به نام خدا
دوست عزيز اگر که امکان دارد چند عکس با کيفيت در اين تاپيک بگذاريد .
در پناه حق .
گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
به نام خدا
دوست عزيز اگر که امکان دارد چند عکس با کيفيت در اين تاپيک بگذاريد .
در پناه حق .
بر وبچ این قسمت لاکپشتارو دیدن من که میگم شاهزادهه آدم نشدو می خواد از لاپشتا انتقام بگیره![]()
سلام به تماميه افرادي كه از فيلم ها وكارتون هاي رزمي خوششون مي آد . سري جديد اين كارتون هم اكنون از شبكه ي دو پخش ميشود..البته از كانال Rtl2ch نيز هر روز به جز شنبه و1 شنبه ساعت 5/2 پخش مي شود ....همچنين از كانل mbc3ساعت 5/4.
به نظر من اين كارتون درمقايسه با سري قبل خيلي بهتره. ..به خاطر موضوعات جذاب تر ..طراحي بهتر شخصيت ها.. كاراكتر هاي جديد....راستي شنيدم بر اساس همين سري جديد بازي رايانه ايشم ساختند..كه خيلي از بازي كه من قبلا در بچگي با play stationمي كردم جذاب تره ..راستي تازه شنيدم كه مي خوان انيميشن سه بعدي آون رو هم بسازند.![]()
کارتون خوبی بود , منم قدیما زیاد نگاه میکردم.
ساعت 11 جمعه ها می زاره این جمعه منتظر می مونم ببینم کسی میاد برسیش کنیم!![]()
سلام به تماميه افرادي كه از فيلم ها وكارتون هاي رزمي خوششون مي آد (%) .من يه خبر دارم: لاك پشت هاي نينجا اين بار به صورت انيميشن به ديدار تماشاگران سينما مي روند.صحنه هاي انيميشن اين كمدي حادثه اي در هنگ كنگ خلق شده است.نسخه جديد حال و هواي تازه اي دارد ومكان رخداد هاي آن هم تغيير كرده است.مهمترين اين اتفاقات تغيير محل زندگي اين لاك پشت هاي مبارز وپيتزا دوست است. ( كوين مونرو ) انيميشن ساز كهنه كار سينما خالق لاك پشت هاي انيميشني نينجا است. او به جز طراحي اين شخصيت ها نوشتن فيلم نامه و كارگرداني اين فيلم را انجام داده است. ( پيتر لايرو ) يكي از دو خالق كميك استريپ هاي teenage mutant ninja turtles در اين فيلم مشاور است. قصه ي كميك استريپي لاك پشت هاي نينجا اولين بار به صورت يك مجموعه تلويزيوني كارتوني تهييه شد.موفقيت اين مجموعه باعث شد در دهه 90 ميلادي فيلم سينمايي زده آن هم تهييه شود.اين فيلم ها در سطح بين المللي بيش از 300 ميليون دلار فروش كردند.پيش بيني مي شود استقبال كودكان ونوجوانان از اين انيميشن كامپيوتري سه بعدي بيش از فيلم زنده آن باشد. بايد ساخته بشه تا ببينيم چه جوريه.. اين كارتون الان از شبكه دو ساعت 5/10 پخش مي شود. خوب فكر كنم زيادي تايپ كردم...( ولي جدا از بحث نباشه كه دوبله فارسي اين كارتون هم زياد بد نيست.. يه جورايي دوبلورها خوب انتخاب شدند و تن صداشون متناسب اب نوع شخصيت ها است )![]()
این قسمت خیلی جالب تموم نشد!کارکتر ها خیلی خوب ساخته شده ولی گاهی مشکل داستان پردازی داره!![]()
در ضمن به نظرمن هم دوبلرهاش خوبن!![]()
به نظر من اين قسمت زياد بد نبود بعدا حدود 10 قسمت ديگه مي بيني كه اون شاهزاده و اژدها بعد از گير افتادن توي اون گرداب يا هر چيزي كه هستبه يه موجود عجيب وغريب تبديل مي شوند ..موجودي واحد متشكل از دو سر اونا.....من با اين كه گاهي اوقات مشكل داستان پردازي داره موافقم .. برخي اوقات تخيل آن ناملموس مي شود ..ولي درمقايسه با سري قديمي بهتره..نوشته اصلی توسط BRADER SHIAN
![]()
ویرایش توسط ninja266 : July 15th, 2006 در ساعت 06:09 PM
می شد از این شخصیتهای منفی بهتر استفاده کرد!در ضمنبه نظر من جای یک خانم لاک پشت خوشگل تو این سریال خالیه!نوشته اصلی توسط ninja266
![]()
راستشو بخواي اين جوري شايد يه كم عشقولانه بشهنوشته اصلی توسط BRADER SHIAN
..... ولي من توي سرچام در عكس ها ديدم كه يه لاك پشت خانوم هم هست. البته نه توي اين سري از اين كارتون
ویرایش توسط ninja266 : July 17th, 2006 در ساعت 03:00 PM
نوشته اصلی توسط BRADER SHIAN
![]()
![]()
![]()
همين كه يه خانوم نينجا به اسم كاراي توي كارتون هست (شاگرد شريدر ) كافيه...... راستي من مي خواستم چند تا عكس هم قرار بدم ولي نميشه شما چه جوري عكس قرار مي دين ؟
![]()
امکان اتچمنتو از بخش سینما گرفتن ما می ریم ادرس اینترنتی عکسو مثل این لینک پایین برمی داریم کپی می کنمنوشته اصلی توسط ninja266
http://www.meredith-henderson.com/we...ash/0-0-60.jpg
بعد روی اون عکس کوهه (insert image) لیک می کنیم وادرسو اون تو کپی می کنیم
در ضمن کارای با ادم بداست باید یه لاک پشت خوشگل بیاد تو داستان![]()
ویرایش توسط BRADER SHIAN : July 17th, 2006 در ساعت 05:33 PM
ممنون very very ...
به نظر من كاراي نيمه منفي است ... من ازش خوشم مي آد... همين جوري هم بدون لاك پشت خانم كارتون جالبيه .... راستي امروز اين قسمتي كه پخش شد تكراري بود.
يه سوال:
اگر بخوام عكسو از توي هاردم بندازم چي كار كنم ؟
ویرایش توسط ninja266 : July 21st, 2006 در ساعت 07:33 PM
تکراری پخش شدن این قسمت احتمالا تقصیر کارای بود(حتما سانسور می خواسته!)راستي امروز اين قسمتي كه پخش شد تكراري بود![]()
کاراکتر جالبیه و کمی هم مرموزنوشته اصلی توسط ninja266
ولی اینطوری لاکپشت مورد علاقه من تنها می مونه
(همون که ناشوکو داره و خیلیم بامزست!)
متاسفا فعلا این امکان تو این بخش وجود ندارهيه سوال:
اگر بخوام عكسو از توي هاردم بندازم چي كار كنم ؟ولی قولشو بهمون دادن!