![]() |
|
|
#826 |
|
Registered User
|
ممنون فریدا جون
![]() منم دیدم یه سری دیگه ازش بذارم بد نباشه ![]()
|
|
|
#827 |
|
Registered User
|
سلام:
این کارتون را( گوش مروارید ) در شبکه2 ایران ، جمعه ها ، در برنامه فیتیله جمعه تعطیله می دهد. من عاشق این کارتونم!ممنون می شوم اگه به من بگویید چه طور میشود آن را تهیه کرد. منظورم از عاشق این کارتونم ، این است که عاشق کارتون زنان کوچکم!!! از طرف جرمی ![]() Last edited by Daneel Olivaw; 12-15-2007 at 07:32 PM. |
|
|
|
|
|
#828 |
|
مدیر علم و دانش
|
باید توی تاپیک مربوطه مطرح کنی دوست من ...
میانبرها: موارد فنی درباره mp3 player ها - غلاف تمام فلزی : اسلحه ها و نظامی گری - مسابقه سلب شناسی : این عکس کیه ؟! - طنز آماده : سوتی های واقعی - زبان و ترجمه و کمک به دوستان - - مشاوره درباره خرید mp3 player -نکات جالب درباره آهنگ های مورد علاقه مون - تمام موارد مربوط به تنیس - همه چیز درباره دبیرستان البرز - آخرین مقاله خوبی که خوندم
|
|
|
|
|
|
#829 |
|
مدیر هنرهای نمایشی
|
. باید مانند کرگدن سخت بود و بی تفاوت! بگذار رهگذران روزگار به رویت لجن بپاشند و یا تو را به تمسخر گیرند. تو راهی را که می دانی درست است در پیش بگیر و به های و هوی اطرافیان بی اعتنا باش. همانند یک کرگدن راه خود را بگیر و برو؛ خواهی دید که یک فرسنگ از این رهگذران دور شده ای و فردا که در سر پیچ بعدی زندگی ات قرار می گیری دیگر از این رهگذران خبری نیست. |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#830 | |
|
کاربر فعال موبایل
|
Quote:
اون پیرمرده چه باحال بود :دی 24 ساعت داشت تو رودخونه دنبال طلا میگشت
|
|
|
|
|
#831 |
|
مدیر علم و دانش
|
این کارتون رو کی یادشه ؟ ... امریکایی بود و دوبله تمیزی داشت ... سه تا برادر بودن که یکی شون (اون قرمزه) خیلی ماجراجو بود و اینا ... یه جورایی شبیه دژ فضایی بالاتر از استاندارد مرسوم TV ایران بود ... مثلا یادمه یه قسمتش میرن توی منطقه نظامی فوق امنیتی ... یا یه قسمتش اگه اشتباه نکنم میرن به گذشته و اختلال زمانی ایجاد می کنن ... (عکس ضمیمه رو هم چک کنید)
![]() بهرحال فیلمش هم ساخته شده و همین ماه اخیر اکران شده ... اون کارتون فکر کنم توی ایران به نام وروجک ها پخش شد (یا یه چیزی شبیه اون) ... عنوان اصلی اش اینه : Alvin and the Chipmunks ![]() ![]() راستی فکر نکنم تکراری باشه ، ولی اگه تکراریه شرمنده ... |
|
|
|
|
|
#832 |
|
Registered User
|
سلام به همه
کسی کارتون مسافر کوچولو رو یادشه ![]() من لینک ویدیوی شروعشو به ژاپنی پیدا کردم خیلی موزیکش قشنگه: http://www.youtube.com/watch?v=3FYj3TbY8V4 |
|
|
|
|
|
#833 | |
|
کاربر فعال سینما
|
Quote:
![]()
- شایعه درست می کنیم - پیرزن خفه می کنیم- از تروریسم حمایت می کنیم ------------------------------------------- سازمان اطلاعات و امنیت پی تی ( ساواپ) ![]() ------------------------------------------- |
|
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#834 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#835 |
|
Registered User
|
![]() این سایت هم عکسای کتابش هست و همینطور لوازم دیگه با عکسهای کارتون مسافر کوچولو http://www.lepetitprince.net/sub_ehon/comics.html |
|
|
|
|
|
#836 | |
|
مدیر هنرهای نمایشی
|
Quote:
چرا يه نسخشو از بچه ها نميگيرين. تاپيک پخشش تو همين بخش هست.![]()
|
|
|
|
|
#837 | |
|
کاربر فعال موسیقی
|
Quote:
تاپیكهاش را هم بسته بودند تا چند وقت پیش الان را نمیدونم. به هر حال دارم فكر میكنم كسی كه تحویل نمیگیره اینجا كاربران جدید رو، با یكی از اقوام صحبت كردم كه خودم هزینه كنم بگم برام بخرن و بیارن! ![]() اگر كسی میتونست در اختیار من بزاره این مجموعه را خیلی خوب میشد، من اینقدر هزینه نكنم!
OPERA 9.5 Browser Last edited by Snow; 12-24-2007 at 01:25 AM. |
|
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#838 |
|
کاربر فعال موسیقی
|
هنوز هم هر دو تاپیك مسافر كوچولو و سندباد بسته است!
![]() |
|
|
|
|
|
#839 |
|
مدیر هنرهای نمایشی
|
|
|