![]() |
|
|
#211 | |
|
Banned
|
Quote:
پرمفهومترین مطلبی بود که درباره هنر شنیده ام . و جالب این بود که برخلاف روده درازی های متداول بسیار موجز بود . کاش این فوروم , سیستم تشکر داشت. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#212 |
|
Registered User
|
کسی مخالف موسیقی سنتی نیست ؟! تا اینجا بحث کنیم با هم !!
![]() |
|
|
|
|
|
#213 |
|
مدیر بازنشسته
|
![]() راستش من خودم معمولا موسیقی سنتی گوش نمی دم. ولی اصولا به خودم هیچوقت اجاره نمی دم با یک سبک موسیقی مخالفت کنم. موسیقی بخشی از هنره، و هنر هم بخشی از وجود هر آدمی هست (حالا کم یا بیش). این هنر توی وجود هر فرد، به شکل جداگونه ای متبلور می شه، و مسلما دریافت من با دریافت حتی نزدیک ترین کسانم فرق می کنه. پس اصلا اینکه من بگم با سبکی از موسیقی مخالفم به نظرم کاملا غلطه. می تونم بگم من گوش نمی دم، ولی هیچوقت نمی تونم کسی رو به خاطر گوش دادنش زیر سوال ببرم.
|
|
|
#214 | |
|
Registered User
|
دقیقا نظر من هم همینطوره که شما میفرمائید . من طرفدار موسیقی سنتی هستم ولی سعی کردم هیچ وقت حداقل توی نوشته های مکتوب ضد موسیقی خاصی ننویسم . دلیلشم اینه که ممکنه به اون موسیقی اشراف نداشته باشم و بعد کسی بخواد ازم در مورد انتقادم توضیح بخواد و من وا بمونم . من ممکنه موسیقی متال رو نتونم گوش بدم ولی نمیتونم این نوع موسیقی رو زیر سوال ببرم . ضمنا من به یه مسئله شدیدا اعتقاد دارم اونم اینه که اگه من مثلا در مورد فلان موضوع (مثل موسیقی راک ) اظهار نظر نکنم هیچ کس گمان نمیبره که بنده لال هستم !! پس بهتره خودمون رو زیاد درگیر مسائلی که نمیشناسیم نکنیم وگرنه ممکنه به گفتن همچین اراجیفی مبتلا بشیم :
Quote:
|
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|