![]() |
|
|
#31 |
|
Registered User
|
استاد از لطفتون در مورد مطلب بسیار جالبی که در مورد خانم بیست نوشتید بسیار ممنون هستم
این هنرپیشه مورد علاقه من و خوشحالم که شما در موردش مطالبی را نوشتید که من نمی دانستم برای شما آرزوی سلامتی دارم |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Registered User
|
به نظر من سینمای فرانسه در عرصه سریال بیشتر موفق بوده تا عرصه فیلم ودر زمینه ساخت فیلم به خاطر کمبود امکانات وعدم وفور ستاره های سینمای فاقد توانایی رقابت با هالیووده البته تک توک شاهکارهایی رو ارائه داده ولی در کل نتوسته به موفقیتی نظیر موفقیتهای هالیوود دست پیدا کنه!
![]() |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Registered User
|
البته فرانسه تئاتر قدرتمندی هم داره و اکثر هنر پیشه های قدیمی ایران از فرانسه لیسانس بازیگری دارن.
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Registered User
|
Quote:
مهر بورزید و برای بنده بازگویی کنید چه اصراری است در اظهار نظرهای بی پایه و اساس و تهی از هر گونه پشتوانه در شرایطی که تسلطی بر موضوع مورد گفتگو وجود ندارد . فروکاستن ارزشهای انکارناپذیر سینمای فرانسه به بسته ای که آنرا به سادگی در برابر سینمای مبتذل هالیوود و حتی در پله ای پایین تر از سینمای تجاری آمریکا قرار دهد چیزی سوای از اسطوره پردازی از ابتذال نیست . چگونه می توان بزرگان سینمای فرانسه از رنوار گرفته تا گدار - رومر - شابرول - ریوت و تروفو و آثار دست نیافتنی این سینماگران را که هر یک شاهکاری جاویدان در پهنه سینما هستند را تا بدین حد فروکاست !؟ به راستی بر اساس کدام معیار است که سینمای ارزشمند فرانسه را در حد سریالهای تلویزیونی فرو می کاهد ؟! باور کنید ابتذال نیز حدی دارد . اگر گرفتار آن هستیم حداقل آنرا فریاد نزنیم . |
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر
|
Quote:
واسه کسانی که امید و نمیشناسن بگم که تو فاروم گفتمان ایشون مدیر سینما بودن و اطلاعات سینمایی کاملی دارند و نسبت به سینمای فرانسه نیز تعصب خاصی، البته نه به صورت کورکورانه، بلکه واقع بینانه دارن. ورود ایشونو به فال نیک میگیرم و امیدوارم از اطلاعاتشون مارو بی نصیب نذارن. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Registered User
|
Quote:
به نظر این حقیر هنر مبتذل وجود خارجی ندارد و مانند واژه تهاجم فرهنگی(از نظر من قابل قبول نیست که باور کنم میشه به جای توپ وتانک با عروسکهای باربی و فیلمهای ارنولد به کشورها حمله کرد)زایده وساخته فکر برخی دوستانه ودر مورد عظمت هالیوود همین بس که مانند هر چیز باشکوه دیگری رقبای اون سعی میکنن با حمله به اون برای خودشون پرستیژ کسب کنن در مورد سریال های تلویزیونی و اینکه ایا سینما ارزشمند تر از تلویزیون هست یا نه ادامه بحث رو در تایپیک مربوطه دنبال میکنم در ظمن از جامعه فرانسویان مقیم پی تی به خاطر اظهاراتم که هرچند واجد عناصر با ارزشی بود ولی باعث رنجش دوستان شد عذرخواهی میکنم ![]() Last edited by BRADER SHIAN; 04-06-2006 at 02:53 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر
|
دوست عزیز نظر شما محترمه و اینجا هم کسی قصد توهین به عقاید کسی رو نداره. هرکسی بسته به اطلاعات و سلایقش به یه چیزایی چه با دلیل و برهان و گاها بدون هیچ دلیلی، بیشتر علاقه داره. هدف من از ایجاد این تاپیک هم تبلیغ سینمای فرانسه نیست، چه بسا که قبل از اون در مورد سینمای ایتالیا و آلمان هم بحثی رو باز کرده بودیم.
سینمای اروپا به عنوان یک سینمای هنری و بالطبع با مخاطب کمتر و سینمای هالیود هم به عنوان یک سینمای تجاری در همه جای دنیا شناخته شده و این حرف من نوعی نیست. این البته به معنای تایید تمام فیلمهای اروپایی و مردود دونستن کل سینمای هالیود نیست. شاید بد نباشه به وبلاگی که در مورد جیم جارموش تهیه کردم، یه سری بزنی و عقاید این کارگردان آمریکایی رو در مورد هالیود بخونی و ببینی که چرا بهیچوجه حاضر نیست در استدیوهای هالیود فیلمی بسازه! من خودم اون اوایل با فیلمهای تخیلی و بزن و بکش هالیود خیلی به قول معروف حال میکردم، اما الان دیگه اون کشش قدیم رو برام نداره و فیلمهایی رو که داستان و سوژه hd قویی رو دارن رو به جلوه های ویژه پیشرفته کامپیوتری ترجیح میدم که این نوع فیلمها رو تو آثار اروپایی بیشتر میشه پیدا کرد. در هر صورت امیدوارم شاهد حضور بیشتر شما در بحثها باشیم. ![]() |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Registered User
|
Quote:
گویا سخن آن پیام را در نیافتید و کارکرد واژه مبتذل را در متن متوجه نشدید . در عجبم چطور می شود ابتذالی را که به متن و تاویل شما نسبت داده شده است به نظامی سینمایی پیوند داد . یک بار دیگر آن پیام را بخوانید شاید معنی آنرا دریافتید . در هر روی در متون شما نشانی از مفاهیم ابتدایی ارزیابی نیست . اگر ادعایی دارید آنرا با مفاهیم آشنای سینمایی اثبات کنید . ادعای برتری سینمای هالیوود نسبت به فرانسه را دارید ؟! بسیار خوب این گود و این هم میدان . نقادانه سخن بگویید . ابزار نقد می خواهید ؟! به سراغ فرم و سبک فیلم بروید تا ببینیم بر چه مبنایی نتیجه گیری می کنید . با پریدن از این شاخه به آن شاخه نمی توان از زیر اظهار نظری مبتذل و گنگ شانه خالی کرد . با یک نقادی و ارزش یابی منسجم سینمایی مهر بورزید و دلایل برتری سینمای هالیوود بر سینمای فرانسه ( با ذکر نمونه های از جریانها و آثار هر دو کشور که قابلیت ارزیابی همسان را داشته باشند ) و نگرش زیبایی شناسانه ای را که باید بر این آثار انداخت بازگو کنید . پ.ن1 : آگاهی های شما از سینمای فرانسه تا چه اندازه است ؟! می توانم بپرسم سینمای فرانسه در دیدگاه شما بر مبنای چه جریانهایی( آثار - سینماگرانی ) تعریف شده است . شاید پرسش به این پاسخ تکلیف بنده را نیز مشخص کند . هر چند خود متون و تاویلها نیز شاهدی بر میزان آگاهی شما از سینمای فرانسه است . پ.ن2 :نسبت دادن ادبیات غیر بهداشتی به متون من نیز سفسطه ای بیش نیز نیست . بهتر است به جای پرداختن به حاشیه به دنبال اثبات ادعای بی اساس خود باشید . من در نقد فیلم تنها یک چیز را می شناسم : تاویلی بر مبنای عناصر اساسی فیلم . پ.ن 3 : شاید بد نباشد یک قیاسی هم میان سینمای سایر کشورهای اروپایی ( به ویژه سینمای ایتالیا - اتریش - آلمان - روسیه و ... ) و حتی سینمای مستقل خود آمریکا ( آثار کارگردانانی چون لینچ - هارتلی و جارموش ) انجام دهید . آیا این اسطوره پردازی شما هالیوود را در مکانی بالاتر از این جریانها قرار می دهد ؟! ( البته بدیهی است مکانی که مد نظر است . مکانی در ارزش یابی هنری و زیبایی شناختی است ) پ .ن4 :عذرخواهی شما از سینمای ناب و بزرگان تاریخ سینما بایسته تر است تا عذرخواهی از دلبستگان فرانسه در این سایت . |
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Registered User
|
Quote:
کاوه جان تعهدی که هر کدام از ما به سینمای ناب ( سینما در مفهومی که می توان آنرا در حیطه هنر جای داد ) داریم ما را وادار به حضور در گفتمانهایی از این دست می کند . دلمشغولی های من در سینمای اروپا بسیار است ( به ویژه همان طور که اشاره کردی سینمای فرانسه و به همراه آن سینمای ایتالیا - آلمان - دانمارک و سینمای دست نیافتنی روسیه ) . آنچه هست سینما وامدار فیلمسازان اروپایی و صد البته سینماگران بزرگ آمریکایی چون گریفیث است . دور از انصاف است اگر در دورانی از قرن 21 جوانان ما به سادگی بر ارزش انکار نشدنی سینمای حقیقی چشم بپوشند و با اسطوره کردن ابتذال حاکم سعی در کسب افتخاری برای سینمایی سراسر تجاری که مفهومی جدای هنر دارد , کنند . سینمای آمریکا ارزشهای همیشگی خود را وامدار بزرگانی چون ولز و فولر است . سینمایی که این روزها در جریانهای مستقل کارگردانهای ارزشمند آن همچنان هنر را پاس می دارد . |
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر
|
یاد انجمن گفتمان بخیر، اگه یه همچین بحثی اونجا راه میافتاد، سریع چند نفر میومند و نقطه نظرات خودشونو مطرح میکردند و ماهم یه چیزی اون وسط یاد میگرفتیم. اما متاسفانه نفهمیدیم به دلایل سیاسی بود یا اقتصادی که در اونجا رو تخته کردن و افراد باسواد اونجا همه پخش و پلا شدند و اون همه مقالات و نوشته های مفید همه بدون هیچ پشتیبانی از بین رفت
. اما باز جای امیدواری که هر ازچندگاهی بعضی از افراد اونجا رو میبینم که اومدن و تو گوشه کنارهای اینجا فعالیت میکنن و آدم با دیدنشون شارژ میشه، کسانی مانند منصور، ایران کلاسیک، هومن و اخیرا هم همین امید خودمون .در هر صورت افسوس گذشته دردی رو دوا نمیکنه. واسه همین برمیگردیم سر بحث خودمون. کسی فیلمی، بازیگری یا کارگردانی مد نظر نداره که درباره اش گفتگو کنیم؟ |
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Registered User
|
Quote:
عرض سلام و ادب و احترام خدمت دوست و استاد بسیار عزیزم، امید گرامی (Orphée ). امید جان شاید باورت نشه اما با دیدن نام کاربری Orphée بی اختیار خاطرات نوستالژیک زیادی در ذهن من تداعی شد.خاطراتی که شبها فقط به امید ورود به سایت گفتمان و استفاده از مباحث تخصصی شما و سایر دوستان مرا به داخل دنیای مجازی پرت میکرد.که البته خود من هیچ گاه این جسارت رو در خود نمیدیدم که بتوانم در مباحث شما اساتید وارد شوم اما همواره به عنوان یک خواننده ی تیزبین از مطالب ناب شما استفاده میکردم. شاید بزرگترین وجه تشابه من و شما عشق و علاقه ی هر دومون به سینمای دیوید لینچه که باید بگم این اواخر هر چه بیشتر فیلم های لینچ عزیز رو میبینم بیشتر در این دنیای ناب غرق میشم. مدت ها بود که به دلیل یه سری مسائل در این تالار پست نمیزدم اما نفس حضور شما باعث شد که عرض ارادت به شما رو وظیفه ی خودم بدونم. و اما در آخر میخوام از طرف خودم و مطمئنا تمامی بچه های سایت گفتمان یه قولی ازت بگیرم و اونم اینکه ما هممون دوست داریم از اطلاعات سینمایی مفید شما حداکثر بهره رو ببریم پس باید قول بدی به مانند سایت گفتمان در اینجا هم حضور پرشوری داشته باشی. به امید روزی که با حل اون مشکل تمامی ما به خونه ی اصلی خودمون برگردیم. یک پیام خصصی هم برات زدم که چنانچه لطف کنی و پاسخ بدی سپاسگزار محبتت میشم. امیدوارم همواره در زندگی موفق باشی. |
|
|
|
|
|
|
#42 | ||
|
Registered User
|
Quote:
مسیری که سینمای فرانسه از آغاز تا کنون از سر گذرانده است , با تاریخ حاکم بر خود سینما برابری می کند . سینمای صامت فرانسه , امپرسیونیزم و ... تا موج نو و نسل جدید سینماگران فرانسوی . در هر روی سخن درباره سینمای فرانسه بسیار است . سینمایی که همچنان به آفرینش شاهکارهای بی بدیل سینمایی ادامه می دهد . Quote:
شما بی اندازه به من لطف دارید و بدیهی است که من شایسته محبت های شما نیستم . اما گرامی راستش را بخواهید درباره تالیف و نگارش کمی سخت گیر شده ام , سرمایه گذاری در فاروم ها و سایت های ایرانی که هدف اصلی آنها نه رشد آگاهی و دانش مخاطب , بلکه فراهم آوردن مکانی برای گذران وقت و خوش گذرانی است , انگیزه چندانی برای حضور پر شور در این زمینه باقی نمی گذارد . هر چند تا آنجا که در توان خواهم داشت در خدمت تمامی دوستان ارزشمند هنر و سینما در هر مکانی که باشند خواهم بود , دوستانی که همواره از آنها آموخته ام . شاید تنها گفتمان ( و آن هم در محدوده تالارهای موضوعی و تخصصی ) توانسته بود تعریفی نوین و ارزشمند از فاروم ارائه دهد . تعریفی شناخت شناسانه بر مبنای عنصر گفتگو . یادمان نرود مولفانی در آنجا بودند که هر یک در زمینه تخصصی خود جز نوادر به حساب می آمدند ( چه در گستره نت و چه در دنیای حقیقی ) . در هر روی همواره با امید زنده ایم , امید به آینده ای روشن که بدون شک با همراهی دوستان ارزشمندی چون شما و سایر دوستان دست یابی به آن چندان دور از ذهن نیست . شاد باشی و کامیاب همیشگی . Last edited by Orphée; 04-08-2006 at 06:36 AM.. |
||
|
|
|
|
|
#43 | ||
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر
|
Blue velve:
Quote:
خیلی خوشحالم که اینجا بهانه ای شد تا دوستان قدیمی یه بار دیگه دور هم جمع بشن. به امید حضور سایر دوستان. Orphèe: Quote:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#44 |
|
Registered User
|
با سلام من این تاپیکو تازه دیدم خوشحالم که با معرفی بعضی کاگردان ها دوستان رو بیشتر با فیلمهای هنری اشنا کردین کلا سینمای اروپا بیشتر به جنبه هنر قضیه توجه داره تا بجنبه تجاری سینما و فیلمهای سینمای فرانسه رو به همه علاقمندان واقعی سینمای هنری توصیه می کنم
منم می خوام کارگردان قوی سینمای فرانسه رو معرفی کنم از دوستانی که اطلاعات بیشتری در مورد کاگردانهای جدید یا قدیم فرانسه دارن خواهش می کنم اینجا اطلاعاتشون رو در اختیار همه بزارن تا هممون بتونیم استفاده کنیم چون سایتهای انگلیسی زبان در این ضمینه تو اینترنت کمه نام این کاگردان Jacques Rivette متولد 1928 هستش که 2 فیلم این کاگردان که بسیار زیباست رو توصیه می کنم حتما ببینید La Belle Noiseuse 1991 Celine and Julie Go Boating 1974 |
|
|
|
|
|
#45 | |
|
مدیر موبایل
|
Quote:
در هر صورت بین موج نو کاران ( به نظر من ) حرفی برای گفتن نداره و فیلم مورد علاقه من از این کارگردان Paris Is Ours هست پ.ن = Beautiful Troublemaker رو شما به صورت دیویدی داری ؟ چون نسخه من Mpeg هست و کیفیت پایین
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|