![]() |
|
|
#16 |
|
Registered User
|
P990 حدود 220mhz ( اگر اشتباه نکنم ) هست
N80 رو هم نشنیدم ولی کلا CPU در اسمارت فون ها مثل PPC ها تاثیر نداره
|
|
|
#17 |
|
همکار انجمن موبایل
|
این یه Pdf هست در مورد cpu گوشی P990i:
ببنید که چه cpu خفنی داره: برای کارهای گرافیکی یه قسمت مجزا داره از خود cpu , کلا برید حتما مشخصات کامل رو بخونید ببیند سونی با این cpu برای P990 هیچی کم نذاشته ![]() |
|
|
|
|
#18 |
|
Registered User
|
از بررسي ها ممنون طبيعتا سوني اريكسون در بيشتر قسمتهاي اين گوشي امكاناتي رو قرار داده كه از N80 برتره ولي مهمترين امكان يهني بهره گيري از ديزاين مناسب متاسفانه حاصل نشده و يكي از مهمترين فاكتورها در خريد همين ديزاينه به نظر من اينجا N80 بسيار بهتره سواي اينكه در امور ارتباطي مثل امكانات شبكه و ... نيز گوشي مورد بحث نوكيا بهتره ( هرچند كه در ايران بدرد نمي خوره ) در كل اندازه و ديزاين p990 خيلي هارو از خريد اون منصرف ميكنه هر چند كه در خيلي موارد برتر هم هست
![]()
|
|
|
#19 | |
|
Registered User
|
Quote:
اين گوشي تا يك ماه ديگه در اختيار است و طرفداران نوكيا ميتونند اين گوشي رو با قدرت خريداري كنند و بدانند برجسته ترين گوشي رو خريدن تسليت ميگم به طرفداران سوني اريكسون چون p990 قابليت رقابت با اين گوشي برجسته نوكيا رو نداره ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
همکار انجمن موبایل
|
صبر کنید معلوم میشه حالا کی میاد .من گفتم June 2006 ....ببینید کی میاد....
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
درضمن فرکانس پردازنده ی N80 قراره 314MHz باشه، البته اگه چیزی عوض نشه. |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
کلا یه توضیحی راجع به اون دسته بندی که خودتون گفتین موافقین..![]()
|
|
|
|
#24 |
|
Registered User
|
من نمی دونم ولی فکر کنم منظور رییس این بود که هر کدوم از این گوشی ها برای یک نیاز طراحی شدن
و هر کی می دونه می خواد کدومو بخره و نمیره سراغ اون یکی |
|
|
|
|
#25 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
حالا می شه این نیازها را مشخص کنین ببینیم کی به کیه.. می خوام بدونم مثلا من نوعی تو کدام رده نیاز قرار می گیرم.. ![]() |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
همکار انجمن موبایل
|
Quote:
بگید نیازهاتون چی هست تا بحث کنیم روش....![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Registered User
|
P990 : قلم - کیبورد - دوربین عالی - صفحه LCD بزرگ - سیستم عامل قوی - کارایی بالا و راحت و سریع و یک چیزی All In One
N80 یک سیمبین سادست با یک دوربین معمولی و دیزاینی دلچسب Last edited by tintin; 03-15-2006 at 01:10 PM.. |
|
|
|
|
#28 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
انگاری اینجا جاش نیست.. در ضمن من از موبایل همان قدر سر در می آرم که شما از فلسفه احتمالا!! (شوخی)!!!خوب من چون نوت بوک دارم طبیعتا گوشی برام متناسب تره که یک کم از کارای مورد نیاز با نوت بوکم را بتوانم در غیاب اون انجام بدم..ولی نه اینکه یه pda بخرم...چون به امکانات اون واقفم...گوشی که در همان حد و اندازه های pda بتونه جواب منو بده...بنظرم همین سونی اریکسون خواهد شد احتمالا!!! چون مثل سایر دوستان تعصب ندارم... بنابراین حتی اگه یه برند مثل sony-ben abdollah هم باشه برام قابل قبوله حتی اگه اینجا کسی نشناسه و یا خفن بد گل باشه!! چی شد!!! ![]() |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
راستی از نوت بوک راضی هستی؟!![]() |
|
|
|
|
|
#30 | ||
|
Registered User
|
Quote:
حتی P910 هم خیلی براتون مناسبه . چون نه می خواین PDA باشه نه می خواین یک گوشی معمولی باشه Quote:
زمین اومد بریم بخریمش !!! |
||
|
|
| امکانات بيشتر | |
|
|