![]() |
|
|
#16 | |
|
کاربر فعال سخت افزار
|
Quote:
طرف اخر athlon باز هم بود البته به اين چيزا نيست بيشتر مادربرد بايد سازگاري داشته باشه تا رم دركل ocz،Crucial وgeil رو من خبر دارم فعلا درجه دوشو نزدن كه ميتونه انتخابهاي برتر برا خريد نسبت به مثلا kingstone باشه |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Registered User
|
آقا كسي اطلاع دارد كه Intel قصد داره چه موقع پردازنده 64 بيتي بيرون بده . اگر اين پردازنده ساخته شود آيا روي سوكت 775 و با پشتيباني چيپهاي 915P و 925X خواهد بود يانه .
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
مدیر بازنشسته
|
اينتل خيلي وقته CPU 64 بيتي داده البته جنبه ي استفاده ي خانگي نداره و بيشتر در ايستگها هاي كاري و سرورها و... استفاده ميشه
اسمشم itanium هست كه Itanium 2 هم چندان جالب نبود! البته Xeon هم 64 بيتي داره سري جديدش موفق باشي! |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
OCZ ! |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
مدیر بازنشسته
|
دوستان فكر كنم بدتون نياد يه نگاهي به لينك زير بندازيد ، AMD يك ليست از رمهايي رو كه با CPU ها تست كرده و مشكلي نداشتن و كارآيي شون هم خوب بوده ارايه كرده است :
http://www.amd.com/us-en/Processors/..._10125,00.html |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Registered User
|
لیست چندان کاملی نیست .
یه مسئله ای هم که هست اینه که حساب کسایی که مجول های حافظه رو می سازن با شرکت هایی که رم رو به بازار می دن فرق می کنه مثلا همین سامسونگ هم بزرگترین سازنده ماجول های حافظه تو دنیاست هم می شه گفت بهترین شونه ولی رم هایی که با مارک خود سامسوگ تو بازار هستن زیاد مالی نیستن! دلیلش هم اینه که همین برد چاپی که به نظر آدم چیز خیلی ساده ای می آد خودش یه تخصصه اصلی سازنده های رم هستش مثلا همین OCZهم از ماجول های سامسونگ استفاده می کنه(اگه اشتباه نکنم) ولی محصول نهاییش زمین تا آسمون با مال خود سامسونگ تفاوت داره! |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
کاربر فعال سخت افزار
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#23 | ||
|
Registered User
|
Quote:
Quote:
![]() من 1 douron 800 داشتم اينطوري نبود!!جديدا اينطوري شده؟
Last edited by SherlockHolmes; 09-21-2004 at 04:37 AM.. |
||
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Registered User
|
Quote:
AMD براي توليد پردازنده هاي 64 بيت خود ، همان کاري را کرده که اينتل در مورد پردازنده هاي 80386 کرده بود ؛ در آن زمان ، اينتل طول « پهناي ثبات » را در پردازنده هاي 16 بيتي80286 ، افزايش داد و آن را به 32 بيت رساند و بدون تغيير در معماري قبلي، آن را با دو حالت سازگار کرد . و اين اولين انقلاب در توليد پردازنده هاي X86 بود . در نتيجه ، پردازنده ي جديد هم با حالت 16 بيت سازگاري کامل داشت و هم اينکه وسعت محاسبات آن افزايش يافته بود. AMD نيز طول پهناي ثبات 32 بيتي را به 64 بيتي افزايش داده و اين کار باعث مي شود کاربر بتواند برنامه هاي 32 بيت و 16 بيت خود را به راحتي اجرا نمايد و به راحتي و با اطمينان به سوي ساختار 64 بيت گام بردارد . AMD نام اين فناوري را X86-64 نهاده است . بر خلاف پردازنده هاي جديد AMD ، نوعي از پردازنده هاي اينتل به نام « ايتانيوم » بر پايه ي معماري نوين 64 بيتي کار مي کنند و سريعترين پردازنده براي محاسبات 64 بيتي هستند اما براي اجراي برنامه هاي 32 بيتي در آنها ، نياز به يک شبيه ساز سخت افزاري است که بازدهي پردازنده را بسيار پائين مي آورند . من شنيده بودم اينتل هم بر مبناي هسته Prescott قصد ساخت پردازنده 64 بيتي داره البته با قابليت ذكر شدهدر بالا و همينطور اين پردازنده توسط چيپ 915p و925x ساپورت خواهد شد مي خواستم ببينم راست است يا نه . متشكرم |
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
کاربر فعال سخت افزار
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Registered User
|
Yamhill اولین طرح 64 بیتی اینتل بود (واسه دسکتاپ) فکر کنم یه سال قبل لغو شد (مثل خیلی های دیگه امسال هم که Tejas لغو شد) آخرین خبری هم که راجع به 64 بیتی اینتل خوندم ای بود:
http://www.xbitlabs.com/news/cpu/dis...810014233.html بیشتر شبیه چیزیه که رفیق گفت ! |
|
|
|
|
|
#28 |
|
مدیر بازنشسته
|
دوستان اين قيمتها يي كه خواهم گفت مربوط به همين امروز است . 87000 تومان K8VM800M و 98000 تومان K8NS .
124000 تومان CPU Sempron 3100 و جالب اين جاست كه قيمت Athlon XP 2800 بالاي 130000 تومان است و يك مادربرد ي در سطح بالا براي XP مانند 7VNNXP نيز حدود 130000 تومان است . با توجه به اين قيمتها و مطالب ارزشمندي كه شما عزيزان گفتيد ، واقعا حمافت است كه كسي Athlon XP بخره من در جايي ديگه اي كه صحبت درباره CPU بود ، خوندم كه درباره چيپ هاي Nforce3 250 صحبت كرده بوديد فقط نتيجه چي شد آيا اين سري از چيپ هاي Nvidia نيز از K8T800 VIA سر تره ؟ و خريد كدام يك منطقي تره ؟ Last edited by Jacky; 09-23-2004 at 01:20 AM.. |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Registered User
|
Quote:
البته این K8M800 در واقع مدل با گرافیک Onboard ,K8T800 هستش که یه خورده از Pro قدیمی تره ! Last edited by pay; 09-23-2004 at 01:38 AM.. |
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
کاربر فعال سخت افزار
|
Quote:
براي اين چيپست داشت كه ميتونه هماهنگي بهتر و عملكرد بالاتري رو در athlon 64 پيش بيني كرد هم اينكه ويژگيهاي منحصر به فردي مثل مجتمع بودن Gigabit LAN و مهمتر از اون Firewall منحصر ، نسبت به ساير سازنده هاي چيپست مانند via و محصول قابل رقابت اون، چون VIA K8T800 PRO داشت هر چند اين چيپست با عملكردي در سطح Nforce3 250 والبته هزينه هاي كمتر كاملا رقابت بين چيپستهاي رو در پلتفرم athlon 64 بوجود مياره دركل Nforce3 250 ارجهيت داره خصوصا پيكربندي سيستمي با Nforce3 250 و يك محصول از خانواده geforce ميتونه هماهنگي بهتري رو ايجاد كنه دو تا برد رويايي هم براي اين چيپست پيشنهاد ميشه كه در صورت نامحدود بودن هزينه بهترين انتخابها هستن: 1.msi k8n neo platinium 2.dfi lan party ut nf3250gb خصوصا دومي كه از زيادي متعلقاتش داره منفجر ميشه! راستي تازگيا يه شركتي تو ايران نمايندگي محصولات dfi رو به عهده گرفته البته اسمش يادم نيست ولي تو هفته نامه ارتباط خيلي داره تبليغ ميكنه |
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|