![]() |
|
|
#31 |
|
Registered User
|
منيت چون زدوده شود :حب از دل کنده شود و به مقام انقطاع رسد.حب به هر موجودی در جهان؛ حتی حب شمن ها(راهبان بودائی) به بودا مانع از سير روحانی است.که بايد خاطر از آن پيراسته گردد.
اينان در برابر مجسمه بودا زنجيرهای ده گانه تعلقات به خود را می درند : علاقه به نفس؛شک؛آرزو؛شهوت؛غضب؛کبر؛ خودبينيو خودپسندی و عجب و جهل و نادانی را ... گرچه از عمر دل سيری نيست مرگ می آيد و تدبيری نيست!
|
|
|
|
#32 |
|
Registered User
|
افسانه شجاعان نای هزار آهنگی است در نيستان اين طبيعت هزار رنگ.
شگفتا :چکاچاک شمشير رزم آوران همانند پولادی است که می کوبند آهنگران. نبرد حکايت ديرينه ايست ميان فرشته خويان و ديو صفتان . هستی بخش جهان عشق آفريد و از عشق روشنايی آمد پديد .آنگاه از شب تيره صبحدمی شگرف زاده شد. با آوايی بر خاستم ماه را نگريستم و تيری کز چشم ستاره گذشت .ديدم که ظلمت و نور تيغ بر کشيدند تا برای پيروزی روشنايی؛پليدی و ظلمت را ار آسمان جهان بزدايند. جوانمردان پاک با نيروی جسم و روح خود اهريمن را شکست خواهند داد. |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Registered User
|
با سلام خدمت شما اساتيد
قبل از هر چيز از مطالب استاد linkhoo تشكر مي كنم كه بسيار عالي بودند Quote:
در مورد سوال اولتان به زودي به طور كامل توضيح مي دهم وقتي چاكراه ها باز شوند ( مثلا چاكراه اول ) شما قدرت بي وزني و اعمالي كه باورش برايتان سخت است را مي توانيد انجام دهيد شايد برايتان مسخره يا خنده دار باشد ولي من ديدم كسي را كه تا چاكراه چهارم را باز كرده بود و واقعا به نوعي پرواز كرد و به راحتي ذهن من را خواند و... و حتي بر روي من تاثيراتي با انرژي درونش گذاشت كه ... براي من كه كاملا وجود اين مسائل اثبات شده است چون به چشم ديدم پيروز باشيد.. |
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Registered User
|
چاكراه اول
با سلام خدمت شما دوستان
اما دو راه اساسي مؤثر براي آزاد كردن چاكراها وجود دارد، راه اول اين است كه چاكراها را در معرض انرژي هايي قرار دهيم كه با هر يك از آنها ساختاري هماهنگ دارد. چاكرا با امواج طبيعي از قفل ها آزاد مي شود، اين چنين انرژي مي تواند در رنگ هاي شاد و ساده، در جواهرات، صداهاي خاصي پيدا شود. وقتي انرژي هاي سد شده در چاكراها به اين طريق آزاد مي شوند، در درون احساس عميق سرور، آرامش و روشني مي كنيم. روش دوم به اين شكل است كه با تنفس شكمي به جذب انرژي از هوا پرداخته و آن را به سمت چاكراه اول هدايت كنيد و احساس پر رنگ شدن رنگ قرمز آن نقطه مي كنيد پاکسازي چاکراي اول مشاهدة رنگ قرمز آتشين خورشيد به هنگام طلوع و غروب و يا تابش طلوع وغروب باعث مي شود كه چاكراي اول احيا و هماهنگ شده و فضاي بسته و محدود درون آن را باز مي كند. نشستن بر روي خاك و بوي خاك را نفس كشيدن تأثير بسيار خوبي بر چاكراي اول خواهد داشت. رنگ قرمز رنگي است كه به شما شور و شهامت و سرزندگي مي بخشد. اگر اين رنگ قرمز با سايه اي از رنگ آبي آميخته شود، به شما كمك خواهد كرد تا عشق هب دنيا با انرژي روحاني در وجودتان تلفيق شود. تست چاکراي اول اگر در شرايط غيرعادي استرس و يا شوك چاكراي اول به اندازة كافي كار نكند، احساس عدم تعادل خواهيد كرد يا انگار فرش از زير پايتان كشيده شود، در حالي كه محكم ايستاده ايد . از طرف ديگر اگر چاكراي اول بيش از حد كار كند، ممكن است در شرايط غيرعادي از كوره در برويد و عصباني و پرخاشگر شويد. هنگامي كه چاكراه اول شروع به فعاليت مي كند شما احساس گرماي خاصي در آن نقطه مي كنيد . Last edited by amirhvr; 02-26-2006 at 02:12 PM.. |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Registered User
|
بسيار ممنون امير جان.
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Registered User
|
با سلام خدمت شما دوستان
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Registered User
|
raliبا تشکر از استادان linkhoo و amirhvr از مطالب شیرین و ارزنده تان
درباره فعال کردن نیروهای درونی یا همان چاکرا نقل قولهای بسیاری شده است ولی مطلبی که زیاد به آن توجه نشده استمطلب ساعات است . به نظر من باید ساعاتی باشند که در آن ساعات انرژی که می توان از محیط خارج بدست آورد بیشتر از مواقع دیگر باشد.به نظر من بیشترین انرژی در ساعات تقریبا یک ربع قبل از اذان صبح و تا موقع طلوع کامل آفتاب می باشد و همین طور یک ربع قبل از غروب آفتاب تا طلوع کامل آفتاب . البته یکی از دوستان نظریه من را رد کرده و کتابی آوردند که حاوی این مطالب بود.. تزو 11 صبح تا 1 بعد از ظهر چو 1 بعد از ظهر تا 3 بعد از ظهر یین 3 بعد از ظهر تا 5 بعد از ظهر مائو 5 بعد از ظهر تا 7 بعد از ظهر چن 7 بعد از ظهر تا 9 بعد از ظهر سزو 9 بعد از ظهر تا 11 بعد از ظهر وو . وی . سن . یو . هسو . های در ساعت یین (yin) جریان چی و خون در اطراف سینه ها متمرکز است. در ساعت مائو (mao) در اطراف روده بزرگ در ساعت چن (chen) در اطراف معده در ساعت سزو (szu) در اطراف طحال در ساعت وو (wu) در اطراف قلب در ساعت وی (wei) روده کوچک در ساعت شین (shen) مثانه در ساعت یو (yu) کلیه ها در ساعت هسو (hsu) سیستم گردش خون در ساعت های (hai) سان چیائو در ساعت تزو (txu) کیسه صفرا در ساعت چو (chou) کبد و گفت در این ساعات به این نقاط انرژی بیشتری میرسد امیدوارم دوستان و اساتید محترم ما را از تجربیات خود بی بهره نگذارند. در رابطه با سوال دوست و استاد عزیزمان استاد annapaquin باید بگویم بله اشخاصی هستند که موفق به فعال کردن نیروهای خود شده اند مانند استاد رضا شاهمیری و استاد مجید آخوندلو دوست صمیمی بنده واستاد فخرالدین میر هاشمی و استاد تمام اساتید بنده استاد محمد رضا که موفق به فعال کردن تمام نیروهای خود شده اند.... باز هم از استادان بزرگوار در این محفل کمال تشکر و قدر دانی را دارم. |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Registered User
|
Quote:
من پست هاي قبلي رو خونده بودم ولي حواسم نبود. ممنون. منتظر مطالب بعدي شما هستم. |
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Registered User
|
Quote:
با تشكر. |
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Registered User
|
با سلام
سلام
چاکرای اول یا چاکرای تاج بهترین چاکرا و پرعمل ترین چاکرا است اگه باز بشه همه چاکرا ها را فعال میکنه. بزودی انواع سنگها رو بهتون معرفی میکنم. با تشکر |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Registered User
|
Quote:
این گردن بندی که می بینید از سنگهای مخصوص برای هر چاکرا که بر روی کوارتز شفاف که خودش از قوی ترین سنگها در این زمینه است سوار شده و اصولا سنگ clear quartz خودش با امواج و ارتعاشاتی که تولید می کنه روی تمام چاکراها اثر می زاره و انرژی رو بالانس و قوی می کنه ![]() روش دیگه اینه خود شناسی (شناخت روح ) و تمرینات روحیه که اون رو هم می تونی بری به سایت خودم http://www.arvah.org
|
|
|
|
#43 |
|
Registered User
|
با سلام
سلام
این هم سنگهایی که گفته بودم البته زیاد اند و به یک مرجع کامل باید دسرسی پیدا کنید.(استاد عزیز عکس اون گردنبند که گذاشته بودی نمیاد) الماس الماس يا « سلطان سنگها » باعث تقويت انرژيهاي دروني فرد مي شود و ترديد و دو دلي و بي ثباتي او را از بين مي برد. هرچه كيفيت اين الماس بهتر باشد اثر آن بيشتر است. الماس باعث تحرك و شادابي شخص مي شود و عزت نفس او را افزايش ميدهد حجر سيلان حجر سيلان يا « سنگ نيروي جنسي » تقويت كننده نيروي جنسي و قواي جسماني است. هنگامي كه در جريان زندگي روزمره دچار خستگي و محروميت و بي مهري قرار مي گيريدحجر سيلان مي تواند قواي تحليل رفته را به شما بازگرداندو به شما روحيه و نشاط ببخشد. حجر سيلان همچنين تقويت كننده قواي جنسي است لعل بنفش لعل بنفش يا « سنگ شفابخش اساسي » يكي از مهمترين سنگهاي شفابخشي است كه قدرت پاك كنندگي و تصفيه نفس را دارد و همه انرژي هاي منفي را از وجود مرد بيرون مي راند. براي دور كردن نيروهاي منفي از وجود خويش ، مي توانيد چند تكه سنگ لعل بنفش را در خانه يا دفتر كار خود نگهداري كنيد. اگر از نگراني و اضطراب رنج مي بريد يا مشكل تنفسي داريد چند تكه كوچك از اين سنگ را در جيب پيراهن خود بگذاريد تا نزديك سينه تان باشد. لعل بنفش همچنين براي درمان ميگرن و دردهاي مفاصل مفيد است اشك سرخپوست اشك سرخپوست يا « سنگ غم » كمك مي كند كه اشكهاي شخص از چشمان او جاري شود و همه موانعي را كه فرد را از تجربه غم و اندوه سنگين باز مي دارد ازميان بر مي دارد. اين سنگ همه عقده هاي فرو خفته را بيدار مي كند و باعث سبك شدن روح شخص مي شود. اين سنگ سپس غم و اندوه شخص را از او مي گيرد و تغيير رنگ مي دهد و تيره مي شود لعل بنفش لعل بنفش يا « سنگ شفا دهنده » بدبيني و منفي گرايي را از وجود فرد دور مي كند و به او صفا و پاكي مي بخشد. اين سنگ احساس حقارت و خودكم بيني را در فرد از بين مي برد و به او يك چشم انداز معنوي مي بخشد. آرامش و صبر را در شخص افزايش مي دهد و قلب را سبك مي كند كهربا كهربا يا « سنگ آرامش دهنده » نوعي كريستال است كه به اعصاب شخص آرامش مي بخشد. انرژي هاي منفي را از فرد دور مي كند و او را تشويق مي كند كه زندگي را زياد سخت نگيرد.اين سنگ همچنين در طي مراقبتهاي بعد از عمل جراحي ميتواند آرامش دهنده هيجانات و عواطف باشد چشم ببر سنگ « چشم ببر » با لايه هاي نازك قرمز رنگي كه در آن وجود دارد هنگامي كه به سمت جلو و عقب تكان داده مي شود نور را در مسير معيني منعكس مي كند و به نظر مي رسد چشم يك ببر به شما خيره شده است! اجازه دهيد كودكتان نيروي اين سنگ را كشف كند . اين سنگ براي بچه هايي كه از نظر روحي سركوب شده اند بسيار خوب است و قواي روحي – رواني آنها را تقويت مي كند. سنگ لاجورد سنگ لاجورد يا « سنگ موازنه روحي » يك متعادل كننده باور نكردني براي كودكاني است كه قابليتهاي رواني فوق العاده اي را از همان دوران اوليه زندگي خود نشان مي دهند. رنگ آبي تيره اين سنگ باعث تحريك هوشياري و خودآگاهي و پالايش بصيرت معنوي در كودك مي شود. سنگ لاجورد زمينه را براي قبول خود و پذيرش نعمت هايي كه به او ارزاني شده است آماده مي كند و به كودك كمك مي كند كه به آگاهي معنوي برسد. اين سنگ داراي قدرت هاي محافظ است و همه حسهاي روحي - رواني را تحريك مي كند و از همين رو بسيار ارزشمند است. با تشکر |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Registered User
|
سلام دارم خدمت اساتید گرامی خصوصآ امیر عزیز
نیروی چی که ذر کونگ فوی سنتی چین از آن استفاده میشود .همان چیزی است که به یک کالبد حیات می بخشد.نفس کشیدن و راه رفتن و در کل هر عمل شما از اثار این نیرو است. محل آن چهار انگشت پایین تر از ناف است .اصولآ راه مناسب برای بیدار سازی آن تنفس است . اساس طب سنتی چین (طب سوزنی ) هم بر این عقیده استوار است. طبق این عقیده نیروی چی ذر کانالهایی در بدن شما در حال چرخش مداوم است.انرژی چی از خون بدست می آید. در نظر طب چینی بیماری چیزی نیست جز گرفتگی ها و گره هایی که در مسیر انرژی چی خاصل میشود ...... ادامه اش بماند برای بعد ![]() |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Registered User
|
سلام خدمت اساتید گرام
من واقعا از بحث هلی مطرح شده در این تاپیک بهره بردم امید وارم دوستان به این تاپیک هم اهمیت بدن همونطور که به دو تاپیک اصلی خودمون اهمییت میدن |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|