esam

تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنت

بستن این دسته بندی گزیده ای از بازارچه پرشین تولز

صفحه 1 از 3 1 2 3 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 15 , از مجموع 32

موضوع: انيميشن قلعه متحرك هاول

كاربر فعال هنرهاي نمايشي Yen Yen آواتار ها

انيميشن قلعه متحرك هاول

سلام به همه دوستان عزيز
    اين تاپيك براي صحبت درباره يكي از به ياد ماندني ترين و زيبا ترين انيميشن هايي كه به نظر بنده تا حالا درست شده آغاز مي كنم
    از انجايي كه خيلي از دوستان احتمالا اين انيميشن را نديدن اول از همه لينك دانلودش را ( كه دوستي در فروم pcseven.com قرار دادن) اينجا مي گذارم .اين انيمشن زيبا را سعي كنيد اگر از جايي هم مي خريد دوبله نشده بگيريد تا لذت كامل صداهاي متناسب شخصيت ها را ببريد ( انگليسي بسيار ساده روان و شمرده اي داره حتما متوجه مي شيد)

اين انيميشن را به طور خاص به اساتيد عزيز پنج كوه مقدس پيشنهاد مي كنم
    ویرایش توسط Yen Yen : January 10th, 2006 در ساعت 01:34 AM

2. تبلیغات در اینترنت

توضيحات مختصري درباره اين انيميشن مي دهم تا در صورتي كه خواستيد در موورد دانلود كردنش تصميم بگيريد اطلاعاتي داشته باشد

اول از همه سايت اصلي فيلم http://disney.go.com/disneypictures/castle اگر دقت كنيد اين سايت را كمپاني وانر طراحي كرده
    اين فيلم كار كارگرداني ژاپني است كه انيميشن زيبا(و خلاقانه) شهر ارواح( اين انيميشن سال 2002 از جايزه بهترين انيميشن اسكار را برنده شد sprit away) را كارگرداني كرده اند. اين فيلم اخير هم به عنوان شانش برنده شدن همين جايزه امسال اسكار معرفي شده
    بيشتر ترجيح مي دم فعلا داستان را لو ندم(هر چند اصلا نميشه داستان را لو داد) ولي به هر حال ناگهان از اول فيلم با همه چيزهاي خارق العادهاي كه در فيلم گنجانده شده روبرو بشيد خيلي لذت يخش تره(اين جزئيات عجيب طوري در داستان گنجانده شدن كه به نظر كاملا جزو زندگي مي رسند)
    اگر انيميشن Beauty and the Beast را ديده باشيد نوعي تشابه برعكس(اين اصطلاح من در اوردي را ببخشيد طور ديگه اي نتوانستم توضيح بدم بعد از ديدنش متوجه منظورم مي شيد) مي شيد .
    اين فيلم سرشار از رنگ رنگ رنگ و نور و طبيعت و موسيقي زيبا .
    اگر با ديد كلي تري به فيلم نگاه كنيد مي توانيد رد پاي جنگ جهاني (در اصل اعتراض كارگردان به جنگ) و عتراض به از بين بردن محيط زيست را ببينيد

البته اين طور كه به نظر مي اد كارگردان خيلي دغدغه اين مورد حفظ محيط زيست را داره سال 97 انيميشني به اسم Princess Mononoko ساخته كه به طور كامل در مورد محيط زيست (الان به صورت دوبله شده تهران هست ) اگر فيلم را جايي توانستيد ببينيد ولي به نظرم همان يك بار هم اگر بتوانيد تا اخر تحملش كنيد خيلي صبر داشتيد ( با فيلم هاي شهر ارواح و قلعه متحرك هاول از نظر زيبايي اصلا فابل مقايسه نيست) درباره جنگ بين انسان براي استفاده از منابع طبيعي و تلاش حيوانات براي حفظ جنگل و شما به عنوان يك قاضي بي طرف براي برقرار كردن تعادل بين اين دو گروه

بعد هم در فيلم شهر ارواح(البته اين اسم ورژن انگليسي وگرنه اسم اصلي اش فرق مي كنه) بسيار با احتياط اين موضوع را گنجانده ايندفعه براي بيان اين موضوع به جاي استفاده از خشونت و دست هاي قطع شده يا يك عالمه دود و اتش از كنايه هاي ظريفي استفاده كرده ( ان دوستاني كه ديدن مثلا قسمت حمام كردن روح رودخانه را در نظر بگيريد كه چه طور بعد از خارج شدن زباله هاي انسان تبديل به يك روح پاك و قدرتمند شد!)

و در قلعه متحرك هاول هم اين نكات جور ديگه اي گنجانده شده كه فعلا براي لو نرفتن داستان نمي توانم زياد اشاره كنم

Registered User junkie آواتار ها

خیلی ممنون بابت لینکها.من کتابشو خوندم.دنبال انیمیشنش هم بودم ولی فقط تیکه های کوتاهشو پیدا کردم که شما گذاشتید.
    لوسیفر:و خالقتان تمام آگاهی اش را برای خلقت شما به کار گرفت.اما یک جای کارش ایراد دارد!و اون این است که قبل از اینکه شماها کاملآ متولد شوید مرده اید.آری این جهلتان است که شما را در رحم مادرتان کشته است.

نقل قول نوشته اصلی توسط junkie
    خیلی ممنون بابت لینکها.من کتابشو خوندم.دنبال انیمیشنش هم بودم ولی فقط تیکه های کوتاهشو پیدا کردم که شما گذاشتید.
    كتابش را به صورت الكترونيكي داريد؟ ميشه يه مشخصاتي ازش بديد تا من ebook اش را پيدا كنم؟

7. تبلیغات در اینترنت
    مدیر بازنشسته Persiana آواتار ها

ممنون ين ين جان (اين صفحه ي فلشش جان بنده را به لب رساند تا لود شد، ولي جالب بود) ببينم کارتونش اينجا تو ايران هست که ديگه بدبختي دانلود کردن از اين سايتهاي بدون resume support رو نکشيم (دايل آپ رو آخه هنوز عشقه!!)

کارتونش اينجا تو ايران هست که ديگه بدبختي دانلود کردن از اين سايتهاي بدون resume support رو نکشيم
    به احتمال زياد هست ولي من كه پيدا نكردم شايد شما پيدا كنيد ولي ارزش گشتن را داره

مرسي ين ين جان، اگه شما پيدا نکرديد، منم حتما پيدا نميکنم ولي ميرم ميبينم، شايدم پيدا شد، اگرم نشد ديگه مجبورم برم دانلود کنم (اگه موفق بشم البته!).

Registered User Dong Fang BuBai آواتار ها

خواهر Yen Yen

من دارم Download میکنم , جان اون LingHu Chong اگه باحال نیست بگو نکنم.

با اجازه

اگه شما پيدا نکرديد، منم حتما پيدا نميکنم ولي ميرم ميبينم، شايدم پيدا شد،
    من انقلاب نرفتم ولي انجا به احتمال زياد هست راستش اين فيلم فروشا هنوز دوزاريشان نيفتده كه اين را براي اسكار امسال نامزد كردن وگرنه همه يه تابلو مي زدن"قلعه متحرك هاول رسيد" يعني تا چند وقت ديگه دوبله شده اش را هم مي دن بيرون (اينقدر كه واسه نسخه اصلي هيچ جا پيدا نشه) پس بهتره تا وقت هست بريد بخريد ولي اين لينك خيلي با كيفيت شايد بتوانيد بديد كسي براتان دالود كنه(تو همين جا يكي از بچه ها در ازاري يه مبلغي با اينترنت پر سرعت دانلود مي كنن) به هر حال اميد وارم هر چه زودتر بتوانيد ببينيدش(فقط خدا كنه با ابن همه زحمت شما هم خوشتان بياد چون به هر حال سليقه ها فرق مي كنه)

به جان لينخو چون خيلي خيلي خيلي قشنگه(كلمه اي كه تاكيد بيشتري بكنه بلد نيستم وگرنه اون را به كار مي بردم) واقعا محشر اگر از رنگ بندي افسانه شجاعان خوشتان امده اينجا مي توانيد يكي ديگه از زيبا ترين رنگ بندي ها را نگاه كنيد و اهنگي بسيار زيبا با گوينده هاي انگليسي مثل Christian Bale و Billy Crystal .

و سرامد همه اينها داستاني زيبا
    ویرایش توسط Yen Yen : January 11th, 2006 در ساعت 12:29 PM

13. تبلیغات در اینترنت
    Registered User amirhvr آواتار ها

با سلام خدمت شما اساتيد
    استاد yen yen ممنون از معرفي اين انيميشن
    الان من سرور اين شهر رو هك كردم و دارم از يه كارت 2 ساعته 20 ساعت استفاده مي كنم تا فقط اين انيميشن رو دانلود كنم

پس تا هنوز دير نشده بشتابم ^_^

نقل قول نوشته اصلی توسط amirhvr
    با
    الان من سرور اين شهر رو هك كردم و دارم از يه كارت 2 ساعته 20 ساعت استفاده مي كنم تا فقط اين انيميشن رو دانلود كنم

شما چه جوري هک کردين که 2 ساعت شده بيست ساعت و بيشتر لابد؟!! نکنه اينم از روش هاي نينجاييه؟

Registered User amirhvr آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Persiana

شما چه جوري هک کردين که 2 ساعت شده بيست ساعت و بيشتر لابد؟!! نکنه اينم از روش هاي نينجاييه؟
    بله دقيقا
    ویرایش توسط amirhvr : January 11th, 2006 در ساعت 03:49 PM

18. تبلیغات در اینترنت
    محروم از فعالیت تجاری Babak آواتار ها

درسته فيلم عليي هست

صفحه 1 از 3 1 2 3 آخرینآخرین