PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > موضوعات عمومی > ورزش

Reply

امکانات بيشتر
Old 02-16-2006, 12:37 PM   #16
linkhoo
Registered User

linkhoo's Avatar

Location: موطن آدمی را در هیچ نقشه ای نشانی نیست.....موطن آدمی تنها در قلب کسانی است که دوستش می دارند
Send a message via Yahoo to linkhoo
سلام
با احترام به نظر این حقیر هر کس می خواهد در نیروی درون کار کند بهتره ابتدا روانشناسی مدرن یاد بگیرد بعد بیاد سراغ ورزشهای رزمی شروعش هم با جادوی فکر بزرگ بد نیست..........
خالي از عقلند سرهايي كه سنگ ما شكست
اين گناه از سنگ بود ، از من چرا رنجيده اند؟؟
linkhoo is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2006, 12:52 PM   #17
linkhoo
Registered User

linkhoo's Avatar

Location: موطن آدمی را در هیچ نقشه ای نشانی نیست.....موطن آدمی تنها در قلب کسانی است که دوستش می دارند
حالا می خواهم چندتا شعر از کتاب سير باختر نوشته وو جنگ نن براتون بنويسم .اميدوارم لذت ببرين و درباره آنها فکر کنين.

دگرگونيهای طبيعت بيشمارند.

چرخش اصل های نرينه و مادينه سبب تحولات بی شمار ميشود.

نظريهفو(بودا) از جان خبر باز می آورد .

نظريهاديباناز جسم خبر باز می آورد

کونگ د زی(کونفسيوس) از ويژگيهای پديدار گفتار به ميان می آورد.

شه کيا(دائو) به ويژگيهای ناپديدار می پردازد.

حالا يه شعر جالب ديگه:

سخت است که انسان جان خود را حفظ کند.

حرکات جادوئی نمی توانند کوههارا به کاری مجبور کنند

اين مردان به برخی از رموز آگاهی داشتند

اما هنوز نمی توانستند شنگرف جادوئی بسازند.

آن کسانی که می دانند شرمساری در هر آن افتخار را نابود می کند

آنان زندگی آرام و گوشه گيری در جنگل و کوهستانها را برتری می نهند.

در حقيقت

تبديل کردن سنگ به طلا اهميتی ندارد

بر خيزاندن باد و باران از آن کمتر است.
Old 02-16-2006, 12:53 PM   #18
linkhoo
Registered User

linkhoo's Avatar

نفوذ در آن؛ دشوار و آسان؛اين است قواعد دائو

جان وتنت را بيدار نگه دار که در تعاليم من هيچ رازی وجود ندارد

دزينگ؛ چی و شن سه نيروی گرانبهای روان هستند

بدان که نبايد پرده از رازها برداشت.

تو نيز آنها را بر ملا مکن و در ژرفای وجودت محفوظشان دار

بدين شرط حکمت دقيق را به تو می آموزم

بدان که راز داری بزرگترين سودها را دارد.

نفس اماره را از خود دور کن

برای شناختن بايد خالص بود

ببايد اوج گرفتن و سير کردن در مدار ماه

ماه پناه دهنده خرگوش يشم؛ خورشيد پناه دهنده خروس طلا

همچنين مار است به تنگی بر گرد لاک پشت پيچيده

چنبرهء کامل مار تصوير سرنوشت است

طريقت بودا راهبر به جاودانگی است و در اين شکی نيست.

Old 02-17-2006, 12:29 PM   #19
linkhoo
Registered User

linkhoo's Avatar

آينه گرانبها درخشش پاکيزگی آن خويش را در آسمتن افشانده است

آبهای کوهستان نور آيينه را در خود منعکس می کنند

کاخ قورباغه؛اصل سپيده دم؛روح اديبان را مشوش ميکند

دايره يشم همانند قلب بانوئی زيباست

تمامی قلمرو ها از نيکخواهی نور شبانه می درخشند.

جذبهء نيمه پائيز؛در هماهنگی خود با ديگر فصلها به اتحاد می رسد

امشب در اين معبد کوهستانی؛ چشم انداز دارچينهای سرخ

و عطر بخور؛تمامی آرزوهای شادکامی را لبريز می کند
Old 02-18-2006, 11:07 AM   #20
rockston
Registered User

نیروی ما ایرانیان

Quote:
نوشته ای از linkhoo
سلام خدمت اساتید و دوستان گرام
این بحث در مورد نیروهای درونی راههای رسیدن به آنها و ذن . چان . یوگا هیپنوتیزم . مانیتیزم و تله پاتی و این مسائل است .
از شما دوستان درخواست میشود ما را از معلومات خود بی بهره نگذارید و فراموش نکنید "" الزکات العلم نشره """
به نام خدا
من می خواهم درباره نیروهای درونی مطلبی بگویم و قضاوت درباره آن را به خود شما واگذار می کنم
اول اینکه ما مسلمانان و شیعه ها چیزهای بسیار عظیمی داریم که آنها را ول کرده و به کارهای دیگری برای فعال کردن نیروی درونی خود می پردازیم.
یکی از این چیزها های عظیم قران است در قران سورههای است که نیروهای فوق العاده به انسان می دهند مثلا امام علی (ع کی روی شین زن نشسته و بهخ یک نقطه خیره شده است در صورتی که ما می بینیم ایشان دارای نیروی درونی بسیار زیادی می باشد چنانکه در خیبر را به تنهایی از جا کنده است.
ما می توانیم با ترک گناهان و روی آوردن به خوبیها و قرائت قران و تمرکز در نماز نیروی مافوق آن چیزی که تا به حال هیچ رزمی کاری پیدا نکرده را بدست آوریم
سخن کوتاه میکنم
طواف دل کن که کعبه پنهان است.
rockston is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2006, 11:15 AM   #21
rockston
Registered User

نیروی قران

درباره نیروی قران دفعه قبل مطلبی نوشتم
وحالا به یکی از سوره های که یا بهتر بگویم آیه های که موجب بدست آوردن نیروی درونی در کوتاه ترین زمان وبدون هیچ خطری می خواهم مطلبی بنویسم امیدواریم استادان مرا راهنمایی کرده و تنهایم نگزارند.
6 آیه آخر سوره حشر واقعا عالی هستند شما هیچ کاه نخواهید توانست مانند این سورهها را بیابید ویا بیاورید وقتی که تنها هستی وقتی که مشکلات رو به تو آوردند و ترس وجودت را فرا گرفته کافیست فقط این آیه ها را زمزمه کنی در نینجوتسو این آیه را من وقتی که می خواستم در امتحانی شرکت کنم و یا حرکت اکروبات جدیدی را یاد بگیرم زمزمه می کردم و شروع به کار می کردم در آخر کار واقعا نتیجه لذت بخش و باور نکردنی بود.
تا ادامه
Old 02-18-2006, 08:13 PM   #22
HCSPN
Registered User

HCSPN's Avatar

یک نظر

با سلام

آقای rockston دمت گرم.به چیز مورد علاقه من اشاره کردی.مثلا میگن حضرت پیامبر (ص) افرادی را که دوست میداشته مثل حضرت علی(ع) را از طریقی غیبی به خدا میرساندند که به خد بس زیاد دارد که یکی از آنها زیاد شدن نیروی درونی است.
ضمنا برای کارهایی مثل تله پاتی و روشن بینی باید چکرای ششم شما یا همان چشم سوم شما فعال باشد و اگر شما بتوانید یکی از چاکراهای بدن خود را فعال کنید بقیه به صورت اتوماتیک کار میافتند و فعال میشند.
قرآن پر از معجزه های گوناگون است که انسان فقط باید به آنها پی ببرد.ولی درباره 6 آیه آخر سوره حشر به نظر من شما با اون ۀیه اعتماد به نفس خودتون را بالا میبرید.ولی در آن 6 آیه ممکن است معجزه های گوناگونی باشد.

با تشکر فراوان
HCSPN is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2006, 01:56 AM   #23
amirhvr
Registered User

amirhvr's Avatar

Send a message via Yahoo to amirhvr
با سلام خدمت شما دوستان

Quote:
درباره نیروی قران دفعه قبل مطلبی نوشتم
وحالا به یکی از سوره های که یا بهتر بگویم آیه های که موجب بدست آوردن نیروی درونی...
به شما استاد محترم خوش آمد مي گويم و خوشحالم كه همرزم هم هستيم
در مورد مطلب ارزندتان كمال تشكر و قدر داني را دارم. بله همان طور كه فرموديد نيروي قرآن چيزي ماورائ تصور بشر است در مورد آيه ي مذكور هم ممنون حتما دنبالش مي روم بد جوري نيازمندم از شما استاد محترم التماس دعا دارم
آيه الكرسي هم اعجاز عجيبي دارد كه هر آيه ي آن براي ... بكار مي رود
همچنين بعضي از ذكر هاي قرآني هم هستند كه تاثيرات بسياري حداقل بر روي من گذاشته اند مثل سه آيه آخر سوره قلم
باز هم از شما استاد بزرگوار كمال تشكر را دارم و منتظر مطالب خوب شما هستم

Quote:
ضمنا برای کارهایی مثل تله پاتی و روشن بینی باید چکرای ششم شما یا همان چشم سوم شما فعال باشد و اگر شما بتوانید یکی از چاکراهای بدن خود را فعال کنید بقیه به صورت اتوماتیک کار میافتند و فعال میشند
اگر استاد لين خو اجازه دهند من مابقي مطالب چاكراه را ادامه دهم ...

موفق و پيروز باشيد...
amirhvr is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2006, 11:34 AM   #24
rockston
Registered User

ادامه

با تشکر از استادان بزرگواری که نوشته های من را خوندن و نظر هم دادن
من در ادامه باید بگویم یکی دیگر از اعجاز قران مقدار تکرار عبارات است مثلا در قران 2560 مرتبه نام الله آمده است
یک روز یکی از دوستان من که واقعا آقای به تمام معنا بود (از نظر رفتار و گفتار)به موضوعی پی برد و آن این بود که ایشان یک روز با وضو رو به قبله با تمرکز حواس و دلی خالی از تمام کینه ها و بدیها همین مقدا به گفتن یا الله مشغول شد وقتی کار ایشان تمام شده بود با کمال تعجب دیدم که ایشان دارای قدرت درونی شده بود که میتوانست قبل از این که شخصی حرف بزند بفهمد که او برای چه کاری پی وی آمده است ..ما در اینجا می بینیم که ایمان و اعتقاد به خدا و پاک بودن میانبری برای فعال کردن انرژی های درونمان هستند من از دوستان تقاضا دارم حرفهای من را به حساب حزب الله بازی نگزارند اینها تمام واقعیات هستند و من دوست ندارم کسی با این تفکر که بابا اینو ولش کن افراطی با این مطالب برخورد کند من شاید انسان بدی باشم ولی اعجاز قران را نمی توان دروغ فرض کرد پس من از استادان گرانقدر که هر کرام گنجینه ای از علم هستند تقاضا دارم اگر اشکالی در گفته های من وجود دارد به من تذکر بدهند تا من خود را اصلاح کنم...
Old 02-20-2006, 11:47 AM   #25
Annapaquin
Registered User

Quote:
اگر شما بتوانید یکی از چاکراهای بدن خود را فعال کنید بقیه به صورت اتوماتیک کار میافتند و فعال میشند.
مي شه بگين چه جوري مي شه اين چاكرا ها رو فعال كرد؟
يه كم هم لطفا در مورد چاكرا توضيح بدين.
ممنون مي شم.
Old 02-20-2006, 05:05 PM   #26
Annapaquin
Registered User

كسي نبود؟..........
Annapaquin is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2006, 11:08 AM   #27
amirhvr
Registered User

amirhvr's Avatar

با سلام خدمت شما اساتيد محترم
قبل از هر چيز از مطالب خوب استاد linkhoo و استاد rockston كمال تشكر را دارم

Quote:
مي شه بگين چه جوري مي شه اين چاكرا ها رو فعال كرد؟
يه كم هم لطفا در مورد چاكرا توضيح بدين.
ممنون مي شم.
روش باز كردن چاكراه بسيار ساده است تنها موضوعي كه مهمه اينه كه زمان بسياري بايد صرف كرد تا فقط چاكراه اول باز شود مابقي سريع تر باز مي شود به زودي كاملا توضيح خواهم داد ...
پيروز باشيد..
Old 02-21-2006, 11:12 AM   #28
amirhvr
Registered User

amirhvr's Avatar

اثر ترس بر چاکراها

در ابتداي مطلب گفته شد كه انسان به طور بالقوه توانايي كامل شدن را به طور دروني دارد اما بدن فيزيكي و ذهن به اطلاعاتي كه صرفا از راه حواس دريافت مي كنند،‌ اعتماد دارند و اين نيروي بالقوة‌ دروني الهي به فراموشي سپرده مي شود. پيامد اين موضوع تجربة‌ بسياري از ترسهاست. احساس تكامل دروني و امنيت را در زندگي از دست داديم و شروع كرديم به جستجوي آن در دنياي اطراف، اما بارها از تلاش خود براي پيدا كردن تكامل نااميد شديم. در اين روند فراموش كرديم كه ما هيچ وقت نابود نمي شويم و مرگ صرفا يك تغيير شكل بيروني است. فرار از ترس و باز يافتن حس گمشدة‌ يگانگي هدف تمام راه هاي روحاني در شرق و غرب است. چاكراهاي بدن انسان نسبت به ترس بسيار آسيب پذ يرند و ترس باعث مي شود انرژي نتواند آزادانه در آنها جريان پيدا كند و همين مانع تأمين نيازهاي مختلف بدن مي شود.
تجربة جدايي،‌ تنهايي، ترس و مرگ باعث مي شود كه در دنياي بيرون از خود به جستجوي آن چيزي باشيم كه مي توانيم فقط در هستة‌ مركز ي وجودمان پيدا كنيم اما به جاي آن خود را به عشق و شناخت ديگران، حواس فيزيكي و موفقيت و تملك هاي مادي وابسته مني كنيم. به جاي پربار كردن زندگي خود اين چيزها ضرورت مي شود تا با آنها خلاء وجود خود را پر كنيم. اگر آنها را ا ز دست بدهيم ناگهان با پوچي مواجه مي شويم. وقتي انسان فراموش مي كند كه در هستي الهي همگي بخش هايي از ديگري هستيم، به جاي عشق به انسان هاي اطرافمان شروع مي كنيم به اين كه آنها را رقيب يا حتي دشمن خود مي بينيم. نهايتا به اين احساس مي رسيم كه بايد از خود محافظت كنيم و از اشخاص يا شرايط خاصي دوري كنيم و از دادن اطلاعاتي كه صميميت ايجاد مي كند خودداري مي كنيم. براي اين كه از درگير شدن دوري كنيم آنتن هاي خود را جمع مي كنيم و به دنبال آن انقباض و گرفتگي در چاكراها به وجود مي آيد.
به همين دليل انرژي ها نمي توانند به شكل اصلي خود ساطع شوند تغيير شكل داده و از مانع به نحوي به بيرون پراكنده و تخليه مي شوند و به صورت هاي قوي و غالبا به شكل احساسات منفي و يا به طور اغراق آميز نياز به فعاليت جلوه مي كنند.
با تشكر از دكتر نيك صالحي
Old 02-21-2006, 11:38 AM   #29
Annapaquin
Registered User

امر جان خيلي ممنون به خاطر مقالتون.
چند تا سوال داشتم:
بايد چي كار كنيم كه يك چاكرا فعال بشه؟
وقتي چاكرا ها فعال بشن چه كار هايي مي تونيم بكنيم؟
كسي رو مي شناسين كه چاكرا هاي بدنش فعال شده باشه؟خودتون چه طور؟
Annapaquin is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2006, 06:10 PM   #30
linkhoo
Registered User

linkhoo's Avatar

واما هنر و دانشی به نام ذن

ذن در حقيقت بيشتر يک فلسفه است تا يک روش. ذن در حقيقت يک راه و روش کلی است .ذن يا به عبارت دقيقتر چان(chan){که اصطلاح چينی آن است}روشی است که راهب های بودايی و دائوئی آنرا ابداع کرده اند .ذن در کنار هنر های رزمی راهی را برای رسيدن به تعالی روح و جسم به انسان می بخشد.

در ذن انسان {استاد} در نهايت به مرحله ای ميرسد که در آن خويشتن را با طبيعت مادی درآميخته می بيند . و همانطور که می تواند بر جسم خود احاطه داشته باشد بر طبيعت مادی اطراف نيز احاطه خواهد داشت.در مکتب ذن تفکر تنها به معنی انديشيدن به خويشتن و نيکی است و جايی برای انذيشه های مادی و جسمانی وجود ندارد.

می توان گفت ذن نوعی راه و روش عملی عرفان است.هايکو می دانيد چيست؟

هايکو نوعی شعر ژاپنی است که در آن شاعر در يک لحظه هر آنچه را که در ذهنش جاری است بدون هيچ تامل و انديشيدن روی کاغذ می آورد.می توان گفت هايکو و ذن در واقع به هم آميخته هستند.ذن هم عينا مثل هايکو است .

انسان در ذن به مرحله خود آگاهی با تلاش خوئ نمی رسد بلکه اين خود ذن است که انسان را به اين مرحله {که در آن به روشن بينی ميرسد}؛ می رساند.

ذن يک روش کاملا عملی و برجسته برای رسيدن به تعالی روحی است . ذن يک جهان بينی است.يک جهان بينی عملی و ۱۰۰ در صد موفق.
Reply

امکانات بيشتر

Posting Rules