![]() |
|
|
#136 | |
|
مدیر فرهنگ و هنر
|
یک مطلبی که در پست قبلیم جا موند اینکه تمام صحبتهام اصطلاحات خص موسیقیایی دارن اما من سعی کرد کامل و ساده توضیح بدم اگر غلطی هم داره دوستان اصلاح کنن اما این مطلب
Quote:
که چون خیلی شخصیه شاید بهتر باشه پیش خودم نگهش دارم!!! اما در مورد جمله آخر با اینکه کاملا موافقم خیلی ارزش ادبی نداره اما اینکه برای خالی نبودن عرضیه هست رو قبول ندارم! یک منطقی هست که من بهش میگم فلسفه از راه جنون! گفتن مطالب مهمی در قالب اراجیف! نمونه شرقیش بهلول و نمونه غربیش به نظر من فردی مرکوری البته نمونه های زیادی داره! یک مطلب مهمه دیگه: گروه کوئین به خاطر جنس خاص صدای فردی خیلی متکی به اونه! با تغییر صداش به مطالبی در شعراش تاکید میکنه که بلافاصله همین کارو بریان می با گیتارش میکنه نمونه هاش تویه همین آنگ وقتی میگه: گاهي وقتها آرزو مي كردم كاش هيچوقت به دنيا نيومده بودم دیده میشه بلافاصله بعد از می شروع به زدن اهنگی میزنه که مارو تویه این حال و هوا میبره کاش از اول نبودم! یا تویه یکی دیگه از شاهکاراشون Show must go on همین کارو تکرار میکنن اونجا بریان می با گیتارش یک مرثیه رو درست میکنه که دقیقآ بعد از تغییر محسوس صدای فردی شروع میشه!
شاد بودن بزرگترین انتقامی هست که میتونی از زندگی بگیری نواختن براي ايران|LOST|جادوي رنگ و بوم|سينماي مردانه|دنياي مجازي- آنچه ساخته ايم - آنچه ميسازيم قرن شعر|براي هميشه Queen|سرزمين زيبايي ها ايران|ايام خوش كودكي|ديكتاتور ها | شوالیه های آوازخوان |
|
|
|
|
|
|
#137 | |
|
مدیر هنرهای نمایشی
|
داری اذیت میکنی live for what جان؟! ( شوخی
)آخه من تو پست قبلی شفاف (با ارائه اسناد و مدارک لازم و کافی! ) توضیح دادم که ردیوهد سه تا آهنگ داشته و با تاثیر از جان لنون (آهنگ Happiness Is A Warm Gun از بیتلز)، اون ها رو با هم یکی کرده، نه با تاثیر از کوئین.تو نوشتی: Quote:
به خدا اشتباه نمیکنم، باور کن! شاید اینجور که میگی کورس کلی آهنگ Paranoid Android شباهت هایی به Bohemian Rhapsody داشته باشه. ولی قضیه ی اون سه تا آهنگ مجزا و تصمیم ردیوهد برای ترکیب شون، بر میگیرده به آهنگ جان لنون نه آهنگ کوئین.
|
|
|
|
#138 |
|
مدیر فرهنگ و هنر
|
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
مدیر علم و دانش
|
+ آهنگ ظاهرا درباره کسیه که دوست نداره دنباله روی " سلیقه روز" باشه ... بلکه دوست داره اون کاری رو انجام بده که ازش لذت می بره ...
+ درباره کسیه که می خواد از زندگی لذت ببره ... حتی از جزئی ترین چیزهاش ... نمی خواد رئیس جمهور بشه ... نمیخواد بره جنگ ... نمی خواد بره دنبال سلیقه مردم ... می خواد اون کاری که دوست داری بکنه ... در اینجا : دوچرخه سواری ... + ظاهرا فردی مرکوری وقتی این آهنگ رو نوشته که دوچرخه سوارهای شرکت کننده در " تور دو فرانس " ، از روبرو هتل محل اقامت گروه گذشتن ... + این آهنگ ، سال بعد از موفقیت We Will Rock You و We Are The Champions ساخته شد ... queen تو اوج بوده اون موقع ... + سبک کار هم progressive rock هستش ... + ویدئوی این آهنگ بخاطر استفاده از تعداد زیادی دختر بدون هیچگونه پوششی ، ابتدا ممنوع اعلام شد و مجبور شدن که برای گرفتن اجازه پخشش ، ادیت فنی روش انجام بدن ... + یکی می گفت شنیدن این آهنگ وقتی کیف داره که توی بازی GTA ، سوار یه دوچرخه باشی و توی خیابونا بچرخی ... بد نگفت ها ... + شاید معروف ترین بخش آهنگ ، این خط باشه : You say coke, I say caine ... جزو جمله های ماندگاره اصلا این ... ![]()
.... میانبرها: موارد فنی درباره mp3 player ها - غلاف تمام فلزی : اسلحه ها و نظامی گری - مسابقه سلب شناسی : این عکس کیه ؟! - طنز آماده : سوتی های واقعی - زبان و ترجمه و کمک به دوستان - - مشاوره درباره خرید mp3 player -نکات جالب درباره آهنگ های مورد علاقه مون - تمام موارد مربوط به تنیس - همه چیز درباره دبیرستان البرز - آخرین مقاله خوبی که خوندم
|
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#140 | |||
|
مدیر هنرهای نمایشی
|
Quote:
Quote:
![]() Quote:
|
|||
|
|
|
|
|
#141 |
|
Registered User
|
ترانه autumn leaves که خیلی از قدیمیها خوندنش frank sinatra /nat king cole./al martino/..........لینکش رو که خودم اپلود کردم براتون میزارم اجرای al martino http://www.4shared.com/file/5873402/...um_Leaves.html
|
|
|
|
|
|
#142 |
|
مدیر علم و دانش
|
|
|
|
|
|
|
#143 |
|
Registered User
|
درباره این ترانه نکته خاصی هست؟
|
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#144 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#145 | |
|
مدیر علم و دانش
|
Quote:
+ اصل این اهنگ ظاهرا از فرانسوی بوده ( به نام برگهای خشکیده ) + درباره این گفتی که خیلی ها این اهنگ رو کاور ( cover ) کردن ... ظاهرا علتش این بوده که تغییر آکوردها توی این اهنگ ، خیلی ساده اس ... +موضوع آهنگ هم که طبیعتا درباره پایان تابستانه که در واقع استعاره ای از "دلتنگی و حس گم کردن یه چیزی " هستش .. + جالب اینه که اولین کسی که نسخه انگلیسی آهنگ رو خونده ، ادیث پیاف بوده ( یه فرانسوی !! ) + متن آهنگ هم که پیچیدگی خاصی نداره : میگه که یادش بخیر اون قدیما که همدیگر رو دوست داشتیم ( بند اول ) ... بعدش میگه که گاهی دست تقدیر ، عشاق رو از هم جدا می کنه ( بند دوم ) ... بند آخر هم میگه که ولی من هنوز تو رو دوست دارم ... زندگی فعلی اش رو با پاییز و زندگی شاد دونفره شون رو با تابستون مقایسه می کنه ... ترجیع بند هر کدوم از این بندها هم درباره اینکه "من آوازهایی که برام می خوندی رو دوست داشتم " صحبت می کنه ( که در واقع منظورش عشقیه که بینشون وجود داشته ) |
|
|
|
|
|
|
#146 |
|
مدیر هنرهای نمایشی
|
بد نیست اگه وقت شد کمی درباره مفهوم The End از دِ دورز هم صحبت کنیم... چون از اون آهنگ هاییکه می طلبه درباره اش بحث و بررسی بشه...
![]() |
|
|
|
|
|
#147 |
|
Registered User
|
مرسی seymour عزیز لطف کردی نکته های جالبی بود
|
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#148 | |
|
مدیر هنرهای نمایشی
|
Quote:
![]() حیفه تاپیک به این خوبی بره صفحات پائین تر خاک بخوره... ما همچنان منتظریم ![]() |
|
|
|
|
|
|
#149 |
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر
|
با عرض سلام
يك آهنگي هست از گروه The Bloodhound Gang به نام : Uhn Tiss Uhn Tiss Uhn Tissسبك گروه مشخصه و مضمون آهنگ هاش هم صريح و واضح معلومه ![]() ![]() اگه از لحاظ موسيقي و ارزش كاري حساب كنيم كار اين گروه يك سري اشعار چرت و پرت هستش كه روي هم سوار كردند ولي سبك خودشه داره. من ميخواستم نظرتون را راجب اين آهنگ و ويدئو آهنگ بدانم؟ ضمنا يك قسمتش هم من زياد متوجه نميشم : Dog will hunt i'm the front end loader travoltin' over so try my slam on for size Drive stick with that kung-fu grip et the banana split and watch it go right to your thighs Cop a feel copperfield style abracadabra that bra do you think i can pull it off? Wanna bang around? just jot me down on your to-do list under "put out like a fire" 'cause خيلي اصطلاحات توش بكار رفته اگر لطف كنيد اين قسمت برام معني كنيد .(شرمنده)
|
|
|
#150 | |
|
مدیر علم و دانش
|
Quote:
اینم چندتا نکته : + عنوان آهنگ ( Uhn Tiss Uhn Tiss Uhn Tiss ) ، در واقع یه جور dance beat ه ( ریتم dance ) ... یعنی باید اینو تند تند تکرار کنید ( = یه چیزی شبیه همون اوپدیس ، اوپدیس ) + خود گروه توی مصاحبه اش گفته که این کار ، The Bad Touch: Part two هستش .. با توجه به اینکه اون آهنگ درباره se*x بود ، مشخصه که این آهنگ درباره چیه .. +نکته جالبی خوندم درباره اینکه در واقع این ریتم ، اشاره ای هستش به آثار پورنو ( و کلوب های مربوطه ! ) که توش از اینجور ریتم ها استفاده میشه... + سبک کار هم یه جورایی dance + pop هستش .... با تشکر از سینتی سایزر !! + نهایتا اینکه کار درباره شهوترانی جوانانه اس !!! درباره se*x ... ( مثل خیلی از کاراشون .. راستی چرا ؟! ) + توی یه نقد خوندم که " متن این شعر ، شبیه چیزاییه که روی دیوار WC می نویسن " ( گلاب به روتون ) پی نوشت : چقدر بی تربیت شدم !! .. اشکالی نداره ، در راه علم ، گاهی لازمه !!! ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
| نحوه نمايش | |
|
|