esam

تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنت

بستن این دسته بندی گزیده ای از بازارچه پرشین تولز

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 11 , از مجموع 11

موضوع: فروش کارت صدا M-Audio Fast Track

New User FarSeeR آواتار ها

فروش کارت صدا M-Audio Fast Track

سلام خدمت دوستان،

یک دستگاه M-Audio Fast Track برای فروش موجوده.
    کاملا تمیز و عاری از هر گونه مشکل چه ظاهری و چه فنی! بسیار کم ازش استفاده شده.

قیمت پایه: 315 تون ( طبق قانون دسته دوم، 1 تا 30 درصد کاهش قیمت بسته به تمیزی و سلامت دستگاه ) و از اونجایی که دستگاه کاملا تمیز و سالم است این قیمت گذاشته شده.

برای خرید و هر سوال دیگه ای پیام خصوصی بدید.

سه تا عکس از جلو، پشت و بالای دستگاه هم میتونید ببینید.

em61uwhz6j5iifllnna.jpg h78d3hrnlobydhzyo561.jpg ddbvp0zlw6dotcnga0b.jpg

2. تبلیغات در اینترنت

دوستان هنوز موجوده!

Registered User آوانگارد آواتار ها

ای کاش یه هفته زودتر تاپیک شمارو دیده بودم! با Icon Cube 4 Nano یک هفته خریداری شده با 0 دقیقه کارکرد معاوضه میکنی؟ این نانو 4 یکی از بهترین کارت ها تو رنج قیمت خودشه. 24/192. خیلی امکانات دیگه داره ولی ما برای کار موزیک استفاده نمیکنیم ما فقط یه کارت میخواستیم که پری میکروفن باشه و فانتوم پاور هم داشته باشه. دنبال دست دوم گشتیم پیدا نکردیم مجبور شدیم اینو بخریم

مشخصات 4 نانو

نقل قول نوشته اصلی توسط GholamReza نمایش نوشته ها
    ای کاش یه هفته زودتر تاپیک شمارو دیده بودم! با Icon Cube 4 Nano یک هفته خریداری شده با 0 دقیقه کارکرد معاوضه میکنی؟ این نانو 4 یکی از بهترین کارت ها تو رنج قیمت خودشه. 24/192. خیلی امکانات دیگه داره ولی ما برای کار موزیک استفاده نمیکنیم ما فقط یه کارت میخواستیم که پری میکروفن باشه و فانتوم پاور هم داشته باشه. دنبال دست دوم گشتیم پیدا نکردیم مجبور شدیم اینو بخریم

مشخصات 4 نانو

سلام، شرایط شما برای تعویض چیه؟ بگید تا راجه بهش فکر کنم.

Registered User tpshd آواتار ها

خیلی عالی
    حیف پول ندارم وگرنه گزنه عالی هستش
    خوب بفروشید

7. تبلیغات در اینترنت
    Registered User آوانگارد آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط FarSeeR نمایش نوشته ها
    سلام، شرایط شما برای تعویض چیه؟ بگید تا راجه بهش فکر کنم.
    داداش این کارت الان 640 تومنه و هنوز آکبنده از کارتن نیاوردم بیرون نصب کنم. فاکتورش هم هست. الان قیمتش تو بازار 640 تومنه. یه کارت مثل کارت شما هم همون کارو برای ما انجام میده. من حاضرم اینو 600 در نظر بگیرم و کارت شما رو هم همون 315 بردارم. اختلافش میشه 285 تومن

از دوستان دیگه هم اگه کسی یه کارت با امکانات مناسب برای استودیو نیاز داشت من حاضرم کارتم رو که هنوز آکبنده 40 زیر قیمت بدم و کارت استارتر رو بخرم

نقل قول نوشته اصلی توسط GholamReza نمایش نوشته ها
    داداش این کارت الان 640 تومنه و هنوز آکبنده از کارتن نیاوردم بیرون نصب کنم. فاکتورش هم هست. الان قیمتش تو بازار 640 تومنه. یه کارت مثل کارت شما هم همون کارو برای ما انجام میده. من حاضرم اینو 600 در نظر بگیرم و کارت شما رو هم همون 315 بردارم. اختلافش میشه 285 تومن

از دوستان دیگه هم اگه کسی یه کارت با امکانات مناسب برای استودیو نیاز داشت من حاضرم کارتم رو که هنوز آکبنده 40 زیر قیمت بدم و کارت استارتر رو بخرم
    پیشنهاد خوبیه اما با شرایط من سازگار نیست

دوستان هنوز موجوده!

Registered User

نقل قول نوشته اصلی توسط FarSeeR نمایش نوشته ها
    دوستان هنوز موجوده!
    داداش یه کارت صدای فوق العاده پر سرعت اینترنال که حتی فانتوم پاور هم داره یعنی maya 44 e که سرعتش 10 برابر کارتهای اینترنال هستش و اصل کره و سال توایدشم بعد 2010 هستش دارم ولی به پول احتیاج دارم الان بازار اولا که گیز نمیاد چون اصل کره هستش و چینی نیست که بریزه بازار و دوم اینکه قیمتش 600 توممنه..میتونم کارتتو بردارم و 300 هم روش بدم و کتارتمو بدم بهت(در ضمن سرعت کارت تو که یو اسبی 1.5 هستش با سرعت کارت من اصلا قابل مقایسه نیت مال من تاخیر بافرش ت5قریبا صفره و همچنین کارت من مثل کارتهای یو اسبی مشکل خاموش شدن یهویی وسط کار هم نداره.

Registered User agora آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط gorbachof3 نمایش نوشته ها
    داداش یه کارت صدای فوق العاده پر سرعت اینترنال که حتی فانتوم پاور هم داره یعنی maya 44 e که سرعتش 10 برابر کارتهای اینترنال هستش و اصل کره و سال توایدشم بعد 2010 هستش دارم ولی به پول احتیاج دارم الان بازار اولا که گیز نمیاد چون اصل کره هستش و چینی نیست که بریزه بازار و دوم اینکه قیمتش 600 توممنه..میتونم کارتتو بردارم و 300 هم روش بدم و کتارتمو بدم بهت(در ضمن سرعت کارت تو که یو اسبی 1.5 هستش با سرعت کارت من اصلا قابل مقایسه نیت مال من تاخیر بافرش ت5قریبا صفره و همچنین کارت من مثل کارتهای یو اسبی مشکل خاموش شدن یهویی وسط کار هم نداره.
    خوب چرا می خوای با اینی که چیپ تر هست عوضش کنی؟!!
    آدم اینجا تنهاست
    ودراین تنهایی
    سایه ی نارونی تا ابدیت جاریست...

13. تبلیغات در اینترنت
    Registered User

نقل قول نوشته اصلی توسط agora نمایش نوشته ها
    خوب چرا می خوای با اینی که چیپ تر هست عوضش کنی؟!!
    نیاز مالی و البته هنوز دو دلم برای فروش