سلام دوستان
همونطور که از عنوان تاپیک معلومه دنبال یه جفت کفش ورزشی فوتسال هستم
تمیز ،کم استفاده، ارزون!!!
مارک معتبر [مثل نایک (tempo یا ctr 360 )یا آدیداس (samba)]
سایز: 43
317591-001_nike_tiempo_mystic_II_IC_all_black_zm.jpg
url.jpg
گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
سلام دوستان
همونطور که از عنوان تاپیک معلومه دنبال یه جفت کفش ورزشی فوتسال هستم
تمیز ،کم استفاده، ارزون!!!
مارک معتبر [مثل نایک (tempo یا ctr 360 )یا آدیداس (samba)]
سایز: 43
317591-001_nike_tiempo_mystic_II_IC_all_black_zm.jpg
url.jpg
سلام داداش،من یه نایک مرکوریال ویکتوری 3 دارم ،نارنجی رنگه،واقعیتش خودم 280 خریده بودم 2 ماه پیش،الان 330 شده،به کارت میاد؟؟سایزش 42و 1/3 هست،ک سایز پای خودم 43 هستش ک به پام میاد
اوپ واسه داداش گلم
با نادی معامله کنی بهتر نیس!
سلام داداش
اگه کفشاتون اینایی هستن که قبلا تو این تاپیک فروش کفش سالنی nike mercurial victory iii قصد فروششون رو داشتید رو من امروز نشون چند نفر متخصص اینکاره!!! دادم
و همینطور یکی از دوستام از منیریه قیمت گرفت نوش به قیمت امروز (5/12/91) 170 تومنه! وضع ظاهر کفشاتونم زیاد خوب نیست بدرد من نمیخوره
در هر حال امیدوارم که خوب بفروشید
قوربان اولوم بالام جان
نادی نمیفروشه!
دادا خواستی بگیری تمپو بگیر واقعا محشره
عاپ واسه دوست گلمون
سلام داداش یدونه فقط 2 تا 40 دقیقه استفاده شده زیرش یه تیکه هایی داره واسه اینکه سر نخوری سایز هم 44 /45 میخوای ؟عکس بزارم ؟ مشکی زرد سفید این سه تا رنگ توشه
کاملا حق با شماست
چند وقت پیش کفشای دوستم که تمپو هست رو گرفتم پام کردم انصافا خیلی سبک و نرم هستن انگاری که زیر شون فنر داره
آدم دلش میخواد یک ساعت و نیم مثل اسب بدوه باهاشون!!!
سلام داداش
چه مارکی ان؟
متاسفانه سایز من 43 هست به پام نمیخوره
ممنون از پیشنهادتون
سلام داداش.ببخشید این مدل هایی که شمادنبالشی تقریبا نایابه.من خودم از ژاپن کتونی میارم .حتی اونجا هم خیلی کم پیدا میشه.
ولی الان آدیداس 40درصد آف گذاشته.اگه از این کتونی جدیدا خوشت میاد یه سربزن ضررنداره.یا علی.
سلام
داداش یه جفت کفش دیادورا فوق العاده عالی دارم. از سام اسپرت تهران تهیه شده. البته خودم کرمان هستم اما چون اینجا جنس خوب گیر نمیاد از اونجا سفارش دادم.
ادرسشونم میدون منیریه هست. خودم فقط بابت پول کفشا 270 تومن پول دادم تازه هزینه های جانبی بماند.
200 میفروشم
کفش کلا 2-3 بار استفاده شده. ظاهرشم که نگاه کنی نو هست.
سایزشم 43 هست.
دقیقا دارم 70-80 ت زیر قیمت میدم. دلیلشم اینه که هم کفش رو پام خوب نمیچسبه و هم به پولش لازم دارم.
اینم تاپیک کفشم : فروش یک جفت کفش فوتسالی حرفه ای Diadora