![]() |
|
|
#1 |
|
فروشنده
|
سلام دوستان راستش ديدم عشق انيميشنو فيلم تو اين انجمنا زياد پيدا ميشه اين بود كه منم كه ديوونه و خراب انيميشنم گفتم مطالب جالبي رو براتون بزارم
شمام كمك كنين من تنهايي از پسش بر نمي يام يا حق ![]()
فروشگاه آنلاین عرضه محصولات آموزشی مالتی مدیا فروشنده ایرانی فروشگاه آنلاین عرضه فیلم و سریال و مجموعه Divx فروشنده ایرانی فروشگاه آنلاین عرضه فیلم و سریال و مجموعه DVD فروشنده ایرانی فروشگاه آنلاین عرضه بازی کامپیوتر و PSP فروشنده ایرانی فروشگاه آنلاین عرضه کتاب های الکترونیکی فارسی و انگلیسی فروشنده ایرانی // تماس با من : Babakkhan123 @ Gmail dot Com بزرگترین بانک اطلاعاتی مطالب آموزشی و کتب اینترنتی
Last edited by linghuchong; 07-13-2007 at 06:10 AM. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
فروشنده
|
كلام اول:
راستش اينقدر اين چند وقت انيميشن ديدم كه كفمو بريد گفتم ينا حتما نياز به معرفي دارن ين شد كه اين تايپك را انداختم امروزه روز انيميشن شده منبع درآمد هر كيو ببيني تو هاليوود مي خواد از اين سفره يه نوني بخوره از استيو جابز بنيان گذار خوش ذوق و باحال اپل كه شركت بزرگ و حالا ديگه همه فن حريف پيكسارو راه انداخت و فيلم هاشو با كامپيوتر هاي توليد خودش يعني imac g5 ساخت كه آخرين ساختش با نام شگفت انگيزها از شبكه هاي خودمونم پخش شد و حقي كه خيليم رديف بود و الان ديگه پول پارو مي كنه تا استيون اسپيلبرگ كه يه شركت موفق ديگه با نام دريم وركزو راه انداختو آخرين ساختش با نام madagascar به سود و فروش اين شركت بسيار كمك كرد به نظرتون دلايل موفقيتشون چي بود : اوليش اين بود كه شايد به غير از جامعه نوجوانان و جوانان بسياري از افراد بزرگسال هم تونستن با اين فيلما ارتباط برقرار كنن به شكلي كه سازنده ها ديگه به فكر جذب همه افراد جامعه به محيط سينماهاي نمايش دهنده بودند و شايد به اين خاطرم بود كه در عين احترام گذاشتن به شعور بچه ها فيلماي دلچسب و مفرحيو براي عموم افراد خانواده به وجود مي آوردند به طوري كه از يه بچه نوزاد تا يه پيرمرد 90 سالهرو داخل فيلماشون به خوبي و با بهترين پرداخت قرار مي دادند كه با اين مسائل و قبول مشكلات برعكس اكثر كمپاني هاي فيلم سازي هاليوود كه سالي حداقل ده تا فيلمو مي ساختن اومدند برنامشونو براي ساختن حداكثر دو فيلم در سال متمركز كردن كه اين يعني ميشد 6 ماهي يه فيلم كه البته اين دو تا فيلم از اون 10 فيلم بيشتر فروش مي كرد اين شد كه حالا ديگه بحث انيميشن سازي به خاطر بستري كه فناوري و قدرت ابر سيستم هاي كامپيوتري فراهم كرده اكثر بازيگران از جمله سرآمد همشون تام هنكس كه با يه غافل گيريو اصطلاحا سورپرايز اومد پوز همه شركتا رو زدو براي كريسمس سال 2005 با استفاده از جديدترين تكنولوژي روز جهان با نام wimax اولين شاهكار گرافيكيو با نام THE POLAR EXPRESS خلق كرد كه فعلا به همين نكته اشاره كنم كه از سيستم **MOTION CAPTURE موجود در فيلم ارباب حلقه ها كه در مورد گالوم استفاده شده بو د براي ساختن اين فيلم استفاده كرد كه تصاويري بسيار نزديك به حركت انسانو پديد آورد اين فيلم كه به وسيله تعداد محدودي سينماي مجهز به تكنولوژي WIMAX پخش شد باعث فعاليت بسياري در زمينه توسعه و بكارگيري اين فناوري در سطح دنيا و بيشتر به خاطر سطح و وضعيت تكنولوژي در امريكا شد به طوري كه بعد از اكران اين فيلم در تنها سينماي فرانسه سيل دوستداران باعث سرمايه گذاري دولت براي ساختن سينماهاي جديد شد و تعداد آنها تا امروز در فرانه به 29 عدد رسيد كه به ازاي هر شهر يكي است ولي اين در مدت يك سال بودن و رسيدن به اين جايگاه آن باعث شد كه شركت هاي سينمايي هاليوود هم با بازسازي فيلم هاي خود با استفاده از اين تكنولوژي و استقبال مردم اين شد كه در اولين گام شركت بزرگ نيولاين شاهكار پيتر جكسن يعني سه گانه ارباب حلقه ها رو با اين تكنولوژي توليد كرد كه سود حاصل از فروش DVD هاي ان سود سرشاري رو نصيب نيولاين كرد كه بعد از اون بود كه جكسن به خاطر همين سودها و اينكه چرا همه اين پولا تو جيب خودش سرازير نشه رفت استوديو فيلم سازيشو تو ونزوئلا مكان ساخته شدن سه گانه بوجود آورد KING KONGO توش توليد كرد از فيلم هاي ديگه اي كه به اين تكنولوژي مجهز شدن اثر برادران واچوفسكي به نام ماتريكس بود كه بازم پول خوبيو نصيب اونا كرد. ليسته فيلما با اسم كمپاني هايي و آدرساشوي كه اونا رو توليد كردن براتون ميزارم تا هر هفته يكيشونو براتون نقد كنم البته اگه برسم نقد از نظر تكنيك ساخت و معرفي تكنولوژي هاي اين انيميشنارو بررسي مي كنم دوستانم اگه لطف كنن منو همراهي كنن خوشحال ميشم: امروز كمپاني پيكسارو كه اغلب فيلمهاي مي تونم بگم عالي چند سال پيشو ساخته: 1.TOY STORY A BAUGS LIFE.2 TOY STORY2.3 THE MONSTER INC.4 FINDING NEMO.5 THE INCRIDIBLES.6 NEW2006------CARS.7 وب سايت: http://www.pixar.com تا بعد Last edited by Babak; 01-11-2006 at 08:37 PM. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
فروشنده
|
فيلم هاي جديد كمپاني پيكسار 1
THE CAR
![]() محصول 2005 تاريخ اكران:مي 2006 كاري كه بعد از جدا شدن پيكسار از والت ديزني شكل گرفته و اينو نشون ميده كه پيكسار واقعا هيچ نيازي به همكاري با اين كمپاني نداره آخه مگه دليلي داره كه پولايي كه مي تونه همه شو تو جيب خودش بكنه بكنه تو جيب اونا حقا كه بي دليل به جابز نمي گن نابغه و مغز متفكر اومد شركتيو راه انداخت كه ديگه دارم خيلي باهاش حال مي كنم داستان اين فيلمو از سايت اصلي pixar گرفتم و تك و پرك ترجمه كردم: آرزوي اتومبيلراني المپيك با درخشش مك كويين (car شخصيت اصلي) روي يك كاميون سريع است براي موفقيت و شهرت و هرچه كه ارزو داشته است تا آنكه يك نقص فني در كوچه 66 پيدا ميكند تمام توانايي ها و آرزوهايش نابود ميشود وقتي كه يك اجتماع محلي كوچك او را كه قهرمان بوده فراموش ميكند اين فيلم ميخواهد مك كويين را نشان بدهد آنچه كه او در تمام عمرش بدست آورده با يك نقص فني از دست مي رود |
|
|
|
|
|
#4 |
|
فروشنده
|
BOUNDIN
![]() محصول 2005 اكران اواخر 2006 اين آخرين فيلم ساخته شده توسط اين كمپانيه كه به نظر من يكي از قشنگ ترين كاراشم هست چون : 1.يه داستان متفاوت و باحال راجع به مظلوم ترين موجود روي زمينو داره(يه بره) 2.بازم سعي شده در تداوم ساخت كار هاي متفاوت اين ببار محيط يه بيشه زار به زيباترين شكل به تصوير كشيده بشه 3.چون اين يكي كارگردان نيمو هم بوده پس 100% كار باحالي ميشه بازم داستان كاملشو از سايت PIXAR در آوردم فقط ببينين كه چه داستان ساده اي داره مثه روياهاي بچگيمون)در روي قله كوهي گوسفندي زندگي مي كرد با پشم هايي با انعطاف و كيفيت بالا كه مي توانست با آن انواع رقص را انجام بدهد ولي در يك روز كت پشمي خود را از دست داد و همراه با آن غرورش را ثمره ي آن دوستي با يك خرگوش پشمالوي زيبا بود كه رمز داشتن كت پشمي زيبا را به او آموخت و آن چيزي بود كه به گوسفند كمك مي كرد كه از مشكلات زندگي نجات پيدا كند براي گوسفند زندگي همانند يك فيلم وسترن بود تا اينكه دوستش چشم انداز جديدي از زندگي را به او نشان داد تنها كسي كه مي توانست همه چيز را درست انجام دهد و هر كاري را در جاي خودش انجام دهد خرگوش پشمالوي زيبا بود كسي كه با خودش روشنايي و اميد را مي برد هر جا كه ميرفت از نويسنده TOY STORY و NIMO --------نويسنده قديمي پيكسار و طراح TOY STORY قصه BOUNDIN (جهيدن . جهنده) را از دوران جواني اش الهام گرفته و آن را با عجيب ترين چيزي كه تا به حال ديده شروع كرده (اولين بار به صورت موزيكال داستان را ديده و در خاطراتش اون رو روياي جواني اش مي داند) براي اينكه گوسفند بيچاره را نجات بدهد او خرگوش رو كه اسمش JACOOBE در داستان قرار ميده من كه برا اومدنش لحظه شماري مي كنم |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#5 |
|
فروشنده
|
بزارين اين كمپاني توپو براتون معرفي كنم
استوديوي انيميشن پيكسار با تركيبي از خلاقيت وهنرمندي تكنيكي، فيلمهاي اورژينال را با استفاده از انيميشن كامپيوتري ميسازد. پيكسار تا كنون پنج فيلم از موفقترين و محبوبترين فيلمهاي انيميشن تاريخ به نامهاي داستان اسباب بازي (1995) برنده جايزه اسكار، زندگي يك حشره (1998)، داستان اسباب باري 2 (1992) برندة گلدن گلوب، شركت هيولاها (2001) برندة جايزه اسكار، و در جستوجوي نمو (2003) كانديد جايزه اسكار و پرفروشترين فيلم تاريخ انيميشن را ساخته است. اين پنج فيلم پيكسار بيش از 5/2 ميليون دلار در سراسر دنيا فروش سينمايي داشته و بيش از 150 ميليون دلار به صورت DVD و نوارهاي ويديويي فرخته است. كارهاي آينده اين استوديو فيلمهاي باور نكردنيها (تاريخ پخش 5 نوامبر 2004) و ماشينها (در تعطيلات 2005) هستند. «داستان اسباب بازي» كه اولين بار در 22 نوامبر 1995 پخش شد، نشان دهنده بيش از 9 سال تلاش خلاقانه و تكنيكي اين استوديو بود. و با فروش بيش از 360 ميليون در سينماهاي سراسر دنيا پر فروشترين فيلم سال 1995 شد. كارگردان اين كار و مدير عامل شركت جان لِستِر يك جايزه اسكار ويژه براي «رهبري هوشمندانه تيم داستان اسباب بازي كه منجر به توليد اولين فيلم بلند كامپيوتري انيميشن شد» دريافت كرد. كارهاي ديگر پيكسار مثل «زندگي يك حشره» در 1998 و داستان اسباب بازي 2 در 1999 از پر فروشترين فيلم هاي انيميشن سال بودند. داستان اسباب بازي 2 در زمان پخش خود، ركورد ميزان فروش هفته اول را در سراسر دنيا شكست و برنده يك گوي طلايي به خاطر بهترين فيلم موزيكال در 1999 شد. در 2001، پيكسار فيلم «شركت هيولاها» را عرضه كرد. در هفته اول پخش فيلم فروش آن معادل 6/62 ميليون دلار بود. شركت هيولاها سومين فيلم پرفروش انيميشن در سراسر دنيا است. آخرين و پنجمين كار پيكسار فيلم «در جستوجوي نمو» بالاترين ركورد فروش را در سراسر دنيا داشته كه در سه روز اول پخش 2/70 ميليون دلار فروش كرد و در حال حاضر پرفروشترين فيلم انيميشن دنيا، پرفروشترين فيلم سال 2003 و نهمين فيلم پرفروش دنيا تا به حال بوده است. تكنولوژي از ابتداي شراكت با ديزني، پيكسار مسئول بسياري از پيشرفتهاي مهم در عرصه گرافيك كامپيوتري براي فيلمسازي بوده است. در نتيجه اين كمپاني بسياري از بهترين استعدادها را در اين زمينه جذب كرده است. تيم تكنيكي و خلاق پيكسار از 1986 تا كنون سه سيستم نرمافزاري مهم را ابداع كردهاند. 1- ماريونت سيستم نرمافزاري براي مدل سازي، انيمت كردن و نورپردازي.2- رنگ مستر يك سيستم نرمافزاري مديريت توليد براي زمانبندي كردن، هماهنگ سازي و رديابي يك پروژه انيميشن كامپيوتري.3- رندرمن 11، يك سيستم نرمافزاري رندرينگ براي ساخت تصاوير با كيفيت بالا و واقعي كه در سال 2001 جوايزي به خود اختصاص داد. پيكسار بر اين باور است كه تكنولوژي اختصاصي آنها، كه به وسيله آن انيماتورها قادراند به دقت حركت شخصيتها را كنترل و در هر فريم تنظيم كنند، يك موفقيت بزرگ در عرصة هنر انيميشن است كه نتيجه آن يك ديدگاه جديد، به همراه ارايه تصاوير با كيفيت درخشان و منحصر به فرد در اين صنعت است. پيكسار همچنان به ابداع و توليد سيستمهاي نرمافزاري ادامه ميدهد و بر اين باور است كه پيشرفت بيشتر منجر به بالا رفتن كيفيت و ميزان توليد در زمينه ساخت فيلمهاي انيميشن كامپيوتري و محصولات ديگر ميشود. تكنولوژي پيكسار متعدد سازي تدوين و استفاده مجدد از تصاوير انيميشن را مقدور ميسازد كه منجر به كاهش ساعتهاي كار يك پروژه و در نتيجه افزايش توليد فيلم ميشود. تيم توليد آقاي «جان لستر» انيماتور و كارگرداني است كه دوبار برندة جايزه اسكار شده است. او علاوه بر نظارت بر كليه پروژهها و فيلمهاي پيكسار، به سمت مدير اجرايي تيم توليد، كارگردان كارهاي داستان اسباب بازي، زندگي يك حشره، داستان اسباب بازي2 و تهيه كننده اجرايي كار شركت هيولاها، در جستوجو نمو، باور نكردنيها است. او همچنين مشغول تهيه چهارمين كار بلند خود به نام «ماشينها» است كه براي تعطيلات 2005 آماده ميشود. «وت او» سرپرستي يك تيم متشكل از انيماتورهاي حرفهاي، نويسندگان و هنرمندان برعهده دارد. اين گروه كه مسئوليت توليد، نويسندگي و طراحي تمام فيلمها را از داستان اوليه برعهده دارد، به منظور جذب و تعليم هنرمندان مستعد اين كمپاني دانشگاه پيكسار را تأسيس كرده است و فرصتهاي آموزشي را براي كليه كاركنان پيكسار فراهم ميسازد. ارتباط با ديزني در ماه مي 1991 پيكسار قراردادي با ديزني مبني براي تهيه و توليد سه فيلم بلند انيميشن كامپيوتري بست كه بازاريابي و پخش اين فيلمها بر عهده ديزني بود، و داستان اسباب بازي در نتيجه اين قرارداد ساخته شد. در فوريه 1997 اين دو شركت قراردادي مبني بر توليد پنج فيلم بلند انيميشن كامپيوتري ديگر بستند. آنها توافق كردند كه هزينههاي توليد را مشتركاً بپردازند و علامت تجارتي مشتركي داشته باشند، هر دو صاحب فيلمها با سند و منافع فيلم و توليدات وابسته به آن را مشتركاً تقسيم كنند. دو پروژه آينده آنها نيز تحت اين قرارداد است. جوايز در جستوجوي نمو: اسكار بهترين فيلم بلند انيميشن، كانديداي بهترين تدوين صدا، فيلمنامه اوليه و موسيقي فيلم. كمپاني هيولاها: آهنگساز كار رندي نيومن اسكار بهترين ترانه (اگر من تو را نداشتم) را گرفت. كانديداي اسكار بهترين فيلم انيميشن بلند، بهترين تدوين صدا، بهترين موسيقي فيلم. داستان اسباب بازي 2: جايزه گوي طلايي براي بهترين فيلم موزيكال يا كمدي. انجمن منتقدين فيلم اين فيلم را به عنوان بهترين فيلم انتخاب كرد و آهنگساز كار رندي نيومن كانديداي گوي طلايي و اسكار براي موسيقي اين فيلم شد. زندگي يك حشره: به عنوان بهترين فيلم خانوادگي 1999 برگزيده شد و آهنگساز رندي نيومن يك جايزه گرمي براي اين كار دريافت كرد. در 1986 فيلم كوتاه لوكسو جونيور اسكار بهترين فيلم كوتاه انيميشن را دريافت كرد. در 1988 فيلم كوتاه «اسباب بازي حلبي» اسكار بهترين فيلم كوتاه انيميشن را دريافت كرد. در 1997 فيلم كوتاه بازي گََري اسكار بهترين فيلم كوتاه انيميشن را دريافت كرد. اين فيلم اولين كاري بود كه تكنولوژي استوديو را در توليد تصاوير واقعيتري از پوست و لباس نشان داد. در سال 2002 فيلم كوتاه براي پرندگان پيكسار اسكار بهترين فيلم كوتاه انيميشن را دريافت كرد. در سال 2003 ماشين جديد مايك كانديد اسكار بهترين فيلم كوتاه انيميشن شد. و اخيراً كار «بازگشت» كانديد اسكار بهترين فيلم انيميشن بود. در مجموع كاركنان پيكسار تا كنون 16 جايزه اسكار،2 عدد Gold Clios براي آگهيهاي تجارتي انيميشن كامپيوتري دريافت كردند. كارهاي كوتاه اين استوديو شامل فيلمهاي آندره و والي بي، لوكسو جونيور، براي پرندگان، اسباب بازي حلبي، بازي گَري، روياي قرمز، Knick Knack و بازگشت است. Last edited by Babak; 01-11-2006 at 09:53 PM. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
آقا حتما باید انیمیشن های جدید باشه؟
نمیشه در مورد بامبی و پسرجنگل و صد و یک سگ و ..... صحبت کرد؟
|
|
|
#7 | |
|
فروشنده
|
Quote:
هم جديد هم قديمي حتما از قديميشم ميزارم ممنون بزار دمت گرم |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
|
سلام به شما استاد بزرگ
بحث بسيار جذابي راه انداخته ايد من از علاقه مندان انيميشن هستم از بابت توضيحات خوبتان ممنون من كه خيلي استفاده كردم ميشه در مورد انيميشن ژاپني چيني كره اي ... يه جورايي شرقي ( يا محصول شرق ) بيشتر توضيح بديد و چند تا از اين انيميشن ها رو توضيح دهيد در ضمن من با خوندن بيوگرافي و توضيحات شما در مورد اين انيميشن هاي ذكر شده بدجوري عاشق ديدنشون شدم ميشه يه لطفي در حق من بكنيد و نحوه در يافت نقدي و يا مبادله با فيلم افسانه شجاعان يا ... را برايم بگوييد در كه من از مشتري هاي خوب اين تيپ برنامه ها هستم بخصوص اگه اين انيميشن ها نينجايي يا سامورائي باشد كه من كشته مردشم در هر صورت ممنون DOMO ARIGATO
..:: سختی ها فانی اند ، سر سختان باقی ::.. Last edited by amirhvr; 01-12-2006 at 03:21 AM. |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
|
دوسته عزیز اگه میشه راجع به جدید ترین کار دریم ورکز یعنی بالای حصار هم توضیح بدید
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
دستت درد نکنه
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
فروشنده
|
Quote:
![]() هايائو ميازاكي دو سال قبل فيلمي ساخت كه جايزه اسكار را برايش به ارمغان آورد، و پس از آن او به كارگرداني پركار تبديل شد. علاقه ميازاكي به ادبيات كودكان موجب گرديد، تا روي كتاب «قلعة متحرك هاول» Howl,s Moving Castle كار كند. اين كتاب نوشته «دايانا وينجونز» نويسنده انگليسي، اثري فانتزي و جالب است و با ظرافت خاصي داستان «جاروي پريان» را بازگو ميكند. به نظر نويسندهاش اين اثر جلوههاي بصري فراواني دارد و همين وجوه موجب شده تا ميازاكي به آن علاقه پيدا كند. موضوع كتاب درباره جادويي است كه همزمان در چهار يا پنج مكان به وقوع ميپيوندد. جونز علت توجه ميازاكي به كتابش را شخصيتهاي آن ميداند، و ميگويد: «ميازاكي به اين موضوع فكر كرده كه چگونه ميشود اهريمن آتش را به تصوير كشيد. اهريمن آتش، (كالسايفر) در آتشدان قلعه متحرك هاول زندگي ميكند. ميازاكي ايده اصلي كتاب، يعني تبديل يك دختر جوان به پيرزن، توسط جادو را دوست داشت. كمتر كارتوني را ميتوان ديد كه قهرمان آن پير باشد. ميازاكي با وسواس خاصي كه به آن شهرت دارد، در ساخت اين قهرمان زن و جذابيت آن كار كرد. جونز ميگويد: كه شخصيت پيرزنها را جالبتر از دختران جوان ديده است، و ميافزايد: «اميدوارم ميازاكي هم به اين موضوع توجه كند. تبديل قهرمان زن جوان به يك پيرزن احتمالاً تا كنون انجام نشده، اما هميشه در اين فكر بودم كه چرا اين كار انجام نگيرد.» جونز برخورد خود را با استوديوي ميازاكي چنين شرح ميدهد: «اين برخورد زماني روي ميداد كه من در جريان كار قرار گرفتم، گروه تلاش ميكرد پس زمينههاي بصري مناسبي براي فيلم بيابد. پس زمينههايي كه اساس فانتزيهاي ميازاكي است و كارگردان به خاطر طرح بسيار دقيق و وسواس در ساخت اين گونه دنياها شهرت دارد. فضاهايي كه اغلب براساس مكانهايي در اروپا الگوبرداري شده است. ميازاكي يكي از فيلمهايش را در سال 1986 پس از ديدار از دره «روندا» در «ولز» شكل داد. بخشي از حوادث قلعه متحرك هاول نيز در ولز روي ميدهد.» جونز ميگويد: من تلاش شديدي كردم تا گروه را از رفتن به «كارديف» منصرف كنم و «ولش تاون» را پيشنهاد كرد كه به نظرم جاي بهتري بود. او ميگويد: «به نظر ميآمد گروه ماهيت دشتي را كه قلعه در آنجا قرار ميگيرد يا اين كه يك دهكده ماهيگيري چگونه است را درك نميكنند و سرانجام آنها منطقه آلسا در فرانسه را براي مدل سازي انتخاب كردند. با همه اين موارد جونز از تغييراتي كه ممكن است كارگردان در كتابش به وجود آورد، نگراني ندارد. او ميگويد: «من ميازاكي را سالهاست تحسين ميكنم، او توانايي خلق تصاوير زيبا و دقيقي را دارد، بدون اين كه ريتم و تحرك داستان از بين برود. به واقع هيچ جاي نگراني وجود ندارد.» بعدي معرفي جدید ترین کار دریم ورکز یعنی بالای حصار |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Registered User
|
Quote:
موفق باشین آریا |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Registered User
|
سلام
Quote:
من كه خيلي استفاده بردم سپاسگذارم نگفتيد چطوري ميشه اين فيلم ها رو تهيه كرد من كه خواستم اين فيلم رو دانلود كنم با اينكه از ترفند نينجايي استفاده كردم و از يه كارت دو ساعته چند ده ساعت استفاده كردم ولي سرعتش زير خط فقره و نمي شه اين فيلمهاي رو دانلود كرد اگر براي شما استاد محترم مقدوره يه روشي براي تهيه اين انيميشن ها ارائه كنيد كه ما هم بهره ببريم. بخصوص الان كه شما اين توضيحات رو داديد بيشتر مشتاق ديدار اين انيميشن شدم باز هم ممنون |
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
| نحوه نمايش | |
|
|