![]() |
|
|
#1 |
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
سلام
![]() (به روز شده در 1388/03/29): . خوشبختانه مدتيست كه سايت Rapidshre محدوديت دونلود خود را برا كاربران Free نسبت به گذشته خيلي كمتر كرده و با برداشتن كاراكترهاي كنترلي باز هم كارها را راحتتر نموده. به همين دليل برنامههاي دونلودر كارشان خيلي راحت شده است. ويرايش جديد (1387/01/04): click to show اما ويرايش قبلي اين تاپيك: click to show *J) روشهاي مقابله: *********************************************** جدید ترین روش نوشته شده در تاریخ 1387/01/04*********************************************** . برنامه هاي زير براي دنلود از سايت فوق طراحي شده اند. البته بعضيهايشان ميتوانند از سايتهاي ديگر هم دنلود نمايند مانند Megaupload يا Uploader و .... 1) سادهترين و كوچكتزين برنامه كه كارش را به خوبي انجام ميدهد برنامه RapidShare Accelerator هست. اين برنامه هيچ تنظيم خاص يا پلاگيني نياز ندارد و فقط براي دنلود از سايت Rapidshare طراحي شده است. من در حدود 2 ماه هست كه از اين برنامه استفاده ميكنم. كافيه لينكها را بهش بدهيد و بگذاريد تا برايتان دنلود نمايد. شايد اگر در اين برنامه امكان تعريف Proxy يا DC وEC كردن ارتباط موجود بود خيلي خوب و كامل ميشد: ![]() . براي دنلود اين برنامه اينجا را كليك نماييد.(حجم برنامه فقط 51KB) فقط قبل از استفاده از اين برنامه بايد برنامه Microsoft Framework.NET را نصب نموده باشيد. 2) برنامه بعدي كه بسيار حجيمتر از برنامه اولي هست ولي كلي امكانات و تواناييةاي مختلف دارد و از سايتهاي مختلف ميتواند دنلود نمايد و همچنين پلاگيني هم براي FireFox دارد، برنامه JDownloder هست. خوبي اين برنامه اين هست كه چون بر اساس زبان Java نوشته شده است، براي تمامي سيستم عاملها نسخهاي براي دنلود دارد: ![]() . حجم اين برنامه در حدود 14MB هست و براي استفاده از آن حتمن بايد قبلش JAVA نصب باشد. اين برنامه را ميتوانيد از اين آدرس دريافت نماييد. (اكثر روشهاي زير ممكن است ديگر جواب ندهند، فقط جهت اطلاع هستند) click to show *********************************** **توجه: اكثر ISPهاي موجود در ايران با قطع كردن connection و دوباره وصل شدن به آنها يك IP جديد به شما نصبت ميدهند. اين هم براي كساني كه پيدا كردن IP برايشان سخت هست.در پست بعدي چندتا از Webhostingها را معرفي مي كنم و با هم مقايسشون مي كنم. . در انتها با تشكر از decilion69 . نكته: . در صورت هر نوع تغييري همواره پست يك را به روز مينمايم و خبر آن را در پستي مجزا در همين تاپيك به اطلاع دوستاني كه Subscribe شدهاند ميرسانم. *** Copyright *** در صورت كپي نمودن اين مقاله در سايت خود، لطفن: 1) حتمن به نويسنده اطلاع داده شود. ايميل 2) متن كامل مقاله را كپي نماييد. 3) در انتهاي مقاله: نام نويسنده(IgImAx) و لينكي به اين تاپيك و آدرس ساير مقالات نويسنده به اين آدرس ذكر شود. >>> با تشكر از همكاري شما <<< موفق باشيد. خداحافظ IgImAx 85/01/31
ياد بديد تا ياد بگيريد. .(Update در 11/03/1388)...............................>>> Join 4Shared Now & i <<<قيمت روزانه قطعات كامپيوتر در PT بخوانيد: آموزش سختافزار ، Voice Chat براي بازيهاي آنلاين و اينترنتهاي كم سرعت ![]() در PT بخوانيد: ليست كامل eBook و مقالات IgImAx و My 4Shared Space و آخرين اخبار برگزيده كامپيوتر و سياست روز ايران در MY Shared RSS Page ، ....... Last edited by igimax; 12-23-2009 at 01:09 PM.. دلیل: دو برنامه جديد معرفي شد. (88/03/29) |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Banned
|
با سپاس ، دستت درد نکنه خیلی وقت بود میخواستم سر از کار رپید شیر در بیارم.
لطفا درباره محدودیتهای کاربر Free بیشتر توضیح بدید. در مورد Split در آپلود هم بیشتر توضیح بدید. عمر فایلهای آپلود شده محدودیت داره؟ یک پرسش دیگه : این سایت رپید شیر چند وقته اومده؟ خیلی طرفدار پیدا کرده! سایتی که توی مایه های رپید شیر باشه فقط همین یه دونه است؟ Quote:
راستی این سایت چرا طبق سنت حالگیری فیلتر نمیشه؟ ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
|
راستی عنوان تاپیک رو خوب انتخاب نکردی! مطالبی که نوشتی گسترده تر از اونی هست که در عنوان نوشتی نــــه؟ در واقع معرفی رپید شیر بود.
![]() Last edited by rezadignity; 04-20-2006 at 09:17 AM.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
با سلام آقا رضا و تشكر از لطف شما، و اما بعد!:
1) تذكر عنوان تاپيك كاملا درست بود. ممنون. عوض شد، خوب بييد؟! 2) كمي توضيحات را روشنتر كردم! كه سوتفاهم! پيش نياد. 3) توضيح كامل محدوديتهاي كاربران Free در لينك بخشF بود. 4) عمر فايلهاي Upload شده توسط كاربران Free، هم در بخش F هست و هم در D-3 . 5) زمان شروع بكار سايت را نمي دانم.(مهمه!!) 6) اون شماره 2 را كه متوجه نشده بوديد را با توضيح بيشتر در قسمت I گذاشتم. 7) چشم، در مورد Split كردن فايلها در تاپيك جدايي توضيح ميدم. اما فعلا با Winrar يا Winzip 10 به بالا (تا جايي كه من ديدم در ورشنهاي پايينتر از 10 winzip امكان Split كردن نبود. If من اشتباه مي كنم Then پس ورژن كنوني جواب شما را مي دهد Else ورژن 10 به بعدو دل كنيد.) كمي ور بريد، حتما خواهيد يافت، يافتني را. 8) دليلي نداره كه اين سايتو فيلتر كنند!!!!!! مگه چشه!!!!!؟ 9) همانطور كه گفتم سايتهاي ديگر را معرفي و با هم مقايسه ميكنم. چشم! . توجه چون جديدن تصميم گرفتم (اوووووه!) آموزش چيزهاي كمي كه بلدم را اينجا بزارم و چون شما بزرگواران استاد تريد و با تجربه تر. اگر كمي و كسري و ناقصي و ... در همين پوستهاي اوليه و توضيحات من مي بيند گوش زد نماييد تا در بقيه پستهام خلايق زجر نكشن!!!! مخصوصا كاربران و مديران فعال: (شاهد و شايان عزيز (انشاا... سوتفاهمتان بر طرف شود) نيما و مهدي خان 24 ساعت انلاين، 7روز هفته پست بده، 365 روز در سال فعال!!! و همه دوستان ديگر... با تشكر فراوان خداحافظ IgImAx 85/01/31 ;= B-: |
|
|
|
|
|
#5 |
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
من Title عوض كردم به:
معرفي و آموزش سايت Rapidshare و آموزش روشهايي براي حل زمان تاخير ولي اسم تاپيك تغيير نكرد. گويا با هم فرق فوكولند!!! مدير محترم اين بخش، لطفا نام پست را تغيير دهند. ممنون. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
مدیر برنامه نویسی وب
|
ببخشيد شما اخيرا اينارو امتحان كرديد ؟
|
|
|
|
#10 | |
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
Quote:
. بله هنوز جواب ميدهد. من تقريبا هر شب از اين سايت (Rapidshare) فايل دونلود ميكنم و همان Javascript به من جواب داده است. (زمان تاخيير 21 ثانيه ). از اينكه يكي از مديران اينجا تشريف آوردن بسيار خوشحالم، حالا كه تشريف آورديد ، مي شود موضوع تاپيك را از ايني كه هست:حل مشكل زمان تاخير در دونلودهاي پياپي از Rapidshare (Solving IP به اين: معرفي سايتهاي Webhosting و آموزش سايت Rapidshare و روشهايي براي حل زمان تاخير تغيير دهيد. پيشا پيش متشكرم. خداحافظ IgImAx 85/02/01 ;= B-: |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
مدیر علم و دانش
|
حدس می زنم توی این rapidshare و دیگر سایت های مشابه ، کلی فایل های عالی باشه ... مثلا فیلم وموسیقی و کتاب و ... ولی چطور باید از وجود این چیزا باخبر شد ؟
جایی هست که اطلاع رسانی بکنه یا امکان سرچ بده ؟؟
|
|
|
#13 | |
|
Registered User
|
Quote:
رپید خیلی گسترده تر از اونی که بشه تصورش کرد ، منبع اصلی فیلم ، موزیک ، کتاب و هر خرت و پرت دیگه ای که بخواهید است. خوب معمولا فروم های وارز بهترین محل برای دانلود از رپید هستند ولی اگر مایل به جستجو هستید سایت http://rapidshared.org/ تا حدی می تونه کمک کنه ولی لینک هایی که در http://rapidshared.org/ هست فقط قطره ای از دریاست.
Last edited by FireFly; 04-21-2006 at 10:08 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
سلام بر همه
. FireFly عزيز دستت درد نكنه، من با اينكه اينقدر از Rapidshare استفاده بردم اما اين سايتو نديده بيدم! راست گفته هركي گفته: يادبديد تا ياد بگيريد. . رضا جان از اون لينك ها ممنونم، همه رو ديدم عزيز. الان همشون + تمامي سايتهايي كا ميشناختم را تو AvantBrowserام باز كردم (n-تا Tab شده) در حال مقايسم.كمي طول ميكشه (هم تايپم كنده هم يه آموزش ديگه رو داشتم آماده ميكردم، هم يكم تنبلم!!!) لينك Xdrive رو كه تو لينكات ديدم غمم تازه شد. خيلي عالي بود اما زماني كه Free بود. . از لطف همگي ممنونم. اگر دير به دير جواب ميدم چون دارم متن پستهاي بعديم را آماده ميكنم. يه تشكر كلي از اين به بعد. ممنونننننن. خداحافظ IgImAx 85/02/01 ;= B-: Last edited by igimax; 04-21-2006 at 10:43 PM.. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Banned
|
دو سایت Rapidshare.com و Rapishared.org با هم ارتباط دارند یا دو سایت جداگانه هستند؟
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|