![]() |
|
|
#76 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
جالب بود ^_^ منکه عکسي ندارم جز هموني که گذاشته بودند، ولي حتما بازم ازش پيدا مي شه. راستي کسي کارتون سايمون در سرزمين گچ هاي نقاشي (يا يک همچين اسمي!) رو يادشه، اونم بامزه بود. يک کارتون ديگه هم بود شبکه 2 ميداد که يه پسره بود هر وقت مي خواست چيزي رو آرزو کنه يه بادکنک باد مي کرد و ميرفت تو فضا پيش ماه (فکر کنم ماه بود) و آرزوشو مي گفت و بعد ماه هم (يا ستاره، يادم نيست!) بهش مي گفت برو بخواب، فردا صبح که بلند مي شي آرزوت برآورده ميشه. اون اسمش چي بود؟ واي، من انگاري همه ي کارتون هاي اون دوره داره يادم مياد، آخ که چقدر دلم مي خواد به همون زمان برگردم (ولي حوصله ي دوباره مدرسه رفتن رو فقط ندارم!).
![]() افسانه باران در ايران | قصه هاى کهن مردم آسيا | افسانه شجاعان | کلکسيون اسمايلى| ماجراى هيجان انگيز و پندآموز مانيتور خريدن بنده | شاهنامه فردوسى |3D Parse | AnimParadise | Real-time HTML Editor I hate arabian gulf
|
|
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Registered User
|
Quote:
راستی الان داره بنر رو از شبکه 2 نشون می ده. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#78 | ||
|
کاربر فعال دوربین دیجیتال
|
Quote:
Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#79 |
|
Registered User
|
بچه ها هر کسی عکسی از کارتون های قدیمی جایی دید اینجا بزاره تا برای آیندگان هم بمونه
خدایا ! ...... به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه هایی که برای زیستن گذشت است ، حسرت نخورم . ...... و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم . خدایا ! ...... تو چگونه زیستن را به من بیاموز . ...... چگونه مردن را خود خواهم آموخت . ================================================== ==================== |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Registered User
|
سلام
MEMOLE DOLCE MEMOLE ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#81 |
|
Registered User
|
سلام
Last edited by lord cyah; 05-15-2006 at 08:54 AM.. |
|
|
|
|
|
#82 |
|
کاربر فعال ادبیات
|
دستتون درد نکنه
این عکسا خیلی قشنگن خیلی ممنون (اخ کتی)
|
|
|
#83 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
راستي اينجا کسي به سنش ساتورنن و نادي مي خوره (فکر کنم من 4-5 سالم بود وقتي اينارو ميداد). من ساتورنن (اسمشو درست مي گم؟!) رو خياي دوست داشتم (آخه من عاشق حيواناتم)، همون اردکه (برنامه اي با شرکت حيوانات مختلف و واقعي). نادي هم که اون عروسکه بود. خيلي قديمتر هم يک برنامه ي عروسکي ديگه ميداد (اينو اسم اصليشو ميدونم چون کتابشو داشتم ^_^) به نام Paddington Bear ، اونم خوب بود ^_^ ![]() |
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
مدیر بازنشسته
|
اينا رو چي، يادتون مياد:
![]() آقاي دماغ، آقاي خوشحال، آقاي عصباني، آقاي دراز، آقاي شلوغ، آقاي کلاه ^_^ من اينا رو خيلي دوست داشتم ^×^ ![]() MR. MEN Last edited by Persiana; 05-15-2006 at 12:51 PM.. |
|
|
|
|
|
#85 | |
|
کاربر فعال ادبیات
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
مدیر بازنشسته
|
اينم سايمون در سرزمين نقاشي هاي گچي:
Simon in the Land of Chalk Drawings ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#87 |
|
کاربر فعال دوربین دیجیتال
|
Paddington Bear و ساتورنن رو یادم اومد. من چند سال بود که دیگه یادم رفته بود آرزو کنم کاش 3 سالم بود. اما باز دوباره این آرزو رو میکنم.
|
|
|
|
|
|
#88 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
راستي اينجا کسي از کارتون جيمبو و هواپيماي جت (Jimbo and the Jet set) خوشش ميومد. همون هواپيماهه (هه هه، اينو درست وقتي ميداد که من مي خواستم خلبان بشم، ولي چه کنم که چون دختر بودم راهم ندادند ):![]() |
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
مدیر علم و دانش
|
راستی تو این لینکی که lord cyah جان فرستاده بود ، یه کارتون قدیمی دیگه هم بود : گوش مروارید !! ( همون خرگوشه
) راستی من عاشق اون سریال عروسکی انگلیسی بودم که فکر کنم اسمش بود : " کارخانه اسباب بازی " .. همون که یه دستگاه گنده ای بود که سر و دهن داشت ... یه یارو هندیه هم باربر بود ... هر دفعه یه ایرادی تو دستگاه پیش میومد ...عکسای اونم جور کنید ... خیر ببینید ... ![]()
|
|
|
#90 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
من چون خيلي قديميم (!!) يه کارتون ديگه رو هم که اونم آنتيکه يادم اومد. گربه ي فوق العاده بود چي بود Top Cat، فکر کنم يه خورده قبلتر از گوريل انگوري و تنسي ناکسيدو اينو ميداد. ![]() البته کارتونش به خوش رنگي اين عکسه بالا نبود (البته فکر نکنم ساه و سفيد بود) ولي خوب بود ^_^ اينم به ياد يوگي و دوستان و کشتي نوح پرنده اشون! و گوريل انگوري ... ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|