می خواستم نظرتون رو در مورد زندگی کردن در خارج کشور بدونم! با تمامی شرایط و مسائل موجود در کشور
ترجیح میدید در ایران زندگی کنید یا خارج؟ به چه دلیل؟ و کدام کشور رو برای زندگی ترجیح میدید چرا؟![]()
گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
می خواستم نظرتون رو در مورد زندگی کردن در خارج کشور بدونم! با تمامی شرایط و مسائل موجود در کشور
ترجیح میدید در ایران زندگی کنید یا خارج؟ به چه دلیل؟ و کدام کشور رو برای زندگی ترجیح میدید چرا؟![]()
من نظرم با ترکیه موافقه
.
چون زیاد اونورا مارو راه نمیدن . مثل امریکا. آلمان هم بد نیس.
البته اگه یه آبجی آمریکایی ازمون خوشش بیاد جدا.
من خارج از کشور زندگی می کنم.
البته از ضغف مدیریت در این که بگذریم ایران کشور خوبی است یعنی کشور آدم های خوب است ولی من ترجیحاً تا وقتی که نتونم به بهتر شدن مسائل داخل ایران کمک کنم در خارج از کشور زندگی کنم و وقتی به ایران بر می گردم بتونم کمکی به بهبود کشور عزیزمون بکنم
آلمان . علت خاصی نداره .
در خدمتيم : ISAServer.IR
شنيدم که چون قوي زيبا بميرد
فريبنده زاد و فريبا بميرد
شب مرگ تنها نشيند به موجي
رود گوشه اي دور و تنها بميرد
در آن گوشه چندان غزل خواند آن شب
که خود در ميان غزلها بميرد
گروهي برآنند که اين مرغ شيدا
کجا عاشقي کرد، آنجا بميرد
من اين نکته گيرم که باور نکردم
نديدم که قويي به صحرا بميرد
چو روزي ز آغوش دريا برآمد
شبي هم در آغوش دريا بميرد
تو درياي من بودي آغوش وا کن
که مي خواهد اين قوي زيبا بميرد
با توجه به شرایط کاری که دارم اکثر کشور های اروپایی رو دیدم . من سوییس رو انتخاب میکنم.
1- به دلیل احترامی که دولت به ملت میذاره
2- به دلیل احترامی که مردم به قانون میذارن در نتیجه احترام به هم قایل هستند
3- کشور خوش اب و هوایی که هیچ جایی نمیشه لنگه اش رو پیدا کرد . با مناظر و طبیعت زیبا
4- به دلیل ثبات اقتصادی و سیاسی .
5- که همه دلایل بالا باعث رفاه حال مردم و ساکنین اونجا میشه
من امضا ندارم میتونم به جاش انگشت بزنم؟فهمیدم کدوم انگشتمو بزنم .
از هر طرف که بشماری سومی.![]()
این متن تحت قوانین© میباشد هرگونه استفاده و جعل و مشابه سازی پیگرد قانونی دارد.
---------------------
Spiro
من چند سال در خارج از کشور ( انگلیس ) زندگی کردم ... و کشور های دیگه رو هم دیدم ....
از نظر امکانات ... آزادی ... احترام ... تکنولوپی ... علم ... مردم ... قانون ... اقتصاد ... رفاه ... و تقریبا همه چیز .. خارج رو ترجیح میدم ...
ولی یه بدی داره .. و اونم اینه که اونجا کشورت نیست .. هر کاری هم که بکنی به هر حال توی اون کشور یه خارجی هستی ...و مردم اونجا هم زبونت نیستند ....
البته من وقتی که از انگلیس برای زندگی به ایران برگشتم ... تا چند وقت دیپرس بودم .... چون زندگی توی اونجا برام واقعا راحتتر بود ... از همه نظر ...
مثلا وقتی رفتم که کارهای ادامه ی تحصیلم (در مقطع پیش دانشگاهی)رو توی ایران جفت و جور کنم .. انقدر اذیتم کردند ( انسانهای حسود ) که تصمیم گرفتم دوباره برگردم ... ولی به خاطر سربازی و این جور مسایل نمیشد ...
تنها مزیت ایران اینه که مردم هم زبونت هستند ... همین ...
و من به همین دلیل آخر ایران رو ترجیح میدم ......
نوشته اصلی توسط M-r-r
![]()
من امریکا رو قبول دارن چون مهد سرمایه داری آزاد هستش.
قدرت اول دنیا
اما اروپا رو ترجیح میدم چون کلاس شخصیتی مردم اونجا به مراتب بالاتر از اروپاییهاست
انگلیس - آلمان - سویس - جمهوری چک و ایتالیا
همه کشورهای خوبین
در آسیا ژاپن - چین و امارات ( آخری به لحاظ ایرانیهاش می گم )
البته در این شکی نیست : هیج جا کشور خود آدم نمیشه
اما جایی که قدر انسان رو ندونن جای جالبی نیست.
انسان در جایی باید باشه که آرامش خاطر داشته باشه و در ایران متاسفانه این قانئن برقرار نیست
--------------------------------------------------------------------
ویدیو رو دانلود کنید و ببینید. بسیار زیباست.
Video-_Thank_you__Sir_Alex_-_Official_Manchester_United_Website.zip - 22.4 MB
طراحی ، پیاده سازی و پشتیبانی وب سایت
همکاري با دوستان وب مستر - ارائه خدمات ميزباني و دامنه از شما، طراحي سايتش هم از ما - پيغام خصوصي بزنيد.
نوشته اصلی توسط afshin_electronic
شما سخت در اشتباهي اتفاقاً تنها جايي كه زبون آدم رو نميفهمند همين كشوره و شما خيال ميكني مردم زبون همديگه رو ميفهمن (ماتريكس)![]()
اما من بهترين جا براي زندگي رو استراليا ميدونم چون مردمش مثل مردم ايران احساساتي هستند و خداييش خيلي مردم خونگرم و بي آذاري هستند و اخلاق خشك مثل مردمان كشورهاي اروپايي و آمريكايي ندارند . در كل استراليا اگه آدم بتونه اقامتش رو بگيره براي زندگي خيلي عاليه
همه روزه ،روزه دار بودن - همه شب نماز كردن - همه ساله حج نمودن - سفر حجاز كردن - ز مدينه تا به مكه سر و پا برهنه رفتن - دو لب از براي لبيك به وظيفه باز كردن - به مساجد و معابد همه اعتكاف جستن - ز ملاهي و مناهي همه احتراز جستن - شب جمعه ها نخفتن ، به خدا راز گفتن - ز وجود بي نيازش طلب نياز كردن - بخدا هيچكس را ثمر آنقدر نباشد كه به روي نا اميدي در بسته باز كردن
---------------------
دیوید نظرت رو در مورد مردو استرالیا قبول دارم
انسانهای با شخصیتی هستند.
من چند سال انگليس زندگي كردم.به نظرم عمرا كسي طرف اروپا نياد بهتره.من آمريكا و كانادا و دبي رو پيشنهاد مي كنم واسه زندگي.
درسته قبول دارم
با توجه به مسائلی که بین ایران و اروپاییها پیش اومده دیگه شرایط مثل سابق نیست.
بابا هامون با پای پیاده و اسب و الاق از اروپا اومدند ایران حالا ما برگردیم به همین راحتی!؟ نوشد!
ممنون از نظری که دادی اما چزا نگفتی کجا هستی؟نوشته اصلی توسط microdump
که جای خوبیه!
این سوئیس اینطور که شما میگید کشور خیلی ایده الی هست!نوشته اصلی توسط amirhoman
تعداد ایرانی های اونجا چطوره کم؟ زیاد ؟