esam

تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنت

بستن این دسته بندی گزیده ای از بازارچه پرشین تولز

صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2
نمایش نتایج: از شماره 16 تا 30 , از مجموع 30
Like Tree41Likes

موضوع: های-فای، های-اند، سیستم های استریو

Registered User miladkalantar آواتار ها

ممنون داداش
    گل کاشتی
    این تاپیک اینجا واقعا جاش خالی بود......
    امیدوارم دوستانی که دم از سیستم های حرفه و 8000 واتی میزنن یه نگاهی هم اینجا کنن.
    از مطالب استفاده میکنیم......
    به پبشنهاد هم دارم که در چند پست اول قبل شروع مباحث اول لغات و اصطلاحات دنیای صدا رو با معنی بزاری که افراد بی سوادی مثل من بتونن اصطلاحات رو بفهمن.
    برای شروع چند نمونه خودم میطزام.اگه ناقص و غلطه شما اصلاح کنید....

Protect
    به معنی مراقبت كردن است و زمانی كه امپ دچار مشكل شده ، امپ قطع شده و چراغ پروتكت روشن میشود

Magnet
    به معنی آهنربا است

Coil
    به معنی سیم پیچ است
    بعضی ساب ها 2 کوئل و بعضی تک کوئل هستند که ساب های 2 کوئل دارای 2 ورودی + و 2 منفی هستند

Component
    اسپیكر چند تكه است كه به صورت 2way – 3way , …
    كه تشكیل شده از میدرنج/میدبیس ، کراس اور ، تیوتر ، ... است

Coaxial speaker
    بلندگو بیضی

Head unit
    پخش ها به اصطلاح ظبط

Gage
    یك واحد اندازه گیری سیم است كه هرچه كمتر باشد ضخامت سیم بیشتر است

Impedance
    مقاومت هست که ساب های تک کوئل معمولا 4 اهم هستن و 2 کوئل ها ، 2 تا 2 یا 4 اهم میتوانن داشته باشن

Audio Frequency Spectrum
    تمامي فركانس هايي كه از 20 هرتز تا 20 كيلوهرتز رو پوشش ميدن، يعني گستره شنوايي انسان.

Decibel or dB
    یک دهم بل. این مقیاس، اندازه گیری نسبت دو توان به هم است، که در اندازه گیری هر سیگنال صوتی، تصویری، یا الکترومغناطیسی استفاده می شود. اگر دو توان با هم یک بل تفاوت داشته باشند، یعنی یکی ده برابر دیگری قدرت دارد. زمانی که آمپلیفایر ها مقایسه می شوند، زمانی که یکی 10 وات و دیگری 100 وات باشد، یعنی این دو آمپ با هم 10 دسیبل، یا یک بل تفاوت توان دارند. دسیبل یک ضریب نسبی است، نه یک مقدار ثابت.
    دسیبل عبارت و شیوه مطلوب در اندازه گیری ضریب سطوح صوتی است. این واحد در حقیقت یک میان بر ریاضی است که از لگاریتم استفاده می کند تا اندازه اعداد را کوچک کند. به عنوان مثال، به جای این که بگوییم رنج دینامیک 32000 به 1 است، ما می گوییم 90 دسیبل است. (محاسبه دسیبل این نسبت یعنی 20log x/y، که در آن x وy سطوح سیگنال متفاوت است.) چون دسیبل یک ضریب است، واحد خاصی ندارد. صداشناسان معمولا بیان می کنند که 1 دسیبل کوچک ترین تفاوتی است که گوش معمولی انسان قادر به تشخیص آن می باشد. این واژه به افتخار الکساندر گراهام بل ساخته شده است که تلفن را اختراع کرد، و بیشتر کارهای اولیه در مطالعات مدرن صداشناسی را انجام داد.

Damper
    همون اسپایدره.بخشی از سیستم تعلیق اسپیکرهاست که به بخش پایینی قیف و بالای کویل وصل شده است، و کویل را در مرکز شکاف مغناطیسی قرار می دهد.

Bass
    بخشی از دامنه صوتی رو میگن که شامل پایین ترین فرکانس هاست. این فرکانس ها بلندترین طول موج رو دارن و قدرت الکتریکی بسیار بالاتری میخوان تا اونارو بشه با قدرت اصلیشون تولید کنیم. در یک سیستم مدرن باند، بخش باس یک منحنی پاسخ، از یک منحنی با حداکثر 500هرتز و حد اقل 20 هرتز تشکیل شده.

Distortion
    هر نوع دور شدن از موج صوتی اصلی. دیستورشن را به 4 دسته تقسیم می کنند: نویز، کلیپینگ، هارمونیک دیستورشن، و دیستورشن مداخله. ( Noise, Clipping, Harmonic distortion, and intermodulation distortion). دو نوع آخر در حقیقت در اسپیکر ها یکی هستند، و با تکنولوژی فعلی ما قادر هستیم آنها را کاهش دهیم، اما نمی توانیم آنها را به صفر برسانیم. البته باید گفت که آمپلیفایر های جدید آنقدر این دیستورشن ها را کاهش داده اند که عملا می توان گفت به صفر رسیده اند، و دیستورشن باقیمانده معمولا به خاطر تنظیماتی است که کاربر انجام می دهد، محیطی که کاربر در آن سیستم را نصب کرده است، و بار اضافی که او وارد می کند.
    دیستورشن یعنی هر چیزی که باعث می شود سیگنال خالص ورودی، جز افزایش حجم حالت دیگری پیدا کند. معمول ترین نوع دیستورشن، صداهایی است که سیگنال صوتی اضافه می شود، مثل صداهای رندوم، یا هامینگ (صداهای ممتد هووووووم مانند). دیستورشن خطی بودن یا غیر خطی بودن یک سیستم را اندازه گیری می کند. هرچیزی که به سیگنال صوتی اضافه شود، شکل اصلی آن را عوض می کند.(قرینگی، غیر قرینگی، سطوح، اوج ها، گره ها). تحلیل اسپکترومی سیگنال خروجی، نشانگر اجزا اضافی آن خواهد بود. اگر یک مدار در حالت ایده آل باشد، هیچ گونه نویزی ایجاد نخواهد کرد. یعنی اسپکتروم سیگنال خروجی، فقط بزرگ شده سیگنال ورودی است، و هیچ تغییر دیگری ندارد.
    خیلی جالب است که تولید کنندگان آمپلیفایر معمولا بازی تبلیغاتی زیادی روی 0.001 درصد کاهش دیستورشنی می کنند که به محصول جدید خود اضافه کرده اند، در حالی که باند هایی که دیستورشن را زیر 5 درصد نگاه دارند، باندهای خوبی هستند. درست است که هرگونه کاهش دیستورشن، گامی بزرگ در رسیدن به کیفیت بالاست، اما این تفاوت های کوچک به تنهایی نشان گر برتری یک آمپلیفایر بر دیگری نیستند، چرا که هارمونیک دیستورشن زیر نیم درصد عملا با گوش معمولی قابل شنیدن نیست. (اکثر گوش ها تا 1 درصد را تشخیص نمی دهند).

Clipping

سیگنالی است که زمانی به وجود می آید که یکی از دو حالت زیر پیش می آید: یا بار اضافی وارد آمپلیفایر شده است، یا برق وارد شده به آمپلیفایر به نسبت سیگنالی که می خواهد آنرا تقویت کند کم است. موج صوتی کلیپ شده موجی است که در آن نقاط بالایی و پایینی، به جای آن که نرم و گرد باشند، تیز یا دارای چاله های مربعی شکل هستند، که ویژگی موج های DC است نه AC . ( امواج صوتی ACهستند). زمانی که یک موج DC وارد باند می شود، کویل هیچ وسیله ای ندارد که آن را با یک میدان مغناطیسی دائمی اجرا کند. در عوض، فقط جریان ورودی را به گرما تبدیل می کند، و در نهایت می سوزد. اثر موج های DC بر باند ها بسیار بد و قابل توجه است. اگر زمانی که با صدای بلند موسیقی گوش می کنید دیستورشن بالایی می شنوید، یا بوی دود به مشامتان می خورد، صدا را پایین بیاورید. ممکن است برای باند ها کمی دیر شده باشد، اما حداقل آمپلیفایر را نجات داده اید.

Crossover

وسیله یا مداری است که در یک سیستم استفاده می شود تا تویتر ها و میدرنج ها را از هم جدا کند. یعنی این که فرکانس های بالاتر و پایین تر از یک رنج خاص را از بین می برد تا اجازه دهد که صدای هر درایور به اصطلاح هرس شده و اصلاح شده باشد. بیشتر باند ها کراس اور هایی دارند که تشکیل شده از یک سری عناصر مثل خازن ها، کویل ها، و مقاومت ها هستند که بتوانند فرکانس های مختلف را جدا کنند

منبع TT
    یسری مفاهیم اولیه دیگه خودم د اشتم که متاسفانه گمشون کردم.ومدیر مربوطه اون سایت هم چون با ما دشمنه پستم پاک کرده پیداش نکردم
    M.Saleh likes this.
    فرزند عزیزم:

آن زمان که مرا پیر و از کار افتاده یافتی،

اگر هنگام غذا خوردن لباسهایم را کثیف کردم و یا نتوانستم لباسهایم را بپوشم،

اگر صحبت هایم تکراری و خسته کننده است،

صبور باش و درکم کن؛
    یادت بیاور وقتی کوچک بودی مجبور میشدم روزی چند بار لباسهایت را عوض کنم،
    برای سرگرمی یا خواباندنت مجبور میشدم بارها و بارها داستانی را برایت تعریف کنم؛
    وقتی نمیخواهم به حمام بروم مرا سرزنش و شرمنده نکن؛
    وقتی بی خبر از پیشرفتها و دنیای امروز سوالاتی میکنم، با تمسخر به من ننگر؛
    وقتی برای ادای کلمات یا مطلبی حافظه ام یاری نمیکند، فرصت بده و عصبانی نشو؛
    وقتی پاهایم توان راه رفتن ندارند، دستانت را به من بده، همانگونه که تو اولین قدمهایت را کنار من برمیداشتی.
    زمانی که میگویم دیگر نمیخواهم زنده بمانم و میخواهم بمیرم، عصبانی نشو؛ روزی خود میفهمی
    از اینکه در کنارت و مزاحم تو هستم، خسته و عصبانی نشو.
    یاریم کن همانگونه که من یاریت کردم.
    کمک کن تا با نیرو و شکیبایی تو این راه را به پایان برسانم...

2. تبلیغات در اینترنت
    Registered User rezapanah آواتار ها

در چه زمینه مطلب بذازیم؟

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط rezapanah نمایش نوشته ها
    در چه زمینه مطلب بذازیم؟

من بخشی از مطالب مفید که در سایط مذکور نوشته بودم رو به اینجا منتقل کردم. در مورد موضوعات زیر میتونید مطلب بزارید:

Hi-Fi
    Hi-end sound
    Horn speaker
    tube amplifier
    audiophile recording
    turntable
    stereo sound gears
    آمپلی فایرهای لامپی
    های-فای
    های اند
    سیستم های استریو
    DIY بلندگو
    اکوستیک
    فیزیک صدا
    ...

و هر موضوعی که به مبحث سیستم های صوتی و های-فای مرتبط باشه.

فکر کنم اول بهتره که یه توضیحی در مورد Hi-Fi بدم که دوستان بدونن مطالب در چه موردی هست

Banned

Hi_Fi یعنی چه؟

فکر کردم بد نباشه ابتدا یه تعریفی تحت الفظی از کلمه Hi-Fi داشته باشیم که دوستان بدونن مطالب در چه موردی هست.

در زبان ساده های فای (های فیدلیتی) به معنی بازآفرینی (Reproduction) یک رکورد موسیقی، یک آهنگ یا هر صدای ضبط شده با حداکثر میزان وفاداری به منبع و با تولید کمترین اعوجاج (دیستورشن) صوتی می باشد.

به عبارت دیگر یعنی بازآفرینی یک اجرای زنده به قدری مومن به اجرای اصلی که اگه شنونده چشماشو ببنده، استیج و گروه نوازندگان و خواننده رو بتونه بصورت ذهنی در مقابل خودش تجسم کنه.

هدف از مطالعه و داشتن یک سیستم های-فای یا های-اند صوتی، گوش کردن موسیقی با حداکثر کیفیت ممکن هست که میتونه شنونده رو به لذت شنیداری برسونه.

Banned

این اواخر اینجا خیلی صحبت از Marantz PM-15S2 به میان اومد. فکر کردم بد نباشه یه مطلب در مورد این آمپلیفایر بنویسم یه بخش هایی هم از رویوهای موجود در نت بهش اضافه میکنم که کاملتر بشه. این آمپلیفایر اولین آمپلیفایر جدی بود که من داشتم و ارزش مطرح کردن رو داره. قبل از اون یا آمپلیفایرهای وینتیج (سنسویی، سونی، کنوود، ریواکس، امپکس و ...) داشتم یا آمپلی فایرهای جدیدتر (مثل کمبریج اودیو، پایونیر، دنون، یاماها و ...) که حقیقتا هیچکدوم (حداقل از مدلهایی که من داشتم) در های-فای محلی از اعراب نداشتن. اولین آمپلی فایری که صداشو با یه بلندگوی فوکال شنیدم و صداش توجه ام رو جلب کرد، همین مدل مرنتز بود.

Click here to view the original image of 600x600px.

اولین مساله ای که در برخورد اول توجه شخص رو جلب میکنه، کیفیت بینظیر متریال و استقامت ساختار کلی این آمپلیفایر هست. وقتی PM-15S2 رو از زمین بلند میکنید، حس میکنید تخته سنگی سنگین رو از زمین جدا کرده اید. بدنه ساخت آلومینوم بسیار Solid و محکم ساخته شده. ولوم های بزرگ انتخاب بین سورس ها و کم و زیاد کردن ولوم دستگاه رو تسهیل میکنه. صفحه نمایش کوچک تعبیه شده در جلوی دستگاه اطلاعاتی در مورد میزان بلندی صدا و ورودی کنونی که رله شده است رو نشون میده. کلیدهای Function زیادی در جلوی دستگاه دیده نمیشه، فقط در حد نیاز کلیدهای خروجی اسپیکر، ولوم های تن کنترل و کلید خاموش و روشن کردن تن کنترل و چند کنترل دیگر.
    خروجی این آمپلیفایر 90 وات روی 8 اهم می باشد با هارمونیک دیستورشن کمتر از 0.05% که شاخص خوبی به شمار میاد و دمپینگ فکتور حدود 100 که میتونه کنترل خوبی در رنج ارائه شده روی اسپیکر داشته باشه.

از شاخصه های اصلی این آمپلیفایر میشه به ترانس پاور مدور (Toroidal)، پست های سیم گیر بلندگوی WBT و سیستم شیلدینگ فوق پیشرفته مدارهای داخلی اون اشاره کرد. همچنین افرادی که به گرام علاقه دارند، فونو استیج داخلی این آمپلی فایر که کارتریج های MM و MC رو پشتیبانی میکنه، میتونه براشون جالب باشه. آمپلی فایر از دو طبقه منوبلاک کاملا مجزا تشکیل شده. یعنی بخش آمپلی فایر کانال راست از بخش کانال چپ کاملا مجزاست. تمام مزایای فوق رو به صدای استریوی فوق العاده این آمپلی فایر اضافه کنید که در صورت استفاده از اسپیکر مناسب میتونه صدایی ابریشمی، دقیق، با جزئیات، ریلکس و خاص و موزیکال با تونالیته عالی رو به ارمغان بیاره که در صورت لزوم بیس های کنترل شده و دقیق و tight رو ارائه میده.
    سرعت پاسخ و آماده به کاری شدن تونال های خروجی این آمپلیفایر بسیار سریع است که در زمان استفاده از اسپیکرهای سریع (مثل هورن ها یا درایورهای موج شکسته یا پلنرها) مشخص میشه و تون های سریع بخوبی رندر میشن. عملکرد Linearity این آمپلی فایر در میکرو در حد قابل قبول در در ماکرو بسیار عالیه و در واقع تعادل مناسبی بین میکرو و ماکرو برقرار میکنه.

کلام آخر
    این آمپلیفایر اونقدر شاخصه های برجسته داره که میتونه یه کامپوننت از کامپوننت های یه سیستم حدود 20 میلیون تومانی باشه. میتونید اسپیکری با حتی دو برابر قیمت این آمپلیفایر بهش وصل کنید و تمام انتظاراتتون رو در رنج قیمت خودش پوشش میده.
    قیمت این آمپلیفایر 2499 دلار هست. برای تهیه اون میتونید به فروشگاه های عرضه تجهیزات های فای مراجعه کنید.
    miladkalantar likes this.

7. تبلیغات در اینترنت
    Registered User miladkalantar آواتار ها

ایشالا بعد از توضیحات داش سینا و تمام شدن مباحث های فای یه نقدی هم به car audio بزنیم و از تجربیات دوستانی هم که اینجا هستن استفاده کنیم.میدونم که زیادن...

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط miladkalantar نمایش نوشته ها
    ایشالا بعد از توضیحات داش سینا و تمام شدن مباحث های فای یه نقدی هم به car audio بزنیم و از تجربیات دوستانی هم که اینجا هستن استفاده کنیم.میدونم که زیادن...
    اگه مباحث سیستم های ماشین وارد این بخش بشه، باید درش رو تخته کرد! من از سیستم های اتومبیل بدم میاد. لطفا مباحث مرتبط رو توی این تاپیک مطرح کنید شاید یه تاپیک جامع بشه برای دوستانی که علاقه دارند: مباحث مربوط به سیستم های صوتی و اکوستیک اتومبیل
    ehsan_dr likes this.

Banned

همیشه صدای Leonard Cohen رو دوست داشتم و خواهم داشت. صدایی ابریشمی و ریلکس. کوهن یه جورایی برام مثل سیاوش قمیشی نستالجیک و دوست داشتنی هست. آهنگ Famous Blue Raincoat به نظر من لایت ترین و ریکلس ترین آهنگی هست که کوهن خونده. عاشق این هستم این آهنگ رو بزارم تو ولوم نسبتا پایین گوش بدم.

میتونید این آهنگ رو از اینجا دانلود کنید
    (بعد از باز کردن صفحه روی کلیک کنید)
    galaxysky and Angel Of Darkne like this.

Banned

Audio Note سابقا کمپانی ژاپنی بود که شهرتش رو مدیون Audio Note Ongaku بود که در 1989 متولد شد. آمپلی فایر سینگل اند لامپی اینگریتد با ترانس های خروجی تمام نقره. اسم این آمپلی فایر به پیشنهاد آقای شیبازاکی با عنوان Ongaku انتخاب شد. از صفحه مسی استفاده شده روی این آمپلی فایر و خازن های مخصوص اودیو نت که گرید بالایی دارند. لامپ 211 استفاده شده در این آمپلی فایر تولید جنرال الکتریک امریکا (اختصارا GE) هست که جزو لامپ های کمیاب به حساب میاد. خوشبختانه یک عدد از مدل قدیمی ژاپنی این آمپلیفایر در ایران موجود بود که بتونیم ببینیم. تمام قطعات داخلی شامل خازن ها و پست های لحیم کاری و حتی سیم لحیم ساخت کمپانی اودیونت هستند فقط مقاومت ها ساخت غیر هستند. این هم تصویری از این آمپلیفایر دوست داشتنی و همیشه ماندگار که قطعه ای هنری به حساب میاد و مطمئنا طی 50 سال آینده جزو لوازم کلکسیونرهای بزرگ خواهد بود:

کمپانی اودیو نت در حال حاضر دیگه یه کمپانی ژاپنی نیست بلکه این برند اکنون در بریتانیا ساخته میشه. انگلیس نوع ارتقاء یافته اودیونت Ongaku رو تولید میکنه که کیفیتی مشابه داره ولی بعضی نوع ژاپنی رو می پسندند و برخی نوع جدید انگلیسی رو. از نظر ظاهری تغییراتی کرده و به نظر من زیباتر شده. ترانس های خروجی همچنان 10-11 کیلو نقره در خود دارند!! نقره خالص استرلینگ!! قیمت این آمپلی فایر در حال حاضر 95،000 دلار است یعنی حدود 270 میلیون تومان. این هم عکس نمونه انگلیسی:

Click here to view the original image of 840x558px.

در اینکه اودیو نت بهترین و گرونترین آمپلی فایرهای دنیارو می سازه شکلی نیست، ولی براستی قیمت 95،000 دلاری اون چقدرش بابت قطعات صرف شده؟ 10 کیلو نقره به عبارتی حدود 10,000USD. لامپ ها جنرال الکتریک هستند و حدود 1000 دلار قیمت دارند. خازن ها حدود 500 دلار. اگر ساخت بدنه رو خیلی دست بالا حساب کنیم نهایتا 500 دلار هزینه داره. پایه های لامپ ها از نوع 10-15 دلاری هستند!! و نهایتا 1000 دلار برای ولوم و سیم کشی داخلی و ...
    یعنی امپلی فایری که 95 هزار دلار قیمت داره در بهترین شرایط کمتر از 22 هزار دلار متریال داره. استفاده از نقره هم کماکان ابهاماتی داره چون نقره همچنان از سوی خیلی ها به تخریب فرکانس های بالا متهم میشه. هرچند که اودیونت از این آزمون سربلند بیرون اومده و امتحانش رو پس داده، ولی ترانس های خروجی مس اگه از نوع مرغوب باشند و به درستی پیچیده بشن با محاسبات دقیق چه بسا نتیجه بهتری از اودیونت بدهند.

به تصاویر داخل این آمپلی فایر نگاه کنید که هیچ شباهتی به یک وسیله 95000 دلاری ندارد:

مدل گرونتری از اودیونت بنام Gaku-on وجود دارد که بصورت Mono Block ساخته میشود و در هر بلوک 2 لامپ 211 دارد که بصورت پارالل حدود 47-50 وات سینگل تولید میکنند که فکر میکنم گرونترین آمپلی فایر اودیونت و شاید گرونترین آمپلی فایر لامپ دنیا باشه با قیمت 225،000 دلار برای یک جفت:

Click here to view the original image of 932x622px.

اگر تمایل دارید صدای آمپلیفایر اودیونت رو بشنوید، میتونید به فروشگاه آکوستیک (آقای محمدپور) مراجعه کنید. ایشون یه آمپلیفایر Audio Note Jinro توی شو روم خودشون دارند که البته مدلش از این بالایی ها که گفتم پایینتره و از ترانس های خروجی نقره استفاده نمیکنه ولی همچنان یه سینگل 211 هست، یک اودیونت!!

Jinro:

Click here to view the original image of 930x436px.

Banned

یه جفت فول رنج Philips 9710 داشتم مشابه آکبند که قیمتی بین 350 الی 450 دلار داره (لینک1، لینک2) مگنت از نوع آلنیکو هست. این فول رنج بهترین بلندگویی هست که فیلیپس در تاریخ خودش تولید کرده. رنج فرکانسی قابل پوشش با این فول رنج 40hz الی 19khz هست که صدای کامل رو ایجاد میکنه. البته صدای این فول رنج رو قبلا در یه باکس دیگه که حدود 20 لیتر بود شنیده بودم و صدایی بسیار موزیکال داشت. دیگه تصمیم گرفتم که باکس مناسبش رو بسازم.
    باکس حدود 30 لیتر هست و برای ساختش از بنل های 18 میلیمتری چوب طبیعی Spruce (صنوبر) کمپانی Wood Pan ساخت ترکیه استفاده کردم که با تکنیک Joint شدن قطعات کوچکتر بدست میاد و بعد از رنگ شدن زیبایی خاصی به کار میده. جوب صنوبر Density بالایی داره در عین حال چوبی با وزن متوسط به حساب میاد و از مقاومت خوبی برخورداره در عین حال بسیار زیبا هم هست و بخاطر رنگ روشنی که داره، میشه در رنگ کاری نهایی رنگ دلخواه رو بوسیله شاپان بدست آورد. صنوبر چوبی بسیار مرغوبه که خواص اکوستیک خاصی داره به همین دلیل در ساخت گیتار و ویالون از این چوب استفاده میکنند. البته رنگ نهایی رو میشه به دلخواه زد ولی من پیش بینی کردم این رنگی میشه:

سیم های داخلی بلندگو از برند Monster هستند. برای فیش های پشت اسپیکر از Binding postهای گلد برند Audio Note انگلیس استفاده شده که جفتی 30 دلار قیمت دارند: لینک محصول

13. تبلیغات در اینترنت
    Banned

بالاخره ساخت بلندگوی Philips 9710 به مراحل پایانی رسید. همونطور که قبلا هم توضیح دادم در ساخت این بلندگو از چوب طبیعی Spurce (صنوبر) استفاده شده که ساخت ترکیه هست. از چسب پلی وینیل استات استفاده شده و در کل ساختار جعبه از هیچ پیچ یا میخی استفاده نشده. motor board بوسیله CNC برش خورده. سیم کشی داخلی قرار بود که Monster باشه ولی در تست اولیه اونقدر نتیجه عالی بودکه تصمیم گرفتم از سیم نقره برای سیم کشی داخلی استفاده کنم. bracing و محکم کاری داخلی باشه تمام شده. دو لایه چسب وینیل استات زده شده. چسب رقیق شده با آب هم درست میکنم و چند بار داخل جعبه رو بهش آغشته میکنم. بعد نوبت بیرون جعبه میرسه که لبه ها باید Curve بشه و سمباده بخوره و 4-5 لایه باید primer (آستر) بزنم و در بین هر مرحله Sanding (سمباده زنی) انجام بشه با درجات مختلف. از سمباده زبر تا نرم که نتیجه خوب از آب در بیاد. من معمولا مراحل پایانی رو با دست سمباده میزنم چون دقت دست بیشتره نسبت به سمباده زن لرزان، دقیقا فرش دستباف یا ماشینی. بعد از آخرین مرحله دوباره یه لاپه آستر میخوره و بعد دو لایه sealer برای بسته شدن منافظ چوب که بین دو مرحله هم سمباده نرم زده میشه. بعد کمی از شاپان استفاده میکنم برای تیره کردن رنگ چوب و بعد از اون از کیلر برای براق کردن استفاده میشه و نهایتا یک یا دو لایه نیم پلی استر زده میشه و بعد از 48 ساعت که نیم پلی استر به خوبی خشک شد، بوسیله پولیش چرخشی، پرداخت میشه تا سطحی بسیار براق و زیبا بدست بیاد. هیچ نقاشی اینقدر وقت نمیزاره برای رنگ کردن دوتا جعبه.

یه گزارش از تست صدای این بلندگو هم می نویسم. حالا با داشتن مایکروفن کالیبره میتونیم از صدای بلندگوها گراف بگیریم و بصورت تخصصی صدارو تجزیه تحلیل کنیم. توی تصویر پایین میکروفن کالیبره دیده میشه جلوی بلندگو.

کانفیگ سیستم:

اسپیکرها: Philips 9710 با سیم های نقره
    سورس: Shanling DAC-50 (پخش Flac از طریق WD Live Steraming بصورت 0 و 1 از طریق خروجی اپتیکال)
    آمپلی فایر: Marantz PM15S2

Click here to view the original image of 800x556px.

Click here to view the original image of 800x600px.

Banned

کمپانی NAT Audio محصولاتی رو تولید میکنه که غالبا از لامپ های خلاء نامتعارف استفاده میکنند. آمپلی فایر NAT Audio Magma عنوان پرقدرت ترین آمپلی فایر لامپی سینگل اندد دنیا رو یدک میکشه. عنوان Magma به این دلیل انتخاب شده که لامپ Eimac 450th هنگام کارکردن آنقدر گداخته میشود که بی شباهت به ماگما (مواد مذاب) آتشفشانی نیست. قیمت این آمپلی فایر 49،000 پوند هست برای یک جفت یعنی حدود 200 میلیون تومان. ولی میشه با کمتر از 10 میلیون تومان چیز مشابهی ساخت با کارایی قابل قبول. پهنای باند 10هرتز تا 100کیلوهرتز و سرعت برخواست بسیار سریع 5 میلی ثانیه این آمپلیفایر رو به یه آمپلی فایر های-اند با پاسخ میکروی مناسب برای بلندگوهای سریع تبدیل میکنه. خروجی آن 160 وات کلاس A هست.
    این لامپ در ایران در دسترسه و میشه پروژه ای مشابه رو ساخت. البته یک پروژه ارزان نخواهد بود مخصوصا اگه ظاهر نهایی شبیه نمونه اصلی باشه، هزینه بیشتر هم میشه.

Banned

چند روز قبل فرصتی پیش آمد که صدای بلندگوی Marten Gets رو در یه کانفیگ خوب بشنوم. خواستم گزارشی از صدایی که شنیدم اینجا بزارم که دوستان مطالعه کنن شاید کسی علاقمند بود صدای این بلندگو رو بشنوه.

Click here to view the original image of 800x424px.
    (عکس از اینترنت)

اجزای ستاپ:

اسپیکر: Marten Getz با درایوهای سرامیکی آکوتان (قیمت: 20،000 دلار)
    سورس: Raysonic CD-168
    پری آمپلیفایر: سی دی پلیر ریسونیک دارای پری اینتگریتید هست و نیازی به پری نبود
    پاور آمپلیفایر: منو بلاک های سینگل اندد لامپی 211 ستسون DIY شده
    کابل های اسپیکر: Van Den Hul Nova با کانکتورهای WBT
    اینترکانکت: Van den Hul orchid
    وضعیت اکوستیک محیطی: افتضاح!

وقتی گوش دادن رو شروع کردم سیستم روشن بود و warm-up شده بود ولی لامپ های 211 خوب گرم نشده بود. لامپ های 211 زمان کمی رو برای آماده به کار شدن نیاز دارند ولی هرچه گرمتر میشوند صدا clean تر میشه. چندیدن رکورد مختلف توسط سی دی پلیر ریسونیک گوش کردیم. اولین مساله در مورد بلندگوی مارتن مومن و وفادار بودن صدا به سورس هست به طوریکه عملا حضور بلندگو احساس نمیشد گویی صدا در جایی میان دو بلندگو از بعد چهارم نواخته میشد.
    بلندگوهای مارتن دارای transparency خوبی هستند و تفکیک تونال ها از هم کار راحتیه. ساند استیج خوب و سیع و flow صدا واقعا چشمگیره. موقع گوش کردن ترک 13: Walking on the moon صدای درامز دارای cleanness فوق العاده بود با کنترل بیس کامل و میدباس نسبتا solid که حس bloat بودن صدارو القا میکرد.
    صدای مارتن حس بسیار خوب شناور بودن در صدارو به خوبی القا میکردند و صدا شنونده رو در خود گرفتار میکرد. دیتیل صدا بسیار بالاست و در بخش های ساکت رکوردها صدا ارشه یا کلاویه ها بصورت analytical با جزئیات کامل قابل استماع بود.
    صدا مطلقا فاقد هر harshness در فرکانس های بالا بود در عین حالت حالت blanketed بودن رو نداشت. میدرنج کمی حالت برجسته تر داشت در Best audiophile voice که کمی حالمو گرفت یعنی میدرنج روی ووکال های خواننده های زن کمی برجسته بود و صدا از حالت فلت خارج شد.

در کل صدای خیلی خوب شنیدم و تجربه عالی بود. خیلی دوست دارم صدای این بلندگو با آمپلی فایر ASR رو بشنوم که فکر نمیکنم موقعیتش باشه.

Banned

سعی میکنم مطالبی دنباله دار در مورد لامپ های خلاء بنویسم به دلیل اینکه در سالهای اخیر توجه بسیاری به لامپ های خلاء بعنوان تقویت کننده سینگنال صدا معطوف شده

18. تبلیغات در اینترنت
    فروشنده معتبر [؟] Angel Of Darkne آواتار ها

واقعا ممنونم جناب M.Saleh و دیگر دوستان مطالب فوق ارزشمندی گذاشتین که به راحتی هر جایی گیر نمیاد

صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2