خیلی بد Dreamdata.net و پریدن 110 تومان پول |
|
|
|
|
|
#7 |
|
مدیر ارشد
|
الان من ( به عنوان کسی که ۳ بار این درس رو گرفتم و آخر با ۱۰ پاس کردم ) برات توضیح میدم !
این درس ... اگر کاردنی باشی .... فقط به این درد میخوره که ... تو کنکور کارشناسی ... چون هیچ کسی هیچی از این درس بارش نیست ... از ۱۰ تا سوالش ۵ تا بزنی ... کلی نمره کلت رو ببری بالا !!! چون ۹۰٪ صفر میزنن این درس رو ! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
کاربر فعال برق و الکترونیک
|
و من بعنوان كسي كه عشقم ديجيتاله ميگم اگه كسي اين درس رو بالاي 17
پاس نكنه به قول حاجي و آرا يعني خاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااك ! در ضمن كتاب درپيت موريس مانو رو نخونين برين كتاب چهار استاد يا همون نيلسون رو بخونين پايه و اساس هرچيه كه به كامپيوتر و پردازش البته تو سخت افزار ، مربوط ميشه ![]()
|
|
|
#9 |
|
کاربر فعال برق و الکترونیک
|
در ضمن حرف شايان هم تاييد ميشه اونم بدجوري
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Banned
|
با توجه به توضیحات دوستان ، این درس به درد قدرتی ها نمی خوره درسته؟
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
|
در ضمن کتاب دکتر توکلی رو از کتابخونه گرفتم .
فکر می کنم کتاب خوبی باشه |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Banned
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
مدیر ارشد
|
این درس چون سخت افزاری هست ... من بدم میومد ازش ! برای همین تو ۳ باری که داشتم این درس رو ... در کل ۵ جلسه سره کلاس نرفتم ! اون ۱۰ رو هم گه شدم ... بهم دادن !!! چون هیچی بلد نبودم ! شب امتهان اصلا چیزی نداشتم بخوام از روش بخونم !
مثل این بود برم یه امتحان در مورد یه درس تخصصی پزشکی بدم !!!! دیگه استاد شرمنده شد ۱۰ داد ! شانس اوردم ! چوم اگر ۱۰ نمیداد ۱۰۰۰۰۰ تا ترم دیگه هم میگرفتم ... نمیرفتم بخونم ! |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Registered User
|
من 2 بار افتادم فعلا ورش نمی دارم تا استاده عوض شه :دینگ
|
|