![]() |
|
|
#826 |
|
کاربر فعال موسیقی
|
نام اصلی همین بوده.
نام ژاپنی: Tongari Boushi no Memoru /とんがり帽子のメモル نام انگلیسی: Wee Wendy یا Little Memole سایت رسمی كه خلاصه داستان هر 50 قسمت را به همراه عكس داره (البته به زبان ژاپنی): Memole كمپانی Toei Animation در سال 1980 این انیمیشن جذاب را ساخته است. سایتهای دیگر به زبان انلگلیسی: http://www.animenewsnetwork.com/ency...me.php?id=1391 http://www.geocities.co.jp/Playtown-...pisodeList.htm منبع ویكیپدیا |
|
|
|
|
|
#827 |
|
Registered User
|
ممنون دستتون درد نکنه یاد و خاطرات کودکی رو برامون زنده میکنید
![]()
|
|
|
#828 | ||
|
مدیر ارشد
|
Quote:
![]() Quote:
ممنون از اطلاعات بسیار کاملتون
|
|
|
|
#829 |
|
مدیر علم و دانش
|
یادش بخیر اون پسره که تک زبونی صحبت می کرد و یه برادر کوچیکتر هم داشت (توی عکس : بالا - راست) ... با دوبله شوکت حجت اگه اشتباه نکنم ... (که با همون نقش معروف شد و بعدا مثلا ایشی زاکی توی فوتبالیستها رو گفت)
![]()
|
|
|
#830 |
|
Registered User
|
ممنون فریدا جون
![]() منم دیدم یه سری دیگه ازش بذارم بد نباشه ![]()
|
|
|
#831 |
|
Registered User
|
سلام:
این کارتون را( گوش مروارید ) در شبکه2 ایران ، جمعه ها ، در برنامه فیتیله جمعه تعطیله می دهد. من عاشق این کارتونم!ممنون می شوم اگه به من بگویید چه طور میشود آن را تهیه کرد. منظورم از عاشق این کارتونم ، این است که عاشق کارتون زنان کوچکم!!! از طرف جرمی ![]() Last edited by Daneel Olivaw; 12-15-2007 at 08:32 PM.. |
|
|
|
|
|
#832 |
|
مدیر علم و دانش
|
باید توی تاپیک مربوطه مطرح کنی دوست من ...
|
|
|
|
|
|
#833 |
|
مدیر هنرهای نمایشی
|
|
|
|
|
#834 | |
|
Registered User
|
Quote:
اون پیرمرده چه باحال بود :دی 24 ساعت داشت تو رودخونه دنبال طلا میگشت
|
|
|
|
#835 |
|
مدیر علم و دانش
|
این کارتون رو کی یادشه ؟ ... امریکایی بود و دوبله تمیزی داشت ... سه تا برادر بودن که یکی شون (اون قرمزه) خیلی ماجراجو بود و اینا ... یه جورایی شبیه دژ فضایی بالاتر از استاندارد مرسوم TV ایران بود ... مثلا یادمه یه قسمتش میرن توی منطقه نظامی فوق امنیتی ... یا یه قسمتش اگه اشتباه نکنم میرن به گذشته و اختلال زمانی ایجاد می کنن ... (عکس ضمیمه رو هم چک کنید)
![]() بهرحال فیلمش هم ساخته شده و همین ماه اخیر اکران شده ... اون کارتون فکر کنم توی ایران به نام وروجک ها پخش شد (یا یه چیزی شبیه اون) ... عنوان اصلی اش اینه : Alvin and the Chipmunks ![]() ![]() راستی فکر نکنم تکراری باشه ، ولی اگه تکراریه شرمنده ... |
|
|
|
|
|
#836 |
|
Registered User
|
سلام به همه
کسی کارتون مسافر کوچولو رو یادشه ![]() من لینک ویدیوی شروعشو به ژاپنی پیدا کردم خیلی موزیکش قشنگه: http://www.youtube.com/watch?v=3FYj3TbY8V4 |
|
|
|
|
|
#837 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]()
|
|
|
|
#838 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#839 |
|
Registered User
|
![]() این سایت هم عکسای کتابش هست و همینطور لوازم دیگه با عکسهای کارتون مسافر کوچولو http://www.lepetitprince.net/sub_ehon/comics.html |
|
|
|
|
|
#840 | |
|
مدیر هنرهای نمایشی
|
Quote:
چرا يه نسخشو از بچه ها نميگيرين. تاپيک پخشش تو همين بخش هست.![]()
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|