PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > تکنولوژی > وسایل صوتی و تصویری > MP3 Player

Reply

امکانات بيشتر
Old 04-14-2007, 03:03 PM   #2236
Moderator
seymour
مدیر علم و دانش

seymour's Avatar

Send a message via Yahoo to seymour
Quote:
نوشته ای از RAHGOZAR_MEYBOD View Post
...دوستان کمکم کنید..حدود 4 ماه پیش یک کریتیو v zen plus خوشکل خریدم که خیلی هم ازش راضی بودم امروز که اومدم سراغش و روشنش کردم دیدم روشنایی - وضوح و کنتراست صفحه اش به شدت کم شده...به زحمت چیزی دیده میشه..یعنی تو روشنایی که تقریبا هیچ چیزی نمیشه دید تو تاریکی هم به زحمت چیزی دید اولش فکر کردم کنتراستش کم شده رفتم تو تنظیماتش و کنتراستش رو کردم 100% اما فقط خیلی جزیی تفاوت کرد..تو 2 روز گذشته دستگام پیش خونواده بوده و خبر ندارم چی کارش کردن..به نظر میاد display پلیرم به کل خراب شده!!!
آیا راه حلی داره؟؟؟قابل تعمیر هست یا باید بالکل بیخیالش بشم؟؟؟؟ درضمن من گارانتی شاب دارم...کمک لطفا! ]
خب گارانتی واسه همین روزهاس دیگه ... اول تلفنی ازشون بپرس ...
Quote:
نوشته ای از kaveh_d View Post
از راهنماییت ممنون. در مورد فیلم هم تعارف الکی نزدم. اگه خواستی در خدمتم.
Pm زدم ..
seymour is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2007, 01:09 AM   #2237
mohammad ali
Registered User

من چند روزه یه zen v plus خریدم.
میشه گفت تو این قیمت از همه نظر عالیه.
صداش هم با آی پاد 400 تومنی مو نمیزنه!
در کل ، تنها مشکلش به نظر من همون صفحه نمایشش هست و فرمت ویدئویی که ساپورت میکنه. که میشه گفت هیچ کس عاقلی با این صفحه نمایش فیلم نمیبینه که بخواد فرمت درست و حسابی ای داشته باشه!
صفحه نمایشش فقط برای گشتن توی منو ها بدرد میخوره.

کیفیت تصویرش خوبه ، صدا عالیه ، کوچکیش عالیه ، زیبا هم هست! ضد خش هست. در کل میشه گفت یه شاهزاده هست!
mohammad ali is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2007, 04:25 PM   #2238
aki132
Registered User

aki132's Avatar

سلام
آخرش منم دیروز یهv plus گرفتم الان وقت ندارم توضیح بدم داستانشو ولی ....کمکمکمکمک

.....نرم افزارشو نصب کردم ولی کانکت نمیشه هر کاریش کردم نشد ..... تو رو خدا هرچه سرعتر بگید چی شده ؟؟؟؟ ....برم پس بدم؟؟؟؟ یا حل میشه

اينكه ما گمان مي‌كنيم بعضي چيزها محال است، بيشتر براي آن است كه براي خود عذري آورده باشيم

بجاي آنكه به تاريكي لعنت فرستيد، يك شمع روشن كنيد
aki132 is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2007, 11:30 PM   #2239
masoud1990
Registered User

ُسلام من یه مو تی ایکس اف ام خریدم بعد داخل دفترچه اش اومده که باید اونا با ویدوز فرمت کرد(در صورت خواستن) اما همه جا خوندم نباید این کار رو کرد
بعد ان فریم ویرش رو میشه اپدیت کرد؟

Last edited by masoud1990; 04-15-2007 at 11:34 PM..
masoud1990 is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2007, 01:52 PM   #2240
Moderator
seymour
مدیر علم و دانش

seymour's Avatar

Quote:
نوشته ای از masoud1990 View Post
ُسلام من یه مو تی ایکس اف ام خریدم بعد داخل دفترچه اش اومده که باید اونا با ویدوز فرمت کرد(در صورت خواستن) اما همه جا خوندم نباید این کار رو کرد
بعد ان فریم ویرش رو میشه اپدیت کرد؟
یه CD همراهشه که توش یه نرم افزاره ... بعد از نصب اون ، گزینه ای برای فرمت هم توش وجود داره ، از همون استفاده کن ... حتی المقدور با ویندوز فرمت نکن ...

ادیت : فرم ویرش رو هم میشه از سایت creative گرفت ... ولی توصیه میشه که فقط وقتی واقعا نیاز داری ، firmware رو آپدیت کنی ...

Last edited by seymour; 04-16-2007 at 01:57 PM..
Old 04-16-2007, 01:56 PM   #2241
Moderator
seymour
مدیر علم و دانش

seymour's Avatar

Quote:
نوشته ای از aki132 View Post
سلام
آخرش منم دیروز یهv plus گرفتم الان وقت ندارم توضیح بدم داستانشو ولی ....کمکمکمکمک

.....نرم افزارشو نصب کردم ولی کانکت نمیشه هر کاریش کردم نشد ..... تو رو خدا هرچه سرعتر بگید چی شده ؟؟؟؟ ....برم پس بدم؟؟؟؟ یا حل میشه
نه دوست من ... عجله نکن ... مشکل connectivity ( اتصال به PC ) قابل حله ... من خودم هم درگیرش بودم مدت کوتاهی ...

به من بگو که وقتی وصل اش می کنی به PC دقیقا چی میشه ... چه پیامی میده ... روی صفحه mp3 player ات چی میاد ؟ ... آیا نرم افزارش رو نصب کردی ؟ ..

اینا رو بگو تا پیش بریم ...
Old 04-16-2007, 02:53 PM   #2242
mohammad ali
Registered User

یه سوال دیگه دارم:
من روی کامپیوترم برای استفاده از پلیرم باید درایور و ... اش رو نصب کنم ، اما روی کامپیوتر رفیقم اینطوری نیست و بدون درایوراش میشه استفاده کرد. چرا؟
mohammad ali is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2007, 06:43 PM   #2243
Moderator
seymour
مدیر علم و دانش

seymour's Avatar

Quote:
نوشته ای از mohammad ali View Post
یه سوال دیگه دارم:
من روی کامپیوترم برای استفاده از پلیرم باید درایور و ... اش رو نصب کنم ، اما روی کامپیوتر رفیقم اینطوری نیست و بدون درایوراش میشه استفاده کرد. چرا؟
اگه Media player 11 و اینا داشته باشه امکانش هست ... یعنی جوری تنظیم شده که با اون sync بشه ...
Old 04-18-2007, 12:30 AM   #2244
aki132
Registered User

aki132's Avatar

Quote:
نوشته ای از seymour View Post
نه دوست من ... عجله نکن ... مشکل connectivity ( اتصال به PC ) قابل حله ... من خودم هم درگیرش بودم مدت کوتاهی ...

به من بگو که وقتی وصل اش می کنی به PC دقیقا چی میشه ... چه پیامی میده ... روی صفحه mp3 player ات چی میاد ؟ ... آیا نرم افزارش رو نصب کردی ؟ ..

اینا رو بگو تا پیش بریم ...
سلام
بردمش نمایندگی گفتن مال ویندوزته ...من گفتم مال کابلش نیست ؟؟؟...امتحان کردن کا بلشو و گفتن که مشکل مال کابل هست و کابل روعوض کردند ومنم خوشحال به سمت خونه رفتم...........ولی بازم جواب نداد ........ویندوز رو عوض کردم و نرم افزارش رو هم نصب کردم اینبار جواب داد ومن به شدت خوشحال شدم مقداری موزیک و فیلم و عکس کذاشتم داخلش وجداش کردم چند دقیقه بعد که خواستم وصلش کنم دوباره جواب نداد.
البته چند ساعتی هم خود v plus نصب بود و هر وقت وصلش میکردم به usb یه اتوران میومد و داخلش چندتا گزینه بود از جمله organaizer و sync wite media player و open folder و روی خود v plus هم علامت اتصال به usb میومد ولی بازم جواب نمیداد یعنی کانکت نشده بود.......تا اینکه خواستم از Deavis Manenger دوباره نصبش کنم
ازتوی Deavis Manenger هم خواستم نصبش کنم اما Error میدهد و یه دایره زرد رنگ با یه خط سیاه وسط آن روی آیکن zen v plus داخل Deavis Manenger قرار داده است ......پیام خطا میگه یکی از سرویسهای درون فایل INF داخل CD را نمی شناسم......از طرفی "کاسپرسکی آنتی ویروس" هم فقط یه بار تشخیص داد که فایل setup داخل CD حامل یک تروجان است!!!!!!! ....البته الان دیگه با نصب ویندوز جدید ویروس کش نصب نکردم ولی همون مشکلات هست

البته به عنوان فلش دیسک به راحتی وصل میشه وشارژ هم میشه ولی کانکت نمیشه!!!!!!!!
....وقتی وصلش میکنم به جای اینکه صدای آشنای "دی دانگ" رو بدهد ...صدای "دودودونگ" میدهد و دیگر هیچ اتفاقی نمی افتد حتی خود v plus هم اتصال به usb رو نشون نمیده و همه چیزش قابل دسترسی است .......نرم افزارش رو هم پاک کردم و دوباره نصبش کردم ولی فرقی نمیکنه
کیفیت ضبط صداش واقعا بده (wav 32 kbps ) از این بیشتر نمیشه؟؟؟؟؟؟ اگه اینجوری باشه که اصلا به درد من نمیخوره
...گارانتی اون هم ...فاره....است ...آیا این شرکت گارانتی کریتیو هم هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

........تو رو خدا کمکم کنید.......
aki132 is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2007, 06:15 PM   #2245
Moderator
seymour
مدیر علم و دانش

seymour's Avatar

Quote:
نوشته ای از aki132 View Post
سلام
بردمش نمایندگی گفتن مال ویندوزته ...من گفتم مال کابلش نیست ؟؟؟...امتحان کردن کا بلشو و گفتن که مشکل مال کابل هست و کابل روعوض کردند ومنم خوشحال به سمت خونه رفتم...........ولی بازم جواب نداد ........ویندوز رو عوض کردم و نرم افزارش رو هم نصب کردم اینبار جواب داد ومن به شدت خوشحال شدم مقداری موزیک و فیلم و عکس کذاشتم داخلش وجداش کردم چند دقیقه بعد که خواستم وصلش کنم دوباره جواب نداد.
البته چند ساعتی هم خود v plus نصب بود و هر وقت وصلش میکردم به usb یه اتوران میومد و داخلش چندتا گزینه بود از جمله organaizer و sync wite media player و open folder و روی خود v plus هم علامت اتصال به usb میومد ولی بازم جواب نمیداد یعنی کانکت نشده بود.......تا اینکه خواستم از Deavis Manenger دوباره نصبش کنم
ازتوی Deavis Manenger هم خواستم نصبش کنم اما Error میدهد و یه دایره زرد رنگ با یه خط سیاه وسط آن روی آیکن zen v plus داخل Deavis Manenger قرار داده است ......پیام خطا میگه یکی از سرویسهای درون فایل INF داخل CD را نمی شناسم......از طرفی "کاسپرسکی آنتی ویروس" هم فقط یه بار تشخیص داد که فایل setup داخل CD حامل یک تروجان است!!!!!!! ....البته الان دیگه با نصب ویندوز جدید ویروس کش نصب نکردم ولی همون مشکلات هست

البته به عنوان فلش دیسک به راحتی وصل میشه وشارژ هم میشه ولی کانکت نمیشه!!!!!!!!
....وقتی وصلش میکنم به جای اینکه صدای آشنای "دی دانگ" رو بدهد ...صدای "دودودونگ" میدهد و دیگر هیچ اتفاقی نمی افتد حتی خود v plus هم اتصال به usb رو نشون نمیده و همه چیزش قابل دسترسی است .......نرم افزارش رو هم پاک کردم و دوباره نصبش کردم ولی فرقی نمیکنه
کیفیت ضبط صداش واقعا بده (wav 32 kbps ) از این بیشتر نمیشه؟؟؟؟؟؟ اگه اینجوری باشه که اصلا به درد من نمیخوره
...گارانتی اون هم ...فاره....است ...آیا این شرکت گارانتی کریتیو هم هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

........تو رو خدا کمکم کنید.......
این صفحه خیلی کامله و تا حالا مشکل مشابه دو سه نفر از جمله خودم رو حل کرده ... ایشالا زبانت خوبه .. چک کن ..

مخصوصا تیکه آخرش : Changing the USB permission in the System Registry ... روش کلیک کن تا با عکس و توضیحات ظاهر بشه ...

گارانتی شاب و رایان بدر ، معتبر ترن ...ولی کلا این قضیه connectivity نه ربطی به دستگاه داره ، نه ربطی به گارانتی ، بلکه به ویندوز شما ربط داره ... یعنی به اونا هم ربط داره ، اما بیشتر به ویندوز ربط داره ...

درباره کیفیت ضبط هم همونطور که گفتم چندین بار ، توقع معجزه نداریم ، با توجه به قیمت ... اما بهرحال این بحث هیچوقت تموم نمیشه ، یعنی یه عده راضی ان ، یه عده نه ...
Old 04-19-2007, 02:42 AM   #2246
asalar
Registered User

asalar's Avatar

Icon1

من یه mp3 player zen v plusدارم مشکلی که با هاش دارم اینه که هر بار که از طریق usb شار میکنم حدود 3 ساعت بیشتر جواب نمیده من تو سایت creative رفتم زده بود قابلیت شار با usb رو نداره میخواستم ببینم با خرید شارزرش( Universal Power Adapter) این مشکلم حل میشه یا نه چون تو سایت زده بود تا 15 ساعت بعد از هر شار باطریش جواب میده ممنون میشم جوابم رو بدید
asalar is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2007, 11:46 PM   #2247
lj_banamak
Registered User

lj_banamak's Avatar

فــــــــــــــــــــــــ وری :

من می خوام یه mp4player بخرم در حدود 130 تومن هم بودجه دارم اگه میشه منو راهنمایی کنید تا چه مدلی بخرم چون اطلاعا زیادی ندارم ممنون میشم.
lj_banamak is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2007, 06:27 PM   #2248
هستی
Registered User

هستی's Avatar

Send a message via Yahoo to هستی
Icon14

سلام.دوستان من تا حالا به این تاپیک نیومدم بار اول هستش چون می خواستم یه پلیر بخرم مزاحمتون شدم.اگه میشه راهنماییم کنید در مورد خریدن یه پلیر خوب در حدود 50 تومن و برام حافظه و امکاناتش رو هم توضیح بدید
هستی is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2007, 01:35 PM   #2249
Moderator
seymour
مدیر علم و دانش

seymour's Avatar

Quote:
نوشته ای از asalar View Post
من یه mp3 player zen v plusدارم مشکلی که با هاش دارم اینه که هر بار که از طریق usb شار میکنم حدود 3 ساعت بیشتر جواب نمیده من تو سایت creative رفتم زده بود قابلیت شار با usb رو نداره میخواستم ببینم با خرید شارزرش( Universal Power Adapter) این مشکلم حل میشه یا نه چون تو سایت زده بود تا 15 ساعت بعد از هر شار باطریش جواب میده ممنون میشم جوابم رو بدید
شما چند ساعت شارژش می کنی با usb ؟ .. حواست باشه که شارژ با usb ، بخاطر اینکه ولتاژ کمتری داره دیرتر باتری رو پر می کنه ...

ضمنا 3 ساعت باهاش موسیقی گوش می کنی جواب نمیده یا ویدئو ؟ ...

بهرحال اگه مطمئنی که باتری اش پره و بعد از 3-4 ساعت پخش موسیقی ، باتری اش تموم میشه ، برو گارانتی ...

شارژرش هم زیر 20 تومنه ...
Old 04-21-2007, 02:12 PM   #2250
Moderator
seymour
مدیر علم و دانش

seymour's Avatar

Quote:
نوشته ای از lj_banamak View Post
فــــــــــــــــــــــــ وری :

من می خوام یه mp4player بخرم در حدود 130 تومن هم بودجه دارم اگه میشه منو راهنمایی کنید تا چه مدلی بخرم چون اطلاعا زیادی ندارم ممنون میشم.
شما آیا قابلیت خاصی برات مهمه ؟ حافظه چقدر می خوای ؟

بهرحال iaudio u2 کیفیت خوبی داره و البته پیدا کردنش قدری سخت تره ... کارای creative هم که توی این range پرطرفدار هستن .. مثلا zen v plus ..
Quote:
نوشته ای از هستی View Post
سلام.دوستان من تا حالا به این تاپیک نیومدم بار اول هستش چون می خواستم یه پلیر بخرم مزاحمتون شدم.اگه میشه راهنماییم کنید در مورد خریدن یه پلیر خوب در حدود 50 تومن و برام حافظه و امکاناتش رو هم توضیح بدید
50 تومن ، range بودجه پایینی محسوب میشه .. شما احتمالا بتونی sansa بگیری که یکی دو مدل با این قیمت داره ... غیر از sansa ( sandisk ) یا باید بری سراغ مارک های متفرقه ...یا باید بری سراغ حجم های کمتر creative ... مثلا nano plus که 512 مگش باید 50 تومن باشه ...

بنابراین یا باید افزایش بودجه بدی ( تا مثلا 75 تومن ) یا sansa ( که البته کمی پیدا کردنش سخته )
Reply

امکانات بيشتر

Posting Rules