![]() |
|
|
#16 |
|
Registered User
|
كاكو جان:
اولا چاكريم! دوما: هرچي شما بفرمايين! سوما: داش مشاهير هم كه دنبال بهانه هستند بنده رو ببرن محبس! بايد اضافه مي كردم: تخصص: بازي در نقش متهم و قاضي بهطور همزمان!
آچار فرانسه - کارگاه طراحی وب - شار ژورنال تبليغات همه چيز در باره تبليغات در ايران! سايت آموزش اینترنت به زبان ساده - ایران در یک نگاه - فروشگاه اینترنتی دی - بانک اطلاعات و اخبار مسکن و صنعت ساختمان - |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Banned
|
Quote:
اولا : ما بيشتر !!!! |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Registered User
|
يكي بياد اين قلبها رو جمع كنه
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Registered User
|
نام : اشكان
نام خانوادگي : قلم بگير تحصيلات : ليسانس(قاب شده به ديفال) سن : (بگم،نگم - بگم،نگم - بگم،نگم - بگم) 35 علاقه مندي : كامپيوتر - طنز - سورس باز - شاهنامه - ايران - سايت ايران ويج شغل فعلي : برنامه نويسي كامپيوتر ، نگهدارنده سايت ايران ويج
زین پس تمامی قاطبه عوام الناس People(پی پی ال) شریف و نجیب ایران بجای USED کردن از Terminology های سخیف و نحیف Persian میتوانند Anglicist شده و با بکار گیری واژگان Beautiful و با Class خارجه دانش خود را به رخ Commons تر از خود بکشند. اشکان Entitlely موکذیید الرعایا |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Registered User
|
جدي اشكان 35 سالته؟
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Banned
|
آره بابا ! پيره ! چون همشهريمونه من زيادي باهاش راحتم وگرنه تو خيالم دقيقا يه اشكان گنده گنده كه 10 برابر من سيبيل داشته باشه تصور دارم ازش !
دل آدم مهمه ! جوونه ديگه . بر منكرش لعنت كه اين اشكان از خيلي ها جوون تره ! |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Registered User
|
خدا از دهنت بشنفه
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Registered User
|
به نام خدا!!!
نام: بهار نام خانوادگي: زنبوريان محل تولد: شيراز، بيمارستان حافظ! (من از بچگي به شعرهاي حافظ علاقه مند بودم!) سن: با 3 روز تخفيف 15 سال! علايق: ملكه بودن! وزير انتخاب كردن! پوز زدن! (خصوصا از نوع تخته ايش! خصوصاتر زدن پوز بدجنسها!)، تلخك تلخك گفتن به اون يكي آرش! شمردن تعداد علامت تعجب هاي شار، آواتار گردي، كامنت گذاشتن نامحدود... اينترنت نامحدود. فيلم سازي! ورزش انبوه! مدرسه نرفتن. ور رفتن با موبايل هاي خارجي دايي ها و خاله ها! (به اميد روزي كه خودم موبايل دار شم!) حرف زدن هاي سه- چهار ساعته با مشاور اعظمم! (؟!) كراس بك!! بيلي! مسخره كردن لر ها! سون آپ دوليتري. طغرل، هاپوم گوگل. انواع اقسام سگ جات علي خصوص ترير ها! مينيماليزم! بادكنك، شمع، موسيقي و فيلم و كتاب هر از گاهي! اسب آبي، زرافه، گوزن، رفيقام!! تير اندازي با تفنگ ساچمه ای! سنسی! پول، آب هويج بستني، هوبورگ و كلـــــــي چيز ديگه! يه بار ديگه مكتبم "گوزيسم" رو هم ياد آور ميشم! ديگه...... القاب! ببوشكا، ببوشي(خلاصه شده ببوشكا) ، ببو! (خلاصه شده ببوشي)، ببي(اصلاح شده ببو!) اسمايلي مورد علاقه!: وينكي كه سابقا داشتيم! و انواع دو نقطه دي ها! همه چیز گفتم دیگه؟ |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Registered User
|
Quote:
{ فروش ديويدي فقط 1800 تومن } { قرار سینما برو بچس پرشین تولز } { اینترنت پرشین تولز} { تلفن اینترنتی پرشین تولز} Last edited by ali; 01-26-2004 at 11:27 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Registered User
|
عجب علايقي داري! من كه اصلا نميدونم اين چيزايي كه نوشتي چي هستن!
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Registered User
|
اي بابا ..... ما هم , " هم پياله " ي چه بزرگوارايي بوديم و خودمون خبر نداشتيم !!!!! ( به خدا تو پياله اش چاييه چايي ! ... نه ...... !)
راستي الان كه دارم اين خط رو مينويسم , استاد شجريان اينجا ( كنار دست من ! از تو رايانه ! ) داره ميخونه : " روز وصل دوستداران ياد باد ........ ياد باد آن روزگاران ياد باد " !!! ( به جون كي قسم بخورم كه شانسيه ؟!! , جون خودم ؟! )..... به جون " صدام " اين اتفاقيه ها ! , الكي كه حافظ , حافظ نشده ! .... ( اصلا چه ريطي داشت به ننه ي " بيل گيتز " ؟!!! , پس لطفا پيدا كنيد " دختر پرتقال فروش " را !!! .... طفلكي دنبال مادرشه كه گم شده ! (حاچ زنبور عسل ! )) |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Registered User
|
Quote:
. كاكو جون چاكرتيم ، سبيلت چرب بادا . اين بهار هم اگه دستم بهش برسه اينقدر بخوردش آب هويج ميدم كه از 10 كيلومتر آب هويج فروشي هم رد نشه. h34r: |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Registered User
|
اصلا بهار تو بايد بري عروسك بازي تو رو چه به اينترنت ، اصلا من نميدونم اين احسان چرا بهار راه داده تو . يه شرط سني چيزي بايد اينجا اعمال بشه .
براي جنسيت مرد : داشتن زن و دو بچه داشتن سيبيل به طول حداقل نيم متر(كاكو جان داري منو) حداقل سن : 30 سال ![]() تريپ : اسپورت باحال جنسيت زن : داشتن شوهر و دو بچه مانتو تا مچ پا (اسلامي شده) حداقل سن : 28 سال ![]() تريپ : باكلاس و ترو تميز ------------------------------------------------------------------- بهار همين حالا ميري بيرون يا سن واقعيت رو ميگي فهميدي(من كه ميدونم چن سالته )شرايط اعلام شده من : جنسيت Last edited by iranvig; 01-27-2004 at 09:06 AM.. |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Banned
|
Quote:
چاكر استادم هستيم . ديدي داره تو بم چيكارا ميكنه ؟ اگه افتخاري بود هر روز تلويزيون نشونش ميداد !!!! <lol> |
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
راستي بهار شما مگه شيرازي هستش؟ ديگه كي ساكن شيرازه يا استان فارس هستش؟ |