![]() |
|
|
#1396 |
|
Registered User
|
از راهنمايياتون ممنون.يه سوال ديگه داشتم.فايل هاي VINYLS.BIN موجود در NFS UNDERGROUND 1 رو ميشه از جايي دانلود كرد ؟حجمشون زياد نيست؟چون من اين بهزي رو كم حجم شده گير آوردم و ميخواستم ببينم ميشه اينكارو كرد يا نه؟ممنون.
|
|
|
|
|
|
#1397 |
|
مدیر بازیهای کامپیوتری
|
هر الماسی یک رنگه.حرفهای اول رنگها رو که کنار هم بگذارید باید کلمه ای رو تشکیل بده که اونجا نوشته.کلمه رو یادم نیست چی بود.
|
|
|
|
|
|
#1398 |
|
مدیر بازیهای کامپیوتری
|
حجمشون درحد 15 -16 mb هست.من تواین تورنت ها که لیست همه فایلها رو گذاشته بود دیدم.ولی سیدر نداشت.احتمالا توی فرومهای nfs باید پیدا بشه یا در خواست کنید براتون اپلود کنن.
|
|
|
|
|
|
#1399 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1400 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#1401 |
|
Registered User
|
من نسخه بازی left4ded2 رو گرفتم ولی اثری از بازی مرحله ای نیست چندتا منو داره که همشون online یکی شون که یه نفره است اصلا داستانی نیست الان تو بازار باید چه نسخه شو بگیرم
|
|
|
|
|
|
#1402 |
|
Registered User
|
خطا در اجراي بازي
سلام
يه بازي داريم به اسم Wanted اين رو روي بعضي از سيستم ها به تازگي نصب كرديم،منتها يه خطا ميده كه نتونستم رفعش كنم : Current thread: Main Script stack: virtual_connect2() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWr apper.lua:350 virtual_connect2() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWr apperGamepad.lua:106 virtual_connect() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWr apper.lua:341 virtual_connect() data\lib\managers\ControllerWrapperGamepad.lua:46 connect() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWr apper.lua:315 setup_connection() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWr apper.lua:259 setup() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWr apper.lua:250 init() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWr apper.lua:33 init() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWr apperGamepad.lua:21 init() data\lib\managers\ControllerWrapperGamepad.lua:10 new() core\lib\core\utils\CoreClass.lua:31 check_controllers() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerMa nager.lua:164 create_controller() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerMa nager.lua:97 init() data\lib\managers\ControllerManager.lua:12 new() core\lib\core\utils\CoreClass.lua:31 core_or_local() core\lib\core\utils\CoreOldModule.lua:33 init() core\lib\core\setups\CoreSetup.lua:142 init() data\lib\setups\MenuSetup.lua:61 data\menu\mainmenu\mainmenu.lua:33 ------------------------------- System information: Application version : 1.0.48.10348 CPU : AMD Athlon(tm) II X4 620 Processor (4 cores); SSE; SSE2; SSE3 DirectX : 9.0c GPU : NVIDIA GeForce 9800 GT / nv4_disp.dll[6.14.11.8618] Memory : 2047 MB OS : 5.1.2600 (Service Pack 3) 0x100-0x1 (32 bits) Physics : threaded Renderer : DX9 threaded Sound : Realtek Semiconductor Corp. (Realtek HD Audio output) ميدونم خطا از كامپايلر C++ هست؛اما نميدونم چطور ميشه رفعش كرد !؟
انجمن های تخصصی کامپیوتر و شبکه کجاس بگو اون که بَرات میمُرده کو اون که قسم میخورده که دوسِت داره اما به جاش با یه قَسَم هرچی که داشتی بُرده کو تنها شدی باز تُف سربالا شدی گذاشت و رفت، دیدی دوسِت نداشت و رفت کجاس بگو اون که برات میمُرده و هرچی که داشتی بُرده کو اون که یه باره اومد و آتیش به زندگیت زد و اَزَت بُرید اون که دل ساده و تنهاتو به صُلابه کشید یادت باشه منتظر اون که میگه دردتو میدونه نشی حرفاشو باور نکنی، هرکی بیاد نمک به زخمت میزنه سادهی دلدادهی من گول نخوری، دوباره دیوونه نشی |
|
|
|
|
|
#1403 |
|
کاربر فعال ورزش
|
مشکل در اجرای بازی کرایسیس
سلام
ما امروز بعد از مدتها بازی کرایسیس رو خریدیم. (البته 1 سالی هست اومده) متاسفانه روی ویندوز 7 64 بیتی اجرا نمیشه ![]() یه همچین اروری میده Code:
Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: Crysis.exe Application Version: 1.1.1.5767 Application Timestamp: 471f94e3 Fault Module Name: Crysis.exe Fault Module Version: 1.1.1.5767 Fault Module Timestamp: 471f94e3 Exception Code: c0000005 Exception Offset: 0092c4a7 OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional Information 1: 0a9e Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 Additional Information 3: 0a9e Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 به نظر میرسه باید پچی نصب بشه. از دوستان کسی میتونه کمکمون کنه.
|
|
|
|
#1404 |
|
Registered User
|
كسي راه حلي نداشت ؟خيلي اعصاب خورد كن شده اين موضوع !
|
|
|
|
|
|
#1405 |
|
Registered User
|
خطا در نصب بازی شمشیر نادر
سلام
من بازی شمشیر نادر را نصب و بطور کامل رجیستر کردم اما هنگامی که می خواهد شروع شود و تازه راه اندازی گردد پیغام خطای زیر را می دهد و بازی شروع نشده خاتمه می یابد the engine was unable to create suitable grafic contex ... در سایت راهنما خواندم که اگر این پیغام را داد حتما کارت گرافیک قدرت لازم را ندارد یا شاید درایور به خوبی نصب نشده و .. حال انکه درایور من Nvidia Gforce 9400 GT است که در ویندوز 7 انرا نصب کردم ام و بازی های دیگری از قبیل pranc of persia و rsident evil را به راحتی جواب می دهد من همچنین quick time و direcx موجود روی dvd را نصب کرده و سیستم را یکبار ریستارت کرده ام و گفته شده نیاز بازی nvidia 6400 است لطفا راهنمایی کنید سایت بازی هیچ گونه مکانی برای پاسخگویی به سوالات ندارد ویرایش: فکر کنم مشکل را فهمیدم من اول یک کارت گرا فیک onboard داشتم که ضعیف بود بعد این گرافیک جدید را اضافه کردم در لاگ های بازی دیدم که به عنوان خطا کارت گرافیک را مقصر می داند و به کارت گرافیک انبورد متصل می گردد این در حالی است که در بایوس تعیین کرده ام که اولویت با PCIE باشد و نه با ONBOARD این در حالی است که باقی بازی ها ایم مشکل را پیدا نمی کنند حال باید چکار کرد Last edited by mahdi11; 02-03-2010 at 09:33 PM.. دلیل: پیدا کردن راه حل |
|
|
|
|
|
#1406 |
|
مدیر بازیهای کامپیوتری
|
پچ رو از اینجا می تونید دانلود کنید.
http://www.mycrysis.com/filebase.php?fileid=9381 |
|
|
|
|
|
#1407 |
|
مدیر بازیهای کامپیوتری
|
|
|
|
|
|
|
#1408 |
|
کاربر فعال ورزش
|
پچ رو گرفتم. 37 مگ هم بود. اما متاسفانه موقع نصب نمیدونم چرا خود بخود میگه پچ رو نمیتونید نصب کنید
گفتم شاید فایل خرابه. رفتم از یه جای دیگه گرفتم اما باز همون خطا رو داد. خطای اکسپشن نمیده. تو خود مراحل اینستال پیغام میده که اینستالیشن کنسل هست. شما دلیلش رو میدونید ؟ تصحیح البته پچ شما فرق داره. 48 مگه. این رو هم دانلود میکنم امیدوارم مشکل ما رو حل کنه. |
|
|
|
|
|
#1409 |
|
کاربر فعال ورزش
|
این پچ رو هم دانلود کردم.
متاسفانه مشکل حل نشد همون موقع نصب میگه اینستالیشن کنسل شده و دوباره امتحان کنیدنمیدونم چرا این ارور رو میده |
|
|
|
|
|
#1410 |
|
Registered User
|
خیلی نمیتونه مرتبط باشه ؟ تست میکنم همین الان جواب میدم... آخه قبلا کار میکرد با همین وضعیت !
بعد از نصب مجدد ویندوز از کار افتاد... |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|