![]() |
|
|
#7501 |
|
Registered User
|
درود
من به یه مادر برد احتیاج دارم که اسلاید هاش زیاد باشه مورد نیازم 5 تا اسلایده اما حداقل باید 4 تا رو داشته باشد ، قیمتشم مطرح نیست فقط جوری باشه که بشه روش سی پیو خوبی بست و از سرعت هارد ساتا 2 بتونه استفاده کنه با تشکر و سپاس
|
|
|
#7502 | |
|
کاربر فعال سخت افزار
|
Quote:
هست حدود 55 تومن 5 تا هم اسلات داره ولي تا باس 1066 بيشتر ساپورت نميكنه (رم هم تا 667 بيشتر ساپورت نميكنه)ولي E5300 و Q7600 رو ميتوني با اين برد استفاده كني خودم اين برد رو دارم |
|
|
|
|
|
|
#7503 | |
|
Registered User
|
Quote:
یه چیزی بالای صد تومن ، تو این رده همچین چیزی هست ؟ می خوام تا چند سال آینده مجبور نشم واسه ارتقا مادر برد عوض کنم ! با سپاس Last edited by meysam77; 08-27-2009 at 06:58 AM.. |
|
|
|
|
|
|
#7504 |
|
Registered User
|
من میخوام کامپیوترم را به cpu corei7 920 ارتقا بدم.در ضمن مادر برد ایسوس مدل PT6 Delux مد نظرم هست.
نظر شما در مورد این مادربرد چیه؟ باتوجه به اینکه رم DDR3باید استفاده کنم چه نوع رمی را برای 4 گیگ پیشنهاد میکنید؟ |
|
|
|
|
|
#7505 |
|
Registered User
|
ممنون میشم یه مادر برد و سی پی یو در حد 250 تا 300 تومن معرفی کنید.
ترجیحا 4 هسته ای . ممنون. |
|
|
|
|
|
#7506 |
|
کاربر فعال سخت افزار
|
|
|
|
|
|
|
#7507 |
|
Registered User
|
ممنون از اینکه سریع جواب دادی.
ترجیح میدم اینتل باشه و گرافیک آنبرد داشته باشه اورکلاکم اگه بشه که خیلی بهتره. |
|
|
|
|
|
#7508 |
|
Registered User
|
سلام دوستان.
من می خوام یک کیس کامل ببندم که کلا همش رو هم بشه 300 تومن.البته این سیستم قرار نیست کار خاصی انجام بده و فقط برای کارهای معمولی هست. حالا اگه ممکنه یک مادر برد و سی پی یو مناسب و ارزون قیمت به من پیشنهاد بدید. اگه گرافیک هم آنبورد باشه مهم نیست چون قرار نیست باهاش بازی خاص و جدیدی بازی بشه. ممنون از راهنمایی شما. Last edited by heical; 09-01-2009 at 12:25 AM.. |
|
|
|
|
|
#7509 |
|
Registered User
|
سلام
يه مادر بورد و سي پي يو كه مجموعاً در حدود 200 هزار تومن در بياد ميخوام به نظر شما بهترين گزينه چيه؟ |
|
|
|
|
|
#7510 |
|
Registered User
|
پس از تلاش زیاد و کمک دوستان بلاخره مرحله آزمایشی در دست آزمایش هست فعلا پرداخت آنلاین باز نیست ولی محصولات در دسترس میباشند. انتقاد ها پذیرفته میشود
WWW.PERSIANFEE.COM بهترین و مطمئن ترین سایت خرید آنلاین با ساپورت مجموعه ما کلیه اجناس با سود 500 و 1000 یا 2000 فروخته خواهد شد امتحانش مجانیه |
|
|
|
|
|
#7511 |
|
Registered User
|
معیارهای خرید یک مادربرد خوب کدامند؟ امیر نعیمیاگر تاکنون به عنوان یک مصرف کننده و یا رهگذر سری به مراکز فروش قطعات کامپیوتری زده باشید حتما متوجه گوناگونی نام شرکت های تولید کننده شده اید. یکی از مهمترین قطعات مصرفی در یک کامپیوتر خانگی "مادربرد" می باشد. فارغ از نام و محبوبیت تولید کننده نکات مهمی در انتخاب مادربرد دخیل هستند که خلاصه وار به آنها اشاره می شود: - انتخاب مادربرد بر اساس نوع پردازنده مرکزی و مدل سوکت آن ممکن است منجر به انتخاب یک مادربرد با پشتیبانی پردازنده های AMD و یا پردازنده های Intel منجر شود. - اساسی ترین قطعه الکترونیکی موجود بر روی مادربردها "چیپ ست" و یا "پل" می باشد. در انتخاب آن دقت لازم نمایید. - اخیرا بسیاری از کمپانی های سازنده اقدام به تولید مادربردهایی با خازن های حالت جامد نموده اند که تاثیر بسزایی در طول عمر مادربرد دارد. در صورت مشاهده آن می توانند به مزیت های آن مادربرد یک امتیاز مثبت بدهید. - دلیلی ندارد برای مصارف ساده خانگی مادربردهای گران قیمت با پشتیبانی از 2 کارت گرافیکی (SLI) خریداری نمایید، چون عملا هرگز از آن استفاده نخواهید کرد. - دقت نمایید که فروشندگان همیشه از کالاهای موجود خود زیاده گویی می کنند، پس عجله نکنید! - گارانتی های خوب و معتبر خیال شما را برای همیشه راحت می کنند. |
|
|
|
|
|
#7512 |
|
Registered User
|
دوستان تا 400 تومن ميخوام سيستمم رو آپگريد كنم: نظرتون در مورد اين سيستم پيشنهادي چيه؟
CPU : AM3 - Phenom II X3 710 - 2.6GHz Main board: GA-MA770-UD3 VGA: Sapphire Radeon HD 4830 512MB RAM:2x2GB Patriot 800 Power: Green 535A البته بين مين موندم asus يا gigabyte بعضي از دوستان هم شديدا مين Foxconn پيشنهاد مي كنند اما نه قيمت و نه اطلاعاتي ديگه از اين نو برند دارم!! |
|
|
|
|
|
#7513 |
|
Registered User
|
يه سوالي ديگم دارم مثلا اگه من گرافيك بگيرم آيا اگه مينم گرافيك انبرد داشته باشه فرقي مي كنه؟ در كارايي؟
|
|
|
|
|
|
#7514 | |
|
Registered User
|
Quote:
2-اهل اورکلاک هم هستی؟ |
|
|
|
|
|
|
#7515 |
|
Registered User
|
سلام دوستان من يك main و cpu مي خوام بگيرم به نظرتون amd يا intel در ضمن مي خوام در حدود 150 تومان باشه.
اگه راهنمايي كنيد ممنون مي شم |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|