![]() |
|
|
#2521 |
|
Registered User
|
در مورد قیمت میشه رو ی قیمتهای سایت www.gheymat.com حساب کرد.البته اکثرا مارک crative رو قیمت داره.
![]() http://www.gheymat.com/?qry=list&code=1251&page=1 |
|
|
|
|
|
#2522 |
|
Registered User
|
سلام به همه دوستان
لطفا در مورد خرید یک voice recorder با مشخصات زیر مرا راهنمایی کنید. 1- کیفیت صدای خوب بطوری که بتوان از فواصل نسبتا دور هم صداها را ضبط کرد. 2-عمر باطری طولانی بطوری که حدود 15 ساعت مداوم بتوان صدا ضبط کرد. |
|
|
|
|
|
#2523 |
|
Registered User
|
کسی اینجا zen stone داره ..
|
|
|
#2524 |
|
مدیر علم و دانش
|
شک دارم ... تازه اومده تو بازار ... 2 گیگش باید 80 تومن باشه و 1 گیگش 65 تومن ... این سری قراره با ipod shuffle رقابت کنه ...
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#2525 | |
|
مدیر علم و دانش
|
Quote:
می تونی بازار رضا گیر بیاری ... مثلا ICD-MX-20 چیز خوبیه ... در مورد باتری ، هم عمرشون بین 10 تا 20 ساعت ، بستگی به مدلی که انتخاب می کنی متغیره ... |
|
|
|
|
|
|
#2526 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#2527 |
|
Registered User
|
سلام به همه
آقا به نظرتون با 300 تومان چه mp3 player خوبه ؟؟؟ ![]() من خودم نظرم ZEN Vision:M 60GB از محصولات Creative هستش، از مارکهای Archos و Cowon خوبش رو حدالمکان با مشخصاتش معرفی میکنید. راستی ضبط صدا و ضبط رادیو در ZEN Vision:M 60G با چه فرمتیه، mp3 یا wav ؟
|
|
|
#2528 |
|
Registered User
|
مدلی که ضبط ویدیو هم داشته باشه تو رنج قیمت 300 تومن چیه؟
البته از seymour جان یک بار پرسیدم و زحمت کشید جواب داد ولی قیمت ندارم، اونی که seymour معرفی کرد COWON A2 30GB بود ![]() |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#2529 |
|
مدیر علم و دانش
|
|
|
|
|
|
|
#2530 | ||
|
مدیر علم و دانش
|
Quote:
Quote:
zen vision:M بصورت wav ضبط می کنه ... archos هم که اصلا شک دارم گیر بیاد ... اما هنوزم cowon A2 بهتره و از همه نظر برتری داره... مساله اینه که بتونی پیداش کنی ... فکر کنم پاساژ پایتخت و بازار رضا بشه گیرش آورد .... قیمت A2 باید نزدیک 350 تومن باشه ... شایدم کمتر ... |
||
|
|
|
|
|
#2531 |
|
Registered User
|
چند روز پیش رفتم Zenneeon بخرم نمایندگیش گفت از قبل از عید دیگه تولیدش قطع شده و گیرت نمیاد
.با لاخره ZenNeeon2 دو گیگ خریدم 108 تومن .تاحالا که باهاش مشکلی نداشتم.در مورد gap بین ترکها, داره , اما خیلی کم هستش.باز هم از راهنماییهای دوست عزیزمون seymour تشکر می کنم. ![]() |
|
|
|
|
|
#2532 |
|
کاربر فعال ورزش
|
با سلام به همه دوستان
و ممنون از راهنمایی های بخصوص سیمور عزیز .. من بالاخره دیروز از پایتخت نمایندگی کریتیو (دیجیتال) یه vplus 2 gig گرفتم 105 تومن . موردی که من رو از خرید neeon 2 منصرف کرد کیفیت تصویر خیلی بهتر vplus بود.
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#2533 | ||
|
مدیر علم و دانش
|
Quote:
Quote:
متاسفانه این دومی بیشتر پیش میاد ... |
||
|
|
|
|
|
#2534 |
|
Registered User
|
تو سایت creative یه فایل فلش داره که Zen vision W رو میشه دید(بصورت 360 درجه)
اونو نگاه کردم یه سوال برام پیش اومد چرا این با این هیکل یه بلند گو نداره ![]() http://www.creative.com/products/pro...&product=15752 بعد این چیه و چکار میکنه(فقط انواع رم ها رو ساپورت میکنه یا کار دیگه ای داره) Compact Flash Adapter مثل اینکه خیلی حرف زدمبا تشکر |
|
|
|
|
|
#2535 | ||
|
مدیر علم و دانش
|
Quote:
Quote:
compact flash adapter یه وسیله جانبیه ، واسه اینکه بقیه کارت هایی که این دستگاه نمی خونه رو بهش وصل کنی و بعدش این دستگاه می تونه بخوندشون ... این دستگاه می تونه Type II CompactFlash یا CF رو بخونه ... |
||
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
| نحوه نمايش | |
|
|