![]() |
|
|
#151 |
|
Registered User
|
یک سوال
من دارم روی یه موتور ضد جاذبه کار میکنم البته شاید اینجا نوشتن و سوال کردن بی معنی باشه چون احتمالا کسی در اینجا حتی در موردش چیزی نشنیده ولی اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم.
![]() |
|
|
|
|
|
#152 | |
|
کاربر فعال علم و دانش
|
Quote:
اگر مقاله اي پيدا كردي اينجا قرار بده ما هم استفاده كنيم
|
|
|
|
#153 |
|
کاربر فعال علم و دانش
|
فكر كنم اين مطالب بدردت بخوره:
Anti-Gravity Engine : http://www.mycuriousgoods.com/aliens/engine.html http://www.amazing1.com/grav.htm http://www.andrew-may.com/gravity.htm |
|
|
|
|
|
#154 |
|
Registered User
|
دوستان در باره ی مکانیزم خشاب ها(خشاب اسلحه) اگه مطلب دارید بذاریدپروژه طراحی 1 من قسمت فنر همینه.
ممنون. |
|
|
|
|
|
#155 |
|
کاربر فعال علم و دانش
|
اينجا اطلاعات خوبي مي توني درباره ي اسلحه پيدا كني:
http://science.howstuffworks.com/gun-roundup.htm |
|
|
|
|
|
#156 |
|
Registered User
|
ممنون لینک مفیدی بود.
|
|
|
#157 |
|
Registered User
|
سلام
دوستان لینکی از کتابهای مرجع ABAQUS به صورت E-book دارند ؟ |
|
|
|
|
|
#158 | |
|
کاربر فعال علم و دانش
|
Quote:
اينم از اموزش كامل كه از خود شركت هست بديش اينه كه انلاين هستش: http://www.abaqus.com/support/v66/books/sgb/default.htm اينم از يك منبع خوب ديگه: http://scv.bu.edu/Graphics/abaqusdocs/v6.5/ |
|
|
|
|
|
|
#159 | |
|
Registered User
|
Quote:
دستت درد نکنه خیلی خوب بود .... خیلی خیلی ممنون اما کسی PDF اونو نداره من قبل عید رو رپید لینکش رو پیدا کردم که پاک شده ![]() |
|
|
|
|
|
|
#160 |
|
کاربر فعال علم و دانش
|
توربین های بادی
انرژي باد نظير ساير منابع انرژي تجديد پذير، بطور گسترده ولي پراكنده در دسترس ميباشد. تابش نامساوي خورشيد در عرضهاي مختلف جغرافيايي به سطح ناهموار زمين باعث تغيير دما و فشار شده و در نتيجه باد ايجاد ميشود. به علاوه اتمسفر كره زمين به دليل چرخش، گرما را از مناطق گرمسيري به مناطق قطبي انتقال ميدهد كه باعث ايجاد باد ميشود. انرژي باد طبيعتي نوساني و متناوب داشته و وزش دائمي ندارد. از انرژي هاي بادي جهت توليد الكتريسيته و نيز پمپاژ آب از چاهها و رودخانه ها، آرد كردن غلات، كوبيدن گندم، گرمايش خانه و مواردي نظير اينها مي توان استفاده نمود. استفاده از انرژي بادي در توربين هاي بادي كه به منظور توليد الكتريسته بكار گرفته مي شوند از نوع توربين هاي سريع محور افقي مي باشند. هزينه ساخت يك توربين بادي با قطر مشخص، در صورت افزايش تعداد پره ها زياد مي شود. ![]() توربين هاي بادي انرژي جنبشي باد را به توان مكانيكي تبديل مي نمايند و اين توان مكانيكي از طريق شفت به ژنراتور انتقال پيدا كرده و در نهايت انرژي الكتريكي توليد مي شود. توربين هاي بادي بر اساس يك اصل ساده كار مي كنند. انرژي باد دو يا سه پره اي را كه بدور روتور توربين بادي قرار گرفته اند را بچرخش در مي آورد. روتور به يك شفت مركزي متصل مي باشد كه با چرخش آن ژنراتور نيز به چرخش در آمده و الكتريسيته توليد مي شود. توربين هاي بادي بر روي برج هاي بلندي نصب شده اند تا بيشترين انرژي ممكن را دريافت كنند بلندي اين برج ها به 30 تا 40 متر بالاتر از سطح زمين مي رسند. توربين هاي بادي در باد هايي با سرعت كم يا زياد و در طوفان ها كاملا مفيد مي باشند همچنين مي توانيد براي درك بهتر چگونكي عملكرد يك توربين بادي به انيميشني كه به همين منظور تهيه شده توجه كنيد تا با چگونگي چرخش پره ها٬ شفت و انتقال نيروي مكانيكي به ژنراتور و در كل نحوه عملكرد يك توربين بادي آشنا شويد. توربينهاي بادي مدرن به دو شاخه اصلي ميشوند : 1- توربينهاي با محور افقي (كه در شكل زير نمونه اي از اين نوع توربين ها را مشاهده مي كنيد) 2- توربينهاي با محور عمودي ![]() ![]() ![]() 2- پره ها (Blades) : بيشتر توربين ها داراي دو يا سه پره مي باشند. وزش باد بر روي پره ها باعث بلند كردن و چرخش پره ها مي شود. 3- ترمز (Brake) : از اين وسيله براي توقف روتور در مواقع اضطراري استفاده مي شود. عمل ترمز كردن مي تواند بصورت مكانيكي ٬ الكتريكي يا هيدروليكي انجام گيرد. 4- كنترولر (Controller) : كنترولر ها وقتي كه سرعت باد به 8 تا 16 mph ميرسد ما شين را٬ راه اندازي مي كنند و وقتي سرعت از 65 mph بيشتر مي شود دستور خاموش شدن ماشين را مي دهند. اين عمل از آن جهت صورت ميگيرد كه توربين ها قادر نيستند زماني كه سرعت باد به 65 mph مي رسد حركت كنند زيرا ژنراتور به سرعت به حرارت بسيار بالايي خواهد رسيد. 5- گيربكس (Gear box) : چرخ دنده ها به شفت سرعت پايين متصل هستند و آنها از طرف ديگر همانطور كه در شكل مشخص شده به شفت با سرعت بالا متصل مي باشند و افزايش سرعت چرخش از 30 تا 60 rpm به سرعتي حدود 1200 تا 1500 rpm را ايجاد مي كنند. اين افزايش سرعت براي توليد برق توسط ژنراتور الزاميست. هزينه ساخت گيربكس ها بالاست درضمن گير بكس ها بسيار سنگين هستند. مهندسان در حال انجام تحقيقات گسترده اي مي باشند تا درايو هاي مستقيمي كشف نمايد و ژنراتورها را با سرعت كمتري به چرخش درآورند تا نيازي به گيربكس نداشته باشند. 6- ژنراتور (Generator) : كه وظيفه آن توليد برق متناوب مي باشد. 7- شفت با سرعت بالا (High-speed shaft) : كه وظيفه آن به حركت در اوردن ژنراتور مي باشد. 8- شفت با سرعت پايين (Low-speed shaft) : رتور حول اين محور چرخيده و سرعت چرخش آن 30 تا 60 دور در دقيقه مي باشد. 9- روتور (Rotor) : بال ها و هاب به روتور متصل هستند. 10- برج (Tower) : برج ها از فولاد هايي كه به شكل لوله درآمده اند ساخته مي شوند. توربين هايي كه بر روي برج هايي با ارتفاع بيشتر نصب شده اند انرژي بيشتري دريافت مي كنند. 11- جهت باد (Wind direction) : توربين هايي كه از اين فن آوري استفاده مي كنند در خلاف جهت باد نيز كار مي كنند در حالي كه توربين هاي معمولي فقط جهت وزش باد به پره هاي آن بايد از روبرو باشد. 12- باد نما (Wind vane) : وسيله اي است كه جهت وزش باد را اندازه گيري مي كند و كمك مي كند تا جهت توربين نسبت به باد در وضعيت مناسبي قرار داشته باشد. 13- درايو انحراف (Yaw drive) : وسيله ايست كه وضعيت توربين را هنگاميكه باد در خلاف جهت مي وزد كنترول مي كند و زماني استفاده مي شود كه قرار است روتور در مقابل وزش باد از روبرو قرار گيرد اما زماني كه باد در جهت توربين مي وزد نيازي به استفاده از اين وسيله نمي باشد. 14- موتور انحراف (Yaw motor) : براي به حركت در آوردن درايو انحراف مورد استفاده قرار مي گيرد. اميدوارم با مطالعه اين مقاله چگونگي عملكرد توربين هاي بادي بيش از پيش براي شما دوستان و كاربران محترم روشن شده باشد. با تشکر از : manufacturengineers.blogfa.com |
|
|
|
|
|
#161 |
|
Registered User
|
سلام
من مدتیه تو PT ام ولی تازه این تاپیک رو پیدا کردم و خیلی استفاده کردم. از همگی ممنونم یه سوال ئر مورد درس دینامیک میشین داشتم: کسی در مورد " مکانیزم معادل " که تو مبحث اتصالات تماس مستقیم مطرح میشه چیزی شنیده. آخه یه همچین چیزی به ما درس دادن ولی توی کتابمون نیست. توی اینترنت هم که سرچ کردم فقط اسم یه مقاله رو پیدا کردم. می خواستم بینم کسی اگه اطلاعاتی، لینکی در موردش داره لطف کنه و بذاره . اگه key word انگلیسیش رو هم بتونین بگین من خودم سرچ می کنم. یه سوال دیگه هم داشتم و اون اینکه برای شبیه سازی توی دینامیک ماشین چه نرم افزاری مناسبه چیزی برای یاد گرفتنی توی نت هست؟ موفق باشین و فعلا خدانگهدار. |
|
|
|
|
|
#162 |
|
Registered User
|
با سلام خدمت دوستان
پروزه طراحی 1 من در مورد پرس هیدرولیکی هستش اگه چیزی در مورد پرس یا سیلندر پیستون هیدرولیکی بزارین ممنون میشم چون این اولین پروزه طراحی من هستش نمیدونم از کجا شروع کنم اگه پروزه کار شده ای (در مورد موضوع دیگه ای هم باشه مشکلی نداره,فقط میخوام اصول و مراحل کار دستم بیاد) برام بزارین. THANKS ![]() |
|
|
|
|
|
#163 | |
|
کاربر فعال علم و دانش
|
Quote:
لينك هاي زير فكر كنم كمكتون كنه: http://en.wikipedia.org/wiki/Hydraulic_press http://science.howstuffworks.com/hydraulic.htm http://www.google.com/search?hl=en&q...ess%2Btutorial |
|
|
|
|
|
|
#164 |
|
Registered User
|
فروش نرم افزارها و کتابهای تخصصی مهندسی مکانیک
فروش نرم افزار ها , استانداردها و هندبوکها وکتابهای الکترونیکی تخصصی مهندسی
در وبلاگ: http://mechanicsoftwares.blogfa.com حل المسايلها برای دانشجویان: حل مسائل ترموديناميك كناب ون وايلن حل مسائل انتقال حرارت كتاب انكروپرا حل مسائل دینامیک ماشین والدرون هندبوكهاي مكانيك برای مهندسین و دانشجویان: هندبوک مارکس برای مکانیک هندبوك شيگلي براي مهندسين مكانيك هندبوك machinery’s handbook ورژن ۲۶ nanotechnology handbook mechatronics handbook electromechanical handbook. Valve selection handbook هندبوکی برای انتخاب انواع شیرآلات صنعتی استانداردهاي مكانيك : استانداردهاي DIN استاندارد SKF ( براي بيرينگها) استانداردهای ASTM استاندارد ASME کلید فولاد نرم افزار و آموزش: MAstercam 11 Ansys 10 Ansys 11 آموزش Ansys 10 Ansys CFX V10.0 Ansys ICEM CFD V10.0 Ansys Multiphysics V10.0 Ansys Turbogrid V10.0 Abaqus 6.4 Abaqus 6.5 كاملترين آموزش SolidWorks 2005 آموزش SolidWorks 2005 Solidworks 2007 Solidworks 2006 Solidworks 2005 Adams 2003 Adams 2005 Catia r17 Catia r16 Catia r15 آموزش Catia r14 Mechanical Dektop 2007 Mechanical desktop 2006 آموزش Mechanical 2006 Autocad 2007 آموزش Autocad 2006 Visual NASTRAN Desktop 4D 2004 Matlab 7 آموزش Matlab 7 Maple 10 GearTrax2006 Cosmos Works 2006 Working model 4D Pro Engineering WildFire 3 Moldflow plastics V4.0 Watercom pipes V2004 Carrier (windows) 1999 Mastercam x 10 فرهنگ تخصصی مهندسی مکانیک Matlab 7.2 Fluent V 6.2 Encarta دایره المعارف RapidForm MSC Patran 2006 Carrier 2005 و بسیاری دیگر در وبلاگ: http://mechanicsoftwares.blogfa.com اولین و تنها وبلاگ فروش نرم افزارها و هندبوکهای تخصصی مهندسی مکانیک با نازلترین قیمت و همچنین کتابهای مهندسی مکانیک: . 1. A GUIDE TO THE COLLISION AVOIDANCE RULES 2. ADVANCED GAS TURBINE CYCLES 3. Advanced Vehicle Technology 4. Advances in the Bonded Composite Repair of Metallic Aircraft Structure, Volume 1,2 5. Aerodynamics for Engineering Students 6. Aeronautical Engineer's Data Book 7. Aircraft Design Projects 8. Aircraft Structures for engineering students 9. Automotive Computer Controlled Systems 10. Automotive quality systems handbook 11. Basic ship theory 12. Basic ship theory-alternative 13. Biaxial - Multiaxial Fatigue and Fracture 14. Biomaterials Science- An Introduction to Materials in Medicine 15. Bramwell's Helicopter Dynamics 16. Carbon Alloys 17. Carbon Materials for Advanced Technologies 18. CARBON NANOTUBES 19. Compressors Selection and Sizing 20. Computational Fluid Dynamics Principles and Applications 21. Continuum Mechanics 22. Corrosion, Volume 1,2 23. COURSE OF LINEAR ALGEBRA AND MULTIDIMENSIONAL GEOMETRY 24. Designing capable and reliable products 25. Electronic Navigation Systems 26. Elements of Abstract and Linear Algebra 27. Encyclopedia of Materials Characterization 28. Engineered Interfaces in Fiber Reinforced Composites 29. Engineering Materials 1,2 30. Engineering Mathematics 31. Engineering Rock Mechanics part 1-an introduction to principles 32. Engineering Rock Mechanics part 2-illustrative worked examples 33. Failure Analysis Case Studies II 34. Fiber Fracture 35. Fluid Mechanics 36. Fluid Mechanics and Thermodynamics of Turbo machinery 37. Fluid-Structure Interactions 38. Foseco Ferrous Foundryman's Handbook 39. Foseco Non-Ferrous Foundryman's Handbook 40. Gas Turbine Engineering Handbook 41. GUIDE TO SHIP REPAIR ESTIMATES 42. Handbook of Production Management Methods 43. Hazardous Chemicals Handbook 44. Hydro blasting and Coating of Steel Structures 45. Industrial Control Wiring Guide 46. Industrial Machinery Repair 47. ISO 9000 Quality Systems Handbook 48. Mechanical Engineer's Reference Book 49. Mechanical Engineers Data Handbook 50. Mechanical Engineer's Handbook 51. Mechanics and Analysis of Composite Materials 52. Mechanics of Sheet Metal forming 53. Membranes for Industrial Wastewater Recovery and Re-use 54. MEMBRANES FOR INDUSTRIAL WATER RECOVERY AND RE-USE 55. Metal Fatigue- Effects of Small Defects and Nonmetallic Inclusions 56. Metal Foams- A Design Guide 57. Metal Machining 58. Methods for Monitoring and Diagnosing the Efficiency of Catalytic Converters 59. Modern Physical Metallurgy and Materials Engineering 60. Physical Metallurgy, Volume 1,2 61. Physical Metallurgy, Volume 3 62. Piping Materials Guide 63. Plant Engineer's Handbook 64. Plastics Engineered Product Design 65. PLASTICS ENGINEERING 66. Plastics materials 67. Pneumatic Conveying Design Guide 68. Pounder's Marine Diesel Engines and Gas Turbines 69. Practical Design of Ships and Other Floating Structures, Volume 1 70. Practical Machinery Management for Process Plants, Volume 3- Machinery Component Maintenance and Repair 71. Practical Machinery Management for Process Plants, Volume 4- Major Process Equipment Maintenance and Rep 72. Practical SCADA for Industry 73. Practical Ship Design 74. Practical Ship Hydrodynamics 75. Productive Safety Management 76. Robotics 77. Root Cause Failure Analysis 78. Root Cause Failure Analysis (alternative) 79. Introduction to Continuum Mechanics 80. Introduction to Marine Engineering 81. Introduction to Naval Architecture 82. Introduction to practical fluid flow 83. Introduction to Space Sciences and Spacecraft Applications 84. Engineering Vibration 85. Fracture mechanics 86. Introduction to Continuum Mechanics 87. Laminar composite 88. Manual Gearbox Design 89. Metal machining 90. Shock and vibration 91. Strength of materials and structures 92. Structural and stress analysis 93. SEAMANSHIP TECHNIQUES 2nd & 3rd Edition 94. Ship Construction 95. Ship Design for Efficiency and Economy 96. Ship Stability for Masters and Mates 97. Six Sigma- Continual Improvement for Businesses 98. Smithells Light Metals Handbook 99. Smithells Metals Reference Book 100. Solving the Sea Level Equation Part I - Theory 101. Statistical Process Control 102. .The Automotive Chassis 103. .The Coming of Materials Science 104. .The Finite Element Method- A Practical Course 105. The finite element method, fifth edition, volume 1, the basis 106. The finite element method, fifth edition, volume 2, solid mechanics 107. The finite element method, fifth edition, volume 3, fluid dynamics 108. The Materials Science of Thin Films 109. The Motor Vehicle 110. The Science and Technology of Carbon Nanotubes 111. . Theory Design of Air Cushion Craft 112. Thermo chemical Processes-Principles and Models 113. .Tire and vehicle dynamics 114. Understanding Automotive Electronics |
|
|
|
|
|
#165 |
|
کاربر فعال علم و دانش
|
با سلام خدمت شما
اين بار چندم هست كه شما اينجا تبليغ مي كنيد مدير محترم فروم هم به شما چند بار تذكر داده كه خريد و فروش را در بازارچه انجام بديد مديران محترم بهتر است يك فكري بكنند و ايا مديران محترم فقط بلدند به من و دوستان قديمي گير بدند واقعا براي اين فروم متاسفم ![]() Last edited by moonomid; 05-22-2007 at 09:09 PM.. |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|