![]() |
|
|
#31 |
|
Registered User
|
البته براي اين انفولانزا شديدا سفيكسيم تاييد ميشه . منتها قرص گرون قيمتي هست نسبتا.
|
|
|
#32 |
|
Banned
|
اینجا کی آلرژی فصلی یا دائمی داره ؟
اگه مطالبی در این زمینه دارید خواهش می کنم بذارید |
|
|
|
|
|
#33 |
|
مدیر بازنشسته
|
دوست من آشنا
در مورد آلرژي و انواع آن در تاپيك " مطالب علمي در زمينه طب و پزشكي ، اخبار پزشكي ، مقالات " مقاله اي ارائه شده است .
|
|
|
|
#34 | |
|
Banned
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Banned
|
پست 212 است متشکرم
اما نظر من بیشتر راههای مدارا کردن با اون بود و معرفی داروهایی که دارای عوارض کمتر و اثر بیشتر هستند |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
آشنا جان مطالب در اين سايت عمدتا در حد اطلاعات عمومي مسائل پزشكي است و براي درمان و اطلاعات بيشتر ، قطعا پزشك متخصص و مربوطه توصيه مي گردد . موفق باشيد . |
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Registered User
|
با عرض سلام
می خواستم بدونم اگر تو مدفوع یه چیزی شبیه خون دیده شد چه جوری می شه مطمئمن شد که خونه باید آزمایش داد یا با عکس برداری یا این چیزها می شه فهمید |
|
|
|
|
|
#38 |
|
مدیر بازنشسته
|
قطعا بايد آزمايش بدهيد دوست من و حتما هم اين مساله را جدي بگيريد كه ميتواند در صورت سهل انگاري پيامد مسائل سخت تري گردد .
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Registered User
|
سلام
نمیدونم چرا وقتی غذا میخورم به جای اینکه گرمم بشه سردم میشه در ضمن دلم یه خورده پیچ میزنه دارویی هست که این مشکل رو رفع کنه اگر گیاهی باشه که بهتر مرسی
بالاترین کیفیت و ارزانترین قیمت ![]() آخرین محصولات : ویندوز 7 با آپدیت ماه فوریه - Windows 7 Ultimate OEM February 2010 سریال Lost (گمشدگان) - فصل ششم آخرین فیلم HD : مجموعه مستند حیات -BBC Life 2009 آخرین بازی ها : بازی Napoleon: Total War - جنگ نهایی ناپلئون بازی Battlefield: Bad Company 2 - میدان نبرد : کمپانی بد 2 بازی Aliens vs Predator - بیگانه در مقابل نابودگر |
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Registered User
|
Quote:
اگه اینطور باشه احتمالآ چیز مهمی نیست و پزشک عمومی هم میتونه با یه دوره چندهفته ای مصرف دارو شما رو معالجه کنه.
ز شیر شتر خوردن و سوسمار *** عرب را به جــایی رسانید کار کـــه مُلک کیـــانی کنـــد آرزو *** تُفو بر تو ای چرخ گردون تُفو مبـر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز جوان بـه حادثه ای پـیر میشود گاهی <---- بــازی پُــــر یــا پــوچ برای اصحاب پی تی -----> http://www.forum.persiantools.com/showthread.php?t=52623 |
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Registered User
|
راستی سوال خودم یادم رفت !
من حدود دو سه ساله که همیشه یکی از بینی هام کیپ هست.گاهی سمت راست کیپ میشه و گاهی هم سمت چپ. سرماخوردگی های من معمولا خیلی طول میکشه و بد درمان میشه. در ضمن سینوزیت هم دارم. صبح ها هم که از خواب پا میشم ته گلوم مثل حالت سرماخوردگی سوز میزنه وبعد از خوردن صبحانه خوب میشه. فکر کنم این آخری علامت میگرن باشه(چندین بار سر درد میگرنی داشتم) خلاصه این چندصد تا درد رو دارم. در مورد کیپ شدن بینی چه کنم؟ |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Registered User
|
سلام
من هم 1 ايراد دارم . با سرد شدن كف پاهام و عرق كردن كف دستانم چه كنم كلافم كرده !!!!!! |
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Registered User
|
سلام، من دنبال يک مرکز Implant خوب مي گردم. کسي جايي سراغ داره که تو اعتبارش شکي نباشه ؟؟؟
ممنون |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|