![]() |
|
|
#16 |
|
Banned
|
من کار به موسیقی سنتی ندارم و علاقه چندان زیادی هم بهش ندارم! به نظر من موسیقی ای که امروزه به نام سنتی معروفه یک باریکه خشکیده از موسیقی کهن و پر بار و البته نابود شده ایرانی است.
گذشته از مسئله موسیقی سنتی اینو بگم که ، شاملو از این گنده گویی ها و توهین ها به فرهنگ و تاریخ ایران کم نکرده است. امثال او همگی کوتوله هایی بودند که با توهین به پایه های فرهنگ و تاریخ ایران و جلب توجه برای خود نامی دست و پا کردند. توهینهایش نسبت به فردوسی بزرگ را نشنیده اید؟! Last edited by rezadignity; 05-13-2006 at 07:36 PM.. |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Registered User
|
Quote:
دارم در مورد ظرافت و درک صحبت می کننم نه در مورد آرآیه های ادبی خیلی دوست دارم بدونم تو چند سالته. اصلا زنده ای؟ یه خورده جوانی و شور زندگی توی وجودت هست؟ ممکنه کسی توی دنیای امروز زنده باشه و به اندازه مورچه درک و ظرافت و باریک بینی داشته باشه اونوقت فردوسی برای وجودش بیشتر از شاملو خوراک داشته باشه؟ واقعا دوست دارم ببینم چه جور موجودی هستی تو. معنی حرفم اصلا کم شمردن فرودسی بزرگ نیست. فردوسی روح و معنی ایرانه. اما من می خوام ببینم چه جور فسیلی ممکنه توی دنیای کثافت دیوونه امروز حتی برای یک لحظه فردوسی براش عمیق تر و پر معنی تر از شاملو باشه. Last edited by Heaven; 05-13-2006 at 08:35 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
مدیر علم و دانش
|
آقا من تا اینجا رو که خوندم دیدم طبق معمول بحث از پست 3 و 4 به انحراف کشیده شد و تبدیل شد به " بررسی دیدگاه شاملو درباره دیگر رشته ها "
![]()
|
|
|
#19 | |
|
Banned
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
مدیر بازنشسته
|
دوستان عزیز
لطفا تاپیک را به انحراف نکشانید . در موردی که تاپیک برای آن ایجاد شده است لطفا مطلب بنویسید .
|
|
|
|
#21 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Banned
|
سلام
در پست شماره 10 یکی از ضعف های مفرط موسیقی سنتی را با دلیل نشان دادم( و هیچ کس از طرفداران موسیقی سنتی پاسخی نداشت ) حال دلیلی دیگری از ضعف موسیقی سنتی می آورم . |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Banned
|
ثانیا :
موسیقی سنتی نهایت یکنواختی ( چه از نظر محتوا و چه از نظر فرم) است و به همین دلیل هر انسانی که او را تعصب کور نکرده باشد اذعان دارد که موسیقی سنتی بسیار خسته کننده است. می توان اشاره کرد که مثلا موسیقی کلاسیک بیشتر از پنجاه فرم متفاوت دارد( راپسودی, سوئیت,کنچرتو مس, نوکتورن و ...) در صورتی که موسیقی(؟) سنتی نهایت بی خلاقیتی است و از فرم های متنوعی برخوردار نیست. |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
مدیر علم و دانش
|
Quote:
... از موسیقی سنتی هم اصلا خوشم نمیاد ... ولی به نظرم خسته کننده نیست ... اتفاقا برام جالبه که من اسپرینگستین رو دوست دارم و یکی دیگه شجریان رو ( ببخشید ! استاد شجریان ) ... اصلا قشنگی دنیا به همینه که هر کی نظری داره ... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Banned
|
Quote:
درباره کلمه بی انسجام توضیح بیشتری بدهید چرا به چنین نتیجه ای رسیدید ؟ درباره نظام ریاضی وار کلاسیک نیز ... |
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Banned
|
Quote:
از کجا می دانید که موسیقی سنتی نهایت یکنواختی را دارد؟ اگر صرفا به اسامی مختلف دل خوش کنیم خب می گوییم : رنگ ، چهار مضراب ، دو ضربی ، تصنیف و ..... اینها دلیل قوت و ضعف است ؟ |
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Banned
|
Quote:
http://forum.persiantools.com/showth...8C%D9%82%DB%8C |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Banned
|
هنوز نتوانسته اید که به ایرادات من به صورت استدلالی پاسخ دهید.
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|