PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > اینترنت و شبکه > موضوعات عمومی اینترنت > آپلودسنترها

Reply
 
امکانات بيشتر نحوه نمايش
Old 04-20-2006, 04:45 AM   #1
igimax
کاربر فعال سیستم عامل
Trusted Member
 
igimax's Avatar
Icon10 معرفي سايتهاي Webhosting و آموزش سايت Rapidshare و روشهايي براي حل زمان تاخير

سلام

ويرايش جديد (1387/01/04):
. هدف از ايجاد اين تاپيك، معرفي و آشنايي با كار سايت RapidShare بوده و همچنين به مرور زمان معرفي روش‌هايي براي عبور از محدوديت زمان تاخير اين سايت براي كاربران Free. اكنون من در تاپيكي ديگر به شكل بسيار كامل‌تري شبكه‌هاي Web Hosting را كه RapidShare زير مجموعه آنها مي‌شود و شبكه‌هاي P2P را در eBookي معرفي نموده‌ام.(به اين آدرس مراجعه فرماييد) نه تنها ساختمان و نحوه كار اين شبكه‌ها را توضيح داده‌ام (براي علاقه مندان به دانستن جزئيات) بلكه به شكل ساده تقريبن تمامي سرويس‌هاي سايت RapidShare و 2 سايت ديگر يعني 4Shared و xs.to از شبكه‌هاي File Hosting را توضيح داده‌ام. همچنين برنامه‌هاي µTorrent و eMule و MLDonkey از شبكه‌هاي P2P را توضيح داده‌ام.
. ولي همچنان روش‌هاي به روز شده‌اي كه براي عبور از محدوديت سايت RapidShare را ميابم و يا دوستان به اطلاع من مي‌رسانند را در همين تاپيك و مثل هميشه در پست اول معرفي مي‌نمايم. خبر بروز شدن پست اول را با يك پست در انتهاي اين تاپيك به اطلاع دوستاني كه در اين تاپيك اشتراك دارند مي‌رسانم.

اما توضيحات مختصري كه در مورد سايت RapidShare در ويرايش اوليه اين تاپيك داده‌ام را براي استفاده سريع دوستان اينجا بدون تغيير مي‌گذارم. اگر درمورد شبكه‌هاي WebHosting و P2P سوالي داشتيد، لطفا در تاپيكي كه در بالا معرفي نموده‌ام مطرح نماييد و درمورد عبور از محدوديت‌هاي سايت RapidShare در همين تاپيك سوالات خود را مطرح نماييد. ممنونم.


اما ويرايش قبلي اين تاپيك:
. براي راحتي شما دوستان چندتا از مراحلي كه در سايت tech-recipes براي حل مشكل زمان تاخير در دونلودهاي پياپي در سايت Rapidshare پيش مي آيد را با توضيحات بيشتري در اينجا آورده ام. اما شايد بعضي از دوستان با سايت Rapidshare آشنا نباشند، در ابتدا توضيحي در مورد اين سات مي دهم:

*A) فايده اين سايت - يا سايتهاي مشابه - چيست؟
. Download برنامه هاي ّFull Version و ّفيلمهاي سينمايي به شكل DVD يا CD. همچنين امكان Upload فايلها را به شما مي دهد. اين امكان Upload بسيار امكان خوبي است!! حتما شما تا حالا برايتان پيش آمده است كه فايلهاي بزرگي را به Email خود اتچ كنيد و با مشكلات چنين كاري اونم با سرعت اينترنت در ايران مواجه شديد . مي توانيد از امكان Upload اين سايت براي چنين كارهايي استفاده ببريد.
. در چنين سايتهايي، چون امكان Bad Report هست معمولا اكثر برنامه ها بدون اشكال و درست مي باشند. ( نه مثل KaZaA!!!) البته شما هميشه هر فايلي را دونلود كرديد اول ويروس چك نماييد.

*B) معرفي سايت:
. سايت http://rapidshare.de يك سايت Webhosting هست، كه به كاربران امكان Upload كردن فايلها و يا برنامه هاي مختلف(با حر حجمي)، براي به اشتراك گذاشتن آنها با ديگر كاربران و يا براي استفاده شخصي، را مي دهد. همچنين از اين سايت مي توانيد، برنامه هايي را كه ديگران Upload نموده اند، را Download نماييد. استفاده از اين سايت براي Upload و Download فايلها براي همه كاربران رايگان مي باشد. كه البته هر چيز رايگاني بدون محدوديت نميباشد . در اين سايت -مانند ديگر سايتهاي Webhosting - محدوديتهاي براي Upload و ِDownload وجود دارد.

*C) كاربران:
1) Free. كاربران ريگان با امكانات محدود.
2) Premium. كاربراني كه حق عضويت را پرداختند و بدون محدوديت ميباشند.

*D) مهمترين محدوديتهاي Upload سايت Rapidshare براي كاربران Free:
1) امكان استفاده از برنامه هاي Uploader را نداريد.
2) فيلهاي بزرگتر از 100MB را بايد به چند فايل 100MB تقسيم (Split) كنيد.
3) فايل Upload شده توسط كاربران در صورتي كه پس از مدت 1 ماه از آخرين Download يا اصلا مورد دسترسي قرار نگيرد، حذف ميشود.
و...

*E) مهمترين محدوديتهاي Download از سايت Rapidshare براي كاربران Free:
1) امكان استفاده از برنامه هاي Download Manager مانند DAP و Getright و ... نمي باشد.
2) در صورت دونلود فايلهاي حجيم Split شده، بايد زماني در حدود 30 دقيقه تا 70 دقيقه يا بيشتر صبر نماييد!!!

*F)
بقيه محدوديتها را در اينجا بخوانيد.(جدول مقايسه محدوديت كاربران Free و Premium.ا.

*G) روش Upload به اين سايت:
1) صفحه ابتدايي سايت را بياوريد: Home Page
2) برروي كليد "Browse" كليك نماييد و فايل خود را از روي هارديسك انتخاب نماييد. توجه: ظرفيت فايل شما بايد حداكثر 100MB باشد. اگر بزرگتر از اين اندازه ميباشد با WinRar و يا WinZip آن را به قطعات 100MB تقسيم نماييد.
3) برروي كليد Upload كليك نماييد. Progress Bar ظاهر ميشود. تا اتمام Upload بهتراست از اينترنت استفاده نكنيد! (با تشكر از مخابرات و اينترنت پر سرعت آن)

*H) روش Download:
1) لينك دونلود از اين سايت را كليك نماييد يا در Address Bar كپي نماييد. براي مثال اين لينك را كليك نماييد.( برنامه Winrar 3.51)
2) پس از دونلود كامل صفحه فوق با انتهاي صفحه رفته و برروي كليد Free كليك نماييد.
3) به صفحه ديگري ميرويد كه در وسط صفحه يك شمارنده كه معمولا چند ثانيه بيشتر نيست شروع به كم شدن مي كند. وقتي زمان به صفر رسيد، يك كادر متني ميبينيد كه در سمت چپش يك عكس هست كه در آن 3 حرف يا عدد يا مخلوطي از آنها نوشته شده است. آنها را در كادر متني وارد نماييد (Case Sensitive يا حساس به بزركي يا كوچكي حروف نيست)
4) برروي كليد "Download From ..." كليك نماييد. اگر برنامه Download Manager خواست اين فايل را دونلود كند، آن را كنسل نماييد و بگزاريد IE آن را دونلود نمايد. كاربران Free نميتوانند از برنامه هاي Download Manager استفاده كنند. اگر اين كار را كنيد، فايل شما دونلود نخواهد شد.

* * * حذف محدوديت زمان تاخير * * *
*I) زمان تاخير چيست؟
. كاربران Free زماني كه يك فايل حجيم (فكر كنم از 5MB به بالا) را دونلود ميكنند، اگر قصد دونلود فايل ديگري را دارند، در صفحه شماره F-3 (كه در بالا ذكر شد) شمارنده به جاي چند ثانيه تبديل به چند دقيقه (گاهي 45 يا 75 دقيقه) مي شود. (كه خيلي حالگير است!!!) اين مشكل زمان دونلود فايلهاي Split كه معمولا بسيار حجيم هستند ( چند فايل 100MB-تي!)بيشتر نمود ميفرمايد!

*J) روشهاي مقابله:

***********************************************
جدید ترین روش نوشته شده در تاریخ 1387/01/04
***********************************************
. امروزه سايت‌هاي زيادي در اينترنت مي‌توان يافت كه لينك‌هاي RapidShare را به آنها مي‌دهيد و آنها لينك دونلود مستقيم يا به عبارت ديگر لينك Premium آن را به ما مي‌دهند. به اين شكل از شر زمان تاخير و حتا Resume نشدن هم راحت مي‌شويم!! البته اين نوع از سايت‌ها بعضي‌هايشان در تعداد دونلود و بعضي‌هاي ديگر در حجم دونلود محدوديت‌هايي قرار مي‌دهند، اما در كل از اينكه امكان Resume شدن و استفاده از DL Managerها را به ما مي‌دهند خيلي خوبه. من در ادامه 3تا از اين سايت‌ها را معرفي نموده‌ام، اگر خودتان در اينترنت جستجو نماييد تعداد بيشتري خواهيد يافت:

1) هrapidbazه: اين يك سايت ايرانيست. نه تنها امكان دونلود از RapidShare را به شما مي‌دهد بلكه براي سايت MegaUpload هم كاربرد دارد. من عملن اين سايت را تست نمودم و Resume شدن و استفاده از يك Download Manger را تست كردم. اين سايت به خوبي جواب داد. در همين سايت راهنماي فارسي و نحوه اشتراك براي دونلود بيشتر در فايل PDFي به زبان فارسي توضيح داده شده است. من معرفي اين سايت را در فروم P30 در اين لينك يافتم.

2) ه rapiddownloader ه: براي استفاده از اين سايت بايد حتمن ثبت نام نماييد. در ثبت نام فقط كافي است كه Email خود را معرفي نماييد و پس از ثبت نام يك ايميل براي شما ارسال مي‌شود كه در آن يك Pin Code نوشته شده است. پس از اين هنگام معرفي لينك RapidShare بايد اين Pin كد را نيز در كادر مربوطه وارد نماييد. من فقط اين سايت را از لحاظ دادن لينك مستقيم تست نمودم ولي دونلود از آن نكردم!

3) ه Zone-G ه: اين هم يك سايت ديگر كه اصلن تست نكردم.

. دوستان اگر سايت ديگري را مي‌شناسند در اين تاپيك معرفي نمايند تا در همين پست به نام آنها قرار دهم. ممنون.


(اكثر روشهاي زير ممكن است ديگر جواب ندهند، فقط جهت اطلاع هستند)
***********************************
روشهای قدیمی--- نوشته شده در تاریخ 01/03/86
**********************************
. Rapidshare مدتيست كه شكل متن گرافيكي خود را عوض مي كند تا امكانات OCR(Optical Character Recognition)o برنامه‌هايي مانند USDownloader و RapGet را خنثي كند. اما نويسنده‌هاي اين برنامهَ‌ها هم بيكار نمينشينند!!! نويسنده برنامه RapGet بسيار فعال تر از USDownloader شده است و برنامه RapGet بسيار بهتر از گذشته شده است. برنامه RapGet را از اينجا دونلود نماييد:
http://www.rapget.com/en/download.html
و برنامه USDownloader را هم از اينجا:
,http://www.dimonius.ru/ و براي ترجمه سايت به اينگليسي: کمک این سایت

. خوبی این برنامه‌ها (همانطور كه گفته شده) این است که, می توانید یک فایل text حاوی ای پی:پورت پراکسی به آن بدهید و از زمان تاخییر بین دونلود های پیاپی فرار کنید (منظور زمان شروع دونلود که معمولا چند ثانیه است, نیست. منظور چند دقیقه بین دونلودهای پیاپی است.) هم چنین هر از چند گاهی نویسنده برنامه‌هاي فوق راحی برای اتوماتیک شدن ورود Verify Character میابد و به این شکل عمل دونلود اتوماتیک می شود و نیازی به این نیست که بعداز هر دونلود دوباره ما کاراکترهای بعدی را وارد نماییم.! ولي حتما جديدترين Update برنامه هاي فوق را پيگيري نماييد.
***********************************
روشهای قدیمی --- نوشته شده در تاریخ 06/11/85
**********************************
. سایتی که در تاریخ 01/10/85 معرفی کردم, فعلا از کار افتاده. اما هر از چند گاهی آن را تست نمایید. فعلا همچنان از برنامه Universal Share Downloader استفاده می کنم. سایتی که باید آخرین ورژن و Plug-Ins هایبرنامه فوق را دونلود نمایید,http://www.dimonius.ru/ است. زبان سایت روسی است و می توانید به کمک این سایت آنرا به زبان انگلیسی ترجمه نمایید. خوبی این برنامه این است که, می توانید یک فایل text حاوی ای پی و پورت پراکسی به آن بدهید و از زمان تاخییر بین دونلود های پیاپی فرار کنید (منظور زمان شروع دونلود که معمولا چند ثانیه است, نیست. منظور چند دقیقه بین دونلودهای پیاپی است.) هم چنین هر از چند گاهی نویسنده برنامه فوق راحی برای اتوماتیک شدن ورود Verify Character میابد و به این شکل عمل دونلود اتوماتیک می شود و نیازی به این نیست که بعداز هر دونلود دوباره ما کاراکترهای بعدی را وارد نماییم.!

***********************************
روشهای قدیمی --- نوشته شده در تاریخ 01/10/85
***********************************
. این روش 100% جواب می دهد: با استفاده از سایتی که در زیر معرفی می شود, شما می توانید لینک یک فایل راپید را به آن بدهید و بعداز چند دقیقه لینک مستقیم آن فایل را که امکان دونلود با برنامه های دونلود منیجر همانند DAP یاGetright را به شما میدهد, بدون زمان تاخییر همانند یک کاربر Permium .
. ابتدا وارد این سایت شده. سپس لینک فایل موجود در راپید را در قسمت "Rapid Address:" نوشته و آدرس ایمیل خود را نیز برای دریافت لینک مستقیم فایل فوق در قسمت" Your Email :" نوشته و برروی Send کلیک نمایید. بعد از چند دقیقه لینک مستقیم برای شما ایمیل می شود.

***********************************
روشهای قدیمی --- نوشته شده در تاریخ 14/02/85
***********************************
با تشكر از mossi.

. اگر براي دونلود از اين سايت با پيامي مواجه شديد كه "بايد 15 دقيقه (يا بيشتر) براي دونلود مجدد صبر نماييد" به روش زير عمل نماييد:

1) ابتدا بايد IP خود را يا به كمك يك برنامه پراكسي يا با قطع كردن اينترنت و تماس مجدد ** عوض نماييد. اگر برنامه پراكسي نداريد IP و Port را دستي در Internet Option/Connection/Setting/ProxyServer وارد نماييد. (اكثر پركسي هايي بسته شده اند اما اكثرشان مي توانند سايتهاي بلوك نشده را بياورند. اما اگر برنامه پراكسي داريد از آن استفاده نماييد.)
2) Coockies هاي Browser مورد استفاده خود را پاك نماييد. يا از يك بروزر ديگر استفاده نماييد. اگر از IE استفاده مي كرديد، حالا از Firefox استفاده نماييد.
3) دوباره امتحان نماييد. ديگه زمان تاخير برداشته مي شود. اين كار را در بين هر دونلود دوباره انجام دهيد.

***********************************
روشهای قدیمی --- نوشته شده در تاریخ 31/01/85
***********************************
روشهاي زير از سايت tech-recipes برداشت شده است:

اين روش براي من و بسياري از دوستانم جواب داده است.
1) لينك دونلود فايل از Rapidshare را كليك كنيد يا در آدرس بار لينك آن را كپي نماييد.
2) برروي Free كليك نماييد.
3) صفحه بعدي كه كاملا دونلود شد، در آدرس بار را پاك نماييد و عبارت زير را در آنجا وارد نماييد و كليد Enter را بزنيد:
javascript:alert(c=0)
4) يك Dialog Box ظاهر مي شود آن را Ok نماييد.
5) كاراكترهاي درون عكس را وارد Text Box نماييد.
6) كليد "Download From.." را فشار دهيد.

از اين به بعد زمان تاخيير به 21 ثانيه ميرسد!!!

[COLOR="purple"]+++[/color] خوبي اين روش:
اين روش براي كساني كه IP ثابت(Static) دارند خوب است.

[COLOR="Purple"]---[/color] بدي اين روش:
اين روش ممكن است به كساني كه برنامه Java برروي سيستم خود ندارند و يا Browser آنها با Javaُ مشكل دارد يا بلوك مي نمايد. از روش زير استفاده نمايند.

دارندگان Avant Browser: بهتراست روش بالا را در IE تست كنند. دارندگان Firefox مشكلي با روش فوق ندارند .

B) تقاضاي IP جديد از ISP خود:

اين روش را شخصا تست نكردم. اما احتمال جواب دادنش هست.
1) روي دكمه Start كليك كنيد. (پايين سمت چپ)
2) روي گزينه "RUN..." كليك نماييد.
3) در كادر متني جلوي "Open:" عبارت CMD را نوشته و Enter را فشار دهيد يا برروي كليد OK كليك نماييد.
4) خط فرمان داس ظاهر مي شود. عبارات زير را نوشته و در پايان هر خط كليد Enter را فشار دهيد:
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
exit
5) Cookiesهاي Browser-ي كه داريد استفاده مي نماييد را پاك نماييد.
6) دوباره براي دونلود از Rapidshare، تلاش نماييد.

اين روش براي كساني كه ISP آنها از Static IP (ثابت) براي كاربرانش استفاده مي كند، جوابگو نيست. اما اگر IP شما ثابت نيست و روش فوق جواب نداد. يكي از دوستان، نيما اميني در اين پست "Rapidshare download resetter فايلي رو براي دونلود قرار داده. 3 خط برنامه بالا + دو خط ديگر در يك فايل Bat (اجرايي) ميباشد كه شما را از نوشتن خطوط فوق راحت مي كند. از اينجا دونلود نماييد.
***********************************
**توجه: اكثر ISPهاي موجود در ايران با قطع كردن connection و دوباره وصل شدن به آنها يك IP جديد به شما نصبت ميدهند. اين هم براي كساني كه پيدا كردن IP برايشان سخت هست.

در پست بعدي چندتا از Webhostingها را معرفي مي كنم و با هم مقايسشون مي كنم.

. در انتها با تشكر از decilion69 .

موفق باشيد.

خداحافظ
IgImAx
85/01/31
;= B-:
__________________
ياد بديد تا ياد بگيريد. .(Update در 31/01/1387)
قيمت روزانه قطعات كامپيوتر (تهران)
بهترين سايت‌ها: سخت افزار TomsHardware --- تحقيقات Wikipedia
در PT بخوانيد: آموزش Ghost، آموزش ساخت انواع پارتيشن، مشكلات سخت‌افزاري و برنامه‌ها مرتبط، آموزش و دونلود از Web Host و P2P
در PT بخوانيد: قوانين PT، ساخت Bootable CD/DVD، افزايش سرعت هاردديسك، جستجو در Rapidshare، تصحيح حروف كيبورد، معرفي بهترين Anti-Virus، ...

Last edited by igimax; 03-23-2008 at 06:57 PM. دلیل: معرفي يك روش جديد. (87/01/04)
igimax is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2006, 07:12 AM   #2
rezadignity
Banned
 
rezadignity's Avatar
 

Join Date: Jan 2005
Location: Iran
Posts: 1,724
با سپاس ، دستت درد نکنه خیلی وقت بود میخواستم سر از کار رپید شیر در بیارم.
لطفا درباره محدودیتهای کاربر Free بیشتر توضیح بدید. در مورد Split در آپلود هم بیشتر توضیح بدید.
عمر فایلهای آپلود شده محدودیت داره؟

یک پرسش دیگه :
این سایت رپید شیر چند وقته اومده؟ خیلی طرفدار پیدا کرده! سایتی که توی مایه های رپید شیر باشه فقط همین یه دونه است؟

Quote:
2) در صورت دونلود فايلهاي حجيم Split شده، بايد زماني در حدود 30 دقيقه تا 70 دقيقه يا بيشتر صبر نماييد!!!
این قسمت رو متوجه نشدم!

راستی این سایت چرا طبق سنت حالگیری فیلتر نمیشه؟
rezadignity is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2006, 07:15 AM   #3
rezadignity
Banned
 
rezadignity's Avatar
 

Join Date: Jan 2005
Location: Iran
Posts: 1,724
راستی عنوان تاپیک رو خوب انتخاب نکردی! مطالبی که نوشتی گسترده تر از اونی هست که در عنوان نوشتی نــــه؟ در واقع معرفی رپید شیر بود.

Last edited by rezadignity; 04-20-2006 at 07:17 AM.
rezadignity is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2006, 05:01 PM   #4
igimax
کاربر فعال سیستم عامل
Trusted Member
 
igimax's Avatar
با سلام آقا رضا و تشكر از لطف شما، و اما بعد!:

1) تذكر عنوان تاپيك كاملا درست بود. ممنون. عوض شد، خوب بييد؟!
2) كمي توضيحات را روشنتر كردم! كه سوتفاهم! پيش نياد.
3) توضيح كامل محدوديتهاي كاربران Free در لينك بخشF بود.
4) عمر فايلهاي Upload شده توسط كاربران Free، هم در بخش F هست و هم در D-3 .
5) زمان شروع بكار سايت را نمي دانم.(مهمه!!)
6) اون شماره 2 را كه متوجه نشده بوديد را با توضيح بيشتر در قسمت I گذاشتم.
7) چشم، در مورد Split كردن فايلها در تاپيك جدايي توضيح ميدم. اما فعلا با Winrar يا Winzip 10 به بالا (تا جايي كه من ديدم در ورشنهاي پايينتر از 10 winzip امكان Split كردن نبود. If من اشتباه مي كنم Then پس ورژن كنوني جواب شما را مي دهد Else ورژن 10 به بعدو دل كنيد.) كمي ور بريد، حتما خواهيد يافت، يافتني را.
8) دليلي نداره كه اين سايتو فيلتر كنند!!!!!! مگه چشه!!!!!؟
9) همانطور كه گفتم سايتهاي ديگر را معرفي و با هم مقايسه ميكنم. چشم!

. توجه چون جديدن تصميم گرفتم (اوووووه!) آموزش چيزهاي كمي كه بلدم را اينجا بزارم و چون شما بزرگواران استاد تريد و با تجربه تر. اگر كمي و كسري و ناقصي و ... در همين پوستهاي اوليه و توضيحات من مي بيند گوش زد نماييد تا در بقيه پستهام خلايق زجر نكشن!!!! مخصوصا كاربران و مديران فعال: (شاهد و شايان عزيز (انشاا... سوتفاهمتان بر طرف شود) نيما و مهدي خان 24 ساعت انلاين، 7روز هفته پست بده، 365 روز در سال فعال!!! و همه دوستان ديگر...

با تشكر فراوان

خداحافظ
IgImAx
85/01/31
;= B-:
igimax is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2006, 05:13 PM   #5
igimax
کاربر فعال سیستم عامل
Trusted Member
 
igimax's Avatar
من Title عوض كردم به:
معرفي و آموزش سايت Rapidshare و آموزش روشهايي براي حل زمان تاخير

ولي اسم تاپيك تغيير نكرد. گويا با هم فرق فوكولند!!! مدير محترم اين بخش، لطفا نام پست را تغيير دهند. ممنون.
igimax is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2006, 01:07 PM   #6
rezadignity
Banned
 
rezadignity's Avatar
 

Join Date: Jan 2005
Location: Iran
Posts: 1,724
سلام خسته نباشی
در مورد سایتهایی که در این تاپیک گذاشتم هم اگر اطلاعاتی داره در هموم تاپیک توضیح بده!
rezadignity is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2006, 02:35 PM   #7
rezadignity
Banned
 
rezadignity's Avatar
 

Join Date: Jan 2005
Location: Iran
Posts: 1,724
این سایت بهترین سایتهای میزبانی فایل از نظر خودش رو لیست کرده و جالب اینجا است که جایی در میان 10 سایت برای رپیدشیر وجود ندارد.
rezadignity is offline   Reply With Quote
Sponsored links
Old 04-21-2006, 03:25 PM   #8
Mehdi
مدیر برنامه نویسی
Moderator
 
Mehdi's Avatar
 

Join Date: Aug 2004
Location: Anywhere
Posts: 4,630
ببخشيد شما اخيرا اينارو امتحان كرديد ؟
__________________
oh boy
Mehdi is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2006, 03:46 PM   #9
igimax
کاربر فعال سیستم عامل
Trusted Member
 
igimax's Avatar
Icon10 چگونه فايلهاي بزرگ را Split كنيم؟ (Split Archive)

سلام

*A) منظور از Split يا Split Archive چيست؟
. اصطلاح Split Archive در علوم كامپيوتر به معني تقسيم كردن يك فايل بزرگ، به دو قسمت كوچكتر (يا بيشتر) گويند. اين عمل مي تواند برروي مجموعه اي از فايلها هم صورت گيرد.

*B) چه برنامه هايي چنين عملي را انجام مي دهند؟
. تقريبا، اكثر برنامه هاي Compressor اين توانايي را به كاربران مي دهد. مانند: WinRAR و WinZIP و ...

*C) اين عمل چه فايده اي دارد؟
. زماني كه مي خواهيد فايلي يا مجموعه فايلهاي را با حجم زياد، از طريق اينترنت به يك سايت Upload نماييد، Upload كردن يك فايل حجيم بسيار زمان بر بوده و مشكل مي باشد (با توجه به سرعت اينترنت در ايران كه واويلا! وا مصيبتااا!) و اصلا ممكن است محدوديتي در حداكثر بزرگي فايل داشته باشيد. مانند emailها و بعضي Webhosting سايتها و ...

*D) چگونه با برنامه WinRAR فايلهاي Split درست كنيم؟
1) بعداز نصب برنامه فوق كه لينك دونلود آن را در پست اولم قرار دادم، برروي فايل يا Folder (پوشه) مورد نظر رايت كليك نماييد و از منوي ظاهر شده گزينه "Add to Archive..." را انتخاب نماييد. به عكس نگاه نماييد.



2) Dialog Boxي با نام "Archive name and parameters" ظاهر مي شود در قسمت "Split to volumes, byte" ظرفيت مورد نظر خود را به byte وارد نماييد و OK را كليك نماييد. مثلا اگر يك فايل 12MB را مي خواهيد به قسمتهاي 3MB تبديل نماييد از فرمول زير ابتدا واحد MB را به byte تبديل نماييد:
x MB *1024*1024 = byte
3MB *1024 *1024 = 3145728



شكل نهايي فايل به شكل زير ميشود. دقت نماييد كه اولين فايل Split با عبارت Part1 مشخص مي شود.



. براي باز كردن چنين فايلهايي:

1) برروي اولين فايل Split -كه در انتهاي نام آن عبارت Part1 نوشته شده است- رايت كليك نماييد و از منوي ظاهر شده گزينه "Extract Here" را انتخاب نماييد.(عكس را مشاهده نماييد) فايل و يا فايلهاي موجود در Split Archive برروي هاردديسك شما باز شده و به حالت تول بر مي گردد.



توجه: اگر خواستيد فايلهاي Split را در Folderي خاص و يا هر جاي ديگري از هاردديسك خود، آنها را باز نماييد بغيير از محلي كه فايلهاي Split را در آنجا داريد، بايد گزينه "Extract files..." را انتخاب نماييد و مكاني را در قسمت "Destination Path" مشخص نماييد.

*E) چگونه با برنامه WinZIP فايلهاي Split درست كنيم؟
. مراحل Split با برنامه WinZIP دقيقا همانند WinRAR مي باشد:
1) برروي فايل يا Folder (پوشه) مورد نظر رايت كليك نماييد و از منوي ظاهر شده گزينه "Add to Archive..." را انتخاب نماييد. به عكس نگاه نماييد.



2) Dialog Boxي با نام "Add" ظاهر مي شود در قسمت "Split Zip file" ظرفيت مورد نظر خود را وارد نماييد و OK را كليك نماييد. خوبي برنامه Winzip در اين است كه ميتوانيد به هر واحدي كه خواستيد عددي را وارد نماييد.



براي دونلود برنامه WinZip اينجا را كليك نماييد.

موفق باشيد

خداحافظ
IgImAx
85/02/01
;= B-:
igimax is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2006, 04:00 PM   #10
igimax
کاربر فعال سیستم عامل
Trusted Member
 
igimax's Avatar
Icon10 بله هنوز جواب ميدهد!

Quote:
نوشته ای از mehdvirus
ببخشيد شما اخيرا اينارو امتحان كرديد ؟
سلام

. بله هنوز جواب ميدهد. من تقريبا هر شب از اين سايت (Rapidshare) فايل دونلود ميكنم و همان Javascript به من جواب داده است. (زمان تاخيير 21 ثانيه )

. از اينكه يكي از مديران اينجا تشريف آوردن بسيار خوشحالم، حالا كه تشريف آورديد ، مي شود موضوع تاپيك را از ايني كه هست:
حل مشكل زمان تاخير در دونلودهاي پياپي از Rapidshare (Solving IP

به اين:
معرفي سايتهاي Webhosting و آموزش سايت Rapidshare و روشهايي براي حل زمان تاخير

تغيير دهيد. پيشا پيش متشكرم.

خداحافظ
IgImAx
85/02/01
;= B-:
igimax is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2006, 04:20 PM   #11
rezadignity
Banned
 
rezadignity's Avatar
 

Join Date: Jan 2005
Location: Iran
Posts: 1,724
آفرین ادامه بده! سایتهای اون سایته رو دیدی؟
rezadignity is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2006, 07:57 PM   #12
seymour
مدیر علم و دانش
Moderator
 
seymour's Avatar
 

Join Date: Aug 2005
Location: Tehran
Posts: 8,921
Send a message via Yahoo to seymour
حدس می زنم توی این rapidshare و دیگر سایت های مشابه ، کلی فایل های عالی باشه ... مثلا فیلم وموسیقی و کتاب و ... ولی چطور باید از وجود این چیزا باخبر شد ؟ جایی هست که اطلاع رسانی بکنه یا امکان سرچ بده ؟؟
seymour is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2006, 08:06 PM   #13
FireFly
Registered User
 
FireFly's Avatar
 

Join Date: Mar 2005
Location: تهران
Posts: 967
Quote:
نوشته ای از seymour
حدس می زنم توی این rapidshare و دیگر سایت های مشابه ، کلی فایل های عالی باشه ... مثلا فیلم وموسیقی و کتاب و ... ولی چطور باید از وجود این چیزا باخبر شد ؟ جایی هست که اطلاع رسانی بکنه یا امکان سرچ بده ؟؟
سلام
رپید خیلی گسترده تر از اونی که بشه تصورش کرد ، منبع اصلی فیلم ، موزیک ، کتاب و هر خرت و پرت دیگه ای که بخواهید است.
خوب معمولا فروم های وارز بهترین محل برای دانلود از رپید هستند ولی اگر مایل به جستجو هستید سایت http://rapidshared.org/ تا حدی می تونه کمک کنه ولی لینک هایی که در http://rapidshared.org/ هست فقط قطره ای از دریاست.

Last edited by FireFly; 04-21-2006 at 08:08 PM.
FireFly is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2006, 08:40 PM   #14
igimax
کاربر فعال سیستم عامل
Trusted Member
 
igimax's Avatar
سلام بر همه

. FireFly عزيز دستت درد نكنه، من با اينكه اينقدر از Rapidshare استفاده بردم اما اين سايتو نديده بيدم! راست گفته هركي گفته: يادبديد تا ياد بگيريد.

. رضا جان از اون لينك ها ممنونم، همه رو ديدم عزيز. الان همشون + تمامي سايتهايي كا ميشناختم را تو AvantBrowserام باز كردم (n-تا Tab شده) در حال مقايسم.كمي طول مي