esam

تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنت

بستن این دسته بندی گزیده ای از بازارچه پرشین تولز

صفحه 2 از 7 نخستنخست 1 2 3 4 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 16 تا 30 , از مجموع 103

موضوع: كارتون لاكپشت هاي نينجا

Banned

Icon1 با سلام خدمت شما دوست عزيز

به نام خدا
    دوست عزيز اگر که امکان دارد چند عکس با کيفيت در اين تاپيک بگذاريد .
    در پناه حق .

2. تبلیغات در اینترنت
    Registered User BRADER SHIAN آواتار ها

بر وبچ این قسمت لاکپشتارو دیدن من که میگم شاهزادهه آدم نشدو می خواد از لاپشتا انتقام بگیره

Registered User ninja266 آواتار ها

dragon

سلام به تماميه افرادي كه از فيلم ها وكارتون هاي رزمي خوششون مي آد . سري جديد اين كارتون هم اكنون از شبكه ي دو پخش ميشود..البته از كانال Rtl2ch نيز هر روز به جز شنبه و1 شنبه ساعت 5/2 پخش مي شود ....همچنين از كانل mbc3ساعت 5/4.
    به نظر من اين كارتون درمقايسه با سري قبل خيلي بهتره. ..به خاطر موضوعات جذاب تر ..طراحي بهتر شخصيت ها.. كاراكتر هاي جديد....راستي شنيدم بر اساس همين سري جديد بازي رايانه ايشم ساختند..كه خيلي از بازي كه من قبلا در بچگي با play stationمي كردم جذاب تره ..راستي تازه شنيدم كه مي خوان انيميشن سه بعدي آون رو هم بسازند.

مدیر خودرو و رانندگی hamedsullivan آواتار ها

کارتون خوبی بود , منم قدیما زیاد نگاه میکردم.

ساعت 11 جمعه ها می زاره این جمعه منتظر می مونم ببینم کسی میاد برسیش کنیم!

7. تبلیغات در اینترنت

dragon

سلام به تماميه افرادي كه از فيلم ها وكارتون هاي رزمي خوششون مي آد (%) .من يه خبر دارم: لاك پشت هاي نينجا اين بار به صورت انيميشن به ديدار تماشاگران سينما مي روند.صحنه هاي انيميشن اين كمدي حادثه اي در هنگ كنگ خلق شده است.نسخه جديد حال و هواي تازه اي دارد ومكان رخداد هاي آن هم تغيير كرده است.مهمترين اين اتفاقات تغيير محل زندگي اين لاك پشت هاي مبارز وپيتزا دوست است. ( كوين مونرو ) انيميشن ساز كهنه كار سينما خالق لاك پشت هاي انيميشني نينجا است. او به جز طراحي اين شخصيت ها نوشتن فيلم نامه و كارگرداني اين فيلم را انجام داده است. ( پيتر لايرو ) يكي از دو خالق كميك استريپ هاي teenage mutant ninja turtles در اين فيلم مشاور است. قصه ي كميك استريپي لاك پشت هاي نينجا اولين بار به صورت يك مجموعه تلويزيوني كارتوني تهييه شد.موفقيت اين مجموعه باعث شد در دهه 90 ميلادي فيلم سينمايي زده آن هم تهييه شود.اين فيلم ها در سطح بين المللي بيش از 300 ميليون دلار فروش كردند.پيش بيني مي شود استقبال كودكان ونوجوانان از اين انيميشن كامپيوتري سه بعدي بيش از فيلم زنده آن باشد. بايد ساخته بشه تا ببينيم چه جوريه.. اين كارتون الان از شبكه دو ساعت 5/10 پخش مي شود. خوب فكر كنم زيادي تايپ كردم...( ولي جدا از بحث نباشه كه دوبله فارسي اين كارتون هم زياد بد نيست.. يه جورايي دوبلورها خوب انتخاب شدند و تن صداشون متناسب اب نوع شخصيت ها است )

این قسمت خیلی جالب تموم نشد!کارکتر ها خیلی خوب ساخته شده ولی گاهی مشکل داستان پردازی داره!
    در ضمن به نظرمن هم دوبلرهاش خوبن!

نقل قول نوشته اصلی توسط BRADER SHIAN
    این قسمت خیلی جالب تموم نشد!کارکتر ها خیلی خوب ساخته شده ولی گاهی مشکل داستان پردازی داره!
    در ضمن به نظرمن هم دوبلرهاش خوبن!
    به نظر من اين قسمت زياد بد نبود بعدا حدود 10 قسمت ديگه مي بيني كه اون شاهزاده و اژدها بعد از گير افتادن توي اون گرداب يا هر چيزي كه هستبه يه موجود عجيب وغريب تبديل مي شوند ..موجودي واحد متشكل از دو سر اونا.....من با اين كه گاهي اوقات مشكل داستان پردازي داره موافقم .. برخي اوقات تخيل آن ناملموس مي شود ..ولي درمقايسه با سري قديمي بهتره..
    ویرایش توسط ninja266 : July 15th, 2006 در ساعت 06:09 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط ninja266
    به نظر من اين قسمت زياد بد نبود بعدا حدود 10 قسمت ديگه مي بيني كه اون شاهزاده و اژدها بعد از گير افتادن توي اون گرداب يا هر چيزي كه هستبه يه موجود عجيب وغريب تبديل مي شوند ..موجودي واحد متشكل از دو سر اونا.....من با اين كه گاهي اوقات مشكل داستان پردازي داره موافقم .. برخي اوقات تخيل آن ناملموس مي شود ..ولي درمقايسه با سري قديمي بهتره..
    می شد از این شخصیتهای منفی بهتر استفاده کرد!در ضمنبه نظر من جای یک خانم لاک پشت خوشگل تو این سریال خالیه!

می شد از این شخصیتهای منفی بهتر استفاده کرد!در ضمنبه نظر من جای یک خانم لاک پشت خوشگل تو این سریال خالیه!
    راستشو بخواي اين جوري شايد يه كم عشقولانه بشه ..... ولي من توي سرچام در عكس ها ديدم كه يه لاك پشت خانوم هم هست. البته نه توي اين سري از اين كارتون
    ویرایش توسط ninja266 : July 17th, 2006 در ساعت 03:00 PM

13. تبلیغات در اینترنت

راستشو بخواي اين جوري شايد يه كم عشقولانه بشه ..... ولي من توي سرچام در عكس ها ديدم كه يه لاك پشت خانوم هم هست..
    ]

Icon4 هه هه ..مي خنده!

]

همين كه يه خانوم نينجا به اسم كاراي توي كارتون هست (شاگرد شريدر ) كافيه...... راستي من مي خواستم چند تا عكس هم قرار بدم ولي نميشه شما چه جوري عكس قرار مي دين ؟

یه سری به این جا هم بزن:
    www.backstreetmen.com/forum

همين كه يه خانوم نينجا به اسم كاراي توي كارتون هست (شاگرد شريدر ) كافيه...... راستي من مي خواستم چند تا عكس هم قرار بدم ولي نميشه شما چه جوري عكس قرار مي دين ؟
    امکان اتچمنتو از بخش سینما گرفتن ما می ریم ادرس اینترنتی عکسو مثل این لینک پایین برمی داریم کپی می کنم

http://www.meredith-henderson.com/we...ash/0-0-60.jpg

بعد روی اون عکس کوهه (insert image) لیک می کنیم وادرسو اون تو کپی می کنیم

در ضمن کارای با ادم بداست باید یه لاک پشت خوشگل بیاد تو داستان
    ویرایش توسط BRADER SHIAN : July 17th, 2006 در ساعت 05:33 PM

ممنون very very ...

به نظر من كاراي نيمه منفي است ... من ازش خوشم مي آد... همين جوري هم بدون لاك پشت خانم كارتون جالبيه .... راستي امروز اين قسمتي كه پخش شد تكراري بود.
    يه سوال:
    اگر بخوام عكسو از توي هاردم بندازم چي كار كنم ؟
    ویرایش توسط ninja266 : July 21st, 2006 در ساعت 07:33 PM

18. تبلیغات در اینترنت

راستي امروز اين قسمتي كه پخش شد تكراري بود
    تکراری پخش شدن این قسمت احتمالا تقصیر کارای بود(حتما سانسور می خواسته!)
    ممنون very very ...

به نظر من كاراي نيمه منفي است ... من ازش خوشم مي آد... همين جوري هم بدون لاك پشت خانم كارتون جالبيه .... .
    کاراکتر جالبیه و کمی هم مرموز ولی اینطوری لاکپشت مورد علاقه من تنها می مونه (همون که ناشوکو داره و خیلیم بامزست!)

يه سوال:
    اگر بخوام عكسو از توي هاردم بندازم چي كار كنم ؟
    متاسفا فعلا این امکان تو این بخش وجود نداره ولی قولشو بهمون دادن!

صفحه 2 از 7 نخستنخست 1 2 3 4 ... آخرینآخرین