![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
كمك در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها
من می خوام کانتر استریک رو به صورت آنلاین با adsl بازی کنم . حالا سوالم اینه از کدوم ورژن کانتر استریک استفاده کنم ؟
![]()
![]() Last edited by clever; 04-09-2006 at 07:33 PM.. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
|
سلام هر کی تو هر بازی ای گیر کرده بگه و اون هایی هم که بلدن و رد کردن کمک کنن ...
خوب بسم لله... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
مدیر بازنشسته
|
هر کسی اگر مشکلی داشته باشه در تاپیکی که مربوط به اون بازی هست میپرسه و اگر نبود تاپیک جدید درست میکنه، درسته؟
موفق باشید
|
|
|
#5 |
|
Registered User
|
آخه من تو یه سایت بازی همچین تاپیکی دیده بودم خیلی عالی بود و به صدوخورده ای صفحه رسیده بود وخیلی هم مفید بود...تاپیک های اضافی رو هم کم می کرد وچون بیننده ی اون زیاد شده بود همه سریع جواب می گرفتن ...
من خودم یه سوال از بازی metal gear solid 3 کردم و خیلی سریع یه نفر جوابمو داد ... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
با سلام
اقا ما همین اول بازی پدر خوانده با مشکل روبرو شدیم بعد از انکه شکل یه نفرو درست میکنیم بعدش فیلمو نشون میده که 3 تا جوان دارند اونو میزنن وقتی او ن توپوله میاد یارو میزاره بیخ دیوار من هر چه قدر اون یکی رو میزنم هیچ چیش نمیشه تورو به خدا کمک کنید تا ما این قسمت اول رو رد کنیم |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
|
کمک تو نصب Call of Duty
من بازی رو نصب کردم ولی موقع اجرا این پیام رو میده
Could not load OpenGL. Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacturer's web site. کارت گرافیکم128 , ATI 9200 هست
|
|
|
#8 | |
|
Registered User
|
Quote:
به نوشته ها توجه کن ... هر چی که نوشت باید به ترتیب انجام بدی ... |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
|
من هم میخوام با Mostwanted آنلاین بازی کنم.
کسی میدونه باید چیکار کنم ؟
|
|
|
#10 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
شما باید به دیوار بچسبونیش و بزنیش ، پرتش کنی زمین و بزنیش و... . فکر کنم قبلا در تاپیک GodFather جواب این سوال بود. موفق باشید |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
مدیر فنی فروم
|
Quote:
|
|
|
|
#13 |
|
Registered User
|
سلام
درایور 2 ps1 اون مرحله که باید دنبال کامیون بری و یه ماشین هم دنبال تو هست چه جوری کمک |
|
|
|
|
|
#14 | ||
|
کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
Location: Tehran-Karaj Cellphone:Samsung SGH-U700 DVB:SkyStar 2.6 D
|
Quote:
ديسك اول يا ديسك دوم؟؟ يه خورده بيشتر در مورد مرحله توضيح بده...
|
|
|
|
|
#15 |
|
Registered User
|
Unreal Turnament 2003 هر كي نصب كرده كمك كنه لطفا
اگه اين بازي رو روي پي سي تون نصب كردين يه فايل كوچيك به پوشهء Windows/System32 يا Windows/System اضافه شده به اسم OpenAL32.dll . حالا من به اين فايل خيلي كم حجم (حدود 50 كيلو بايت) نياز دارم اگه ممكنه كمك كنيد . البته اين فايل رو ارز اينترنت گرفتم اما ورژنش قديمي بود ! اگه هم تونستين OpenAL.exe رو كه حتما رو سي دي هست آپلود كنين كه عاليه . راستي اگه فكر ميكنين درخواست عجيبيه تقصير من نيست آخه واسهء خودم نميخوام ! سفارشيه
مرسي . ![]()
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|